Hogere Complotkunde met Freeman Fly

( 9 )
 • Ank

  Bedankt voor het plaatsen van dit interview Micky.
  Een opmerking van Freeman op 1.06.00 min. bleef me bij, waar hij zegt:
  I don’t believe in Aliens. I believe in ancient civilizations and civilizations that have gone on long before we had history but I don’t believe the aliens came and plugged in the pyramids on planet Earth. I don’t buy into the ancient Alien hypophosis as it is told to us up to this point. They ( the ancient civilizations) would call this God Forms that they were communicating with, known as Archons now.
  En hij gaat verder te zeggen dat de Typhonian Order ( Ordo Templi Orientis, waaruit ook Alexander Crowley voortgekomen is) degenen waren die begonnen met het praten over ET’s.

  De vraag is: wat is dan het verschil. De pre- adamites en de civilizaties daarna zijn met hun enorme ruimteschepen hier geland of gestrand en daarvan vinden we de bewijzen op Antactica en zij kwamen van buiten de aarde, ergo ET’s. En in één van die tijdperken hebben ze over de hele wereld pyramides gebouwd, al dan niet vanuit de kennis die ze zelf nog hadden of in samenwerking met ET’s.

  Dus, of en met wie de bouwers van de pyramides contact hadden weten we niet, maar misschien zou Freeman hen Archons noemen?

  Of zou je kunnen zeggen dat als je over Archons praat, je het hebt over de periode voordat ze geïncarneerd waren in een physieke vorm?

  Beantwoorden
  • Ank

   Of misschien klinkt de laatste zin beter als je zegt: voordat er sprake was van incarnatie in een physieke vorm.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet niet of het handig is Ank om alles te willen labelen en proberen vast te zetten. Het is allemaal (als je het mij vraagt) namelijk niet zo zwart-wit allemaal en zeker niet te labelen laat staan vast te pakken en compleet te begrijpen. Tientallen, maar meer waarschijnlijk dan dat zelfs honderden of duizenden of misschien zelfs wel miljoenen verschillende ET groepringen en interdimensionale wezens hebben de Aarde bezocht in de geschiedenis van planeet Aarde en velen van hen hebben zich ook nog eens bemoeid met de gang van zaken hier op de planeet.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Persoonlijk hang ik ook niet echt dat Ancient Aliens verhaaltje aan dat buitenaardsen bijvoorbeeld de pyramiden gebouwd zouden hebben. In tijdperken voor onze huidige ‘beschaving’ kon de mensheid veel meer (omdat de realiteit anders was) en had de mensheid daarnaast ook veel meer kennis. Dat waren hele andere vormen van 3D dan we nu kennen hier op Aarde. Er waren tijdperken waarin mensen dingen konden en deden die nu onmogelijk lijken. De menhirs van Carnac bijvoorbeeld, die werden op hun plek gezet (gevlogen is een beter woord) door middel van samenwerking tussen mens, het mineralen koninkrijk (de menhirs), moeder Aarde en de ster of het sterrenstelsel waar zo’n menhir naar toe gekalibreerd werd. Daar was geen spierkracht of externe technologie voor nodig, dat kon de mens op Aarde toen nog gewoon. Andere tijden, andere realiteit, en dat proberen onderzoekers van nu toe te passen op hedendaagse technologie en menselijk kunnen. Dan komen ze al snel bij buitenaardsen uit, omdat ze eigenlijk geen idee hebben van wat de mens in potentie kan zijn (en eigenlijk dus al is)

   Beantwoorden
 • ikke

  Was vandaag op een verjaardag van jongere die de tv hadden draaien.
  Op de zender Xite die 24/7 de populairste muziekclips uitzendt zag ik een clip met (min of meer) het logo van VW
  (3 v’s) er in voor komen de lyrics spreekt voor zich.
  https://www.youtube.com/watch?v=M-P4QBt-FWw

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Tering, 104.749.963 weergaven…. Michael Jackson zou zich omdraaien in zijn sarcofaag als hij dit soort ‘muzikanten’ zou moeten aanhoren… 🙂
   Wel mooie transhumanistische mind control! 😉

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik zag dat het nummer onderdeel uitmaakt van een trilogy. Deze kwam ervoor uit https://www.youtube.com/watch?v=6RLLOEzdxsM
    Daar graven ze het fallen angels logo uit de grond, en zwaaien ze gemaskerd in het zwart met zwarte ISIS vlaggen, maar dan ipv het ISIS logo de VV, wat later ook weer transformeert in een vrijmetselaars logo, voordat ze zichzelf weer onder grip laten zetten van vage AI aan het einde van de clip. Juweeltjes haha. De vraag is en blijft echter al wel een tijdje hoe lang en vooral hoe enorm ‘right in the face’ ze al die occulte magie en rituelen van het publiek moeten smijten voordat mensen zich eens gaan afvragen waarom er zulke zwarte occulte magie schijnbaar in videoclips gemixd mot worden….

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>