De ComplotConcurrent – Uitzending 12 “Zombies” (11-5-2018)

Onderwerpen in deze uitzending:

 • Trump zegt Iraans atoomakkoord op
 • Iran is bombardementen Israël zat en schiet terug
 • Aardwarmte: een briljant idee, of de zoveelste onnozele hersenkronkel?
 • Boren in de kern van de Aarde, om energie te maken uit magma, hoe komt men op dat ‘briljante’ idee?
 • Emery Smith over het zombievirus en ‘Resident Evil’, wederom een film die een hele hoop wat gebeurd in de ondergrondse basissen onthuld

 

Showlinks:

3 maanden ago

17 Comments

 1. Als we het toch over soft-disclosures hebben: De Marvel films (origineel stripboeken) en dan met name The Avengers en de voorgangers zitten bomvol met die Emery Smith onderwerpen… Anti-zwaartekracht motoren, geheime Nazi technologische divisies, gratis energy met ‘Arc Reactors’, nanotech, genetische experimenten, extraterrestrials, etc. etc. (En natuurlijk hoe zwak wij mensen wel niet zijn en we moeten gered worden 😜)

  Zeer interessant om er meer over te horen en zien! Bedankt voor de aflevering weer.

  1. Ik moet ‘The Avengers’ films nog een keertje kijken, heb geloof ik alleen de eerste half/half gezien, hoor van verschillende insiders vanuit de SSP dat deze films inderdaad vol zitten met soft disclosures. Dat is het leuke er aan, het plot en het acteren is meestal wat minder 🙂

   Ik hoorde trouwens dat ze 1 miljard dollar gaan uittrekken voor een nieuwe serie. The Lord of the Rings, en dan pre-Hobbit, buiten Tolkien’s werk om. Daar verwacht ik veel van als het aankomt op nog meer disclosures door Hollywood.. 1 miljard dollar….

   1. Voor 1 miljard eis ik een paar goede disclosures…

    Mocht je de Marvel/Avengers films gaan kijken, raad ik je aan om ze op chronologische volgorde te kijken (dus niet op release date).

    https://www.cnet.com/how-to/marvel-cinematic-universe-timeline-avengers/

    De jaartallen waarin de films zich afspelen zijn ook bizar. Volgens mij komen ze overeen met de ‘geheime’ wetenschap als Emery en sommige Freeman Flyers interviews beschrijven.

   1. Die staat inderdaad op mijn lijstje/in mijn downloadmap 🙂

    Ik kijk dan wel door de black lifes matter propaganda heen haha

 2. Hoi Micky. Blijf vooral je mening geven. Zeg maar tegen Dore dat we wel een stootje kunnen verdragen.

  Omdat ik tot een paar jaar geleden niet wist hoeveel waarheid er zat in science fiction films en series, had ik er niet veel mee, vooral door het vele geweld. En dan dacht ik: er is al genoeg geweld in de werkelijke wereld. Ondertussen weet ik dat ook die science fiction wereld echt is en dat ook daar het geweld een grote rol speelt en dat altijd de beide kanten van het speelveld qua ‘goed’ en ‘kwaad’ aan bod komen, zoals in het geval van de white hats van bv. de Alliance die een tegenwicht geven, wat je liet zien in het stukje interview van David Wilcock met Emery Smith.
  Aangezien ik een grote achterstand qua informatie heb, vind ik het heerlijk om jou over alles wat met het geheime ruimtevaart programma te maken heeft, te horen praten. Ga dus vooral door met de enorme kennis die jij in de loop der jaren opgebouwd hebt te delen.

  1. Thanks Ank, ik ga zeker door met doen wat ik doe want ik voel mij daar goed bij, dit soort berichtjes steunen mij, gewoon om af en toe eens te lezen dat items zoals over het SSP gewaardeerd worden. Wat dat aangaat vind ik dat zelf het meest fascinerende onderwerp(en), eentje waar mijn passie ligt, en waar ik na al die jaren nog steeds niet op ben uitgekeken. Waarschijnlijk komt dat mede omdat er telkens nieuwe dingen over dat soort onderwerpen te vinden zijn in deze tijd van disclosures

 3. Mickey, bedankt voor de goede uitzending. Vooral over de zombies. Ik neem aan dat jullie niet als zombies met de smartphone voor de neus rondlopen. Maar hoe is het nu in de nacht als je slaapt? Lopen we dan niet als zombies rond omdat we dan niet bewust zijn? Ik zag deze week nog de film Interception. Ook interessant. Gelukkig had ik vanmorgen weer een bewuste droom, dat is best wel hard werken. Heb weer een complete stad/decor moeten ontwerpen, om als hoofdpersoon te kunnen navigeren.Jammer dat ik nu weer het meeste vergeten ben van de droom maar ook het decor en de stad die gebouwd werd. Hoe is jullie mening over dromen? Als je er niets van onthoudt, zijn we dan ook niet een soort zombie? Had laatst een stuk gehoord van een ” lucide dromer met veel ervaring” die het had over de mensen in de droom, waarvan de meeste mensen als zombies rondliepen, en waar er met maar een paar communicatie mogelijk was, waarschijnlijk dan ook lucide dromers.

 4. Interessante aflevering weer! Ze zijn druk bezig met mutanten. Kan het zijn dat in eerdere beschavingen zoals Atlantis etc. Ze ook al hebben geëxperimenteerd met mutaties en dat daar uit mythologische wezens zijn ontstaan zoals bijvoorbeeld de minotaurus en centaurs etc.? Van mij mag je het hier vaker over hebben.

  1. 100 procent zeker dat dat soort wezens voort zijn gekomen uit genetische experimenten in eerdere beschavingen. Op Antarctica hebben ze dit soort labs gevonden inclusief mutants en andere wezens.
   Ik zal daar eens proberen wat meer informatie over te vinden om eventueel in de uitzending te draaien.

  1. Haha ja klopt, ik ken de jaren 50 versie niet maar wel de jaren 80 of 90 versie van ‘The Fly’, ook een mutant inderdaad, een hele ranzige ook als ik het mij goed herinner, ik hou niet van insecten namelijk 😉

 5. heee micky goeie geluisd kwalitijd vd keer het volume vd klips vs jou stem was mooi geleveld verder een vermakelijke shoh en nee ik heb geen input verzoekjes of tips… daar voor luister ik naar de deze show 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *