De Complotconcurrent – Uitzending 1 “Pilot” (19-2-2018)

Hieronder vind je uitzending 1 van ‘De Complotconcurrent”. De Complotconcurrent is een nieuw initiatief van mij en een (zo dacht ik) logische stap om mijzelf in de vlog wereld te gaan begeven.

Wat is en wat houdt “de Complotconcurrent” in? Kijk daarvoor de eerste uitzending hieronder. Het is een zogenoemde pilot uitzending. Ik heb hiervoor nog nooit wat met video of webcams gedaan, en heb zelf het een en ander uitgevogeld en zodoende kwam deze eerste pilot uitzending van de Complotconcurrent tot stand. Het kan natuurlijk allemaal nog beter, al doende leert men. Ik weet bijvoorbeeld dat ik bij het Tesla ‘Starman’ item beter niet door de muziek kan gaan zitten praten, want dat is onverstaanbaar zag ik zo net even vlug toen ik door de video heen skipte. Vast en zeker zitten er nog wel wat verbeter puntjes in de video. Ik vond het in ieder geval leuk om dit zo te proberen, en heb verder geen zin om te gaan zitten editten in de video.

Natuurlijk zitten er ook wat onderwerpen in deze pilot uitzending. Zo laat ik onder andere zien dat Elon Musk’s Starman in een Tesla Roadster waarschijnlijk nep is. Voor meer informatie over de Complotconcurrent kijk je dus onderstaande video!

39 Responses to De Complotconcurrent – Uitzending 1 “Pilot” (19-2-2018)

 1. j.C schreef:

  Ja daar ligt het punt ivb het tegen stemmen van oekraine moet het weg.

 2. Piet schreef:

  Leuk je te zien. Ben regelmatige luisteraar. Ondanks het gemis van die ouwe brombeer toch een goede pilot. Hoop je vaker te zien.

 3. guuz schreef:

  Hard gewerkt Mick….en je koppie te zien…..succes man….

 4. Nils schreef:

  Goed verhaal!

  Kun je de bron geven van het youtubefilmpje over de Starman greenscreenbeelden? Er waren al filmpjes opgedoken die toonden dat de Tesla wel heel snel het ruim verliet waarbij er ook iets misging met de greenscreenachtergrond maar dit is toch overtuigender!

  Musk is een oplichter en hij wordt niet toevallig Elron Musk genoemd. Hetzelfde script als met Enron wordt hier afgespeeld. Musk is een mediaspeeltje.

 5. guuz schreef:

  Minister Heks probeert onze bezemkast leeg te roven….was even bang dat je analyses een poossie niet te horen zouden zijn….groetjes aan Joost…ik kan de week weer aan zo….

  • Micky van Leeuwen schreef:

   No worries Guuz, ik kan mijn analyses niet in mijzelf houden dan wordt ik een tikkende tijdbom, een melkbus vol kabiet waar niet in getuft moet worden anders ontploft ie..! Dus ik blijf dit soort dingen doen, qua schrijven ben ik enigszins futloos want dat kost mij heel veel energie en tijd vanwege mijn handicap, maar een beetje commentaar en informatie geven op audio of video is gewoon mijn uitlaatklep, het moet er toch uit haha.

 6. Marcel Graumans schreef:

  Tof man! Moet nog even kijken hoor, maar leuk…. Zag dat nnl gestopt was… (Als trouwe luisteraar… :P)

  Veel succes en vooral ook weer plezier met dit initiatief….. Cool!!!!

  Greetingz en tot snel!

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Thanks Mars, Joost en ik hebben jou ook altijd gezien als een van de trouwste luisteraars van onze legendarische reeks van 231 uitzendingen NetNietLive. En wat je nog niet weet is dat jij mij geinspireerd hebt met je YouTube filmpjes, ik dacht als die Graumans het kan dan kan ik het ook! 😉

 7. Nelleke schreef:

  Heerlijk! Mis Joost wel een beetje.

 8. madadoec schreef:

  Geweldig mick, het is net nnl maar dan met beeld, ga zo door en hoop over paar jaar dat joost dan ook weer aanschuift, want jullie beide zijn een goede duo.
  Voorlopig moet je alleen doen, het is even wennen zonder joost.
  Maar naar paar afleveringen komt alles goed, daarvan ben ik van overtuigd.
  Veel succes mick.

 9. New World Disorder schreef:

  Stiekem was ik wat gehyped voor de eerste aflevering… en het voldoet volledig aan m’n verwachtingen!
  Heerlijk die spottende/cynische opmerkingen. Een biertje (vergeet niet de krekels) er bij en gewoon kijken.

  Waar ik zelf niet genoeg van kan krijgen is nieuws over de komende ‘smart cities’ of ‘human settlement zones’ met al die gemakken; betalen met je telefoon chip, Amazon supermarkten waar je niet eens een kassa zit… niet te vergeten die nieuwe ‘casual’ Google glasses waarmee augmented reality heel normaal kan gaan worden. Bepaalde mensen in m’n omgeving staan zowat te popelen om een social credit system lijkt het.

  https://www.youtube.com/watch?v=K99sFKLcypQ
  https://youtu.be/OAApECJB2k0?t=3m9s

  Als dat nog niet gek genoeg was, hier is Hitler die democratie spot-on beschrijft:
  https://youtu.be/AFISbxkZ1rM

 10. guuz schreef:

  Joost zit erbij tussen de oren…..je hoeft hem eens niet te horen, of je hoort hem al….gevoel….gevoelig…….Joost….Zo…. Hik….

 11. ikke schreef:

  Vond t top Micky, gewoon lekker doorgaan na deze pilot.
  Geeft ook een extra dimensie met de beelden erbij over een onderwerp.
  Geweldig om ook jou lichaamstaal en gezichtsuitdrukking te zien…

 12. guuz schreef:

  Dank ja Mick

 13. rob schreef:

  Dag Micky,
  Veel heel succes gewenst met de nieuwe format!

 14. MichellevanL schreef:

  Goeie pilot Mick. Verheug me al op de volgende vlog😁

 15. Ria schreef:

  Ik vond het leuk, ff lekker kankeren, heerlijk, lucht op.

 16. Chris schreef:

  Heel erg prettig en vermakelijk om te volgen! Altijd respect gehad voor dat jullie radio zijn gaan maken, maar persoonlijk volg ik dit veel beter! Ook door de ondersteuning met beeld. Ik zie uit naar de volgende uitzending in de hoop zo ook meer mee te krijgen wat er allemaal speelt.

 17. Dr Iglo schreef:

  Kudos voor Micky!

  Met plezier gekeken naar deze pilot. Mooie clips en analyses! Technisch gezien ook in orde, goede video en uitstekende audio kwaliteit.

  Dus keep ‘m coming!

 18. Alex Groenewold schreef:

  Hoi Micky, hartstikke leuk man! Een idee om misschien in de toekomst met Joost erbij een soort van een van Kooten en Bie stijl?
  Groet Alex

 19. guuz schreef:

  Binnen het kader van organenroof….Tony Robbinson… God and monsters…deel 1 halverwege maken ze een extract vangroet
  een lichaam…..oeps….groet.

 20. Loes schreef:

  Micky dank je wel ik zeg Duim Omhoog!!

 21. Joost schreef:

  Maar chapeau Mick..
  Vind t knap wat je hebt neergezet.. ik had dat niet gekund denk ik.
  Ik merk dat je nog moet wennen beetje aan het constant alleen aan t woord moeten zijn, en geen tegenspraak te hebben, maar dat is logisch na 4 en half jaar samen.
  Maar ik vond dat je t knap deed, en ik denk dat je er wel een goede vorm in gaat vinden..

 22. NetNietAnoniem schreef:

  Vanwege alle veranderingen voelde ik mij genoodzaakt toch nog even een keer de comments vol te spammen vanuit het hoge en koude noorden. Twee hoofdpunten deze keer:

  1. Micky & Joost -> Enorm bedankt voor alle NNL Radio uitzendingen tot nu toe
  Het is jammer dat de reeks niet wekelijks doorgaat, maar ik kan alleen maar blij zijn met hoe lang jullie het al hebben volgehouden. Ik heb enorm genoten, gelachen én zelfs nog wat opgestoken in de afgelopen jaren. Laat die specials maar komen!

  2. Micky -> Ga zeker door met de Complot Concurrent
  Ik vond het een erg geslaagde uitzending en kijk uit naar de volgende. Ondanks dat je nu een sidekick miste was het in mijn ogen een goede start en gedurende de aflevering begon ik er steeds meer aan te wennen. Ben benieuwd of en hoe je het format verder gaat ontwikkelen.

  P.S. Gaan donaties vanaf nu enkel naar de vlog of wordt het in een gedeelde pot gedaan voor de CC vlog / IR site en de NNL specials? Niet dat het mij veel uitmaakt, maar wellicht goed om te weten voor anderen. Ik sta op het punt weer een envelopje jouw kant op te sturen.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Dankjewel NetNietAnoniem, jij ook bedankt voor je steun tijdens onze reeks van NetNietLive uitzendingen! En ik ga zeker door met de ComplotConcurrent, ik kan niet anders na al die positiviteit en veren in mijn aarsje 🙂

   Qua donaties blijft het hetzelfde als voorheen, donaties blijven altijd welkom, en mensen kunnen aangeven of de donatie voor IR of NNL of beide is. NNL donaties gebruiken we om de site nog een jaartje minsten in de lucht te houden en om te beleggen voor onze NNL saloon. Voor IR geldt hetzelfde, maar dan wordt het mede gebruikt voor webhosting kosten, webcams, en andere zaken om het geheel professioneler te maken. Ik/wij schooien nooit om donaties, maar donaties blijven uiteraard altijd welkom en zijn goed te gebruiken.

   Skol!

 23. guuz schreef:

  Blijf oreren…
  Ik blijf doneren…
  xxx

 24. guuz schreef:

  Op naar de Saloon….

 25. tom van de post schreef:

  Cool Micky, leuk om je gezichtsuitdrukkingen te zien.

  Leuk stukje over het afschaffen van het referendum. En ja, Fvd is gecontroleerde oppositie.

  Ik heb een leuke theorie over de benaming van de partijen die het voor het zeggen hebben.

  Eerst moet je weten dat de letter ‘vav’ in het hebreeuws het getal 6 is.

  Vervolgens als je met de letter ‘d’ een beetje creatief bent kun je er een 6 van maken. Dit geldt ook voor de letter ‘p’.

  En je moet weten dat de f in het alfabet de zesde letter is.

  Dus vvd is dan vav-vav-en de letter d spiegelen zodat je een 6 krijgt:666.

  d66: 666

  pvv: 666

  fvd: 666

  Nog een leuk stukje over het onstaan van geld aangezien je zei dat we vroeger met goud betaalden:

  https://www.youtube.com/watch?v=hcRKsm3C7Dg

  Ga zo door.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Fantastische uitleg over de partijnamen Tom, bedankt daarvoor! En ik resoneer er zeker mee. Ik wist al dat VV 66 in het Hebreeuws is, staat ook nog eens voor de gevallen engelen trouwens VV, maakt het nog extra smeuig haha. Maar ja meer bewijs dat die hele teringzooi daar in Den Haag bestaat uit louter satanisten kan je haast niet krijgen, mooie uitleg!

   • Micky van Leeuwen schreef:

    Joost bedacht die naam in een van de laatste NetNietLive uitzendingen. Zou Joost dat expres gedaan hebben, is hij een vrijmetselaar?! Heb ik godverdomme 231 uitzendingen lang niet bij stil gestaan…. 😉

    Mooi 33, dan heb ik een streepje voor bij de vrijmetselarij en kunnen ze wellicht Google/YouTube dwingen mijn showtje niet te bannen als ik te dicht tegen de waarheid opschurk. Ik zie enkel voordelen, maar er zitten 3 C’s in ComplotConcurrent, is dat dan niet een 3’tje te veel van het goede, of ik kan ik het gewoon inkorten en er 33 van blijven maken in mijn hoofd?

 26. tom schreef:

  Nou, 3 + 3 + 3 is 9. En dan krijgen we een nieuw getal waar we onze fantasie op kunnen losgooien.

  Maar geeft helemaal niks, ik kan genieten van je filmpjes en daar gaat het om.

  Dank je wel.

 27. tom J schreef:

  Complimenten aan Micky voor zijn inzet en zijn moed om dit te doen. Hij laat er geen gras over groeien.

  Wel apart om na jaren radio nou het gezicht erbij te zien. Ik had me Micky altijd voorsteld met een baardje en een rood baseball petje met witte letters NYC of OBEY.
  Maar prachtig die lichaamstaal, dat op en top cynische.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *