2018: Tijd voor wat voorspellingen!

Na een avondje en nachtje zuipen, slikken, roken, snuiven, spuiten, mediteren, vreten en knallen (streep door wat voor jou niet van toepassing is) ligt 2017 inmiddels gevoelsmatig al weer ver achter ons. Vol goede moed en hoop heeft de ‘gewone’ Nederlander de ellende van 2017 achter zich gelaten en is 2018 met een schone lei begonnen. Ik heb helemaal niets met terugblikken op het vorige jaar, ik heb ook niets met nieuwsoverzichten van datgene wat al geweest is. Ik zal dan ook niet uitgebreid terugblikken op de door mij en door de lezers gedane voorspellingen voor het jaar 2017. Volgens mij hadden we met z’n allen een prima beeld geschetst van alles wat er in 2017 gebeurd is. Na het succes van vorig jaar heb ik besloten ook dit jaar weer een artikel te schrijven met daarin mijn voorspellingen voor het nieuwe jaar, met de mogelijkheid voor een ieder die daar interesse in heeft om zelf onder dit artikel met persoonlijke voorspellingen te komen voor 2018. Zodoende kunnen we aan het einde van 2018 vast en zeker weer vaststellen dat we het zo goed als correct voorspeld hadden met z’n allen.

Ik heb mijn glazen bol het afgelopen jaar via Marktplaats verkocht omdat ik niet meer wil vertrouwen op externe hulpmiddelen en daarnaast mijzelf getraind heb in remote viewing. Voor het schrijven van dit artikel heb ik een uurtje mijn gedachten aan de kant gezet en heb de beelden die tot mij kwamen opgeschreven en ga deze beelden vertalen in mijn voorspelling voor 2018. Zodoende hoop ik nog nauwkeuriger de toekomst te kunnen voorspellen. Het eerste wat ik zag voor 2018 waren boze mensen die er na jaren van hersenspoeling achter komen dat de klimaatverandering scam veel geld gaat kosten aan allerlei onnozele klimaatbelastingen. Hersenspoeling en angstporno over CO2 zijn leuk en aardig, maar als het via de jaarrekening fors doorberekend wordt aan de burger dan wordt het opeens een heel ander verhaal.

Rusland en Canada besluiten dat er weer op de ijsbeer gejaagd mag worden in gebieden waar veel te veel ijsberen leven nu de opwarming van de Aarde een hoax blijkt te zijn.

Ook in 2018 wordt Nederland weer niet getroffen door een false flag ISIS aanslag. Nederland blijft namelijk in de pas lopen en volgt netjes de ‘New World Order’ agenda en heeft steeds meer schijt aan de burger en de privacy en vrijheid van die burger. Geen enkele reden dus om bang te zijn voor false flag terrorisme in 2018 binnen onze landsgrenzen.

Het is sowieso gedaan met ISIS/IS/ISIL als grootste wereldwijde ‘boogeyman’. Op een paar stargates in de Syrisch-Iraakse grensstreek na heeft ISIS namelijk geen kalifaat meer. Nadat de door draco reptilians gesteunde ‘terreur’ beweging ook bij de stargates weg gebombeerd wordt door heldhaftige Nederlandse F16’s bloedt het ISIS sprookje definitief dood. De opvolging van ISIS als wereldwijde boogeyman leidt tot een heftige propaganda strijd in de media. Het publiek moet namelijk ten allen tijden één of meerdere boogeymannen hebben om bang voor te zijn. De zoon van Bin Laden maakt via de media propaganda in 2018 een opmars. Al-Qaida 2.0 met andere woorden. Dit blijkt echter al snel gedoemd tot mislukken, want mensen zijn gewend geraakt aan mannen met baarden en tulbanden die het Westen dood wensen. Zodoende zie ik in 2018 ruimte ontstaan om ET naar voren te schuiven als boogeyman. Ook zal er geprobeerd worden om bekende complotmedia boegbeelden neer te zetten als boogeymannen. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de oude media die onder controle staan van laag 1.

De nepnieuws kaart zal gespeeld blijven worden in 2018. En die nepnieuws kaart zal bij de oude media als een boemerang terug in hun gezicht komen en daar keihard ontploffen. Want iedereen weet inmiddels dat de mainstream media diegenen zijn die aan de lopende band nepnieuws produceren en/of verspreiden. Net als bij de #metoo openbaringen zullen journalisten die het hart wel op de goede plaats hebben zitten een boekje open gaan doen over het reilen en zeilen binnen de mainstream media. De leugenfabrieken van de gevestigde orde zullen echter niet zomaar opgeven. We zullen allerlei nieuwe apps tot onze beschikking krijgen die ons kunnen helpen bij het herkennen van nepnieuws. Google, Firefox, Apple en Microsoft komen met zogenoemde ‘add-ons’ voor hun browsers waarmee nepnieuws weg gefilterd kan worden uit de belevingswereld van de gehypnotiseerde mens. Het groene slotje in de adresbalk gaat gebruikt worden als herkenning voor nepnieuws websites. Wel een groen slotje (wel een SSL certificaat uitgegeven door een overheidsinstantie) betekend dan dat een website geen nepnieuws verspreidt en dus ‘veilig’ is. Geen slotje betekend dat zo’n nepnieuws verspreidende website niet meer toegankelijk wordt via de bekende browsers.

Dat brengt mij bij de blockchain. Blockchain technologie gaat alle mogelijke censuur, blokkeringen en het wel of geen slotje in de adresbalk gesteggel ongedaan maken. Substratum is de naam van deze blockchain technologie die het internet in 2018 gaat bevrijden en weer terug in de handen van het volk gaat brengen. Naast Substratum zullen andere nieuwe blockchain technologieën uitgerold gaan worden die het internet zoals het hoort weer gedecentraliseerd gaan maken.

2018 wordt nog meer dan 2017 het jaar van de blockchain en cryptocurrency. Ik zie Bitcoin daarin niet meer de hoofdrol spelen zoals het in 2017 nog wel deed. De Bitcoin technologie is verouderd en zal ook in 2018 niet gebruiksvriendelijk worden. Daarnaast moeten transacties in begin 2018 soms al wel dagen wachten tot ze verwerkt worden. Deze wachttijd neemt naarmate het jaar vordert verder toe, waarop de vraag naar Bitcoin drastisch afneemt en de koers van Bitcoin keldert. Andere cryptocurrency die wel als wereldwijd betaalmiddel kunnen worden gebruikt en geen extreem dure transactie kosten en dagenlange wachttijden hebben zullen steeds meer en meer mainstream geaccepteerd gaan worden. Spankchain wordt de grootste cryptocurrency hit van 2018 en zal honderdduizend procent in waarde stijgen.

Cash geld wordt nog verder verbannen. En ik zie paniek op Wallstreet en bij heel veel banken, pensioenfondsen en burgers die nog geloofden in het economische stelsel. Ik voorzie een keiharde economische crash voor 2018. Dit is waarschijnlijk een van bovenaf georkestreerde economische crash die vooral laag 1 moet gaan treffen (mocht je geen idee hebben wat ik met die verschillende lagen bedoel, lees dan eerst even dit artikel).

#Metoo was een afleidingsmanoeuvre van laag 1, laag 1 bestaat zoals we allemaal weten voornamelijk uit satanische pedo’s en erger. In 2017 werd het deze satanische pedo’s al te heet onder de lizard voetjes. De zaak rond elite pedo Jeffrey Epstein en de onthullingen die volgden over onder andere Bill, Hillary en de Podesta broertjes brachten beetje bij beetje de satanische beerput aan het licht. Het publiek moest dus een kop van jut hebben. Deze reptielachtige wezens offeren zodoende liever de wat lager in rang staande smeerpijpen op, zodat ze zelf nog iets langer door kunnen gaan met hun sadistische hobby’s. Maar in 2018 gaan dan eindelijk de eerste bekende satanische pedofielen nat. Ik voorzie de val van Hillary Clinton. Haar soortgenoten zijn haar namelijk meer dan zat. Ze wil maar niet van het podium af en brengt de rest van de satanische pedofielen hiermee in direct gevaar. Hillary wordt dus geofferd en de dominostenen zullen daarna blijven vallen, net zo lang tot alle smerige satanische meuk aan de oppervlakte is gekomen. 2018 wordt een jaar vol duistere onthullingen.

Door al deze satanische pedofielen die ontmaskerd worden zullen er ook meer afleidingen nodig zijn om het volk af te leiden en/of zoethoudertjes te geven. Er zullen vanuit laag 1 dus disclosures komen om hun eigen ass te redden. Antarctica kan daarin een rol gaan spelen.

De fittie tussen Donald Trump en Kim Jong-Un zal ook uiteindelijk leiden tot een disclosure van technologieën die tot 2018 geheim bleven voor de ‘gewone’ wereldburger. Trump zal (volgens eigen zeggen) niets anders kunnen doen dan daadwerkelijk in te grijpen in Noord-Korea om de nucleaire dreiging van dat land voor eens en voor altijd uit te schakelen. Doemdenkers denken dan meteen aan een wereldoorlog met kernwapens. Ik zie dat echter niet in mijn beelden voor 2018. Ik zie ruimteschepen uit de geheime ruimteprogramma’s met technologie die we nu nog niet kennen met uiterste precisie het wapentuig van Kim Jong-Un onschadelijk maken. Daarbij valt geen enkele dode. De wereld zal opgelucht adem halen en maakt kennis met technologieën die gebruik maken van vrije energie. Dit zal zowel de fossiele als ook de zogenaamd ‘groene’ ‘duurzame’ energiebronnen een knock-out klap geven en zet de weg wagenwijd open voor nog meer grotere disclosures vanuit de geheime ruimteprogramma’s.

De paus smeedt ondertussen plannen voor een enkele wereldreligie die alle andere huidige wereldreligies moet samenbrengen. Dit is volgens de paus de enige mogelijke oplossing voor de almaar escalerende situatie in het Midden-Oosten met Jeruzalem als middelpunt.

Het nieuwe Catalaanse parlement roept opnieuw de onafhankelijkheid uit. De EU valt voor een gedeelte uit elkaar door onenigheid over Catalonië, de opvang van vluchtelingen, en de opkomst van steeds meer populisten in de regeringen van verschillende Europese staten.

Mark Rutte vertrekt naar Brussel om de EU te proberen te redden (lees: ondemocratisch gekozen wordt voor een hoge EU functie). Zijn opvolger kan het zooitje ongeregeld wat zichzelf het kabinet noemt niet meer bij elkaar houden na blunders van ministers ‘ de heks’ Ollongren, Grapperhaus, Wiebes en Hoekstra. Nadat de ChristenUnie om ‘principieel redenen’ zich terugtrekt uit het kabinet kunnen ook de spin dokters de boel niet meer spinnen en dus wordt in 2018 al de stekker uit het nieuwe kabinet getrokken. Thierry Baudet en Jesse Klaver plukken de vruchten van dit gestuntel.

In 2018 gaan er flink wat doden vallen in de strijd tussen ‘alt right’ en de zogenoemde ‘social justice warriors’. Dit begint in de VS en breidt zich uit naar andere vazalstaten van de VS zoals Nederland. Na weer een aantal weken zaniken en zeiken over Zwarte Piet overleeft het zeurpietje ter nauwer nood een aanslag op haar leven. De social justice warriors geven echter niet op en onder leiding van Matthijs van Nieuwkerk, Georgina Verbaan en Barbera Barend wordt namens de grachtengordel maffia besloten om voortaan alleen nog maar social justice warriors op tv aan het woord te laten.

Ook in 2018 is er geen spoortje van Nibiru/Planet X aan de hemel te zien.

In 2018 brengt elk zichzelf respecterend bedrijf een ‘Augmented Reality’ (toegevoegde realiteit) app uit voor de smartphone en de in 2018 uitkomende ‘Magic Leap One’. Pokemon Go was de wereldwijde beta test voor augmented reality in 2017. 2018 zal onder andere geteisterd worden door Harry Potter fetisjisten die al turend op hun smartphone op zoek gaan naar Harry Pottertjes op straat. Daar gaan ook doden bij vallen helaas. 2018 gaat sowieso de recordboeken in vanwege het grote aantal dodelijke ongelukken met smartphone zombies. Ik kan het niet rooskleuriger dan dat schetsen want de beelden vertellen mij dit nu eenmaal.

De bruiloft van Prins Harry met Meghan Markle loopt uit op een satanische bloedvergieten ritueel. Meghan is de nieuwe Diana en tevens uitgesproken social justice warrior. Ideaal om op te offeren dus. Prins Harry was toch al de bastaard zoon van Diana en niet verwerkt door Charles, een te missen ‘asset’ dus voor de Britse royals.

Meer beelden zie ik op dit moment niet voor 2018. Hier moeten jullie het mee doen. Ik ben benieuwd naar alle andere voorspellingen die onder dit artikel zullen volgen. De reactievelden onder dit artikel zijn bedoelt om je eigen voorspellingen te posten en zijn dit keer dus niet bedoeld om discussies te gaan voeren. 1 januari 2019 mag je schieten op al deze voorspellingen, tot die tijd laten we elkaar in onze waarde als Nostradamusjes in de dop. Rest mij om een ieder die daar aan hecht het allerbeste toe te wensen voor 2018!

Micky van Leeuwen

1-1-2018

8 Responses to 2018: Tijd voor wat voorspellingen!

 1. Dr Iglo schreef:

  Drama, die voorspellingen van vorig jaar .. ik probeer het nog een keer. Referenties tussen haakjes ([]).

  ×Staatswiet. De overheid gaat geen stroom aftappen, maar kiest voor gesubsieerde windmolenstroom en accus. Op zich wel mooi dat de wiet ‘groen’ geteeld wordt, maar de staatswiet is gewoon te duur. Toch is het een succes omdat er in de hele keten BTW wordt geheven [0].
  ×Verkiezingen in Maart. PvdA eindigt waar het hoort: in de marge. Dat komt doordat ze samenwerken met het soort karakters als Tony Bliar [1].
  ×Netsky [2] brengt een nieuw album uit, “IV”, met veel Dubstep en Leftfield Bass invloeden.
  ×Jaap de Hoop Scheffer (Jacobus) [3] pleit voor uitbreiding van NATO met Israel [6]. Turkije wil uit de navo [4].
  ×De winter eindigt laat, maar het wordt een bovengemiddeld NL wijnjaar door de goede Mei maand [5].
  ×Alle Koerden in Syria vormen een probleem, maar op de Golan zit Al-Sham [6], eerder ook wel bekend als Al Qaida. Gelukkig hebben de Russen fijne wapens om rebellen mee op te ruimen [7]. Israël is er niet vies van Al-Sham wat te helpen [8] dus dat wordt nog wat als Assad doordrukt [9]. Libanon is natuurlijk ook niet veilig [10] voor de zionisten. Het zijn immers geen uitverkorenen in al die landen daar.
  ×Mitch is niet overleden aan acuut stress syndroom maar door verwurging en breken van zijn strottenhoofd, terwijl hij ge-peppersprayed werd en er 5 agenten op hem zaten [11]. ‘Nekklem’ is tevens misleidend (ze braken tevens zijn strottenhoofd) omdat de nek niet in een klem wordt gelegd. De halsslagader wordt dichtgeknepen (zie [11]) waardoor de hersenen geen zuurstof meer krijgen. Het korps, en hun leiding, de hele hiï¿«rachie, is door en door rot ([12],[13],[14],[15],[16]). Dus het geheel aan rottigheid gaat problemen opleveren voor de verantwoordelijk minister.

  [0] https://www.nu.nl/buitenland/5070110/recreatief-gebruik-marihuana-in-californie-officieel-legaal.html [2018.01.01]
  [1] https://www.express.co.uk/news/uk/896605/jeremy-vine-tony-blair-nobody-wants-to-hear-from-former-pm-ever-again [2017.12.26]
  [2] https://www.youtube.com/results?search_query=Porcelain+Netsky [2010.05.31]
  [3] https://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2016/07/01/de-hoop-scheffer-ex-navo-putin-is-de-schuld-van-alles-oekraine-irak-syrie-video/ [2016.07.01]
  [4] https://www.middleeastmonitor.com/20171227-russia-to-supply-turkey-with-four-s-400-missile-batteries-for-2-5bn/ [2017.12.28]
  [5] https://www.youtube.com/results?search_query=Marvin+Gaye+Heard+It+Through+The+Grapevine [1968]
  [6] https://syria.liveuamap.com/ [2017.12.29]
  [7] https://www.therussophile.org/russian-general-staff-hayat-tahrir-al-sham-will-be-eliminated-in-2018.html/ [2017.12.27]
  [8] https://www.almasdarnews.com/article/breaking-israel-bombs-syrian-army-golan-heights-amid-new-advance-al-qaeda/ [2017.10.19]
  [9] http://21stcenturywire.com/2013/10/02/syrian-fm-we-intend-to-reclaim-the-golan-that-israel-is-occupying/ [2013.10.02]
  [10] https://www.veteranstoday.com/2017/12/20/israeli-military-capabilities-scenarios-for-the-third-lebanon-war/ [2017.12.21]
  [11] https://www.vpro.nl/argos/lees/nieuws/2017/Medici—Mitch-Henriquez-niet-overleden-aan-acuut-stress-syndroom-.html [2017.12.16]
  [12] http://www.gelderlander.nl/algemeen/binnenland/agent-misbruikte-register-voor-seks-met-kwetsbare-vrouwen-1.4991904 [2015.06.11]
  [13] http://www.rtvnoord.nl/nieuws/166692/Opnieuw-agent-ontslagen-wegens-drankmisbruik [2016.08.16]
  [14] https://www.nieuwskoerier.nl/news/14360-agent-en-partner-moeten-twee-jaar-de-cel-in-voor-misbruik-12-jarige-jongen [2016.10.14]
  [15] http://regio.tpo.nl/2017/01/31/limburgse-agent-ontslagen-vanwege-webcamseks-uniform-neptiener/ [2017.01.31]
  [16] https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/2.249/3-jaar-cel-voor-agent-voor-misbruik-jongen-1.1408329 [2017.06.13]

 2. Amilius schreef:

  Aangezien het voorspel vaak leuker is dan het echte spel, gezien dat het spel van 2017 voor zowat iedereen gelijk de prullenbak in ging. Is het niet moeilijk om te voorspellen, als je even de spelregels erbij pakt.
  Spellen en spelen, het een werd je opgedrongen en het andere ging als vanzelf.
  Normaal leer je onder het spelen de regels, nu leer je eerst de regels (spellen) en moet je daar maar mee leren spelen.
  Nu proberen we dus met spellen en voorspellen elkaar in een spel te houden.
  De spellen die we zijn geleerd zijn zijn al voorspeelt en uitgedacht.
  Dit brengt mijn voorspelling in het licht.
  En dit is geen moeilijke.
  Mind control, hoe we onze dag invullen dus, zal nog meer dan nu het leven sturen in het spel op deze wereld.
  Het is een makkelijke voorspelling want 80% ervan is al waarheid. 2018 gaat de rest in vullen.2019 staat zo weer voor de deur, dan gaat 2018 niet meer de prullenbak in want er is niks meer weg te gooien.
  Dan zal deze massa psychose op zijn hoogtepunt komen en een nieuwe realiteit (spel) van start gaan.
  De mens gaat in 2018 leren dat er maar een echte valuta is, en dat is de samenvoeging van tijd en aandacht die men aan iets geeft.
  Degene die 2018 overleven gaan zelf nieuwe voorspellen bepalen.
  Zij zullen hun eigen manier van spelen hervinden en leven.
  Het is en blijft een samenspel,
  maar samenzwering is uitgespeeld

 3. Amilius schreef:

  In 2018 komt iedereen die zoekende is in de void terecht. Geen externe afleiding meer, alleen…alleen jij en jij.

  Zij die daarin hun waarheid weten te vinden en erkennen zullen er uit komen met zichzelf en het leven.
  Voor de rest is er een volgende ronde.

  Een lichtje 🔥voor wie twijfelt.
  In het sterfelijke huist het onsterfelijke.
  En als het sterfelijke afsterft is het besef daar.
  Laat los…
  Zodat handen vrij zijn van de verslavende materialen.
  Naturen doe je met je 💚 via je ogen. Handelen is geen moeten.
  Misschien heeft Marcel M gelijk….eventjes stilte…

  In 2018….

 4. Loes schreef:

  The Void

  Mooi!!

 5. Micky van Leeuwen schreef:

  Graag alleen voorspellingen onder dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *