De ComplotConcurrent – Uitzending 4 “De Hawking Hoax” (15-3-2018)

Uitzending 4 van ‘De ComplotConcurrent’ is vanaf nu te bekijken via Vimeo.

Onderwerpen in deze ComplotConcurrent:

 • Politie heeft nieuwe camera’s om smartphone gebruik in de auto tegen te gaan
 • Het Prince moordcomplot
 • Stephen Hawking was al 33 jaar dood
 • Politici zouden beter weer kunnen gaan roken

Showlinks:

113 Responses to De ComplotConcurrent – Uitzending 4 “De Hawking Hoax” (15-3-2018)

 1. rob schreef:

  MBT Stephen Hawking: Het gezicht en vooral de tanden kunnen wel degelijk veranderen nadat de gezichtspieren steeds meer gaan verslappen in de loop van de jaaren. In dit geval gaat de tong steeds lager liggen en duwt de ondertanden helemaal naar voor, ook doordat de lipsieren steeds meer verslappen. Het hele gebit gaat hiermee in de loop van de jaren vervormen. Dit zien we bv ook bij de infectieziekte NOMA. Dit is een sterke bacteriele infectie waarbij bv in het gezicht de wang weggevreten wordt. Hierdoor krijg je niet alleen letsel in het gezicht, maar ook het hele gebit gaat deformeren, vooral als dit bij een groeiend kind gebeurd.

  • Maria schreef:

   kunnen ze ook langer worden dan , uhhhh.

   • rob schreef:

    Ja dat klopt, ondertanden worden dan steeds langer.Ze groeien uit. Dit proces kan gebeuren bij kinderen maar ook volwassenen. Ik zie dit ook bij patiënten met open mondgedrag, die door de mond ademen. Dit met een incorrecte slik gaan ondertanden uitgroeien. Omdat er bij Stephen Hawking er door de voortschrijdende ziekte geen spierbalans is, raakt het gebit geheel uit balans. Dit zie je ook bij andere spierziekten.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Het centimeters langer worden van zijn voortanden is dan ook vast de oorzaak van het blond worden van zijn haren op latere leeftijd? Geven die voortanden peroxide af aan de haarwortels dat jij weet?

     • Maria schreef:

      whoehaahahaaaa!!!!!

     • sebas36 schreef:

      weet je wel hoelang je tanden zijn onder het tandvlees? soms langer dan het zichtbare gedeelte, bij kiezen zowiezo. Ben ben er ook al wat kwijt her en der. 😉

      Dat tandvlees moet toch ook gigantisch slinken/terugtrekken samen met het kaakvlees als de spieren nooit werken?
      + het centebakkie verhaal van Rob klinkt die theorie mij iets aannemelijker in de oren.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Zat de peroxide in het tandvlees? Ik denk trouwens ook dat hij enorm stonk

      • rob schreef:

       Dag Sebas. Tandvlees hoeft niet terug te trekken tenzij er ernstige parodontose in het spel is. Dan gaat het tandvlees terugtrekken en gaan tanden zelfs los staan. Bot in de kaak gaat ook slinken wanneer er bijvoorbeeld bij iemand alle tanden getrokken worden en iemand een prothese krijgt. Daarom zie je dat na vele jaren een kunstgebit steeds minder goed gaat passen omdat het bot tot een bepaalde hoogte gaat slinken. Ik heb wel vaker gezien dat voortanden langer worden, ook door bijvoorbeeld door overbelasting, de tanden worden dan helemaal uit het bot gedrukt.Dat is voor mij geen onbekend verschijnsel. Wat betreft de haarkleur kan ik op mijn vakgebied niets zeggen. Misschien heeft hij zijn haren op latere leeftijd geverfd.

      • Maria schreef:

       Ja, gelukkig zijn ze langer als het zichtbare gedeelte anders vallen ze uit he? Maar ik ken wel een paar mensen met paradontose die hebben hun tanden echt niet drie cm. uit hun mond hangen

 2. Koning Florian schreef:

  heb hier weer een hele week op zitten wachten… eindelijk!

 3. Maria schreef:

  Stephen Hawking; whahaahaha, heb altijd al gedacht dat er een debiel in die rolstoel zat.

  • Maria schreef:

   Trouwens hij kan toch ook gekloond zijn, en nog een keer enz. maar het schijnt dat de klonen dan steeds slechter worden, kweet niet zeg ook maar iets.

   • Micky van Leeuwen schreef:

    Het zou inderdaad een kloon kunnen zijn, was waarschijnlijk niet moeilijk om Stephen Hawking te klonen, ze hadden alleen zak aardappelen nodig om te bevruchten met het DNA van Hawking. Kwijl en dus DNA zat lijkt mij…. 😉

    Alleen ging er wat mis met klonen. De originele Hawking had donker haar en wenkbrauwen, de gekloonde versie werd naarmate hij ouder werd steeds blonder, inclusief wenkbrauwen…

    Het kan ook zijn dat ze zijn lijk via AI hebben ‘bezield’ nadat hij 33 jaar geleden dood ging, of een zombievirus, ik heb in ‘The Walking Dead’ gekkere dingen gezien 🙂

    • rob schreef:

     Dag Micky,
     Ik realiseerde me net, komt me dit verhaal niet bekend voor want hollywood waarschuwt ons toch altijd met films?
     Ken je de hilarische film naked gunn 2 1/2? Daar wordt dr Meinheimer, een professor in een rolstoel ook vervangen door iemand anders om een agenda te dienen? Toeval???Haha.
     https://youtu.be/vPyN3LaHdS8

     • rob schreef:

      Oja, Mark Passio heeft op 7:30 ook nog mooi verhaal over Hawkings, nee ik geloof ook niet dat deze man zo intelligent was, en toch wordt hij gevierd als een grote denker. Micky, je hebt wellicht gelijk, misschien is hij wel een kloon van een kloon van een kloon. Hoe verder je af gaat van het origineel, hoe slechter de kwaliteit toch? https://youtu.be/dii9yNj1sSg

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Mark Passio is een echte held van de revolutie, ik luister graag naar hem bedankt voor de link Rob!

       Een kloon van een kloon van een kloon lijkt mij eerlijk gezegd te ver gezocht, ik blijf voorlopig bij wat ik in de video vertel als mijn mening, als je het mij vraagt dan hebben ze iets of iemand anders in die rolstoel gesleurd, hetgeen Stephen Hawking moest zijn lijkt voor geen millimeter op hetgeen Stephen Hawking ooit was. En dan heb ik het niet alleen over zijn voortanden die een halve meter langer werden en zijn haar die plotsklaps van zwart naar blond ging, als je het mij vraagt dan is het niet Stephen Hawking die de afgelopen 33 jaar in die stoel werd gesleurd.

      • Maria schreef:

       Mag ik even, dat was mijn idee he!!

      • Maria schreef:

       33 ook zo’n getalletje he? ik ben nu 66 gedeeld door 2, o mijn God.

       • Micky van Leeuwen schreef:

        27 was gevaarlijker, veel bekende artiesten werden allemaal 27 jaar en werden toen omgelegd. 33 heb ik 6 jaar meegemaakt, is ook klote, maar ik heb het uiteindelijk wel overleefd, of ze hebben ook mij gekloond en mijn mind getransferd naar die kloon en denk ik nu dat ik het overleefd heb…nu ik er zo over nadenk houdt ik die optie open, en heeft mijn kloon daarom een visuele handicap die mijn oudere versie niet had die op z’n 33 jaar visueel gehandicapt werd… shit…. misschien was het wel MKULTRA-achtige shit die ze toen bij mij uitgevoerd hebben… misschien is het beter als ik mijn aluhoedje weer opzet, de straling laat mij doordraaien….

       • Maria schreef:

        Die van 27 heb ik allemaal gekend, maar hoe kun je nu 33 jaar 6 jaar meemaken, je mag een oud meissie nooit in de maling nemen, jonge man.

 4. guuz schreef:

  Doek is opgehangen alsof het vleugels zijn…. nie eg stak.bij dat concert…hoi Mick….

 5. guuz schreef:

  een echt wingdoek…..

 6. New World Disorder schreef:

  Het viel me laatst op dat de social media zombies vrijwel altijd hun locatie delen met Snapchat. Je kunt dan op zo’n real time kaartje zien waar iedereen is en zelfs of ze autorijden (aan de hand vd snelheid). Die camera’s kunnen ze wel van de viaduct gooien (dat zal ze leren).

  Wat betreft Prince, David Icke wist er een mooie new age praat van te maken https://www.youtube.com/watch?v=UDwTJQuB_WI

 7. Dr Iglo schreef:

  Stephen Hawking was op zijn best in de Futurama series!

 8. Maria schreef:

  Voor zo ver ik weet was wijlen sir Edward Heath de opper satanist genaamd “Pinto” hij is ook de vader van prins William.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Dat was inderdaad een hele smerige lizard, die o.a. door David Icke volgens mij al 30 jaar terug ontmaskerd werd, en nu pas komen de verhalen pas echt naar buiten wat voor sadistische smeerpijp dat was

 9. sebas36 schreef:

  Het Prince item vond ik trouwens erg goed en leuk, dezelfde groep die Micheal ook eerst kapot heeft gedemoniseert nadat M.J. niet meer voor hun wilde channelen en geld verdienen. Bij het Dangerous album begon hij al tegen te stribbelen en werd niet in dank afgenomen en daar kwamen de demoniserende aanklachten later het nummer Leave me alone later na de zooi kwam het nummer Scream samen met zijn zus omdat hij er helemaal klaar mee was.
  Omkoopschandalen, tapes van MJ en Paris de tweets van paris. Verklaringen van Macaulay Culkin ruim NA de zaak..
  Alles heb ik toen op de voet gevolgd (ook al bijna me leven M.J. fan), ik kan me zelfs nog herinneren ergens in een interview Prince nog MJ heeft gewaarschuwd om het gevecht niet aan te gaan omdat hij het nooit gaat winnen. Prince heeft zich in deze periode ook heel lang aan het publiek ontrokken.
  Daar was MJ te trots voor, hun kapot of ik kapot maar wilde zich niet meer als een channellende money slave werken. Ik zou hier zelf wel een uur show van kunnen maken.
  M.J. disste deze groep die vooral de muziek industrie controleert maar ook een deel Hollywood en dan gebeuren zulke dingen met je….
  Welcome to the real world.

 10. NetNietAnoniem schreef:

  Hij was weer goed Micky. Ga zo doorrrrr! (Oja, en fok pateo.nl én google.)

  Vooral het feit dat die Hawkins ruim dubbel zo lang leefde als de officiele nummer twee was mij al lange tijd een doorn in het oog. Volgens dezelfde wiskunde waarvan Hawkins een fervent liefhebber was een statistisch schierlijke onmogelijkheid. ‘Nuff said. Op naar aflevering 5.

 11. Loes schreef:

  Hoi Micky,

  Dank je wel weer voor je uitzending.
  Super ook om je te kunnen zien in beeld.

  even over Stephen Hawkin,
  zijn naaste familie zal toch wel weten hoe en wat?
  Of hij echt zo lang heeft geleefd?

  • Maria schreef:

   Hoi Loes, die zijn ook allemaal vervangen.

   • Chris schreef:

    Dat lijkt me toch te bizar! Hoe is dat mogelijk? Overigens heb ik ook de beelden bekeken… en idd, wat een verschil! en daar trappen we werkelijk allemaal in!?

    • Maria schreef:

     Wij niet toch?

     • Chris schreef:

      Ik zit nog een soort in de ontkenningsfase. Maar beelden liegen niet… iets in mij zegt; dit kán toch niet? Niet kunnen geloven is denk ik waar de meesten mee worstelen, gekoppeld aan het nog onder ogen zien van eigen ‘trauma’s’ Het gebeurt voor je ogen en we trappen erin. Liever geloof ik in een goede wereld, wie niet?

      • Maria schreef:

       Hi chris, Laat het maar langzaam binnen druppelen, dat je op deze site komt wil zeggen dat je er klaar voor bent, ik zelf was binnen 2 weken klaar wakker, maar dat is idd heel heftig, maar als ik het kan, kan jij het ook, ik vind je nu al heel dapper, je zult eens zie hoe krachtig jij bent, je zult versteld staan van jezelf, en ja, trauma’s moet je zo wie zo verwerken dat hoort nu eenmaal bij het leven.

       kijk naar mij hier sta ik dan
       in al mijn volle kracht
       sterk en vrij en zonder angst
       een mens ben ik…
       in al zijn volle pracht

       • Chris schreef:

        Je bericht raakt me Maria!! Thanks! Wat mooi…
        In 2 weken klaarwakker, ik kan me er niets bij voorstellen. Hoe dat voelt. Om je de waarheid te zeggen ik volg deze site al jarenlang, veel info tot me genomen… maar écht binnenkomen? Dat is andere koek!

   • Loes schreef:

    Maria echt wel schokkend te lezen.

    • Maria schreef:

     Rustig aan maar Loes, langzaam “wakker”worden is het beste.

    • Maria schreef:

     Hi Loes, ik hoop dat je dit antwoord nog mee krijgt, ik denk niet echt dat zijn hele fam. vervangen is misschien zijn ze wel zwaar bedreigd,of is ze wijsgemaakt dat ze zo mee hielpen aan vrede op aarde of hebben ze heel veel geld gehad, zeg het maar ik weet het ook niet. Ik schat in dat je nog vrij jong bent wat goed dat je over die dingen nadenkt mijn complimenten.

     groetjes Maria

 12. guuz schreef:

  Die vangen in elk geval het geld voor het onderzoek over welke manier je een batterij op een potentieel fysiek onmachtig persoon kan aansluiten en dan mechanisch de rest van de zogenaamde wetenschap kan invoeren…als zijnde wetenschap…..cmoputer says hai…..n

 13. guuz schreef:

  Das nie liev….Maria…Er moet iets tegenoverstaan…gna….

 14. guuz schreef:

  Hoeveel?….kan je misschien doneren….grapje….groet…

 15. guuz schreef:

  Nou, doneren maar…grapje…..

 16. Micky van Leeuwen schreef:

  Zijn er nog ideeën, tips, of bekende of minder bekende complotten die jullie behandeld zouden willen zien in een volgende uitzending van de ComplotConcurrent?

  Helaas komt er weinig tot niets binnen via reacties en mail qua bovenstaande. Het mainstream nieuws boeit mij eigenlijk geen reet, maar dat is het enige wat ik tot nu toe binnen krijg qua tips en ideeën. Niet om te klagen, maar om het allemaal wat interactiever te maken en kijkers te betrekken bij de uitzendingen, en uiteraard om inspiratie op te doen voor mijzelf, want momenteel heb ik 0 inspiratie en dus ook voorlopig geen nieuwe uitzending van de ComplotConcurrent.

  • Maria schreef:

   Ik ga nu denken.

  • New World Disorder schreef:

   Het neushoorncomplot. Volgens de NOS is vandaag de laatste mannelijke Noordelijke witte neushoorn overleden(en in het algemeen daalt het aantal. Stropers zouden op ze jagen voor de hoorns, waarvan ze medicijnen maken die kanker en aids genezen. Vervolgens komt er een mannetje die zegt:
   ‘Het zijn echt criminele netwerken, je moet toegang hebben, je moet het kunnen transporteren, je moet mensen kunnen omkopen om het te kunnen verstoppen en je moet de douane in je zak hebben. Dit is echt georganiseerde criminaliteit.’

   Leuk en aardig, natuurlijk weten wij complotters dat de overheid hierachter zit omdat je geen gezonde mensen kan hebben… Te ver gezocht?

   Vanaf 15:00
   https://www.npo.nl/nos-journaal/20-03-2018/POW_03689604

  • Maria schreef:

   Nou Nou….. tuut tuut.

  • Amilius schreef:

   Waarom de push naar electrisciteit? Is dat vuur echt voor het milieu?
   Zijn verbrandings motoren echt goed door ontwikkeld voor een betere toekomst? Of zouden we eigenlijk wel wat meer kilometers kunnen op een liter brandstof.
   Maar nee, doe niet zo vervelend domme clown die je bent, el(ectrisch) is goed.
   Goed, maar wederom als in al dit soort dingen, voor wie of wat?
   De God El viert het feest van de toekomst.

   El ec(k) tric, De truc van het licht met de hoeken.

   Sp ark (een vonkbrug (boog))
   Ark is boog.
   Arc honten.

   Buigen voor El als archonten.
   Zoals we achter het stuur en de computer zitten.
   Zoals we met onze smartdinges
   in onze handen staan.
   Gebogen…in gebed…
   Als dit gvd geen complot is.

   Gebruik je el lebogen
   zolang het nog kan lieve mensen. Recht de rug en strek de benen.

   • Amilius schreef:

    Vuur slecht voor het milieu
    moest er staan.

    Vuur en electrisciteit
    Zijn elementaire entiteiten.
    Een zijn, om het zo te zeggen.
    Bijde dienen respect te krijgen. Geen verering lijkt me.

 17. Maria schreef:

  Ik zou wel eens willen weten waarom de zon nu zo’n hel, fel wit kreng is, het kan dan wel vadertje zon zijn maar ik heb er weinig meer mee, mijn tomaten planten stonden verleden jaar de hele dag in zon en toch rijpten ze bijna niet, pakweg 15 jaar geleden was de zon een warm oranje,gele bol, de maan idem dito was vroeger grauwig grijs lijkt nu de zon wel.
  ik zou ook wel eens willen weten hoe het nu echt zit met concentratiekampen en gaskamers, waren ze er nu wel of niet, het schijnt dat er nog êên officieel over is maar die heeft houten deuren die naar binnen toe opengaan??? Maar ja weer die oorlog word je ook wel eens schijtschat van.

 18. Maria schreef:

  Waarom wordt er alleen geklooid op de Noordpool en mag er op de Zuidpool niemand komen, en wie zijn de bezetters van de zuidpool.

 19. Maria schreef:

  Waarom wordt het als verkeerd gezien als je een groot ego hebt het mijne is behoorlijk groot [ kom maar, ik lust je rauw ] als heel het universum in ons aanwezig is waarom moet mijn ego dan piepklein zijn.

  • Amilius schreef:

   Jouw ego is groot tot je een grotere tegen komt.
   Daar kan het ego niet tegen.
   Het ego wordt gezond als het zijn functie kan en durft te erkennen.
   Succes lief klein egotje van me.

   • Amilius schreef:

    Vraagje aan het ego.
    Als het geheel in jou zit,
    Wat ben je dan?
    En waar plaats je jezelf in dit geheel?
    Ben je jezelf buitenspel aan het plaatsen?
    Hoe kan iets groter dan zichzelf zijn? Want dan is er iets kleiner…Toch?
    Allerbest ego, wat is de waarde van grote? Als je het kleine vertrappen wil?
    Kan je groeien door klein te worden? Is klein zijn niet iets groots?
    En praten we dan over lengte, volume, inhoud of daden?
    Zou het zuivere ego die zich leeg heeft kunnen maken en daarmee klein lijkt, de grootste kunnen worden?In alle maten…
    💚

    • Amilius schreef:

     Het ego wat in het ijzer geboren is, wil zich vrij vechten en valt in het lood.
     Daar vind het zijn laagste zijn en tevens zijn laatste verbinding met de zilveren spiegelijk van de ziel. Ons koperen 💚 hart is de verbinding tot innerlijk goud.
     Venus is veneraal, zo ook koper.
     Tevens duidt ik hier een consperaci mee aan.
     De koper consperaci,
     Duik er maar in en je leert belangrijke zaken, best ijzeren egotje.
     Het is koning koper, die je leider is.
     De koning houdt niet vast. Opnemen en verdelen….
     Anders gaat de kop eraf.

     Eenheidsbeleving is het uiteindelijke en het gewenste. Een zijn is er een zien.

   • Maria schreef:

    Een groter ego als mij bestaat niet, een groter en liefdevol hart ook niet.

    • Maria schreef:

     ps. Trouwens van twee zware depressie’s in negen jaar tijd wil je ego ook nog weleens van groeien, ben erg blij met mijn ego…mijn ego en ik.

     • Maria schreef:

      Oeps, vergeet ik nog mijn burnout na tien jaar mantelzorg, ja..ja… tis wat Amillius.

     • Amilius schreef:

      Deze pers ik er even uit voor je…

      Het ego krimpt en groeit, en komt nooit tot rust. Rusten is niet zijn taak.
      Je in leven houden wel. Vandaar het aanpassingsvermogen van een gezond ego.
      Het ego wat niet weet waar het zichzelf voor inzetten moet raakt opgebrand omdat het geen voeding krijgt. De energie verdwijnt in zaken die niet een zijn met het eigen lichaam.
      Burn out en depressie zijn het gevolg en aanpassingsvermogen vermindert.

      Tevens een vervuild en uitgeput lichaam, wat vol met corticosteroïden en adrenaline afval zit.
      Dit is toxische belasting waardoor moeheid ervaren wordt en ziekte om de hoek staat.
      Neem de tijd voor herstel en geef het ego het respect voor alles wat het gedaan heeft. Echt er is geen rede om je groot te maken of houden beste Maria, dat is wat ons doet opbranden.
      Ik weet wat je bedoeld Maria, ik erken en herken je ben er geweest en soms nog.
      Wat opgebrand is,kan je niet meer.
      De as is voeding voor je nieuwe levensboom.
      Plant de juiste zaden(ideeën )
      En verzorg ze goed, je zult merken dat er genoeg brandstof is om te vlammen in het leven.
      💚

      P.s Mick wie sociaal juist is boeit mij niet zo, ik leef door omstandigheden vanuit de correctie en dat maakt mijn acties.
      Tevens ben ik een emotionele sukkel, die moeite heeft om ze te verstoppen.
      Het is niet bedoeld als aanvallen of iets.
      Het is meer mijn kromme manier van mind control…En dan vooral die van mij.
      Een strijder wil ik ook niet zijn.
      Ik heb veel respect voor je goz.💚

      • Amilius schreef:

       Ter aanvulling Mick
       Heb 3 naaste van mij die een touwtje als laatste remedie gebruikte.
       Wat moet/doe je ermee?? Ik heb alle emoties moeten ervaren en uiteindelijk leren begrijpen.
       Uit het lood geslagen en de weg kwijt zoekend naar richting maakt mijn wezen op dit moment. Niks fucking calimero of slachtoffer, gewoon een schip met averij. Maar mijn compassie heb ik hervonden en het schip is bijna hersteld en het ruim zit vol. bestemming is al bepaald dus ga binnekort weer zeilen in de wind zetten.

      • Maria schreef:

       Lieve Amellius ben weer goed hersteld hoor? en zorg heel erg goed voor mijzelf, het filmpje is interessant, maar ik ben niet mijn hersens ik heb hersens het electromagnetisch veld van het hart is 150 maal sterker als dat van de hersens, ook heb ik laatst al het astraal gespuis een rotschop gegeven, was al die nachtelijke moordaanvallen meer als zat ppffff!! heerlijk rustig voor alsnog.Een mens is zoveel sterker als hij denkt.

       zoals het wuivend riet
       zoals de oude bomen
       buig ik in storm en wind
       ik buig……
       maar breken doe ik niet.

      • Maria schreef:

       Wel een lieve emotionele sukkel, het siert je alleen maar, wat had je dan willen zijn “een harde donder” daar zijn er al genoeg van.

 20. Maria schreef:

  Wat ook nog wel eens wil helpen is een youtube filmpje kijken van dr. Martin Luther King “how long-not long”, wat een power man!! Ben ik ook gelijk uit mijn zeik-dip.

 21. guuz schreef:

  Joseph Farrell…The Dark Journalist….Wat zegt Ole Dammingard ondertussen van het alles….Jhon B Wells….en vergeet onze Freeman niet….ook zij bloggen, of vloggen weekselijks of maandselijks…En dan de eventuele Telegraaf op dat gebied…..Just before its news….Hopelijk tot gauw. Op naar de Saloon….

 22. Maria schreef:

  Wat ook nog wel eens wil helpen dagelijks een kwartiertje in een oorlog’s ‘HAKA’ door de kamer gaan.

 23. rob schreef:

  ideetjes : De piloot die door Rusland werd beschuldigd van het neerschieten van MH17 is dood gevonden met een schotwond in zijn lichaam, zo melden internationale media……blabla toeval?

  of: Parshina en Brisard hebben hun zoektocht beschreven in een nieuw boek, getiteld ‘De dood van Hitler, het ware verhaal’. Dus Hitler toch verbrand voor de bunker?

 24. rob schreef:

  Boek: Details:

  Titel De dood van Hitler
  Uitgeverij Nieuw Amsterdam
  ISBN 9789463103312
  Taal Nederlands
  Uitvoering Paperback
  Aantal pagina’s 320
  Verschijningsdatum 15-03-2018
  Afmetingen 314 x 254 x 27 mm.
  Gewicht

  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/786496/eindelijk-bewezen-hier-liggen-hitlers-laatste-resten.html

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Kom jij ‘m dan voorlezen of maak je er een audioboek? Of was het niet voor mij bedoeld dit boek?

   • rob schreef:

    Nee dat snap ik, voor andere geïnteresseerden.

    Dan nog een idee: het Nelson Mendela effect, er is al een artikel over geschreven, maar het kan interessant zijn om te volgen of dit aan het toenemen is en of er steeds meer meldingen/verschijnselen komen?
    En hier gekoppeld: het placebo effect lijkt ook toe te nemen in de tijd, zie link: http://www.bbc.com/news/magazine-34572482. Vreemd…..?
    Nu stop ik even met de input, ga zo naar bed. Fijne avond verder.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Je kan in de toekomst kijken Rob, er is een Mandela Effect item in de maak namelijk, as we speak 🙂

     Meer verklap ik uiteraard niet, ik tease de boel alleen even, zodat er honderden extra kijkers de show gaan kijken.

 25. Heleen schreef:

  Rob dat kan Micky toch niet lezen lieverd met zijn ogen nu.

 26. kaas schreef:

  Heeee Micky vermakelijke mono loog na dat nnl is gestop even de laatste 3 show tijden werk tijd geluisted… lekker bezig suq6 groet kaas

 27. florian schreef:

  moet je dit interview met hawking eens kijken: het is volgens mij compleet verzonnen! en dan heb ik het vooral over 8:08 in het interview wanneer hij een vraag krijgt over vrouwen: Hawking antwoord dat Larry King wel 8 keer getrouwd is, Volgens mij heeft Hawkings als ie zou bestaan echt wel wat beters te doen dan bij te houden hoeveel vrouwen Larry King op het moment heeft.

  EDIT: moet ik wel de link erbij plaatsen: https://www.rt.com/news/421226-hawking-interview-rt-king/

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Hahaha, geweldig interview, volledig verzonnnen/gescript inderdaad als je het mij vraagt. Ook weer het Co2 sprookje erin gescript en zo, prachtig, en hoe knap ook van Hawking dat hij zo snel en makkelijk kan antwoorden via zijn INTEL computerscherm, ja INTEL spontort Hawking en dat willen ze ons laten weten ook zeg… groter kon het haast niet geschreven staan op de acherkant van dat scherm..

   Maar ja, mensen geloven blijkbaar werkelijkwaar alles….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *