Anunnaki, onze goden?

( 15 )
 • rob

  Wat een geweldige special! Ik ben benieuwd of we in dit leven de 3e fase nog gaan meemaken. Ben daarom hard bezig met innerlijk werk, zodat ik instinctief weet wat me te doen staat als het zover is. Iets in mij zegt dat we nog hele spannende tijden gaan beleven.

  Beantwoorden
 • Guusje

  Bedankt Micky. Was een hele klus denk ik.
  We leven zeker in een bijzondere tijd.
  Toch vind ik die draco’s wel beangstigend .

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt Guusje, het was inderdaad een beste klus, maar het was het waard, helemaal toen ik het zelf terug zat te kijken en de interference zag (zwart knipperende camera) op de momenten waarop ik zelf tijdens het opnemen ook al voelde dat ‘men’ alles uit de kast trok om mij energetisch van het padje te krijgen.. toch een teken dat ‘men’ angstiger voor ons is dam vindt dan vice versa! 😉

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Lekker nummertje in de intro (Def P – Annunaki)! Ik denk dat je spot on bent.

  Je hebt het over wezens die in elke vorm kunnen veranderen die hier op aarde zullen komen voor een soort grote ‘false flag’ operatie. De nieuwe film Captain Marvel legt dit tot in de details uit, samen met de andere Marvel (Avengers) films. De tere mensjes moeten gered worden van de aliens!

  Beantwoorden
  • Gerben

   Een soort barbapappa’senmama’s
   En de rest v/d familie moet imam denken :). 😉

   Beantwoorden
 • Ikke

  Was weer een puike uitzending Micky heb me geen minuut verveeld..top!
  En ja wellicht een uitzending over t grotere plaatje van wie we zijn wat we hier komen doen ect is een goed plan.. Want deze kennis /weten zie ik bij geen andere alt media terug.
  Thanks voor de energie en tijd die je hierin steekt…👍

  Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Ook hier ben ik het niet met je eens. Een god/godin die jij beschrijft als een alien hoeft niet altijd een buitenaardse te zijn. Binnen de newage wordt er inderdaad geloofd dat de mensheid gered gaat worden door aliens met ufo’s die ons komen ophalen. Maar binnen het oude paganisme is dit echt niet aan de orde. Neem bijvoorbeeld de Germaanse godin Ostara. Zij is niet een alien ,maar staat symbool voor de lente. De zon die langer gaat schijnen en zorgt voor leven en bloei en haar dag wordt rond 21 maart gevierd. Of neem brigida ook zij is een metafoor voor de zon en zij kondigt rond februari het einde van de winter aan. Of neem nou de schikgodinnen die in verschillende culturen voor komen. Zij worden afgebeeld als de maagd, moeder en de oude vrouw. Maar dit is niet een alien die continu veranderd van kind naar oude vrouw. Nee, dit is een metafoor voor geboorte leven en dood in de natuur en universum. Net als de fases van de maan. Wel ben ik het met je eens dat er inderdaad krachten zijn die goden worden genoemd van buitenaardse beschaving zijn. Ik geef toe dat ik MET deze entiteiten werk. Maar lees MET en ik werk dus niet voor ze of onder ze. En dat is waar vele de mist in gaan door zich te onderschikken aan iets of iemand. En door dat te doen kan er inderdaad misbruik worden gemaakt van je. Ik zie het als voorouder verering. Net als dat ik mijn voorouders vereer zie ik ook hen als mijn voorouders. Maar dat betekend niet dat ik minder ben dan hun. Want als ik mij onderschik dan zal ik aanbidden ipv vereren. En we weten allemaal wat onderschikken en aanbidden doet in religie’s. En wat je over de pijnappelklier zei dat je er zonder mee kan is ook niet waar. Want het heeft ook hormonale invloeden die je nodig hebt voor het slapen:https://wetenschap.infonu.nl/anatomie/125486-hormoon-van-de-epifyse-pijnappelklier-melatonine.html Er is ook niks mis mee om spiritueel het derde oog te gebruiken. Mist het maar in BALANS is. Het 1 hoeft het ander niet uit te sluiten!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En wederom luister of lees je niet goed en leg je mij nu woorden in de mond die ik niet gezegd heb. In deze video gaat het over de Anunnaki als goden en andere ET’s die als goden bestempeld worden door de mensen. Ik zeg nergens dat alle mogelijke vormen van goden in welke religie dan ook altijd buitenaardsen zijn, dat maak jij er nu van.

   Jij kiest ervoor om entiteiten goden te noemen, dat is je eigen ding, ik noem niemand een god. En voor de rest mag je je mening hebben over de pijnappelklier. En van mij mag je de wetenschap gebruiken om je eigen ego gelijk te proberen te halen. Van mij krijg je in ieder geval geen gelijk, ik respecteer je mening, maar voor mij is het niet meer dan een andermans mening. En daar wil ik deze ‘discussie’ bij laten! 🙂

   Beantwoorden
   • Inanna Nornen

    Als de pijnappelklier niet bij ons hoort. Hoe denk je eigenlijk over bepaalde hallucinogene planten die ons pijnappelklier stimuleren? Want die groeien hier toch ook op aarde.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Daar denk ik heel simpel en heel organisch over. Namelijk: je hoeft bij het gebruik van die plant medicijnen niet actief je pijnappelklier te gebruiken. Toen ik vorig jaar ayahuasca dronk toen deed ik dat via mijn hartconnectie, niet via mijn pijnappelklier. De pijnappelklier vervormt en wordt daarnaast misbruikt door allerlei entiteiten, de hartconnectie is organisch, open en eerlijk. Je hebt die pijnappelklier dus helemaal niet nodig om plant medicijnen te gebruiken, dat is een fabeltje.

     Beantwoorden
     • Inanna Nornen

      ok. Ieder zijn ding. Ik ben in iedergeval van mening dat je zowel je hart als pijnappelklier kan gebruiken in balans.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Waarom zou je je pijnappelklier willen blijven gebruiken als je weet dat dit een synthetisch universum decoder is? Van mij mag je begrijp mij niet verkeerd, maar waarom zou je? De pijnappelklier is een decoder/tv tuner voor het synthetische vals licht universum van de entiteit die zichzelf god noemt, waarom zou je dit synthetische universum wat beperkt blijft tot vals licht mind energie dan prefereren boven je oneindige multidimensionale zelf en alles wat je zelf innerlijk al bent? Die keuze snap ik niet, maar ik respecteer uiteraard wel jouw keuze, ieder zijn of haar ding je schreef net al! 🙂

       Beantwoorden
       • Solida

        Tja, ieder zijn/haar eigen pad… Long way to go…

        Beantwoorden
 • sjaak

  hé Micky ik zou je graag een veer in je reet steken, want ‘ze’ zeggen dat je op die manier iemand kunt stimuleren die goed bezig is , rare manier van doen overigens, maar bij gebrek aan een veer en vooral jouw reet natuurlijk zal ik wel twee tientjes overmaken. ( is ongeveer een bioskaartje?)
  Een over licht gesproken,ergens in het begin van de uitzending zeg je ‘we zijn licht’ ,en helemaal mee eens natuurlijk ,maar dat betekent ook of zegt iets over onze natuurlijke behoefte dus aan licht, makkelijk waarneembaar ook; zodra er een lekker zonnetje schijnt rent eenieder z’n donkere huisje uit om zich te laven aan wat zonnestralen. En licht komt bij ons binnen via de ogen , en ik weet wel zeker dat het het licht is ,die de feitelijke trigger vormt ten aanzien van al die mobiel-zombies en ook tv-schermen etc.
  natuurlijk . In negentig procent van de gevallen gaat het om dermate zinloze stompzinnige berichtgeving , dat je je afvraagt waar iedereen mee bezig is ; het gaat erom dat iedereen gevangen wordt genomen door via gemanipuleerd licht ,synthetisch licht macht uit te oefenen omdat het aanhaakt aan de natuurlijke lichtbehoefte . Wat een macht als je eenmaal licht weet te manipuleren.
  Uiteindelijk zie ik jou ook als een synthetische platte ,en geen 3d-Micky op mijn scherm, en dat gebeurt allemaal nog voor de pijnappelklier ,dus goed kijken is ook een ding.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dankjewel Sjaak, ook voor de virtuele veer in mijn achterste! 😉

   Ik ga nooit naar de bios, ik ben en blijf een piraat dus heb geen idee wat een bioskaartje kost vandaag de dag. Ik weet wel wat het oplevert als ik mijn kontje verkoop achter het centraal station. Dat is ook ongeveer 2 tientjes en flink wat krampjes de dag erna bij de stoelgang laat maar zeggen…. 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>