De kracht van de weg naar compressie

In een tijd waarin het de mode lijkt te zijn om verdeeldheid te zaaien leek het mij een goed idee om eens even in te zoomen op onze reis naar compressie. Wij mensen zijn namelijk zo ontzettend veel meer dan ruzie makende egootjes die zich zogenaamd bevinden in de donkere krochten van het Universum wachtend om eindelijk eens wat grotere Universele wezentjes te mogen worden en in aanmerking te komen voor ascentie… Wij zijn de meest krachtige, dappere en wijze zielen die dit Universum kent. Het probleem is echter dat we onszelf zo ontzettend graag klein houden en al modder gooiend en projecterend op anderen in de slachtofferrol blijven hangen..

De meesten van ons lijken nog geen flauw benul te hebben van hetgeen men in werkelijkheid is. In plaats van de antwoorden en de kracht in onszelf te zoeken en te vinden kijken we liever omhoog naar ‘goden’ of wijzen we constant met het vingertje naar wat anderen fout doen. Is dat wat wij mensen in werkelijkheid zijn, piepende Calimero’s die maar wat aanklooien? Natuurlijk niet. Het tegenovergestelde is zoals gebruikelijk in deze wereld waar.

Als ik nou eens zeg dat ieder mens op Aarde een letterlijke stargate is? Dat wij mensen hier op Aarde ‘Masters of the Universe’ in de dop zijn, en dat de verdeeldheid in onszelf die we op de buitenwereld projecteren ons afhoudt van het worden van die letterlijke ‘Masters of the Universe’? Als ik dat zeg dan lieg ik geen woord. En een ieder van ons weet deze waarheden ook diep van binnen. Het is wie wij zijn, alleen zijn de meesten van ons dat nog steeds vergeten. Ik heb het dan over wat ik ‘de weg naar compressie’ noem. In dit artikel beschrijf ik uitgebreid wat dat precies inhoudt. Kort samengevat zijn we in dit Universum om alles te ervaren wat dit Universum is en wat dit Universum inhoudt. Buiten dit Universum is een ieder van ons ook onder andere zijn of haar eigen Universum. En het gaat nog veel verder dan dat. Als ik zeg dat wij allemaal geen begin hebben, geen einde hebben, en altijd al geweest zijn dan bedoel ik dat ook vrij letterlijk. Een ieder van ons betrad dit Universum om te leren en te ervaren wat dit Universum is. Daarbij daalden we af in de dimensies binnen dit Universum. In de hogere/diepere dimensies hebben we geen lichaam zoals we dat hier op Aarde hebben. In die dimensies zijn we onze ziel. Toen we die hogere dimensies ervaren hadden daalden we af naar de ‘lagere’ dimensies (lager tussen aanhalingstekens omdat het niet echt lager is, maar meer samengeperst en meer afgesneden van onze essentie/ziel). Toen we afdaalden belichaamden en belichamen we nog steeds (want we zijn in alle dimensies aanwezig, we zijn multidimensionaal) onze hogere zelf (ik prefereer persoonlijk de term diepere zelf), deze diepere zelf is een samengeperste vorm van onze ziel welke nog steeds in contact staat met de ziel. Toen we al die dimensies, werelden en realiteiten ervaren hadden was het tijd om nog verder af te ‘dalen’ in de dimensies. We betraden de kosmische arena. In de kosmische arena (t/m de vierde dimensie) zijn we een nog meer samengeperste vorm van ons ware zelf gaan belichamen. We zijn fractals van ons diepere zelf, wat dus weer een fractal van onze ziel is, wat voor de helft bestaat uit alles wat dit Universum is in samengeperste (fractal) vorm. Via ons hart hebben we nog steeds een directe verbinding met die diepere aspecten van onszelf die zich in de diepere dimensies bevinden.

In de kosmische arena hebben we miljoenen zo niet meer incarnaties gehad en levens geleid. We bevinden ons nu binnen de galaxy die wij de Melkweg noemen. Naast deze Melkweg zijn er nog triljarden galaxies in de kosmische arena. Vanaf de Aarde zien we (mits we ver weg zijn van de bewoonde wereld met al die lichtvervuiling) een gedeelte van de Melkweg als ook wat sterren die feitelijk geen sterren zijn maar in werkelijkheid complete galaxies zijn. Zoals bijvoorbeeld Andromeda. Om al onze ervaringen en alles wat het Universum te bieden heeft samen te kunnen brengen werd er een volgende stap naar compressie gemaakt. Dat is de Melkweg. Elk sterrenstelsel binnen de Melkweg is een fractal van een andere galaxy. Alle galaxies die de kosmische arena rijk is zijn in samengeperste vorm te vinden als sterrenstelsel binnen de Melkweg. Dat is inderdaad nogal wat compressie, elke ster in onze Melkweg is dan ook letterlijk een stargate naar de galaxy waarvan het een fractal is.

De volgende stap in de weg naar compressie was het samenbrengen van alle sterren in de Melkweg tot een enkele ster. Die ster is onze Zon. Onze Zon is dus een stargate naar alle andere sterren in onze Melkweg. De volgende logische stap was om alles wat dit Universum te bieden heeft samen te brengen in een enkele planeet. Die planeet is de planeet waarop wij leven, moeder Aarde. De Aarde heeft ook een ziel, de Aarde is een prachtig multidimensionaal wezen, welke de vrouwelijke Universele energie belichaamd. Er was ook een planeet, die we helaas nu kennen als de zogenoemde ‘Asteroïde gordel’ die de mannelijke organische Universele energie belichaamde. Deze werd echter kapot geschoten in de oorlog die in ons Zonnestelsel woedde en waar de Draco Reptilians wonnen. Daarbij werd hetgeen wat we nu als onze Maan kennen buitgemaakt, en deze werd (zoals je uitgebreid in dit artikel kan lezen) pak ‘m beet 15 duizend jaar geleden in een baan rond de Aarde gebracht door diezelfde Draco Reptilians. De Aarde en ons Zonnestelsel is het letterlijke middelpunt van het Universum, en het is niet voor niets dat er zoveel strijd werd en wordt gevoerd om de controle van ons Zonnestelsel, onze Aarde en om haar mensheid.

Die mensheid hier op Aarde is het resultaat van de volgende stap in de weg naar compressie. Het menselijk lichaam is een fractal van alles wat dit Universum is samengeperst in een enkel lichaam. Daar komt ook alle desinformatie en alle mind-ego programma’s vandaan die je proberen wijs te maken dat het menselijk lichaam er totaal niet toe doet. De waarheid is zoals gewoonlijk dus 180 graden omgedraaid. Het menselijk lichaam, en wij die dat lichaam bezielen, zijn de laatste arena/stap naar compressie.

Het Aardse menselijke lichaam is dus een letterlijke stargate. Stargates die door middel van mind control en andere controle mechanismes zoals ons DNA beperkt en gecontroleerd worden. Dat is niet voor niets. Dat wilden wij vanaf een dieper niveau zelf, maar de groepering die achter deze manipulaties zit denkt ons op die manier tegen te kunnen houden van het bereiken van ons einddoel hier op Aarde. Elke cel van ons lichaam is (want is een fractal) en staat in verbinding met een van de triljarden galaxies binnen de kosmische arena. Elk atoom in zo’n cel is en staat in verbinding met de sterren(stelsels) in zo’n galaxy. Als we uiteindelijk (dat is één van onze einddoelen hier op Aarde) onszelf intern bevrijden van alle controle en manipulatie mechanismes dan zijn we dus letterlijk in een lichaam rondlopende stargates die via onze interne stargates naar alles binnen dit Universum kunnen reizen. We worden dan compleet multidimensionaal en transformeren van de Universele embryo’s die we nu zijn tot de eerder in dit artikel aangestipte ‘Masters of the Universe’.

Dat is wie wij zijn, en dat is waar wij naar toe op weg zijn om te worden. Dit is zowel een collectief als ook een individueel proces. Een beter milieu begint altijd bij jezelf. Als je jezelf intern veranderd dan veranderd je externe wereld automatisch mee. Moeder Aarde en alles wat dit Universum inhoudt wacht op jou, we hebben nu wel lang genoeg onszelf verdeeld en laten uitspelen tegen elkaar. De ‘vakantie’ zit erop mensen, tijd om verder te reizen!!

Micky van Leeuwen

12-9-2017

12 Responses to De kracht van de weg naar compressie

 1. Sebas36 schreef:

  Je hebt wel uitgebreider over dit onderwerp geschreven in het verleden, helemaal mee eens. Een onderwerp waar je bijna een boek aan kan wijden.

  Ik weet niet of je hier hiermee resoneert Mick, maar bare ff with me. je weet dat ik over dit onderwerp ook heel veel mee bezig ben. Dus ik ontdek ook met enige regelmaat nieuwe feiten door onder andere astraal reizen. Dat doe ik juist in mijn vakantie vergt veel energie en tijd.

  Je hebt dus fractals, delen van je ziel die in het afzakken van de van je complete ikke (zolas ik het graag noem) We hebben al vele levens meemaakt zoals Micky al vertelde…

  Je kan via je gevoel emotie contact krijgen met de andere fractals zelfs bezoeken of meekijken als 2de persoon. De draco’s en archonten hebben hier een stokje voor gestoken om het ons moeilijker te maken. Omdat de huidige meesters van onze melkweg dit ras vrezen aangezien we een DNA product zijn met eigenschappen van verschillende melkweg rassen of dachten we dat we spleetogen krijgen van een paar 100 eeuwen wonen op een ander continent? haha!

  Daarom ligt die maan er ook het is een thuisplaats voor onze echte voorvaders, maar het is ook een supercomputer die onze mind gescheiden houd van een directe connectie met je hoogste ikke. Je kan er omheen met een beetje moeite en kennis.

  Je zal denken, hoe kan ik nu met andere connecten terwijl het al gebeurd is of nog moet gebeuren?
  Micky heeft net uitgelegd hoe het werkt met de portals en zonnen in de melkweg, ik ga 1 stap verder; We hebben dus de centrale zon in ons welkwegstelsel. Deze word de centrale zon genoemd maar is eigenlijk een zwart gat die de hele melkweg draaiende houdt. Dit zwarte gat is ook de snelweg naar je volledige ziel (je complete ikke) Daar houdt de maan matrix de boel zoveel mogelijk tegen.

  Hoe kan je dan converseren met andere levens/zielen/fracals van je complete ik?

  Tijd zoals wij hier kennen is inherent aan 3D/4D, hogere wezens met een fysiek lichaam kunnen ‘reizen’ ja wij ook maar nog enkel mentaal en daar moeten wij ons als mensheid eerst in bewijzen. Dan mogen we pas volledig verder met lichaam en al.

  Tijd is inherent aan ons niveau, op Quantum niveau 5D+ bestaat tijd niet eens.

  Zie onze melkweg als een grammofoonplaat, iedere tijdlijn en dimensie is een groef in de plaat. als een naald van de platenspeler kan je ook springen naar verschillende tijdlijnen en lagere dimensies. De centrale zon (black hole) van de melkweg is het hart hiervan, hogere/oudere wezens kunnen dit fysiek met voertuig en al. Dimensionale reizigers noemen we die. Maar wij kunnen het ook, nog niet fysiek want daarvoor zit de maanmatrix ertussen omdat onze melkweg broeders ons nog niet vertrouwen. Ons als mens wel maar niet de mensen die ons controleren. Aangezien wij nog steeds als schapen reageren ook in onze eigen maatschappij wordt dit ons nog niet toegelaten..

  Maar Micky heeft 100% gelijk, wij zijn de nieuwe masters of the universe. Maar we worden klein gehouden omdat ze bang voor ons multiDNA zijn. We kunnen ook slecht worden als onze wereldleiders dezelfde eigenwijze lijn blijven volgen en wij er maar als schapen achteraan blijven lopen. Maar wij zijn veel meer dan dat.

  gr. sebas

 2. Amilius schreef:

  Goed neergezet, bedankt.
  Deze is voor jou Micky
  https://youtu.be/MFWRUKpgTO4

 3. Rolf Künen schreef:

  “Als je jezelf intern veranderd dan veranderd je externe wereld automatisch mee.”

  Was dat maar zo. Ik heb ervaren dat dit niet klopt.
  Er zijn massa’s mensen die bevrijd moet worden.
  Religie met name beperkt de vrijheid.
  Van mij mogen ze die dan ook verbieden.
  Zowel christendom als alle andere religies.
  Ik heb zelf ervaren dat men barricades opwerpt.
  Zo verklaarde bono vox “every poet is a thief”
  En al die andere dingen die ze van me hebben gestolen om een leugen te verkondigen.
  Zo zei bono vox ” i joined the movement, one

  • Rolf Künen schreef:

   Er ging iets mis . Zo zei bono vox “And I’d join the movement. If there was one I could believe in.”
   Onlangs gaf notabene donald trump aan ook bij de beweging te horen ” we are a movement of love”

   Dit is de huidige elite en ik ben de spil om wie het draait.
   Zij moeten veranderen niet ik!

   Gr, Rolf the king alias de laatste tempelier
   Zo nu weer verder met men kruistocht tegen onrecht

   • Micky van Leeuwen schreef:

    Beter begin je een kruistoch in je zelf tegen het onrecht wat je jezelf intern aandoet. Die buitenwereld waar jij je schijnbaar heel erg druk over maakt heeft in principe niets met jou te maken. Hoe ga je dat onrecht/verdeeldheid in de wereld oplossen als je jezelf intern nog steeds laat verdelen?

    En who cares wat die Bono Vox allemaal gezegd heeft? Ik ken de beste man/vrouw niet eens…. Wees een ware koning, begin met heersen over jezelf zou ik zo zeggen…

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Je hebt het inderdaad zo ervaren als jij het nu beschrijft dat je het ervaren hebt omdat je hetgeen je nu nog steeds op religie (iets wat niets met jou te maken heeft) projecteert niet intern hebt opgelost. Met andere woorden heb je het artikel niet goed begrepen en is er ook bij jou nog steeds innerlijk werk aan de winkel! 🙂

 4. Sebas36 schreef:

  De elite zit in het zelfde bootje. Het gaat erom dat jezelf veranderd en dan gaat de omgeving vanzelf mee. Op den duur als genoeg mensen de strijd voor zichzelf hebben gewonnen treed het 100 monkey effect in via onze collectieve mond en de rest gebeurd dan vanzelf. En volhardend blijven en niet bij de eerste tegenslag stoppen. Een beter leven begint bij jezelf Rolf..

 5. Amilius schreef:

  Ik volg het verhaal vd compressie helemaal en kom steeds meer “in” de materie.
  Dan Winter kwam ik via een andere zoektocht tegen en heeft er ook nog wat aanvullende info over die ik graag met jullie delen wil.
  https://youtu.be/u1SC0ceLHRU
  Hij heeft het namelijk ook nog over inplosie, wat mij weer verder aan het denken zette.
  Alles is nu explosief, en dat is denk ik een drako dingetje.
  Hetgeen wat ons mede van het pad af houdt.
  De drako’s plaatsen zichzelf voor de zon en blokkeren de poort, we leven in hun schaduw en zijn hun schaduw geworden.
  Als we door de poort kunnen komen staan ze met legen handen, en dat hebben ze niet graag.

  Volgens mij gebruiken de drakos dit https://youtu.be/m3x3TMdkGdQ
  om ons te sturen.
  Het is de enigste verklaring voor de aanwezigheid van dit parasieten fenomeen, volgens mij.
  Alsjeblieft duik eventjes in de materie over toxoplasmose,
  Er is niet heel veel over maar is, en dat voel ik echt heel sterk, een belangrijke factor.
  De drako’s weerhouden ons de weg van compressie die we ingeslagen zijn. En we willen en moeten verder.toch?
  https://youtu.be/PR4JCVAh74c

  • base36 schreef:

   You are dead on dude!
   Wij moeten verder en dat gebeurd ook, maar dit betekend dat de draco’s/rep’s de macht verliezen op esterisch niveau en ze vechten en vluchten momenteel als ratten op een zinkend VOC schip 😛

   • Amilius schreef:

    Toxoplasmose weet het immuniteits systeem te omzeilen door direct aan de knoppen van het immuun systeem te gaan staan en het zelf aan te zetten. Ze creëren letterlijk een “false flag” waar we dan op reageren. Ze hebben zelfs de dopamides bij zich om je te belonen voor je wan gedrag.
    Dit is de False flag werking die op het wereldtoneel ook wordt uitgevoerd.Al heel veel keren in de geschiedenis dus. Wat op etherische niveaus gebeurt, gebeurt ook biologisch. Dat is de werking van de compressie. Die om zal moeten slaan naar implosie.
    Ze willen in deze staat verblijven, tussen licht en donker in de schaduw.Wij laten ze de weg zien.
    De weg die voor ons een normale is en die zij vergeten en kwijt zijn. Alleen licht kan door licht.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLaV2LubBUj_XdfDVAxsqxlPS_3jOKFKoW

    Bastet is een zonnegod.
    Het valse licht?

    • sebas36 schreef:

     Interessante links Amelius, bedankt voor het delen.

     • Amilius schreef:

      Graag gedaan Sebas.
      We “Squirten” ons gewoon naar het volgende fractal en blijven doorborduren
      in en met de compressie.
      💚
      Tot de ultieme compressie.

      Genetica: de dokter, die zegt dat je erfelijke belasting hebt.
      Epigenetica: jij, die jezelf telkens opnieuw uitvind en daar naar vormt.
      Epigenetica gaat verder.
      Hallo leven en
      mazzel dokter 😉
      Goedenavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *