Corey Goode – Mount Shasta Secret Space Program Conference

Hieronder vind je deel 1 en deel 2 van de presentaties die Corey Goode gegeven heeft tijdens de ‘Mount Shasta Secret Space Program’ conferentie.

Corey Goode heeft jarenlang gewerkt binnen verschillende geheime ruimteprogramma’s en staat in deze tijd ook weer in contact met een geheim ruimteprogramma genaamd ‘The Alliance’. Deze presentaties bevatten een schat aan informatie.

In het eerste deel vertelt Corey stap voor stap hoe de verschillende geheime ruimteprogramma’s zijn ontstaan en gaat hij uitgebreid in op al deze verschillende geheime ruimteprogramma’s en hun verschillende intenties en allianties.

Iken zelf nog niet aan deel 2 toegekomen, maar het lijkt erop dat deel 2 voornamelijk gaat over Corey’s persoonlijke ervaringen met buitenaardsen en de geheime ruimteprogramma’s.

6 maanden ago

1 Comment

  1. Behalve de informatie over de enorme omvang van alle verschillende ruimteprogramma’s vond ik toch Corey’s boodschap op de vraag wat wij kunnen doen, het belangrijkste.
    En ik heb deze boodschap niet opgevat als een New Age zoethoudertje maar in de werkelijke zin van het woord.
    De eerste video begint er mee, maar als hij aan het eind van de aflevering dit uitspreekt heeft het meer impact.
    Hij houdt zijn eigen gevoelens altijd op zo’n grote afstand in zijn presentaties dat het juist daardoor indringerder overkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *