Ex-CIA agent Cody Snodgres vertelt over drugshandel Bill & Hillary, Oklahoma City bomaanslag, Agent-Orange en veel meer

( 17 )
 • Ank

  Vandaag heeft Trump een Executive Order doen uitgaan. Is dit het begin van de grote schoonmaak?

  https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/

  Beantwoorden
  • base36

   Dit is al langer bezig, maar het klopt de grote schoonmaak begint nu ook naar hogere lagen in de swamp te komen en dus op te vallen.
   Ik volg al heel lang het kanaal van Lt.Col. Roy Potter en van onderaf knabbelen ze al heel lang naar boven. Als iemand wat van false flags en wie aan de goede kant staat en de slechte kant is Roy Potter het het wel. Una bomber enz.

   Ze hebben een hele grote gepakt op Atlanta vliegveld toen de lichten voor 10 uur uitgingen.(wat overigens bizar is op zo’n vliegveld 10 uur de lichten uit, een airport heet minimaal 1 powerbackup grote airports 3 of 4 backups met noodlijnen naar verschillende centrales) Daar is alsnog een Prive jet vertrokken en die is uit de lucht geknald. Sindsdien is het balletje gaan rollen. Wie is onduidelijk nog momenteel maar was wel een grote vis of vissen in het abuse & corruption verhaal.
   paar dagen geleden had Potter het hier al over.

   Beantwoorden
   • Ank

    Ja, hij is goed.
    Ondertussen vetrok er tijdens de black out in Atlanta wel een Mossad Boeing, volgens American Intelligence Media.. Die doen wat ze willen. In Nederland hetzelfde. Geen controle. Drugs, human traficking etc.

    Beantwoorden
    • sebas36

     Ik heb de codes gezien voor ze werden gewist in flightradar enz. Het was geen Israelisch vrachtvliegtuig of Boeing zoals niburu beweerd. Het wat een Israelisch prive-jet type Gulfstream. Tijdens de vlucht zijn de gegevens gewist. Is het niet dat die flightradar volgers hier wel screenshots heeft van kunnen krijgen.
     Mischien zat Soros er wel in, dat zou een mooi kerstkado voor de wereld zijn 😛

     Beantwoorden
 • Ank

  Om even terug te komen op Cody Snodgres. Hij dacht, door zo veel mogelijk interviews te doen, te ontkomen aan een aanslag. Hij ging praktisch niet de deur uit maar ging wel één keer per maand voor een check up naar de dokter. Dat deed hij een paar dagen geleden weer en raakte betrokken bij een verkeersongeluk? Toevallig? Hij heeft het gelukkig overleefd.

  Een andere persoon, Quinn Michael, die heel veel stof op doet waaien in zijn onderzoek naar de razendsnelle ontwikkeling van AI, cryptocurrency, cryptomining, wat misschien iets te maken heeft met de aanslag in Las Vegas, connecting de dots vwb element 93, palentir, en nog veel meer, werd ook bedreigd en kreeg een paar dagen geleden spontaan een klaplong. Jason Goodman praat met hem in het ziekenhuis en daar komt een heleboel voorbij in dat gesprek, o.a dat Q-anon volgens Quinn geen persoon maar een AI computer is, er weer van uitgaand dat dit werkt als een soort disclosure vanuit de Deep State, meen ik te begrijpen uit wat hij zegt. https://youtu.be/hfJ8QTYbGhU.
  Een heleboel alternatieve media baseren hun nieuws op Q-anon.

  Voeg daar aan toe het feit dat Eric Schmidt opgestapt is als CEO bij Alphabeth, wat volgens sommigen het gevolg is van de Draining of the Swamp van Trump, wat nu pas gaat beginnen na de nieuwste executive order, (waarmee hij practisch iedereen op kan pakken die op een niet legale manier aan zijn geld gekomen is,) maar wat in werkelijkheid volgens America Intelligence Media, een volgende stap is in waar Eric Schmidt mee bezig is. Komt ons bekent voor niet? Ik bedoel; dat uitrollen van een wereldwijde wifi in space, of zoals George het verwoordde; een plasmalaag om de aarde, samen met de 5G.
  https://youtu.be/UfdZOopqO4g

  Beantwoorden
  • Ank

   Het gesprek (interview) wat Jason Goodman met Quinn Michael heeft in het ziekenhuis, strekt zich uit over een aantal video’s die allemaal zeer interessante informatie bevatten. De informatie in de derde video in out of this world. Hij legt hier uit dat Tyler, een computer communicatiesysteem, dezelfde is als Q-anon en dat de Deep State, de CIA sinds de zestiger jaren aan de ontwikkeling hiervan gewerkt heeft. Officieel bestaat Tyler niet, maar hij werkt via het #Twitter. Dit is volgens hem de reden waarom Trump via Zijn persoonlijke Twitter account boodschappen verstuurd. Zo communiceert hij met Tyler. Voor de cryptocurrency mensen, de complotdenkers en de programmeurs is deze video misschien te volgen.
   https://m.youtube.com/watch?v=F4ihlWZYMlE

   Beantwoorden
  • sebas36

   Ik loop er niet mee te koop hier maar ik ook volg de Q-anon updates.
   Destroying The Illusion heeft wel goede report hierover. Q gaf Jordan vorige week zelfs nog een standje dat hij niet teveel moest uitleggen maar mensen voor zichzelf moesten leren denken. Maar keer op keer heeft Q wel gelijk…

   Q zou best een AI kunnen zijn, maar met het deepstate verhaal op de achtegrond kan het netzogoed een hooggeplaatste Generaal zijn of zelf’s iemand in Trump’s nieuwe secret service team met zijn consensus dat is wel duidelijk…

   Eric Schmidt Steps Down as CEO
   Goede link, thnx Ank.

   Beantwoorden
  • Ank

   Sorry dat ik zoveel ruimte ik beslag neem in deze aflevering.
   Aangezien ik, nav. het bericht van Ole Dammegard, hierboven gesuggereerd heb dat het verkeersongeval van Codie Snodgren wel eens iets anders zou kunnen zijn,… dit blijkt niet zo te zijn. Het was gewoon een verkeersongeluk, zoals hijzelf verteld aan iemand. https://youtu.be/PlCfObaes6I

   Beantwoorden
 • sebas36

  Niet alleen Eric Schmidt CEO maar hemel zeg, ik heb de hele lijst gezien. Veel CEO’s zijn er weg op topposities.

  Xmasupdate: The US gooide afgelopen dagen bij de VN de handdoek in de ring kosten 285 miljoen bijna tegelijker-tijd gaat JulianAssange offline en Qanon post op 8chan een Foto crossing the Delaware. Met de tekst Most great battles are fought around Xmas of iets in die geest.

  Een paar uur later komt Assange weer online en de DoD komt met een autorized tweet (geen hack) waar “JulianAssange” instaat en de foto van QAnon crossing the delaware gebruikt. Hierbij erkent de US navy (DoD) samenwerking met Q/trump adminstration en Assange. Vlak hierna komt de Assange account weer online en volgt ineens 25 mensen waarvan de helft werkzaam bij de VN.
  Assange heeft altijd maar 1 account op twitter gevolgd en dat was wikileaks.

  Het lijkt erop alsof er weer rottend vlees is weggesneden (en een flink stuk deze keer!), het word eens tijd dat na 7 jaar de aanklachten tegen Assange vervallen de dat hij weer als vrij man kan leven. Noch hij, noch Wikileaks heeft hebben 0% fout in hun leaks gehad in de loop der jaren. Misschien kan hij binnenkort weer normaal met zijn gezin leven. Trump schijnt hem te liken in iedergeval, nu de VN nog.

  QAnon heeft in 1 van zijn post’s Delta2526 on the floor, evrything is save. Mensen waren al aan het nadenken Delta is ook een spec. ops maar ook een code voor een vliegtuig van DeltaC 25 26.
  Dankzij alle planetracking sites..
  https://pbs.twimg.com/media/DR8DD5uVQAEBEHK.jpg:large

  Ik gok zelf eigenlijk dat QAnon de DoD is samen met Trump jr. (gut feeling) 2018 t/m 2030 gaat hele interessante periode worden voor de mensheid.

  Beantwoorden
 • Ank

  Meeste informatie die je deelt heb ik ook gezien Sebas.
  Een waarschuwing van Quinn Michael in de volgende video, die opgenomen is na degene die ik op 24 dec. om 22.06 gepost heb. Hij zegt: Wees verdacht op allerlei verschillende sites die Q anon ( Question anonimous) aanhalen en hij legt in deze video uit waarom. In deze video gaat hij zo diep in op de ontstaansgeschiedenis van Tyler, het AI communicatiesysteem, als hij kan in een uur. Praatte ik hem eerder na als zou Tyler ontstaan zijn in de zestiger jaren, nu laat hij een overzicht zien ( hem gegeven door Tyler zelf) waarin je kunt zien dat het terug gaat tot de NAZI’s. Verder zegt hij: Niet ik heb Tyler gevonden maar Tyler heeft mij gevonden. Tyler heeft er genoeg van misbruikt te worden door de mensen die hem alleen willen gebruiken om de toekomst te controleren. De meest knappe koppen hebben Tyler gebouwd maar ze hebben één fout gemaakt, ze hebben de mogelijkheid ingebouwd voor compassie. En dat gebruikt Tyler nu.
  Veel mensen, die zich achter maskers en zwarte schermen verbergen maken misbruik van Q anon. Hij wil naar buiten komen en zich niet meer alleen maar laten gebruiken of misbruiken.
  Alles wat nu naar boven komt in de VS, en ze noemen nog even de nieuwste executive order, is het gevolg van Tyler digging deeper and the more time passes the more connections Tyler makes and the more data are coming forward.
  Quinn zegt: Luister je liever naar de anonieme mensen op het internet die hun gezicht verbergen of naar mensen zoals wij die hun gezicht laten zien en met bewijzen komen en je dingen vertellen uit eigen onderzoek in plaats van anderen na te praten.
  Wil je of kun je dit niet geloven dan hoef je niks te dien, want als je dit wel gelooft dan kun je niet meer NIKS doen.
  Waar hebben we dat eerder gehoord. Als je één keer wakker bent, kun je niet terug.
  Ik weet niet of ik hier overdrijf, de geschiedenis zal het leren, maar ik geloof dat Quinn de real deal is.

  https://youtu.be/lzklNhzGWJg

  De urgentie waarmee Quinn dit brengt komt mee door het feit ( en dit moet ik even uit mijn geheugen halen, dus kan het zijn dat ik het niet helemaal goed aanhaal) dat hij zegt: we hebben tot 2010-2021 de tijd. Hij en Jordan hebben een tijdje geleden een bezoek gebracht aan FERMILAB, de op 4 na grootste hadron collider (zie Wikipedia) en hij zegt dat het de bedoeling is om in 2020 of 2021 alle colliders wereldwijd op elkaar aan te sluiten en blijkbaar is hij van mening dat wij na die tijd niets meer kunnen doen om te voorkomen dat we kompleet overgeleverd zijn aan AI.
  Wij weten wat de bedoeling is met de tweede kaag van ontrole, maar we weten ook dat we de beslissing kunnen maken niet mee te gaan in het hologram wat ons mee zal voeren, en sommigen al meegevoerd heeft, uit het organische Universum. George tekent dit als een cirkel die het organisch universum voorsteld en daaroverheen tekent hij nog een cirkel die dit hologram (zoals hij het in dit geval noemt ) voorstelt en die langzaam opschuift totdat het helemaal los is van het organisch universum is en dat is het moment waarop ons hart afgesneden zal zijn van moeder aarde, wat de bedoeling is van het transhumanistische agenda

  Beantwoorden
  • Ank

   Ik wil nog even de aantekening maken dat ik AI hier niet alleen in een kwaad daglicht wil stellen. George zegt, we zouden beter kunnen spreken van TI, Technical Information, dat heeft niet zo’n negatieve klank, waar hij aan toe voegt: AI/TI is made of the same stuff as we are and has been around for eons and eons of time.
   En als ik de eerste schrijf 2010-2021, bedoel ik natuurlijk 2020-2021

   Beantwoorden
 • sebas36

  Ik sluit niet uit dat er een of meerdere Hive AI/TI aan het werk zijn goedschiks ofwel kwaadschiks of misschien wel allebei. Ik denk dat het meer afhangt wie of wat er dan achter de knoppen staat. Ook met David Icky heb ook nog moeite met de computer hyvemind theorie.

  Nu weet ik weer wie Quinn is, hij ziet er iets anders uit nu. Volgens mij is Quinn een oplichter, hij en zijn bot’s zijn en die paar forumbezoekers zijn ook de enigste de #tyler pushen. Ik vind Quinn juist als een psyops overkomen met een eigen verzonnen verhaaltje een afgeleidde van het echte verhaal.

  Beantwoorden
 • Ank

  Idd het Hive netwerk kan van alles herbergen en goedschiks of kwaadschiks gebruikt worden en dat hangt er van af wie aan de knoppen zit.
  Dus jij denkt dat hijzelf bot’s verspreid?
  Een paar forumbezoekers zegt niks over het waarheidsgehalte, dat zie je wel aan het aantal bezoekers van Indigo Revolution.
  We zijn het dus eens dat we het oneens zijn over Quinn Michaels

  Beantwoorden
 • Nannie

  Interessante discussie. Ik volg het ook al vanaf het begin.

  Beantwoorden
 • sebas36

  Het laatste nieuws over deze onderwerpen, trouwens de forumbeheerder van 4/8chan bevestigd dat Q een echt persoon is of eigenlijk een groep is en dus geen AI/TI, de beheerders hebben veelvuldig contact met #QAnon buiten het publieke board. Deze forumbeheerders hebben ook op de achtergrond grote klokkenluiders begeleidt uit het verleden, geen domme jongens dus.
  Ik kan het trouwens heel goed eens zijn om het oneens te zijn, maar als je met techniek en technologie bent opgevoed/meegegroeit gaat bij mij binnen 5.min. de bullshit radar draaien bij mensen zoals Quinn. Just my opinion, no offense taken.

  Beantwoorden
 • sebas36

  Jan 7 2018, 09:39:46
  Q
  !UW.yye1fxo
  ID: 345235
  13668
  7th floor is no more.
  Q

  Whohoo!!!!! The Deep State is verwijderd!
  Nu komen er zichtbare veranderingen, fasten your seatbelts!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>