De ComplotConcurrent – Uitzending 9 “Tomahawks & Tantramassages” (19-4-2018)

Onderwerpen in deze uitzending:

 • VS, Frankrijk en Groot-Brittannië bombarderen Syrië
 • De Britse ‘sugar tax’ zorgt voor toename kankergevallen
 • Wereldwijd ondergronds buizenstelsel, oude beschavingen onder het Sahara zand en technologie die kanker geneest zonder straling of gif

 

Showlinks:

Roger Waters over fake gifgas aanval

Robert Fisk vertelt over stofstorm in Douma

Wat was het en van wie was het gebombardeerde onderzoekcentrum/laboratorium in Damascus wat plat gebombardeerd werd?

Lauren Verster ondergaat tantramassage

4 maanden ago

15 Comments

 1. Mick,

  Je hebt het kwartje niet horen vallen. Had je dit gelezen: https://www.wanttoknow.nl/overige/een-nep-raketaanval-na-een-nepgifgas-aanval/ ?

  Al bij de vorige Trumpaanval op Syrië viel het mij op dat er nauwelijks beelden waren van de destructie. Toen feitelijk alleen een zwartgeblakerde hangar en te vage, Photoshop?, beelden van een uitgebrande straaljager. Dat alles voor honderd kruisraketten?

  Nu weer eenzelfde verhaal met 100 raketten waarvan mogelijk 90% niet is aangekomen. Lees het artikel en de beste hypothese is dat er geen raket is afgeschoten, alles nep.

  Dan is de vraag, waarom? In de eerste plaats omdat het kan. Voor een ander antwoord kun je het beste de Amerikaanse propagandapers en gecontroleerde oppositiepers bekijken. Dan zie je dat de burger wordt wijsgemaakt dat er te weinig raketten waren aangekomen. Kortom, tijd voor de volgende diefstal/investeringsronde voor nieuwere raketten.

  1. Toevallig heb ik dat artikel wel gelezen van de week. Maar ik had er niets mee. Ik heb zat satelliet beelden gezien en ook journaal beelden van gevallen bommen, zoals op dat lab waar ik het in de uitzending over heb.

   Wat schieten ze er mee op om een nepaanval te doen als ik vragen mag? Die vraag beantwoorde het stukje van WantToKnow namelijk niet, of ik las erover heen kan ook.

 2. Interessant dat aspartaam verhaal. Na googlen kwam ik op de naam Corrine Gouget, een klokkenluidster over e nummers en op een verdachte manier dood gegaan. Heeft boekje geschreven,” wat zit er i er in uw eten?”. toch maar eens aanschaffen.

 3. Midden in de nacht de complotconcurrent pauzeren om aspartaam te voeren aan mieren… Het heeft toch wel wat die 3D realiteit hè!

 4. Weet nog steeds niet wat ik nou moet denken over de pijnappelklier, zorgt wel voor melatonine en seratonine.. stel dat hij verkalkt dan mis je die stoffen toch? Wie kan mij dat uitleggen.

  1. Ik heb mijn vorige (flauwe) reacties weggehaald en zal proberen een normaal antwoord te geven op je vraag.

   Die stofjes worden inderdaad aangemaakt (als ik goed opgelet heb bij biologie en ze de waarheid spreken) door de pijnappelklier. De pijnappelklier heeft meerdere functies. Als ik zeg dat we de pijnappelklier niet nodig hebben dan doel ik eigenlijk niet op onze huidige fysieke toestand, maar meer op datgene waar we naar toe op weg zijn om weer te worden.

   We zijn hier op Aarde om dualiteit in extreme vorm te ervaren, vandaar ook de pijnappelklier. Dag en nacht, slapen en wakker zijn, dat ritme wordt mede gefaciliteerd door de pijnappelklier. Nu hebben we inderdaad nog slaap nodig, daar waar we naar toe werken hebben we geen slaap meer nodig.

   Het verkalkingverhaaltje daar heb ik persoonlijk niets mee overigens.

   Daarnaast vind ik het voor mijzelf belangrijk om bewust te zijn van de valkuilen die de pijnappelklier faciliteert, zoals o.a in deze artikelen beschreven: http://www.indigorevolution.nl/is-de-pijnappelklier-de-zetel-van-de-ziel/ , http://www.indigorevolution.nl/het-verband-tussen-saturnus-chakras-en-de-pijnappelklier-html/ en http://www.indigorevolution.nl/jouw-eigen-realiteit-op-bestelling-op-maat-gemaakt-en-gratis-bij-je-thuis-bezorgt-html/

   De pijnappelklier is één van de belangrijkste instrumenten die gebruikt worden door de ‘Krachten van Beperking’ om ons realiteiten te laten ervaren die synthetisch van aard zijn en geprojecteerd worden over de organische realiteit van de Aarde.

   De pijnappelklier heeft met andere woorden heel veel functionaliteiten. Op dit moment hebben we onze slaap nog hard nodig en daar is de pijnappelklier nuttig voor. Maar waar ik het vaak over heb bij new cage valkuilen is de andere (dark) side van de pijnappelklier. Daar ben ik mijzelf bewust van, en dat probeer ik over te brengen aan anderen onder andere via deze website. Dat staat los van melatonine en andere stofjes voor mij.

 5. Van mij mogen alle pedofielen naar een opgespoten eiland gestuurd worden, iemand die mij het liefste is, is onherstelbaar beschadigd door zo’n VIES BEEST!!!

  Blijf met je gore poten van kinderen af!! Het breekt mijn hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *