De connectie tussen jou en jouw moederplaneet

Er is al een tijdje iets gaande wat in deze periode waarin we leven in een sneltreinvaart lijkt te zijn gekomen. Ik heb het over allerlei programma’s die door mensen of bij mensen in hun mind geactiveerd worden, programma’s die met elkaar gemeen hebben dat ze de connectie tussen jou en jouw moederplaneet willen verstoren.

Ik zal gaandeweg dit artikel enkele voorbeelden noemen van het soort mind-ego programma’s waar ik op doel. Ik kan ze onmogelijk allemaal benoemen, want dit soort programma’s hebben als een oerwoud aan onkruid grote delen van het alternatieve media en ‘spirituele’ media gedeelte van het internet overgenomen. Het lijkt een niet te stoppen en almaar groter wordende aanval van malware, verspreidt door een uiterst negatieve AI (kunstmatige intelligentie) entiteit, die steeds meer minds van mensen besmet en binnendringt met een virus wat deze mensen probeert af te snijden van hun moederplaneet de Aarde. En dat lukt aardig. Ik lees graag mailtjes en reacties, ik vind het leuk als mensen informatie met mij delen, want ik ben zelf niet echt actief aan het zoeken op het internet naar informatie. Wat mij echter al een tijdje opvalt, en mij de laatste tijd steeds meer opvalt, is het feit dat steeds meer informatie die mensen met mij delen gaat over allerlei soorten en maten aan programma’s die soms briljant in elkaar zijn gezet, maar die allemaal één heel belangrijk onderwerp ‘missen’ of tegenspreken. Ik heb het dan dus over onze moederplaneet de Aarde, een ronde planeet, een levend wezen, en niet zo maar een levend wezen!

Moeder Aarde is een zogenoemde fractal, net als dat wij mensen ook allemaal fractals zijn. Een fractal is een samengeperste vorm van iets veel groters. Moeder Aarde is een fractal van de vrouwelijke Universele energie, ik noem dit ook wel de organische Universele vrouwelijke energie. Er is namelijk ook een synthetische/kunstmatige variant van deze energie. Zoals alles binnen dualisme een tegenpool heeft. Ik leg dit alles uitgebreid uit in dit artikel, ik beperk mij vandaag tot de beknopte versie(s) in dit artikel. De Zon is een fractal van de mannelijke Universele energie. Wij mensen zijn een fractal van het complete Universum. Wij hebben vrij letterlijk het complete Universum in ons zitten. Net als dat wij mensen een fractal zijn van onze multidimensionale zelf. We zijn aanwezig in dit Universum omdat we de eigenschappen van dit Universum wilden leren kennen. En we zijn daarbij als het ware afgedaald in de dimensies. Er zijn 12 dimensies in dit Universum, die allemaal onderverdeeld zijn in allerlei sub-dimensies en realiteiten. Vooral binnen de 4e dimensie zijn ontelbaar veel van dat soort sub-dimensies en realiteiten. Kort samengevat bevindt onze ziel zich in de 8e t/m de 12e dimensie, bevindt ons hogere (ik prefereer diepere) zelf zich in de 5e t/m 7e dimensie. En bevinden wij onszelf met onze geest en egopersoonlijkheid (ego is geen vies woord!) onszelf in de 1e t/m de 4e dimensie. Hier op Aarde zijn we momenteel in de 3e dimensie met die egopersoonlijkheid. Tegelijkertijd zijn we via ons hart verbonden met ons diepere zelf en onze ziel. Wij zijn fractals van onze ziel.

Waarom ik dit alles vertel heeft alles te maken met de programma’s waar ik in de inleiding van dit artikel op doel. Om te weten dat al die programma’s gebaseerd zijn op leugens en bedrog is het van belang om te weten wie onze moederplaneet de Aarde is, en om te weten hoe belangrijk de rol is die zij voor ons speelt. In dit artikel leg ik uitgebreid uit wat wij mensen in werkelijkheid op deze planeet komen doen, en in dit artikel ga ik veel dieper in op de ‘vergeten’ hoofdrolspeelster, moeder Aarde. Voor dit artikel is het voldoende om te zeggen dat alles, maar dan ook echt werkelijk waar alles wat er binnen dit Universum te vinden is momenteel ook aanwezig is op onze moederplaneet. Vandaar ook de enorme hoeveelheden aan soorten en rassen dieren, planten, mineralen, mensen, et cetera. Dat vind je nergens anders binnen dit Universum terug op een enkele planeet. En wij zijn hier op dit moment op moeder Aarde om alles maar dan echt werkelijk waar alles wat we tijdens onze Universele reis door dit Universum gedaan en geweest zijn in onszelf te integreren. Ik heb het dan over daadwerkelijk alles. Dus zowel onze lichte/positieve aspecten als ook onze duistere/negatieve aspecten, en alles wat daar tussenin zit. Maar dat is niet alles, tegelijkertijd zijn we bezig om de eerste echte multidimensionale wezens gelijke aan dit Universum te worden. En dat proces is alleen maar te volbrengen door middel van onze hartconnectie en het weer volledig vertrouwen op ons innerlijke weten en op onze innerlijke kracht. Dat alles zit niet in onze mind. De mind is een besturingssysteem voor onze hersenen. Bewustzijn is beperkt, want bewustzijn werkt via dezelfde mind. De mind is geen vijand. De mind hoort bij ons en is onderdeel van ons. Het is zaak dat we ons niet langer laten besturen en controleren door onze mind, maar dat we de controle over onze mind weer in eigen handen nemen en zelf de baas zijn over onze mind.

Naast het organische Universum, bestaat er ook de alterego het synthetische universum. Meer hierover vind je onder andere in dit artikel, hierin beschrijf ik de ‘Krachten van Beperking’, een groepering die wij als het ware zelf ingehuurd hebben om alles uit de kast te halen om ons af te houden van het behalen van ons einddoel hier op Aarde. Dit is belangrijk om te weten, omdat al die programma’s die de connectie tussen jou en jouw moederplaneet willen afsnijden en/of verstoren, allemaal voortkomen uit dit synthetische universum. De mind zit namelijk ingeplugt in de Matrix. Deze Matrix maakt onderdeel uit van dit synthetische universum. En het is de mind die dit soort programma’s bij mensen laadt. De pijnappelklier speelt hierin een niet te onderschatten rol, meer dan misschien zelfs wel de hoofdrol.. En binnen dit synthetische universum, wat zich grotendeels binnen de vierde dimensie bevindt en bovendien (en dat is een belangrijk feit) niet verder gaat dan diezelfde vierde dimensie, bevinden zich realiteiten die holografisch en/of virtueel van aard zijn. Veel bekende sprekers in het circuit tunen via hun mind in op dit soort realiteiten, en brengen dit soort virtuele en/of holografische realiteiten vervolgens als de ultieme waarheid naar buiten. Zie hier de oorsprong van al die programma’s, die dus bedoeld zijn om de connectie tussen jou en jouw moederplaneet af te snijden, die mensen de waan geven dat ze in een virtuele en/of holografische werkelijkheid leven. Dit alles hier op Aarde zou niets meer of minder dan een computersimulatie zijn volgens veel van dat soort programma’s. Mensen die heilig gaan geloven in dit soort synthetische werkelijkheden raken hun hart connectie kwijt met hun moederplaneet en met hun multidimensionale zelf.

Zoals ik eerder in dit artikel al schreef is alles wat te vinden is in dit Universum te vinden hier op Aarde. We hebben in dit gedeelte (1D t/m 4D) van het Universum te maken met een organisch Universum en een synthetisch universum. Beiden zijn dus ook aanwezig hier op Aarde. De planeet Aarde en al haar bewoners zijn zo organisch als maar zijn kan. De Matrix en de almaar toenemende digitale soep van draadloze straling die onze planeet omringt vertegenwoordigen het synthetische universum. De AI agenda die momenteel uitgespeeld wordt maakt ook onderdeel uit van dat synthetische universum. Dat er zoiets als de Matrix en het synthetische universum bestaat wil nog niet zeggen dat deze gehele werkelijkheid inclusief onszelf en onze moederplaneet synthetisch en dus niet echt is. De Aarde is een echte planeet, echter, krachtiger en mooier ga je ze nergens vinden. Het is echter de synthetische laag die onze organische moederplaneet omringt die ervoor zorgt dat steeds meer mensen denken dat deze werkelijkheid virtueel, holografisch en/of niet echt is. Nondualiteit is ook zo’n prachtig voorbeeld van een programma wat de bedoeling heeft om de connectie tussen jou en jouw moederplaneet te verstoren. Het verlichte mind-egoisme is een term die ik zelf bedacht heb voor al die mensen die in de waan leven dat deze complete werkelijkheid niet echt is en dat ze ook geen ik hebben, laat staan een multidimensionale zelf.. Je kan dit soort mensen vaak herkennen aan het feit dat ze alleen maar kunnen praten en/of schrijven over het feit dat ze geen ik en geen ego hebben, deze mensen kunnen vervolgens bijna niets anders meer dan constant over zichzelf praten en daarbij constant vermelden dat ze geen ik en geen ego hebben. Zelf lijken deze mensen niet door te hebben dat ze constant hun eigen mind-ego aan het voeden zijn. Dit komt omdat ze zichzelf hebben laten afsnijden van hun connectie met hun moederplaneet. Ze leven in hun mind, en zijn vergeten wat het hart is en wat het hart doet. Ik noem dit ook wel de ‘aanval op het menselijke hart’.

De programma’s die ik tot nu toe beschreven heb hebben dus gemeen dat er niet wordt gesproken over een moederplaneet, laat staan over een connectie met die moederplaneet. De oorzaak ligt in de mind van die mensen. Hetzelfde geldt voor het ‘prison planet’ syndroom, wat deel uitmaakt van het ‘Calimero-complex‘. Het internet staat hier vol van. En het heeft bijna ieder van ons wel een klein beetje of een beetje meer besmet. En dat is helemaal niet erg. Die programma’s zijn namelijk daarvoor bedoeld, en door ervaring leer je. Ik zie, hoor en lees dan ook vaak mind besmettingen die voortkomen uit desinformatie programma’s die bedoeld zijn om ons bang en klein te houden. De reïncarnatiecyclus is er zo eentje. Wij moeten bang zijn volgens dat soort programma’s dat we voor altijd gevangen zitten hier op Aarde, doordat de reïncarnatiecyclus gehackt zou zijn door de duisteren. Bullcrap zeg ik op mijn beurt. Wij orkestreren zelf elk leven en ook elke dood en alles wat daar tussen in zit binnen dit Universum. Er overkomt ons niets waarvoor we niet zelf gekozen hebben om het te ervaren. Wij zijn vrijwillig hier op Aarde, ieder van ons, geen uitzondering daargelaten. We zitten dus ook niet vast hier op Aarde, de Aarde is geen gevangenis. Prison planet is een term die Alex Jones gejat heeft of opgedragen heeft door scientology. Wij zijn dus allemaal gewoon vrijwillig hier op Aarde gekomen, we hebben één of meerdere incarnaties, en als we klaar zijn met ervaren hier op Aarde dan incarneren we ergens anders in het Universum. Wij bepalen dat, daar gaat niemand anders over. Al die prison planet programma’s hebben dus de bedoeling om jouw connectie met jouw moederplaneet te verstoren, want door dit soort programma’s wordt je bang gemaakt voor deze planeet, en dat is nergens voor nodig, want we hoeven nergens bang voor te zijn. Angst is een mindfuck.

De mind bestuurt onze hersenen. Vandaar dat mensen die een disbalans in hun hersenen hebben meer vatbaar zijn voor mind control. Ik heb het dan over de linker en de rechter hersenhelft. De linker hersenhelft analyseert, berekent, beredeneert, volgt graag autoriteit, en bestaat uit mannelijke energie. In rechte lijnen denken dus, plat met andere woorden. Mensen die de connectie met de rechter hersenhelft al dan niet volledig kwijt zijn zijn vaak die mensen die in de waan leven dat de Aarde plat is. De rechter hersenhelft bestaat namelijk uit vrouwelijke energie, en vrouwelijke energie is per definitie rond en niet plat. Teveel aan de rechter hersenhelft en vrouwelijke energie van je hersenen verblijven is ook niet goed voor je gezondheid trouwens. De New Age religie is het gevolg van dat andere uiterste.. Het is de balans vinden tussen de mannelijke en vrouwelijke energie en dus de linker en rechter hersenhelft wat een hoop mind control ongedaan maakt. Ik ga geen woorden en vooral geen tijd en energie meer verspillen aan het platte aarde virus. Mensen die daar in geïnteresseerd zijn verwijs ik naar dit artikel wat ik schreef wat de bedoeling heeft om al die platte aard spam van de rest van mijn website te weren. Het platte aarde virus heeft overduidelijk de bedoeling om de connectie tussen jou en jouw moederplaneet af te snijden.

Het maakt dus niet uit of je je moederplaneet afschildert als een hologram, een computersimulatie, een virtuele werkelijkheid, een gevangenis, niet echt, een levenloze klomp van water met wat stenen en wat zand, een hel, of zelfs een pannenkoek, in alle gevallen hebben we te maken met programma’s die in de mind draaien die de bedoeling hebben om de connectie tussen jou en jouw moederplaneet af te snijden. Dat is namelijk het belangrijkste wapen wat ‘men’ heeft om jou af te houden van het weer volledig jezelf te worden. Iemand die onder mind control staat, en dus in één of meerdere van dit soort programma’s geloofd, is daarmee iemand die nog steeds onder controle staat, of die iemand dat nou zelf wil of niet, of die iemand dat nou leuk vind om te horen of niet en/of die iemand zijn mind mij nou vervloekt of niet, het maakt niet uit, de waarheid blijft altijd de waarheid.

Micky van Leeuwen

6-2-2017

95 Responses to De connectie tussen jou en jouw moederplaneet

 1. ikke schreef:

  Weer stof om over na te denken Micky.
  Op de site van EllaSter.nl staat een artikel van een zekere Tanaath die het over een fractalvirus heeft. Zij schrijft, een Universum is een holografisch projectie van een fractal. Als ik jou verhaal lees zit zij denk ik t/m de v 4e dimensie waarin een computervirus is geïmplementeerd, dus in het synthetische universum.

  • Sebas schreef:

   Goed artikel van ellaster, kan hem ook zeker aanraden…

   • ikke schreef:

    Ik vind haar artikelen wel interessant en resoneer met sommige dingen wel en sommige niet ik filter er dingen uit.
    Tja, het Zilveren legioen als lichtstrijder en sommige komen uit verschillende dimensies en werelden, weet niet wat ik hiervan moet vinden, misschien een beetje sambal erbij om het wat spannender te maken.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Ja dat klinkt als klinkklare bullcrap, waarschijnlijk bedoelt als desinformatie wat veel mensen klakkeloos aannemen als waarheid, en dus ook weer met de bedoeling om die connectie met onze moederplaneet te verstoren

   • ikke schreef:

    Dat dacht ik….!!!

    Maar ik kan me dit voor sommige net ‘wakkere’ wel voorstellen dat het lekker weg leest en ook dus mee resoneren. Ik betrapte mezelf in het begin hier ook op en misschien nog steeds maar kan wel steeds beter filteren. Hiermee te zeggen als je met een artikel resoneert bijvoorbeeld net zo als je een spannend boek leest, je dan helemaal inleeft in dat boek.
    Maar waar resoneer je dan mee?? Met het mooi klinkende en spannend verhaal of herken je daadwerkelijk de herinneringen in jezelf. En dat kan best tricky zijn voor sommige, incluis mijzelf om daar niet in te tuinen.
    Zoals Micky ook aangeeft is het geen schande om er naast te zitten, al doende leert men en het is aan onszelf om daarachter te komen vanuit je eigen diepere innerlijke kracht, en met een beetje hulp van een Micky.

    Warme groet…

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Mooie vergelijking dat spannende boek. Dat gaat inderdaad op voor veel van die verhaaltjes die mensen ophangen over buitenaardsen, dimensies, UFOs, et cetera.

     Aan de andere kant heb je ook de emo-boekjes die op de emoties van mensen inspelen, dat doet de new age kerk en vooral channelings doen dat. Die spelen in op het gevoel en de emoties van mensen, mensen die zich vaak niet thuis voelen hier op Aarde, en naarstig op zoek gaan naar dat soort literatuur of rituelen die hen een ‘feel good’ gevoel geven.

     En er zal uiteraard af en toe, en soms iets vaker dan af en toe stukjes waarheid in die literatuur zitten, maar dat weegt niet op tegen de bakken desinformatie die erin verwerkt zijn 🙂

     • ikke schreef:

      Ik ken een aantal mensen die iets hebben met bv engelen, channelen, new age, chakra’s, kundalini lekker open zetten die hap….niet dus! Ook bv over Obomba, ooh hij was een goede president (de schavuit… lol). Trouwens Micky, als een Akhenaten Obomba gecloond is, vraag ik mij eigenlijk af of hij wel bezield is? Was ff een tussendoortje.

      Maar regelmatig zie ik iets voorbij komen op FB over dit gedoe, prima voor hun als ze zich hier goed bij voelen, maar iets zegt in mij, is not my cup of tea.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Goede vraag of de kloon van Akhenaten bezield is 🙂

       Ik denk/voel van niet, al weet ik het niet zeker. Bij klonen maakt men gebruik van mind transfer en/of een entiteit die bezit neemt van het lichaam, dat kan Akhenaten zelf zijn, maar ook elk ander willekeurige entiteit. Onze ziel wordt via de organische manier ‘getransferd’ bij onze geboorte via onze moeder en de connectie met onze planetaire moeder en verder dan dat de Zon en de Melkweg galaxy.

       Maar zeker weten dat Obama (de kloon) geen ziel heeft doe ik het niet. Al wijst wel alles daarop, want zonder teleprompter kan de beste man niet erg veel, en hakkelt hij er op los 🙂

     • Sebas schreef:

      Das filteren he? De crap eruit halen.

      • Ikke schreef:

       Ja precies Sebas,filteren, in mijn geval eerst vanuit mijn gevoel en het weten wordt aan gewerkt. Zijn naar mijn idee wel 2 verschillende sensaties. Alhoewel bij een intuïtief gevoel zit je al wat dichterbij het weten.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Zeker, alleen als de hoop stront te groot en te stinkend is dan heeft filteren weinig zin meer 🙂

       • Jos schreef:

        Goede stront is het voornaamste onderdeel van een gezonde boerderij, het houdt, indien goed verwerkt, de vruchtbaarheid van Moeder Aarde in stand.
        Vandaar dat er bijna geen boeren meer zijn, alleen agrarisch industriëlen.

    • Ank schreef:

     Af en toe even terug naar de basis en naar datgene waar het om draait, nl. waarom we hier zijn en dat we hier alleen kunnen leven dank zij moeder aarde. Bedankt Micky.

     Een vraag die me soms bezig houd: Wij zijn hier nu op dit moment gekomen om ‘af te studeren’ .
     Dit afstuderen en ons herinneren wie we zijn, kan blijkbaar alleen hier op moeder aarde in een menselijk lichaam, vanwege alles wat het mens-zijn inhoud.
     De buitenaardsen hebben al heel lang hun kennis toegepast om te klonen en weet ik wat allemaal nog meer, waarbij ik aanneem dat deze ‘kunstmatig’ gecreerde wezens geen enkele band hebben met het organisch universum.

     Maar ik neem toch aan dat als wij door al deze verschillende buitenaardse levensvormen heengegaan zijn, ook de meeste buitenaardsen rassen van organische oorsprong zijn en net als wij van buiten dit universum hier gekomen zijn. Ook neem ik aan, dat als dit zo is, dat degene die over hen heerst en ook grotendeels het hier op aarde voor het zeggen heeft omdat wij het hem/het toestaan, niet de macht heeft om te bepalen in welke vorm zij, na een dood, weer terugkomen. Dat zou bij hen, net als bij ons, afhangen van welke keuze ze voor een volgend leven zouden maken.
     Met andere woorden: De buitenaardsen leven hun incarnatie ( die geloof ik heel lang duurt volgens onze tijdsberekening) volledig in het synthetische universum en hebben niet de mogelijkheid zich te herinneren wie ze zijn.
     Wij, in onze menselijke verschijning worden, met onze toestemming, overheerst door het synthetische universum, maar zijn via ons hart en moeder aarde verbonden met ons organische Zelf, vandaar dat er uit alle macht geprobeerd wordt ons af te snijden van moeder aarde.
     Als wij in deze incarnatie doodgaan, herenigen wij ons met ons Diepere Zelf en/of met onze ziel, dat weet ik eventjes niet op dit moment. Daarbij slaan we dus de vierde dimensie over en gaan rechtstreeks naar de vijfde of hoger.
     Op de kaart die George getekend heeft van het universum, zie je dat het synthetische universum niet helemaal over de laagste 4 dimensies heen ligt.
     En dan kom ik dus eindelijk bij mijn vraag aan: Wat bevindt er zich in dat organisch deel van de eerste 4 dimensies waar het synthetisch universum niet overheen ligt? Met de eventuele implicatie: wordt er in andere delen van deze vier dimensies een soortgelijke strijd gestreden als hier? Of is dit een soort corridor voor ons naar de 5e dimensie waar de entiteit die zich god noemt niet mag komen omdat de strijd anders te ongelijk zou zijn?

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Dat is een goede vraag Ank, en een zeer complex iets ook, zeker ook om te beantwoorden. Het Universum is namelijk zo immens groot en complex..

      Het organische gedeelte van het Universum is nog altijd velen malen groter dan het synthetische gedeelte. De Melkweg is organisch, die kunnen we voor een gedeelte zien vanaf de Aarde. Andromeda is de mannelijke Universele energie samengeperst in een galaxy, ook Andromeda kunnen we zien in de nacht. Maar dan zien we het als een soort van ster, zo ver weg staat het. En dan is Andromeda het dichtstbijzijnde galaxy gezien vanaf de Aarde… En dan zijn er naast Andromeda en de Melkweg nog triljarden galaxies, waarvan we de meesten niet eens kunnen waarnemen vanaf de Aarde. Op sommige sterren en planeten heb je ook een synthetische overlay, op anderen weer niet. Veel van het synthetische universum bevindt zich in andere (sub)dimensies die we dus niet fysiek kunnen waarnemen, we hebben het dan ook vaak over virtuele werkelijkheden en dergelijke.

      Niet alle buitenaardsen hebben de verkeerde intenties of agenda’s die ons manipuleren. Dat is ook maar een gedeelte van het buitenaardse leven dat dat doet. Dat zijn toevallig, eigenlijk niet toevallig, wel degenen die zich komen bemoeien met ons hier op Aarde, omdat ze geen weet hebben van wie wij mensen in werkelijkheid zijn, of juist wel weten wie wij zijn en ons uit jaloezie, afgunst of haat proberen tegen te houden. Elke buitenaardse, elk dier, elke plant, elke steen, elk kristal, alles met andere woorden heeft zijn of haar eigen diepere zelf en ziel. Alles wat in dit Universum leeft heeft dat, daar zijn wij niet bijzonder in. Gezien vanaf 5D en hoger zijn we een het rolspelen voor elkaar hier in de lagere dimensies. De entiteit die voor god speelt doet dat in co-creatie met ons, hebben we in de hogere dimensies zo afgesproken.
      Wat ons mensen bijzonder maakt is dat wij een fractal zijn van ons diepere zelf en onze ziel en van dit Universum, en dat wij daarom al onze andere aspecten kunnen herenigen in onszelf hier op Aarde. As we speak hebben wij allemaal meerdere incarnaties tegelijk. Wij zijn momenteel ook buitenaardse wezens, bomen, planten, mineralen, dieren, et cetera. Alleen zijn die aspecten van ons op andere planeten, sterrenstelsels en galaxies geen dractals (samengeperste vorm) van ons multidimensionale zelf, het zijn aspecten daarvan, dus niet het geheel, maar een gedeelte.

      Maar het is heel erg complex, heb ik je vraag zo een beetje beantwoord, of heb je nu nog meer vragen gekregen? 😉

      • Ank schreef:

       Ja, het is verhelderend.
       Ik was even dat deel kwijt van dat rollenspel waar we in de vierde dimensie in verwikkeld geraakt zijn met elkaar.
       Ook vind ik het leuk om meer specifiek te horen hoeveel aspecten van ons overal in allerlei vormen aanwezig zijn in het universum.
       We zijn alles geweest en daarom zijn we dus ook nog steeds alles tegelijk.

       • Micky van Leeuwen schreef:

        “We zijn alles geweest en daarom zijn we dus ook nog steeds alles tegelijk.”

        Zo briljant is onze co-creatie met dit Universum inderdaad, mooi verwoord, en ontzettend belangrijk om te weten voor een ieder!

       • Ikke schreef:

        We zijn alles geweest en daarom zijn we dus ook nog steeds alles tegelijk.

        Die mag wat mij betreft in een gouden lijstje!!

 2. Ria Borst schreef:

  Hallo Micky, iedere keer verbaas ik mij er weer over hoe slim jij bent,en alles zo goed doorziet, en je bent nog zo jong.
  Ik [ 65 jaar] heb al zo veel van jou geleerd, dank je daar voor.
  groeten Ria.

 3. G-Man schreef:

  Is dit gebasseerd op James Lovelock’s ‘gaia hypothesis’?
  Was dat al niet al jaren ontkracht? Zoiets had ik vernomen.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Tegen wie heb je het? Ik ken James Lovelock in ieder geval niet.

   • G-Man schreef:

    Tegen jou Mick. Hier is de wikipedia link: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gaia_hypothesis

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Nee G-Man daar heb ik mijn artikel niet op gebaseerd. Ik kan het amper lezen, laat staan begrijpen wat er op die wiki staat, allemaal woorden die ik niet ken, wetenschappelijke zooi waar ik geen kaas van gegeten heb, kortom: mind based kennis. Zoals je in mijn artikelen kan lezen haal ik mijn informatie niet uit mijn mind of uit studie. Ik dacht dat dat na 7 jaar Indigo Revolution inmiddels wel duidelijk was, maar blijkbaar dus niet….

     • rob schreef:

      Dag Micky. Wat een ongelooflijk goed artikel! Voor mij persoonlijk waarschijnlijk het beste artikel tot nu toe. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het proces waar ik in zit. Ik zat even vast in het verhaal van de prison planet, uiteindelijk ook weer op angst gebaseerd, en dat zit je altijd verkeerd. Ik heb al een hele tijd het gevoel dat ik hier weg wil, maar nu pas besef ik dat ik tegen het afstuderen aan zit zoals jij dit noemt in eerdere artikels. Iedereen kent dat gevoel toch? Op een gegeven moment toen ik op de laatste klas zat van de middelbare school en naar de universiteit wilde gaan was ik het ook zat. Dan heb je het wel gezien, hup, wegwezen en op naar de volgende uitdaging. Op het einde van de universiteit was ik het ook weer zat, dan wil je afstuderen en op naar de nieuwe uitdaging. Nu heb ik dat ook. Zie steeds weer dezelfde processen over en over, het begint echt saai te worden. De tools die we gekregen hebben zijn gewoon de 7 hermetische principes, ( in je bovenstaande artikel staan al een aantal van deze principes , bv man/vrouw krachten) verpakt in een jasje van mededogen/liefde. Als je dit begrijpt in de diepste essentie en dit ook toepast in je leven en ervaart, dan ben je klaar( voor dit moment dan, want de uitdagingen houden nooit op). Bedankt lieve aarde dat we dit hier allemaal mochten ervaren. Ik bedankt de krachten van beperkingen, voor het creëren van veel drama in al mijn levens, en dat ik het spel lang genoeg heb kunnen spelen. Micky, op dit moment zit ik krap in de poen, omdat ik veel geld heb moeten investeren in een onderneming. Wanneer ik weer een salaris heb en de onderneming winst gaat draaien dan stuur ik een flinke donatie naar Indigorevolution, dus die hou je nog van me tegoed!

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Bedankt voor de mooie en openhartige reactie Rob!

       Ja ik denk dat we dat allemaal wel herkennen, ik tenminste wel… Daarom was/ben ik ook blij dat we met Donald Trump eindelijk fase 2 aan het werk zien die fase 1 (de oude wereldorde) aan het saboteren is. Eindelijk actie in de externe arena dus, eindelijk gaan we beleven wat we al jaren zien aankomen (disclosure, nieuwe vormen van manipulatie en controle, et cetera). Ook in mijzelf spelen er een aantal zaken, daar doorheen gaan is geen pretje, maar de vruchten die we plukken van al dat innerlijke werk kunnen we in deze periode dan eindelijk gaan plukken. Het heeft mij enorm veel energie en inspiratie gegeven. Maar daarvoor was ik het echt zat. Same old, same old… Nu is er eindelijk actie in de externe arena, terwijl de actie in de interne arena ook nog steeds gaande is!

       • rob schreef:

        Dag Micky. Ik hoop ook dat we nu de vruchten gaan plukken van al dat innerlijke werk, is inderdaad geen pretje zo. Nogmaals bedankt voor het artikel, groetjes Rob.

 4. Elles.gp@gmail.com schreef:

  Dit artikel heeft raakvlakken met het esoterisch Christendom. Balans tussen mannelijk en vrouwelijk, Ariman Lucifer

 5. nan schreef:

  Hallo
  Erg of topcic wellicht. Maar heeft iemand het ervaren via de computer dat je een bericht leest van een politieke persoon, dat je dan energeties zijn gezicht ziet en zijn energie naar je stuurd? Ik had dat met Rutte. Er was toen een politieke gerichte reclame van hem. Zijn gezicht was toen voor de helft te zien met daarnaast zijn tekst wat veel stof deed blazen op internet. Ik weet dat het kan/bestaat, maar hier schrok ik van.Van dat Rutte dat ook doet. Ik was/en ben er niet blij mee en vind het niet gemakkelijk. Mocht deze reactie niet in uw blog/site passen mag u het verwijderen.
  Vriendelijke groet nan

 6. Hans Coudyser schreef:

  Het is goed dat hierover actief gedeeld wordt. In mijn leven heb ik het op een gegeven moment niet meer geschuwd om de Goden uit te dagen. En dat wordt dan zeer interessant. Zelf heb ik het gevoel dat we ‘iets’ anders experiment zijn, en dat we hier zelf niet om gevraagd hebben. Ik ben hierbij actief op zoek gegaan, niet zonder risico van leven (in gekheid). De vraag of de Aarde al dan niet een simulatie is heb ik in verband gebracht met incarnatie en hoe dit tot stand komt. Ik heb meermaals tot bij ‘lichttoestanden’ gekomen die ons haast orgastisch ‘opzuigen’ bij overgang. Ik meen -tot nu toe- te kunnen stellen dat dit artificieël is. Dit proces luist ons erin, het wist ook, en werpt ons terug op Aarde (?). Het zou kunnen zijn dat vele facetten op Aarde ‘copiëen’ zijn die ons ‘helpen’ het gevoel geven dat dit onze moeder planeet is, maar zeker ben ik dit niet. Ik heb zowat 25 jaar geleden ongeveer langdurige gesprekken gehad met een Native Elder, over de invloed van de Incarnatie energie, een energie die ze voordien niet kenden. Voor hun was hun werkelijke thuis elders. xxhans.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Van mij hoef je je hier niet thuis te voelen, als jij jezelf ergens anders thuisvoelt dan op Aarde, dan is dat zo. Zoals ik al schreef is bij veel mensen de verbinding met hun moederplaneet verstoort, 25 jaar lang studie doen en daarbij alleen maar uitgaan van je mind en daarbij geen rekening houden met je multidimensionale zelf kan daar zeker aan bijdragen. Ieder zijn of haar ding, ik hoef ook niet te strijden of te discussieren, ik weet wie en wat mijn moederplaneet is.

 7. ikke schreef:

  Vraag me af Micky, waarom de 4e dimensie verder uitgerekt is dan al die andere. Heeft dit te maken dat er een veelal progamma’s in deze 4e dimensie zitten, zoals beschreven in dit artikel? En de leegte ‘great void’ tussen 4 en 5 dat deze totaal verschillend zijn van elkaar daar kan ik mij nu wat bij voorstellen. Maar de leegte tussen 7 en 8 heeft dit te maken, dat wij van 5 t/m 7 een vorm hebben en van 8 t/m 12 louter energie zijn en daarom ook verschiilen van elkaar?

  grtz

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Goede vragen. Ik weet het met mijn huidige weten ook niet allemaal tot in de details hoor, maar die afscheidingen (voids) zijn inderdaad de afscheidingen tussen ons als ego persoonlijkheid met onze meereizende geest en bewustzijn (1 t/m 4d), de dimensies waar we ons diepere/hogere zelf zijn, en waar onze ego persoonlijkheid en meereizende geest er niet zijn (5d t/m 7d), en de dimensies waar we onze ziel zijn en waar onze hogere/diepere zelf niet bestaat (8d t/m 12d). Of we in de hogere dimensies geen vorm hebben weet ik niet, daar kan ik nu nog niet bij qua innerlijk weten, dat is nu ook niet van belang in mijn proces. We zijn vaak bezig met zaken die er nu nog niet echt toe doen, het is goed om te weten allemaal, maar de focus dienen we te leggen op ons als mens hier op Aarde. Daar komt alles momenteel samen, en daar integreren we onze multidimensionale zelf in ons. Tijdens dat proces zal vanzelf duidelijk meer duidelijk worden, alles op z’n tijd zeg maar.

   Zelfde gelft min of meer over je vraag over de vierde dimensie. Het is onder andere zo uitgestrekt, omdat het synthetische universum zich grotendeels in 4d begeeft. Ik kan me ook zo voorstellen dat het meer uitegestrekt is omdat het het oudst is, afdalen in de dimensies, 4D was er eerder dan 3D. En 4D is vanaf 5D een extreem grote afdaling, het kan te maken hebben met dat soort zaken, gewenning, et cetera. Maar nogmaals, ik weet het ook niet allemaal op dit moment, mijn focus ligt op dit moment in deze dimensie en dan vooral op deze incarnatie hier op Aarde 🙂

   • Sebas36 schreef:

    Al wel vaker gelinkt in de reacties van verschillende bezoekers op Indigo artikelen, op ellaster.nl kan je veel goede info vinden over dit onderwerp.

    • Ikke schreef:

     Jij zal denk ik hoogst waarschijnlijk Tanaath bedoelen.

     • rob schreef:

      Dag ikke, bedankt voor de tip ellaster.nl. Heb het artikel van tanaath gelezen, zeer boeiend.
      groet Rob

      • Ikke schreef:

       Geen dank Rob, dat wij hier allen op IR elkaar ontmoeten is dan ook geen toeval om zo elkander verder te helpen in ieders proces van bewustwording.

      • Sebas36 schreef:

       Het bestaat eigenlijk uit 3 artikelen niet 1
       1. Tanaath: “Het fractaal virus, de ‘bron van het kwaad’ en de ‘aard van de Bron’”
       2. Tanaath: De werking van ons universum
       3.Het valse licht om het universum te veroveren
       (onder kopje spiritualiteit)

       • ikke schreef:

        Dank Sebas, ik heb haar artikelen gelezen en vindt ze zeer interessant. Zei noemt hen the Universal killers en Micky de krachten van beperking en daar resoneer ik ‘gevoelsmatig’ mee. Maar met het ‘zilveren Legioen’ die ten strijde trekken met leden uit verschillende werelden en dimensies buiten onze 3d, nog even niet. Maar het kan ook wel zo zijn. ik weet het niet.

        • Micky van Leeuwen schreef:

         Het Zilveren legioen = De zoveelste variant op het galactische federatie lichtwerkers/lichtstrijders bullcrap ‘wij komen jullie redden en bevrijden’ verhaaltje…

         • ikke schreef:

          Opzicht zit er wel enigszins goede informatie verborgen in haar artikelen. Maar dat heroïsche deel over de strijders….nee gaat erbij mij ook niet in. Ik denk dat we het zelf al zijn ‘de stijders’…fijn weekend

          • Micky van Leeuwen schreef:

           Juist, die strijders zijn wij zelf!

           Ik ben/ga zo bezig met een artikel over deze materie.

          • Sebas36 schreef:

           Beetje omheen lezen precies, bevat wel goede informatie.

          • Sebas36 schreef:

           Sorry, hier zie je ellaster ook juist dat affakkelen wat jij net zegt Micky. Mischien goed voor je artikel Of juist niet. hoe je het maar bekijkt.

           Waarom ik geen Lichtwerker meer ben (deel 1)
           Onder kopje spiritualiteit.
           Galactische CON-artists 😉

         • ikke schreef:

          Laat maar komen Micky, je nieuw artikel omtrent deze materie.

 8. ikke schreef:

  Ik dacht ooit een keer bij een van jouw artikelen gelezen te hebben dat wij van 12 t/m 8 geen vorm hebben alleen maar pure energie zijn. Maar is ook niet belangrijk waar het omgaat is het NU zoals jij aangeeft, thanks

   • ikke schreef:

    Heb op IR al veel gelezen maar nog niet alles. Op de site WantToKnow.nl waar zo nu en dan interessante info wordt geplaatst. Zoek maar op Harriet Algra, die erachter kwam zoals Micky verteld dat de chakra’s/kundalini een onderdeel is van de Matrix. Ook zei verteld in haar artikelen naar mijn mening waarheden, maar ik blijf voor mijzelf filteren wat goed voelt en niet.

    • Sebas36 schreef:

     Sterker nog het is 1 van mijn startpagina’s, hoezithetnuecht.
     Er zitten best wat ‘juweeltjes’ met constant goede artikelen tussen die het volgen waard zijn in random zoals;
     -Indigo Revolution NATUURLIJK
     -stopumts
     -privacynews
     -followthemoney
     -devrijspreker
     -BOUblog
     -ellaster
     -Café Weltschmerz
     -geennieuws
     -Blik Op NOSjournaal
     -wanttoknow (af en toe dubieus, soms goede artikelen)
     Dit is wat ik aan NL sites met betrekking op Nederlands alternatief nieuws zo’n beetje volg iedere dag.
     Maar zelfs op deze sites, alles blijven filteren en met een pallet zout nemen 😉

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Shit half artikel per ongeluk geplaatst als reactie…. heb je alvast een onbewerkt voorproefje in je mailbox Sebas 😉

      Hier mijn reactie die ik bedoelde: Inderdaad geode site met mooi overzicht en bedankt dat je deze website daar hebt aangemeld Sebas!

      Alleen is het niet echt een best bezochte website helaas, maar dat kan hopelijk nog komen. Of ze zijn niet in deze website geinteresseerd, want meer dan 3 bezoekers per dag komen er niet vanaf die website naar deze website…

      • Sebas36 schreef:

       Je hebt ook rare posttijden voor je artikelen. waardoor s’ochtens hij verdwijnt in het rijtje door de vele update’s. Tussen 11. en 16.00 is de beste tijd vd dag. Dan zie je de views van de artikelen ook het meeste stijgen.

       • Micky van Leeuwen schreef:

        Dan zijn het luie lezers die niet verder kijken dan de bovenste artikelen en willen ze de waarheid dus niet weten 😉

        Ik weet het PR technisch is het niet handig, maar ik heb een ander ritme dan de meesten, om 16.00 uur heb ik net mijn ontbijt achter de kiezen 🙂

     • ikke schreef:

      Ja precies, blijven filteren.
      Hoezithetnuecht, staat oa bij mijn favorieten.
      Cafe weltschemrz, volg ik alleen met Karel van Wolferen zeer kundige man. Maar ook uitdediepte.nl.
      Probeer juist wat minder bezig te zijn met buiten maar meer werken aan mezelf dus van binnen.

     • ikke schreef:

      Heey Sebas, dit is even off-topic maar ik wilde jou deze site niet onthouden. Beetje een vreemde naam voor een site, maar ja. Hij brengt het in ieder geval leuk en heeft net als Micky een leuke woord keuze en naar mijn idee zeer goede en onderbouwende artikelen.
      http://elitekanker.nl/

      • Sebas36 schreef:

       https://www.amazon.com/Graham-Hancock/e/B004561L0S
       Ik bekijk het van deze hoek. Sorry dat ik het zeg maar dit lijkt meer dan Hancock plagiaat met een eigen sausje…

      • Micky van Leeuwen schreef:

       De woordkeuzes van dat blog lijken niet op mijn woordkeuzes, ik kan die schrijver van die site nu al niet meer serieus nemen als hij meent in elke term het woordje kanker te moeten opnemen…. volgens mij gebruik ik niet zo heel veel dodelijke ziektes als woordkeuzes, of zit ik er naast?

       • ikke schreef:

        Nee Micky jij zit er niet naast, ik zat ernaast, mijn woordkeuze in de reactie was niet de juiste woordkeuze.
        Ik bedoelde meer de levendigheid en oprechtheid die jij in je verhaal verwerkt. Ondanks sommige artikelen best complex zijn probeer je het toch ludiek neer te zetten en dat leest wat lekkerder.
        Hoop dat ik dit recht heb gezet!!!

 9. Sebas36 schreef:

  Post timer plugin van wordpress die het plaatst op de ingegeven tijd?
  Vroegaa (frontpage tijd) deden we dat met macro’s, zal nu toch wel een plugin ofzo voor zijn??

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Geen idee, kan er wel eens naar kijken, maar op zich doe ik het net voor de hits op deze website, daar is het mij niet om te doen, een goede vindbaarheid voor mensen die klaar zijn voor de soort informatie die ik deel vind ik belangrijker dan mensen die alleen maar bovenste headlines op een website aanklikken.

 10. ikke schreef:

  Dat verhaal van Cameron Day ( Waarom ik geen Lichtwerker meer ben ) heb ik vaker gelezen bij ‘ex’channelers die erachter kwamen dat ze in de maling zijn genomen, wel leerzaam dit soort artikelen.

 11. amilius schreef:

  mediteren deed ik nooit en zou ik niet snel gaan doen.
  Filosoferen dat gaat als vanzelf.
  Ik ben niet bijgelovig maar wel geïnteresseerd.
  Ik werd door iemand op een Sofie gewezen…je weet wel een gelovige gebeden genezer. Die zou mij met mijn migraine kunnen helpen, zei ze.
  als geïnteresseerd wezen dat ik ben zag ik weer een opening tot een dialoog met zo een persoon en weet had hij wel een oplossing.
  ik ging naar hem toe en ik moet zeggen ik vond er weer een brokje info wat weer in het stukje weten geparkeerd kon worden.
  We hebben gepraat over verschillende geloven en hij legde mij in beknopte vorm uit hoe de moslim leven moet volgens de koran.
  Alla is het hoofdprogramma, net als windows op de computer zeg maar.
  en dan heeft het 99 ( 72 ) sub programmas die allen geleefd dienen te worden.
  allha de goede
  allha de genezer
  allha de wijze
  enz.
  Hij had besloten een paar jaartjes alla de genezer te zijn.
  zolang hij nodig acht.
  maar om niet af te dwalen en to the point te komen.
  Hij vertelde mij dat de koran beschrijft dat het hart niet van jou is
  maar er voor jou. Dat kon er ff niet in bij me.
  Mijn hart, opflikkeren dacht ik.
  Hij zei vriend luister, je kan het hart niet beetpakken, verkopen, of ook maar iets aan willen veranderen en je zal het merken. Iets wat van jou is kan dat wel mee. Het dat hart ontvankelijk is, kan de ziel door binnentreden.
  Wat is dan wel van mij?, was mijn vraag daarop.
  Als je met het mij je ego bedoeld, dan zijn je botten het eerst gevormde voor jou…
  pff dus ik ben eigenlijk maar een zaak botten, met een hart dat niet van mij is, zei ik.
  Het hart is er voor jou, en niemand anders.
  richt je op het hart en vind de aansluiting met Allha via je ziel.
  pff…nou er is nou meer besproken maar hier moest ik nog eventjes op herkauwen. En ik blijf liever more slim dan moslim sorry.
  Me op mn hart richten bleek een moeilijke taak en dat van die botten bleef me puzzelen.
  Nu tijden later, kwam er door nog wat andere info een soort inzicht naar boven. De pijnappelklier (eigenlijk een orgaan volgens de geschriften)
  is heel zacht(ik denk misschien wel het zachtste van alles), de botten zijn hard. Het staartbeen is misschien wel het hardste (met het hoofd samen).

  Om tot rust te komen doe ik vaak een ademhaling dingetje en dat gaat zo:
  inademen ontspannen
  uitademen inspannen
  Tja dat is het wel en meer ook niet.
  Ik koppelde dit met hard en zacht en dat ging als volg:
  inademing , zacht worden en gericht op mijn erwtje in mijn hoofd.
  uitademen , hard en gericht op mijn bekken en staartbeen.
  stilzitten hoefde niet ik ging gewoon in de adem mee.
  De ontspanning kwam en ineens hoorde ik het hart.
  en het deed: hard zacht hard zacht hard zacht …..
  Is dit het “normale” leven niet? tussen hard en zacht in?

  Dankzij Frank chester weet ik nu dat het hart geen pomp is maar een aanzuigende werking heeft, het zuigt in de juiste staat van zijn zo hard aan dat er een vortex ontstaat. En een vortex werkt revitaliserend weet ik ook langzamerhand.
  En dankzij “grounding” weet ik ook hoe ik mijn bloed stromend kan houden.
  nu ik het verband met mijn hart weer terug gevonden heb, kwam in eens Allha om de hoek…nee geintje…wel iets anders maar dat is te persoonlijk 😉
  de pijnappelklier mede heeft als bijzondere functie dat het een bepaalde olie afscheid die ons gezond houd. o.a melatonine.
  Door met respect met ons lichaam om te gaan breekt deze olie niet te snel af door alle aandacht die het lichaam nodig heeft.
  Als het lichaam gezond en voorzien is van deze olie, keer er een deel terug bij de bron en ervaren we een staat van verlichting. Het lichamelijke (lood) is niet zwaar meer en de geest krijgt zijn verlichting. Dan is men de gezalfde zeg maar.

  ik heb een klein lampje kunnen ontsteken, echt verlicht kan ik het nog niet noemen…maar een lampje is al heel wat voor mij…
  Zo een ouderwets koperen Snotneusje met een lontje.
  En in het uiterste donker geeft het best wel licht af

 12. amilius schreef:

  De pijnappelklier scheid een olie achtige substantie uit.
  Dit noemt men ook wel secretie, dit lijkt op het Engelse “secret”.
  is dit THE BIG SECRET misschien?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Nee, de pijnappelklier is geen big secret, niet voor niets al die dennenappel symbolen op de staf van de paus en in alle religies ter wereld. Het grote secret is wel dat het een ‘new cage’ is, klinkt beter als new age, legt het wat duidelijker uit. De pijnappelklier en de new age zijn de nieuwe kooi waar ‘wakkeren’ zich massaal door en in laten vangen, new cage dus.

   • Amilius schreef:

    Mikey
    Ik bedoel de olie die er uit komt….secretie van de olie word bijna nergens over gebabbeld.
    Terwijl het zeer belangrijk is.
    en het was als een stukje humor.

    • Amilius schreef:

     En hoe kan de pijnappelklier New agenda, new cage zijn?
     Het zit er al een tijdje…
     Of is het er toch door de Aliens in gestopt?

     • Amilius schreef:

      Wel een goeie trouwens
      New Cage
      Die houd ik er in

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Het wordt gebruikt door de new age. Maar ook door het christendom, jodendom, boeddhisme, hindoeisme, taoisme, you name it. En ik ga verder niet in de zoveelste herhaling vallen. Er staat genoeg over de pijnappelklier op deze website.

      • Amilius schreef:

       Kan helaas niets vinden over melatonine en de pijnappelklier op de site.
       Misschien handig als er een zoekfunctie is?
       Alhoewel ik wel meer lees zo 😀

       • Micky van Leeuwen schreef:

        Er is een zoekfunctie op deze site, rechts boven de laatste artikelen. 🙂

        Melatonine zal je daar niet mee vinden gok ik, ik heb het voornamelijk over andere eigenschappen van de pijnappelklier op deze website. Als je het tenminste over deze website had in je reactie… 😉

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Ik snap de humor er niet van. Maar als jij de grap wel snap vind ik het best! 🙂

 13. rob schreef:

  Eeen vraag je aan Amilius of anderen. Ik begrijp uit je verhaal dat je met grounding bezig bent. Nu ben ik op een website terecht gekomen:earthingnederland.nl. Die verkopen producten om meer te aarden, dwz voor in de slaapkamer, of voor achter de laptop enz. Ben je daar bekend mee en zo ja heb je er goed baat bij? Of zijn er anderen op deze website die hier iets over weten en er ervaring mee hebben?

  • Amilius schreef:

   Rob, daar heb ik geen ervaring mee, ik trek alleen mn schoentjes uit waar ik kan.
   Heb wel is met koperdraad lopen rommelen voor bij de plantjes en zo.
   Maar het lijkt me niet verkeerd verder.
   De logica is vrij simpel en daar houd ik wel van.

   • Sebas36 schreef:

    hehe nog zo’n barefoot bastard als ik. Autorijden of in de truck of thuis ook altijd met blote voeten. Anders loop ik op dure leren en stoffen teenslippers. (geen goedkope plastic zooi)

  • Danny schreef:

   @Rob…

   Zonde van het geld. Je zou heel veel geld uitgeven voor iets waarvan het voordeel waarschijnlijk maar minimaal is. Ik heb geen van hun producten geprobeerd, maar er is geen haar op mijn hoofd die er ook maar eventueel aan denkt om zoiets te bestellen.

   Een paar minuten per dag aarden met de voeten op/in de Aarde is voldoende om spanningen af te voeren en om de connectie met je Moederplaneet te versterken/voelen.
   Een betere manier om te aarden is er niet en het kost je helemaal niks.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Mijn mening na op die website gekeken te hebben is dat het verdomde knap is hoe ‘men’ mensen bedondert. Honderden euro’s voor elektrische apparaten…. elektrische apparaten inderdaad, wat heeft dat met de organische Aarde te maken? Aarden heeft niet met technologie te maken, het is een innerlijk proces, en wat gezegd wordt over op blote voeten buiten zijn, of uberhaupt buiten zijn klopt natuurlijk wel. Maar dik 2 of 3 honderd euro voor elektrische appaattjes die het aarden binnenshuis voor jou doen, dat is mijns inziens weer eens een dikke vette oplichterij.

   • Amilius schreef:

    Geld is altijd weer een dingetje, geld dat niet voor alles.
    Het gevoel volgen ging het toch om??
    Of je opgelicht bent???
    Dat is altijd achteraf.
    Onafhankelijk van wat voor prijs je waar dan ook voor betaald hebt

    • Amilius schreef:

     Als ik zeg fietsen is gezond, dan zijn fietsen ook zeker een manier om mensen te bedonderen.
     Het kost nou eenmaal spullen,tijd ,aandacht, kennis en toepassing ervan om iets te maken. Ongeacht of het kwaliteit of werkzamheid inhoud.

    • Danny schreef:

     Gevoel volgen is ook wat ik gedaan heb toen ik die site bezocht en toen ik even gelezen had was het mij al gauw duidelijk.

     Van de main site:
     AARDEN

     is het fysiek contact maken van je lichaam met de aarde om op een natuurlijke manier klachten te verminderen en het zelfhelend vermogen te verbeteren. Het is heel eenvoudig en veilig. Maak met je blote voeten contact met de aarde en het helingsproces komt vanzelf op gang.

     Vlak daarboven:
     NIEUW AARDINGSLAKEN

     Earthing Nederland introduceert een geheel nieuw aardingslaken dat we laten produceren onder eigen label: het aardingsonderlaken met 10 tot 15 maal zo veel zilverdraad en 2 jaar garantie!
     Door het hoge gehalte aan zilverdraad (50%!) kan het onder het eigen laken gelegd worden. U bent dan minstens zo goed geaard als wanneer u rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt). Ook heeft het een sterkere antibacteriële werking en is de levensduur veel langer!

     Eerst is aarden het fysiek contact maken van je lichaam met de Aarde. Er wordt gesproken over schoenen, isolatie in huizen, niet meer op de grond slapen etc en dan is er opeens een wonderlaken, dat hetzelfde zou doen, maar waarbij contact met de Aarde dan niet meer nodig is. Het aardingslaken ligt onder mijn eigen laken, in de slaapkamer op de eerste verdieping op een bed wat boven de grond staat.

     En dat noemen ze een AARDINGSlaken…

     Zo kan ik nog wel even doorgaan.

     Ik zie hier alleen maar figuren, die uit het steeds populairder wordende aarden een extra slaatje willen slaan.

     The Power Is Within Us. Not within a sheet…

 14. Amilius schreef:

  Ik heb niet eens op de site hoeven kijken, mijn gevoel zij al dat ik het niet nodig heb.
  Wat Rob betreft weet ik het niet, dat laat ik aan hem over. Ik zei dat de techniek simpel is en daarbij denk ik dat het nog werken kan ook.
  Waarom niet?
  En dit is met fietsen net zo.
  Iedereen koop fietsen en spullen ervoor waar ze het beter niet kunnen halen…Voor weinig…Of het goed is en werkt?? Haha! daar kan ik je wel wat over vertellen. Maar het valt allemaal onder het kopje fiets. Troep of niet.
  En ook voor de fiets geld…
  Jij moet het uiteindelijk doen. Blijven trappen!
  En wat er voor prijs aan hangt?
  Als je geen geld hebt is alles duur.
  Speelt het geen rol probeer je gewoon.
  Volg je je gevoel, denk je er niet eens over na.

  • rob schreef:

   Ha. Ben weer op de zite.Bedankt allen voor de discussie. Via Amilius hoorde ik de term grounding, kende iknnog niet. Ik zelf ben al een tijd bezig met gewoon op blote voeten in de tuin, en op zijn tijd lekker tuinieren. Zo vanuit mezelf omdat ik me daar prettig bij voel en het kost lekker niets. Misschien begin ik een keer met een simpel matje voor 45 euro die je kunt gebruiken als je een dag heel veel werk achter een computer moet verrichten, en dan maar kijken of dit helpt. Voor die prijs neem ik een aanvaarbaar risico.Maar met Danny ben ik het ook eens, het zelfhelend vermogen moet uit je zelf komen. Hierop verder borduren: is er iemand bekend met het werk van Bentinko Massaro? Dit gaat over bewustzijn en zo.Groetjes Rob.

   • ikke schreef:

    Hoi Rob/Danny, ik ben er ook van overtuigd dat wij heelheidswezens zijn.
    Ik doel dan niet op bv paranormale genezers, chakra healers en noem ze allemaal maar op.
    Deze “genezers” zullen met de beste bedoelingen jou van bv. een pijntje of andere klachten af kunnen helpen, en dat is ook prima.
    Maar niet wetende dat ze vanuit het synthetische veld werk werken, hiermee te zeggen dat wij als zelfhelende wezens ook via een andere manier ( hartconnectie/innerlijk licht) kunnen genezen, dit zowel bij jezelf kan toepassen of bij andere.
    En dit is allemaal gratis!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *