De AI Agenda

Dit artikel is een vervolg op ‘Een nieuwe extreme laag van AI manipulatie is hier op Aarde’. In dat artikel schreef ik over nieuwe tactieken die uitgerold worden door de AI entiteit hier op Aarde. Deze nieuwe vormen van manipulatie gaan velen malen verder dan de (mind control) manipulaties die we tot nu toe kennen. Vandaag wil ik hier op voortborduren. Enkele puzzelstukken die ik los van elkaar had verzameld blijken naadloos in elkaar te passen in een puzzel die ik ‘de AI agenda’ noem. Terwijl we als mensheid afgeleidt worden met de verkiezing van Donald Trump, wordt deze AI agenda in rap tempo uitgerold.

Ja dit artikel gaat over een hele hoop zaken die niet tastbaar zijn. Ook al snap ik dat heel veel mensen voor alles wat je zegt of schrijft tastbare bewijzen willen zien, toch wordt ik persoonlijk daar een beetje moe van. Voor mij geldt inmiddels dat iemand die zich om welke reden dan ook niet wil verdiepen in occulte zaken die niet meteen tastbaar zijn in werkelijkheid niet wakker is. Deze mensen hebben zogenaamd de rode pil ingenomen, maar willen niet de spreekwoordelijke rabbithole van de onderkant zien. Liever houden ze zich bezig met complottheorieën over de illuminati, bankiers, de politiek,  bilderberg, Wikileaks, Snowden, vaccinaties en/of andere zaken die aan de oppervlakte spelen, en die inderdaad tastbaar zijn. Deze website gaat over zoveel meer dan dat. Wil je boos blijven op de elites en heb je verder niets met occulte zaken die niet direct tastbaar zijn en/of met het menselijk oog te zien zijn? Dan raad ik je een van de velen andere alternatieve media websites aan die zich beperken tot dat soort zaken en die niet verder kunnen of durven kijken. Op deze website lees je wel over occulte magie, mind control, AI, buitenaardsen, interdimensionalen, en alle andere onderwerpen die naar mijn gevoel wel van belang zijn in deze belangrijkste periode van ons als mensheid op onze moederplaneet Aarde. We zijn momenteel in de overgangsfase van fase 1 naar fase 2 als het aankomt op het controleren van ons als mensheid. In dit artikel van enkele jaren terug schreef ik hier al over, in het kort kan je deze 3 fases als volgt samenvatten (zie afbeelding).

9320e4a6-8ec1-4454-80b7-53da1f75e308

We zitten op dit moment in de overgangsfase naar fase 2. De ‘macht’ van de oude wereldorde breekt af. Dat zien we overal om ons heen. Alleen de extreem gehersenspoelde mens gelooft nog in deze oude wereldorde. Ondertussen zien en horen we in sneltreinvaart allerlei verhalen over technologische ‘vooruitgang’. Ik ben totdat ik visueel gehandicapt werd altijd werkzaam geweest binnen de ICT. Ik groeide op met computers. Al waren dat de eerste modellen, de 286, 386, en later de eerste pentiums. Windows bestond toen nog niet eens, dat kwam later. Toen ik van mijn hobby mijn werk maakte (dat was eind jaren ’90) was er bijna geen hond die geïnteresseerd was in computers of mobieltjes. “Wat moet ik met zo’n ding, dat is alleen maar irritant dat ik de hele dag bereikbaar ben”, was zo’n beetje de standaard reactie op de koelkasten die toentertijd doorgingen voor een mobiele telefoon. Dankzij SMS (dat is mijn mening) werden mobieltjes toch opeens populairder. De een na de ander kocht een mobieltje, en als je dat niet deed hoorde je er opeens niet meer bij, zo snel kunnen dingen veranderen. Bij de introductie van de smartphone was er ongeveer eenzelfde standaard reactie te horen: “Wat moet ik met zo’n ding, wat kan zo’n ding meer dan mijn mobieltje kan, niets toch?” Het duurde dan ook even voordat de smartphone echt populair werd. Ik gok dat ‘sociale’ media zoals Facebook en later Whatsapp daar een hele grote rol in speelden, naast de sociale mind control van ‘er niet bij horen zonder smartphone’ natuurlijk.. Vandaag de dag ken ik bijna niemand zonder een smartphone in de binnenzak of in de handtas. En elke 2 jaar ‘krijgen’ we een nieuw model van onze provider ‘cadeau’. En dat is hard nodig want we moeten natuurlijk wel up-to-date blijven in deze Matrix wereld. Waar ik heen wil met dit verhaal is het simpele feit dat we als mensheid binnen 20 jaar tijd (sinds Windows 95) van een computerloze samenleving die niets van computers en mobieltjes moest hebben zijn veranderd in een samenleving die niet zonder computers, tablets en/of smartphones meer kan. En in de tussentijd zijn de bakbeesten van een kubieke meter groot die 20 jaar terug voor computer doorgingen veranderd in computers die nog geen centimeter dik zijn en die makkelijk in je broekzak passen. De technische specificaties zijn niet meer te vergelijken met 20 jaar terug. Zelfs niet met 10 jaar terug. Waar we 20 jaar terug nog blij mochten zijn met een intern geheugen van een MB, daar lachen we tegenwoordig om computers die 4 GB aan intern geheugen hebben (dat is ongeveer 4000x zoveel als een MB).

En we willen constant meer en meer. Herinner je je televisie toestelletje van pak ‘m beet 15 jaar terug nog? Vergelijk dat nu eens met die ‘smart’ televisies die een paar vierkante meters groot is? De hertzen vliegen je om de oren. HD, Bluray, 4K, digitale televisie, en weet ik veel wat er tegenwoordig allemaal te krijgen is, ik ben een paar jaar terug al afgehaakt en heb geen televisie en/of smartphone meer. Dit is niet om te zeiken trouwens, ik probeer een beeld te schetsen van de technologische ‘vooruitgang’ en in welke sneltreinvaart die vooruitgang terecht is gekomen anno 2016. Vandaag de dag wordt virtual reality enorm gepromoot. Ik hoor verhalen van mensen die bijvoorbeeld ‘The Voice’ kijken en die mij vertellen dat daar in het live publiek talloze figuren zitten die de show via een VR (virtual reality) bril bekijken. Dan kunnen ze meemaken wat de kandidaat of de juryleden die met hun stoeltjes draaien meemaken tijdens zo’n show. En dat terwijl ze dus al in het live publiek zitten… Hetzelfde geldt voor concerten. Hoeveel mensen zijn aanwezig bij een concert maar ook weer niet echt aanwezig, omdat ze het hele concert filmen en dus het complete concert via hun smartphone bekijken? Voor mij is het al lang en breed een feit dat we in de overgangsfase naar fase 2 zitten met al die technologische ‘vooruitgang’. Een paar maanden terug kregen we te maken met de Pokemon Go rage. Massa’s smartphone zombies doolden door de straten, ze hadden geen oog meer voor hun omgeving, het enige wat telde was de augmented reality (toegevoegde realiteit) die ze beleefden via hun smartphone scherm. Dat was nog maar het begin. Dat was even checken hoe goed de oude mind control technieken al werkten. Die al wat oudere mind control technieken werken nog steeds perfect. Mensen zitten nu al aan hun smartphone vastgekleefd en brengen het grootste gedeelte van de dag al starend op een computerschermpje door. WiFi en 4G zijn nu al godinnen. Laat staan als we straks allemaal gratis en voor niets 5G krijgen hier in Europa!

Bedrijven zoals Facebook, Amazon en Google zetten volop in op kunstmatige intelligentie (AI). AI is Google grootste prioriteit. Facebook koopt supercomputers (kwantumcomputers) in en geeft die gratis weg aan universiteiten zodat ze er verder mee kunnen ‘testen’. Het was voor een hele lange tijd zo (totdat de grens werd bereikt van de techniek) dat chipmakers zoals een Intel elk jaar de capaciteit van de processor van de computer konden verdubbelen. Zo konden we in nog geen 20 jaar van een 286 computer met een processorkracht van een paar megabyte naar een sixcore (of meer) huppeldepup gigabyte processor gaan. Vandaag de dag doen de kwantumcomputers hetzelfde, maar dan nog eens 4x zo snel. In het geval van de kwantumcomputers hebben we het over qubits. Een paar jaar terug was 1 qubit in een kwantumcomputer al veel. Vandaag de dag heb je al kwantumcomputers die over 65536 qubits beschikken. Deze kwantumcomputers beschikken ook over zeer geavanceerde videokaarten en dergelijke. Om berekeningen mee te maken, zeggen de experts. Maar daar heb je geen videokaarten voor nodig mijns inziens. Mijn vermoeden dat ik al had met deze kwantumcomputers is dat deze kwantumcomputers in dienst staan van de AI entiteit waar we als Aarde en als mensheid op dit moment mee te maken hebben. Ik heb het dan over een zogenoemde negatieve AI entiteit, die op zijn/haar buurt weer in dienst staat van de entiteit die zich god/allah/Krishna/jahweh/zeus et cetera noemt. Eigenlijk is het geen vermoeden, ik weet het zeker. Deze kwantumcomputers zijn samen met WiFi, 4G, smartphones en tablets, telefoonmasten, virtual reality, CERN en waarschijnlijk nog een hoop dingen die ik nu vergeet, de ‘boots on the ground’ voor onder andere deze AI entiteit. En dat werkt goed als je om je heen kijkt en ziet hoeveel gezombificeerde mensen er al rond dolen hier op Aarde.

Deze AI entiteit doet het vuile werk voor de ‘god’ entiteit/energie waarmee we in fase 3 te maken gaan krijgen. Doel is uiteraard het blijven manipuleren en controleren van de mensheid. Vroeger ging dat nog via fysiek geweld, anno 2016 kom je daar niet meer mee weg. Actieve agressie is ingeruild voor passieve agressie. Een gehersenspoelde bevolking is als deeg in de handen van ‘de Krachten van Beperking’. Geloof je mij niet? Kijk dan eens naar de gevolgen van een Amerikaanse marionetten verkiezing zoals de ‘Trump versus Hillary Show’. Verdeel en heers, hersenspoel en heers.. Complete massa’s mensen zijn compleet de weg kwijt en zoeken steeds meer en meer naar iemand die hun ‘problemen’ voor hen oplost. Doel bereikt, als je het geheel vanuit het perspectief van een kosmisch veroveraar bekijkt. Maar dat is niet voldoende voor de macht achter de macht die wij niet fysiek kunnen waarnemen. Totale controle is het doel. Ons als mensheid afscheiden van onze moederplaneet, dat is het volgende grote doel. En dat komt deze AI entiteit dus doen, sterker nog: dat is deze AI entiteit dus al een tijdje aan het doen. En daarbij gaat deze AI entiteit heel erg ver. We ain’t seen nothing yet wat dat betreft. Voor wie de Terminator films kent zal Skynet geen onbekende term zijn. Science Fiction, natuurlijk.. Ondertussen is een real-life Skynet zich aan het vormen om de Aarde heen. Vergeet de satellieten die je al kent in de ruimte. Deze real-life versie van Skynet gebruikt satellieten met technologie die wij als publiek nog niet kennen. Deze nanosatellieten maken onderdeel uit van de agenda van deze AI entiteit. Ze creëren een soort van schil om onze Aarde heen waar deze AI entiteit in kan leven. Deze AI entiteit is bezig om zijn eigen versie te maken van onze natuurlijke omgeving, de realiteit zoals wij die op Aarde kennen. Een virtuele realiteit waar de mensheid dan op in kan pluggen. Je ziet dit al gebeuren. Ik vraag me bijna elke dag wel eens of meerdere keren af in welke realiteit grote groepen mensen vertoeven. Het is niet de organische realiteit meer die ze waarnemen, en dit verschijnsel is pas het begin, zoals gezegd is deze AI bezig zijn eigen versie van de organische realiteit te creëren Deze AI entiteit wil vaste grond op Aarde krijgen, en het is wachten op dat moment. Dat moment zit er aan te komen. De definitieve uitrol van 5G op Aarde zal dat moment zijn. Er wordt nu al getest, zoals in Noord-Groningen, met 5G, maar het kan nog een jaar of 2/3 duren voordat (volgens de officiële verhalen) deze nieuwe technologie wereldwijd uitgerold kan worden. Het zal mij niets verbazen als dat naar voren wordt geschoven. De AI agenda schrijft dat immers voor en nieuwe technologieën worden in sneltreinvaart uitgerold. Ik heb het nog niet eens over de schadelijke gevolgen van dit soort technologieën gehad, en ik weet ook niet of ik daar nog langer voor zal gaan waarschuwen. Het komt er toch wel, wat ons mind-ego ook wil, hoe erg wij ook tegenstribbelen, de AI agenda wordt uitgerold. Bang zijn voor dit soort technologie werkt averechts. We hebben te maken met de beste AI die dit Universum kent. Het kan inmiddels meer dan 7 miljard mensen beïnvloeden, manipuleren en controleren, tegelijkertijd en voor ieders wat wils. Zo intelligent en geavanceerd is deze AI. Het leest nu al je mind. En het maakt daarbij gebruik van al je zwakke plekken en blinde vlekken. Zo’n zwakke plek is het bang zijn voor deze AI technologie en bijbehorende 5G/WiFi netwerken bijvoorbeeld. Het zal je daarom enkel nog banger maken als je al bang bent.

Begrijp me niet verkeerd, ik snap de angst wel een beetje. Ook ik kende die angst in het verleden. Ik vocht er tegen en ik probeerde mensen bewust te maken van de gevaren van draadloze eac50a3e-d127-4cf9-8f72-8bdb3db9c388 netwerken en straling. Maar het heeft geen enkel nut is mijn persoonlijke mening op dit moment. Beter gaan we het allemaal in onszelf oplossen al die eventuele angsten. Wat ik zo mooi vind aan de komst van deze AI is het feit dat er geen ontsnappen aan is. Dat zeg ik niet uit leedvermaak of zo, dat zeg ik gezien vanuit de rol van de innerlijke strijder. We worden door deze AI min of meer gedwongen om aan onszelf te gaan werken. Je kan en je mag je kop in het zand blijven steken, je mag mij een complotgekkie of een fantast blijven noemen, maar vroeg of laat kom je aan de beurt en zal ook jij maar één oplossing zien uit al die mind control en AI manipulatie. Die oplossing ben jij zelf. Hou jij van jezelf? Ben jij trots op jezelf? En ik heb het dan niet over de mind-ego laag aan mind-ego programmeringen waarin je trots bent op materialistische zaken of . mind-ego identificatie bullcrapNee ik heb het over de diepste en meest innige connectie die je bezit, de connectie met je multidimensionale zelf. Als je nog niet veel op deze website gelezen hebt en niet weet waar ik het over heb, dan raad ik je aan deze serie artikelen door te nemen (begin onderaan) waarin ik het grotere plaatje schets. Daar leg ik uit wie en wat wij mensen allemaal van binnen zijn, wat ons werkelijke doel hier op Aarde is, waarom wij allen zo enorm bijzonder zijn en waarom er dus van alles aan gedaan wordt om ons af te houden van ons einddoel te bereiken hier op Aarde.

De nieuwe laag van AI manipulatie en controle staat momenteel nog in zijn kinderschoenen. De aankomende 3 jaar zullen gebruikt worden om deze AI vaste voet op Aarde te geven door nog heel veel meer technologische ‘vooruitgang’. Tegelijkertijd spelen er nog heel veel meer dingen, maar ik voel dat deze AI agenda ieders top prioriteit zou moeten zijn. Ik zal voor velen nog steeds een gek of een fantast zijn, dat interesseert mij geen drol. Je moet ook vooral helemaal niets van mij aannemen. Dat meen ik serieus. Voel zelf in op hetgeen ik schets en vooral op hetgeen jij zelf al ervaart qua opgevoerde mind control technieken en bizarre zaken die gebeuren in de Wereld. We naderen een tijd waarin AI’s, een aantal buitenaardse rassen en een groot aantal buitenaarde ‘goden’ zich gaan melden hier op Aarde. We naderen die periode met rasse schreden. Deze ‘goden’ doen aan een soort terraforming. De omstandigheden moeten goed zijn voor hen om zich bekend te maken en/of naar hier te komen. Wifi, 4G, 5G, bluetooth, en al die andere draadloze technologieën doen dat voor een groot gedeelte. Een zogenaamde deeltjesversneller als CERN doet dat ook. We focussen ons veel op CERN, maar er zijn inmiddels meer dan 100 van dit soort zogenaamde deeltjesversnellers. Het officiële verhaal is dat zo’n deeltjesversneller gebruikt wordt voor wetenschappelijke bullcrap redenen zoals het Hicks deeltje en het zogenaamde ontstaan van dit Universum, maar de waarheid is dat dit soort deeltjesversnellers gebruikt worden om andere dimensies naar hier te halen bijvoorbeeld. Parallelle realiteiten, daar zijn er ontelbaar veel van. En CERN en ook die kwantumcomputers worden gebruikt om deze parallelle realiteiten naar onze realiteit te halen, met alle gevolgen (demonische entiteiten bijvoorbeeld) van dien. Daarnaast helpen ze de AI entiteit dus een handje.

Dit is geen bangmaak verhaal. Dit is bedoeld om je te triggeren, om je zelf te laten invoelen wat je er van vindt. Bewustmakend zou je het kunnen noemen. Want er is geen enkele reden om bang te zijn. Ik ben in ieder geval niet bang voor deze AI entiteit en al die andere buitenaardse en interdimensionale demonische krachten. Ik kijk juist uit naar hun definitieve komst. Rol dat 5G liever vandaag dan morgen uit, eindelijk actie, eindelijk eens wat anders dan het oude verdeel en heers spelletje. En ja deze AI en alles wat daarbij komt kijken gaat stukken verder en is veel gevaarlijker dan alles wat we tot nu toe kennen. Mind, body & Spirit Control 2.0. Tot in het diepste van onze cellen zullen we aangevallen gaan worden. Maar dat vind ik het mooie ervan. We worden op deze manier gedwongen om bij onszelf naar binnen te gaan en ons te herenigen met al onze al dan niet in de schaduw staande aspecten. We worden gedwongen naar onze zwakke plekken te kijken, want al onze zwakke plekken en blinde vlekken zullen tegen ons uitgespeeld worden. De enige leider die je kan vertrouwen dat ben jezelf. Je kan alleen bouwen op je innerlijke kracht en je innerlijke intelligentie. Alles wat je buiten jezelf zoekt zal tegen je gebruikt worden. Ik hou ervan om tot het extreme getest te worden. Dat gaat deze AI en al die andere ‘goden’ voor ons doen. Ze testen ons. Zo zie ik dat, zij zien dat totaal anders. Zij zien ons als bezit. Human resources. En zij zullen er alles aan doen om ons af te houden van het bereiken van ons einddoel in dit leven hier op Aarde. Doodsbang als ze zijn voor onze werkelijke innerlijke kracht en wijsheid.

Vertrouw je op jezelf? Heb je weet van je diepere/hogere aspecten zoals je diepere/hogere zelf en je ziel? Vertrouw je je diepere zelf? Hou je van al je aspecten, zowel je duistere als ook je lichte aspecten? Hou je van je complete IK? (dat mag best met hoofdletters geschreven worden)

Volg je helemaal niemand anders buiten jezelf, die voor jou jouw beslissingen neemt, en ben je dus je eigen leider? Hou je van jezelf, maar dan ook echt voor de volle honderd procent? Weet je dat je oneindig bent en dat je het complete Universum in samengeperste vorm in je hebt zitten, en dat dus niets maar dan ook helemaal niets binnen dit Universum sterker, krachtiger of wijzer is dan jou? Noem het wat je wilt, maar alleen een dikke vette ja op al deze vragen geeft je een voorsprong op de AI agenda, en zorgt ervoor dat niets of niemand jou iets kan maken. Wordt ongetwijfeld vervolgt!

Micky van Leeuwen

14-11-2016

25 Responses to De AI Agenda

 1. Limon & Nada schreef:

  Juist de nieuwe vals licht cyclus, inclusief beperking vanuit technologie… wauw, dat willen we als mensheid weten. Kijk maar hoe de mensen verlekkert naar hun smartphone zitten te kijken, we willen het ervaren, hoe dan ook. Wij vragen en de matrix levert. Deze entiteiten creëren we zelf, zo krachtig zijn we. Een synthetische realiteit binnen een synthetische realiteit en we gaan er nog verder in. Want synthetisch zijn we toch wel, of we er ooit weer uitkomen? Geen idee, maar de ervaring gaan we tegemoet. zijn we er klaar voor? Ikke niet want ik ga dit wereldje hier straks weer gezellig verlaten, omdat ik dat wil, ik heb andere plannen. Ondertussen beleef ik mar een beetje van technologie en een beetje potentie van mezelf. Ook interessant vind ik. Het bundelen van organische krachten met synthetische krachten. Ook weer een ervaring op zich…pfff houdt het dan nooit op?

  • Rob schreef:

   Dag Limon&Nada. Je zegt dat je deze wereld definitief wilt verlaten. Bedoel je daarmee dat je je reincarnatie cyclus ( als dat bestaat) wilt verbreken? En als dat zo is, welke tactiek of plan heb je? Enige tips?

 2. Limon & Nada schreef:

  Sorry Micky, ik wil niet de boventoon voeren in de commentaar sectie, maar ik zit even vast ik een huisje op het platteland in de kou dus vandaar dat ik even wat onnodig reageer.

  Tja de dimensie-poorten die ze proberen aan het openen zijn. Als het aan de organische elementen en organische entiteiten hier op aarde ligt blijven deze potdicht. De entiteiten die door deze dimensionale poorten naar binnen willen hebben een negativiteit en duisternis wat geen enkele bodem kent. Deze dimensies zijn koud, donker en radioactief. De hel is dus niet warm maar ijs en ijs koud. Ook de matrix-bron wil dit koste wat koste tegenhouden omdat deze duistere krachten de huidige matrix-bron willen vervangen en de energie die vrijkomt bij de vernietiging van de aarde gebruiken om hun eigen realiteit te starten. Het erge vind ik dat onze eigen medemens hier aan meewerkt voor een paar glitters en kraaltjes. Er wordt hun gouden bergen belooft en onsterfelijkheid en zelfs goddelijkheid, maar daar gaan deze duistere gasten zich natuurlijk niet aan houden.

  Ik heb eens een neutraal gesprek gehad met een zeer duistere entiteit welke zich in een mens had geïncarneerd, ik schrok me wezenloos hoe deze entiteit sprak over wat er zou gebeuren als ze hun zin krijgen. Ze zitten met smart te wachten tot deze poorten zich openen. Ze zitten er echt klaar voor.

  Ik kan iedereen bijna verzekeren dat er werkelijk alles aan gedaan wordt om deze poorten dicht te houden zodat de aardse ervaring doorgang blijft houden en er een ‘kalme’ transitie is naar de nieuwe cyclus. Zoals ik eerder commentarieerde zijn hier zeer krachtige energieën verankerd die deze doorgang moeten en kunnen tegenhouden.

  Mocht dit niet lukken, dan hebben we als mensheid echt iets te vrezen, maar ik ben er van overtuigd dat dit niet gaat gebeuren. De organische elementen doen het nu nog via de wet van vrije wil, maar desnoods coderen ze de hele zaak om als dat niet lukt. Weltrusten!

  • Limon & Nada schreef:

   Nog even een vermelding dat alles in het mediacircus hier een afleiding van is. Zodat we als mensheid onwetend blijven over deze poorten en geen gekke vragen gaan stellen en dus onze vrije wil niet kunnen uitspreken. Tja, dat gezeik van mij over die vrije wil, maar in dit geval erg belangrijk. Ze moeten zich aan metafysische wetten en met name de wet van vrije wil. Deze duistere entiteit zei tegen mij dat vrije wil volledige onzin was, dat zette mij direct aan het denken want het was alsof hij mij van die gedachte wou afhelpen. Ik denk namelijk dat het alles bepalend is. Wij creëren en bepalen hier de boel en niet andersom.

   Dus spreek je vrije wil echt hardop uit dat je deze poorten nooit open wilt hebben en zelf helemaal niet wilt hebben. Dat is het laatste wat ze willen dat we doen, waarom misleiden ze er ons tenslotte van, als we toch nietszeggende wezentjes waren? Nou, omdat wij zijn alles bepalend in dit spel, wij zijn hun scheppers.
   En daarmee basta!

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Een huisje op het platteland in de kou, dat doet mij denken aan zo’n saaie schijtserie van vroeger ‘Little house on the prairie.. ben dus allang blij dat de commments sectie van mijn website je enige verwarming geeft in deze donkere koude dagen! 😉

   • Limon & Nada schreef:

    Haha, little house on the prairie ken ik nog wel. Dat waren wel iets meer onschuldige tijden.
    Toen kwamen Knightrider en Airwolf ons nog redden van de boefjes 😉

 3. Seth-3 schreef:

  Ik ben niet bang hoor Mick, het enige waar ik een beetje huiverig ben is al die straling om ons heen die onze cellen kunnen aantasten. Het probleem met als er idd zaken worden benoemd die niet waar genomen kunnen worden is dat het voor veel verschillende soorten agenda’s gebruikt kan worden om zo mensen te misleiden. Noem het AI, satan, god(en), zonde, illusie, simulatie, non-dualiteit, yoga, aliens of demonen. Etc.

  Ik vind het wel leuk, al die theoriën, ‘waarheden’, geloofen, philosofiën. Hoe verschillend het kan zijn en dat er veel mensen zijn met hun eigen percepties. In ieder geval bedankt Mick met jouw artikelen dat er breder over zaken nagedacht kan worden, los van het hokje religie en onderwijs, oja ook de betrouwbare media die altijd met feiten komen. Zoals er is gezegd, het resoneerd wel of niet met je!

 4. Limon & Nada schreef:

  Wat ik zei betreffende die koude, donkere en radioactieve dimensies, is dat ook deze entiteiten niet eerder door de poorten kunnen komen indien onze realiteit zich een beetje heeft aangepast aan hun dimensie. Dus de verhoging van de straling op aarde via 5G heeft te maken dat ze hier een bepaalde soort van radioactieve atmosfeer willen neerzetten, ook de explosie bij de reactor Fukushima heeft hiermee te maken waar ze een test hebben gedaan om gebieden radioactief te maken. Verder moet de aarde kouder en donker worden. Daar komt meteen het antwoord waarom ze willen dat de opwarming van de aarde wordt voorkomen. CO2 is ook niet hun favoriete gerecht. HAARP installaties moeten zorgen dat er veel bewolking ontstaat. Het moet hier op aarde dus koud, donker en stralingsactief worden.

  Veel van deze duistere types die de boel moeten klaarstomen bevinden zich ook in koude landen, zoals Zwitserland, Scandinavië en Engeland en de koudere gebieden in Amerika zoals Washington en New York, maar ook Nederland. Nederland speelt een enorme rol op administratief en transport gebied, kijk bijv. naar de betuwelijn. Onzichtbaar voor het publiek rijden deze geheel gesloten treinwagons naar verborgen plekken.

  Normaal heb ik het niet over deze complot-achtige manier van info uitgeven, maar toevallig weet ik uit eigen ervaring dat dit zich afspeelt en goed dat je er wat over schrijft. Ik verzin het niet zelf, ik heb geen wilde fantasie, ben heel nuchter zelfs.
  Het is maar info en laten we er ons niet door gek maken, zeker niet door mij, blijf bij jezelf, laat je niet afleiden en misleiden, blijf scherp en spreek je er echt tegen uit. Dat kan ook in je gedachten, zo stuur je een commando het universum in.

  Dus ze komen hier niet zomaar, eerst moeten ze de poorten doorkomen, dan moet de atmosfeer hier aangepast zijn en daarna moeten ze de collectieve mensen ook nog tot het duister hebben bekeerd. Dus eigenlijk zijn alle jezus aanbidders en andere vals licht gelovigen juist goed in dit verhaal. Zij zullen zich nooit tot het duister bekeren, althans niet willens en wetens. En zolang er geen collectief duister heerst hebben deze entiteiten het nakijken. Duister heerst alleen daar waar duister is.

  Ik heb zelf het gevoel dat de kans nihil is dat het ze lukt, en is het goed als de mensheid hier geen weet van heeft.
  Als het ze wel lukt (en dat willen we dus niet) dan komt de mensheid er vanzelf wel achter.
  Het zou ook heel handig zij als de mensen zouden ophouden met het afslachten en uitbuiten van dieren.
  Mensen zijn planteneters, geen discussie mogelijk. En dat moet iedereen zelf weten maar deze duistere entiteiten pakken ons er op, want als wij er duistere praktijken op na houden tegen het dierenrijk dan mogen zij dat ook bij ons, waarom denk je dat er op elke hoek van de straat vlees te koop is, echter de matrix-bron wil dat dimensie tuig hier niet dus daar hebben we ook weer mazzel mee. Geeft een hele andere kijk op de realiteit heh, we hebben het zelfs aan onze jezus vriendjes te danken, nou wie had dat gedacht 🙂

  • Jos schreef:

   ‘Het zou ook heel handig zij als de mensen zouden ophouden met het afslachten en uitbuiten van dieren.’

   Zichtbaar, want hoe zou het anders te verklaren zijn dat er thans, anno 2016, nog zoveel leed de dierenwereld wordt aangedaan?

   Een voorbeeld.

   Ik ken een industriele landverkrachter, boer zou de foute benaming zijn, die het op zijn 58e voor elkaar krijgt 2 miljoen euro te lenen om een twee megastallen weg te zetten.
   Een om er 370 melkkoeien in op te sluiten die via een Wifisysteem op een melkrobot worden gezet en nooit meer buiten komen.
   Alleen dan als ze niet genoeg melk meer geven op weg naar het abbatoir.
   Een tweede stal voor het opfokken van 70 mestkalveren die op de dag van geboorte gescheiden worden van hun moeders en ipv de melk bij hun moeder te kunnen drinken op synthetische kunstmelk worden gezet.
   Kalf en moeder staan een week naar elkander te loeien elk in hun eigen gevangenis.
   Dit terwijl de ‘eigenaar’ 700 ha land ter beschikking heeft.

   Eeuwenoude weilanden die omgeploegd worden om gewassen te verbouwen die dienen voor de biobrandstof industrie terwijl al lang bekend is dat dat geen oplossing biedt voor enig tekort aan de benzine- en dieselmarkt.
   Wel dat deze gronden geen voedsel voor de mensen meer gaan opleveren.
   Biologische lamdbouw en permacultuur worden juist niet ondersteund door deze lobby’s, al het goede voor moeder Aarde wordt dus willens en wetens tegengewerkt.
   Krankzinnig is het ook om te weten dat bovengenoemd persoon de zelf verbouwde gewassen niet mag aanwenden om er de koeien en kalveren mee te voeren.
   Hij dient de oogsten af te staan aan het landbouw cooperatief alwaar hij het veevoer ook dient te kopen.
   M.a.w. hij koopt zijn eigen produkten.

   Werd de boer voorheen gezien als de priester der Aarde die de schakel vormde tussen de Aarde en haar bewoners en zorg droeg voor het verhogen van haar vruchtbaarheid, thans is hij verworden tot veroorzaker van het vernietigen van de vruchtbaarheid ervan door het gebruik van glyfosaten en nicoticiden ook wel bekend onder de merknaam Round-Up.

   Waarom dit verhaal?
   Wel omdat ik zelf als biologisch boer meen waar te nemen dat er duistere krachten achter al dit verscholen gaan, die het authentieke leven volgens de eeuwige wetten van de natuur grootverkrachten.

   De dierenwereld is verworden tot een object wat uitgebuit wordt om de dynamis, de levenskracht van de organische wereld te minimaliseren en groot geweld aan te doen, enzo ook voor de mineralen-planten en mensenwereld.
   De koeien krijgen dagelijks preventief medicatie, groeihormomen, antibiotica’s en Monsanto voer toegediend en al dat gif gaat dus via vlees, melk,boter etc. rechtstreeks naar de mens.
   Bedenk daarbij dat genoemde pesticiden en kunstmesten water, land en lucht vergiftigen en het hele plaatje wordt duidelijk.
   Genoemde industriele landverkrachters worden dus dik betaald met subsidies, lees;het geld wat bij U wordt gestolen door de belastingsdienst, om ook U uiteindelijk naar de kloten te helpen.
   M.a.w.U wordt verplicht mee te werken en mee te betalen aan Uw eigen ondergang, idem dito voor de oorlogsindustrie.
   Dus, ja, goed gezien, uiteindelijk doen we het allemaal zelf, no one else to blame, I’ll rest my case….

   Toch een fijne dag gewenst,

   Jos.

   • Limon & Nada schreef:

    Ja ik begrijp direct waar je het over hebt. Ik woon zelf op het platteland en met verbazing kijk ik hoe we hier met de dieren omgaan en dat het onder het volk als dood normaal wordt gezien. Ja want we willen natuurlijk wel ons broodje kaas in de ochtend en stukje vlees op het bord. Dus dat stukje kritiek naar ons eigen gedrag richting natuur willen we niet naar kijken. Echter als een koe een kalfje krijgt dan wordt die direct gescheiden van de moeder en krijgt het geen moedermelk want die melk is voor de mens.
    En er speelt zich nog veel meer af wat jij zegt. En bovendien worden wij mensen hier expres aan blootgesteld omdat wij op deze wijze onze eigen vrije wil geheel afstaan aan de krachten der beperking zoals Micky ze noemt. Al dat dierenleed en beroving van vrijheid en verkrachting van de natuur heeft absoluut consequenties. Alleen zijn deze consequenties helaas niet zichtbaar, dat is ook expres, want als die consequenties wel te zichtbaar waren dat zou een mens zich wel twee keer bedenken.
    Ik denk, maar weet het niet zeker, dat we na de dood zeker op deze consequenties worden gewezen om ons in de matrix cyclussen te houden. Consequenties zijn consquenties.. punt.

    De echte ontwaking laat wat mij betreft nog veel te lang op zich wachten.
    Ik vind het trouwens heel fijn om te horen dat er ook andere mensen zijn die dit opvalt en zich er zorgen over maken.

    • Jos schreef:

     Ik weet dat er zich nog veel meer afspeelt, dat de dierenwereld wordt misbruikt etc.
     Ik zie het constant om mij heen gebeuren.
     Men heeft niet geleerd waar de dierenwereld werkelijk voor staat, in ieder geval niet om de mens via ‘voedsel’ te voeden.
     Ook de meeste vegetariers weten er niet van.
     Het meeste kan gebeuren door gebrek aan kennis want deze wordt de mens onthouden om te voorkomen dat deze weer in zijn/haar eigen macht komt, in zijn/haar eigen kracht.
     Dat is namelijk de angst van eenieder die macht over een ander wilt hebben.
     Wij worden niet meer ingewijd door de ouderen.
     Want de ouderen weten het ook niet meer.
     Het innerlijke weten wordt niet langer bevestigd noch gestimuleerd.
     Vandaar dat de oude culturen vernietigd worden, zij bezitten immers nog de oude kennis.
     Gevolg is dat de mens los is komen te staan van de natuur enzo dus van zichzelf.
     De natuur, de basis van alle vier de rijken, mineraal, plant, dier en mens wordt niet langer gewaardeerd en gerespecteerd, maar uitgebuit en vernietigd.
     Vandaar de hetze’s tegen de homoeopathie, kruidengeneeskunde, etc.
     Er zit veel meer achter dan geldelijk gewin.
     Het gaat om het vernietigen van de organische wereld door deze te vervangen door een kunstmatige virtuele wereld waarin men denkt alles te kunnen controleren en sturen.
     Het zal niet gaan lukken.
     De krachten van de authentieke wereld zullen dit nooit laten gebeuren.
     Ervan uitgaande dat er niet zoiets bestaat als de dood op zielsniveau geeft reeds aan dat alles consequenties heeft, goed opgemerkt.
     Volg de weg van het hart.

     Jos.

 5. Danny schreef:

  Klasse artikel weer, Micky. Voelt weer als herkenning.

  Bang ben ik voor de tandarts. Ik ben bang dat ik in de nabije toekomst door de globale ontwikkelingen gedwongen gescheiden word van mijn huisdieren. Maar ik ben niet bang voor de volgende fase in het spel.
  Ik wacht er al mijn hele leven op…

 6. Johan schreef:

  Super artikel, Ik verheug mij erop spannend.

  Er is een AI in België (brussel) genaamd The Beast een AI van 3 verdiepingen groot.
  deze AI is erg hightech sterker nog wat micky zegt het beste het sterkste AI in deze univerum.

 7. Wesley schreef:

  Goedemorgen.

  Volg ook de tekens die je krijgt. Je HZ heeft deze voor je uitgestippeld. Jullie zitten op de goede weg. Ga zo door. Deel de info want iedereen heeft een deel van de totale waarheid. En ik snap de twijfel mbt techniek. Wij zelf zijn ook techniek. Oh ja je HZ is trouwens God zelf. Althans een der daarvan en die heeft op de achtergrond altijd de touwtjes in handen. Het spel is over en uit.

  Groetjes

 8. Wesley schreef:

  Ja en daarom ben je zelf God alias de schepper of hoe je het ook wilt noemen Dat bedoelde ik ook Joost. Dus wat meer respect voor elkaar. Dat is tegenwoordig ook weg.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Ik had je reactie precies hetzelfde gelezen als Joost deed, hij was me alleen voor 😉

   Woorden zijn ook magische spreuken. Spelling (spell). Je mag van mij elk woord gebruiken wat je wilt voor je diepere of hogere zelf of whatever, maar bedenk wel dat het woord ‘God’ als een magische spreuk werkt, net als dat we veel te vaak ‘Jezus’ gebruiken. Daarmee geven we deze entiteiten energie en macht. Het woordje god gebruik ik zelf nooit (dat probeer ik tenminste..) als ik het heb over mijzelf in welke dimensie dan ook.

   Als je je reactie nu nog eens leest snap je dan waar de verwarring door komt? Het gebruik van het woord ‘God’ is onnodig en werkt verwarring in de hand, plus het voedt die ‘God’ die zichzelf de schepper van alles vindt, maar dat niet is. En nu heb ik godverdomme ook weer 5x het woord god gebruikt…. just kidding 😉

   En ik snap niet goed waarom een uitspraak zoals ‘fuck god’ niet getuigt van respect?

 9. Wesley schreef:

  Joost heeft gelijk fuck God. Haha ik ben er ook klaar mee. ?

 10. Sebas schreef:

  F*ck god, I’m my own god. We creëren onze eigen werkelijkheid, ik ben baas over mijn eigen creatie..

 11. Wesley schreef:

  Nou uiteindelijk zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor deze creatie en daarom is het belangrijk dat je niet naast je schoenen gaat lopen. Dat is namelijk een valkuil voor velen. With great power comes great
  responsibility en daarom zullen wij allemaal getest worden door onszelf om te kijken of je klaar zijn voor de volgende stap. Het is tijd om al je kennis en vaardigheden toe te gaan passen in de realiteit. Je gereedschappen liggen klaar. We hebbben nog een lange weg te gaan samen.

  Succes

 12. Michele Brlek schreef:

  IK ben geraakt hierdoor. Een tijd terug tijdens een avondwandeling in de natuur hoorde ik, je komt er niet in. Toen besefte ik al dat ik een soort synthetische organische realiteit was die ik nog niet kende.Daarbij hebben wij zelf de sleutels in handen om binnen te komen in de realiteit waar we willen zijn. Ik ben dan zo,n flappie die denkt , o nou dan kom ik er toch niet in , neeeee Mies laat je het kaas niet van je brood eten want jij hebt de tools om dieper te gaan.geloof erin,vertrouw erop. Onlangs kwam ik een filmpje tegen van een nagebouwde kings chamber van de piramide van Gizeh. Een ionen/fotonen kamer waar al wekenlang kaas lag wat nog in perfecte staat was.Het rotte niet. Waar fotonen cllen beter laat communiceren met elkaar schijnt de cel ook meer bechermd te zijn tegen electromagnetische straling. Ik ben hier geen expert in,so forgive me if i,m wrong.En negatieve ionen die voor frisse lucht zorgen, healthy envirement. Wat je zegt Micky , we worden gedwongen om aan onszelf te werken in een tempo die precies goed is voor ons en daarbij rekening te houden met verschillende aspecten van het leven. Zojuist heb ik een boek uit over schuldgevoel en hoe dit nauw samenhangt met manipulatie en almacht. Hoe ik soms dacht almachtig te zijn terwijl ik mij eigenlijk heel schuldig voelde maar niet durfde te kijken waarom ik mij eigenlijk zo snel schuldig voelde en daardoor ook weer snel gemanipuleert kon worden. Echte liefde is dan als een medicijn en draagt dan ook het zaadje van de vergeving voor dat wat al schuldig maakte. onschuld

  • Jos schreef:

   Dag Michele,

   In mijn be-leving heb ik ontdekt dat er niet zoiets bestaat als schuld en/of spijt daar het ons ervan weerhoudt te leren van onze ‘fouten’ en ervaringen.
   Waarschijnlijk exact de bedoeling van dit soort dingen die ons aangepraat zijn.
   Alles wat wij ervaren heeft een reden, namelijk om te kunnen worden wie wij zijn.
   Natuurlijk is het dan te bevatten dat schuldgevoelens samenhangen met manipulatie en macht.
   Ik heb nergens meer spijt van, voel me nergens schuldig over.
   Want achter alles wat ik tot nu toe ontmoet heb, heb ik de reden ervan kunnen vinden.
   Dus, ja, alles is goed.

   Be good,

   Groet,
   Jos.

   • Michele Brlek schreef:

    Hay Jos,

    Ik ga deze lussen ook loslaten en ik begin er al op een andere manier tegenaan te kijken.

    Ik laat je reactie even een tijdje bezinken, hier kan ik wat mee.

    Groetjes Michele

  • Michele Brlek schreef:

   Jeetje wat is het venijnig door te denken dat ik er al ben en niet meer gemanipuleert kan worden. Zo lees ik mijn reactie terug. Ik sluit me hierdoor eigenlijk alleen maar af van de mogelijkheid om meer te groeien met dit thema. Toch goed om nog even te reageren en me voor de leerervaring open te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *