De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider – deel 4

Hieronder vind je deel 4 van de interviews die Irma Schiffers (DVM TV) met Ronald Bernard heeft gehouden. Deel 1 vind je hier, deel 2 vind je hier en deel 3 vind je hier.

Ronald Bernard heeft een verleden in de ‘wereld van het grote geld’, en werkte twaalf jaar lang binnen deze criminele satanische maffia. Hierdoor heeft Ronald Bernard een schat aan informatie die hij onder andere via deze serie video’s met de wereld wil delen.

In onderstaande video vertelt Ronald Bernard wederom over een groot aantal mechanismes die gelden binnen de wereld van het grote geld. Veel van deze zaken zien we vandaag de dag ook terug in de onthullingen die volgden na het nat gaan van Harvey Weinstein en andere elite viespeuken. De Paradise Papers die uitkwamen na dit interview bevestigen wat dat betreft ook een hoop van de dingen die Ronald in dit interview vertelt. Dit interview is dus zeker weer een aanrader voor een ieder die daadwerkelijk wil weten wat er achter de schermen allemaal plaatsvindt aan satanische praktijken.

Ik weet dat er helaas een aantal mensen zijn in Nederland binnen de complotmedia die denken dat Ronald niet is wie hij zegt dat hij is. Ik ga verder niet weer in herhaling treden. Mijn mening over al die mensen die het nodig vinden om Ronald Bernard zwart te maken schetste ik in dit artikel. Negatief commentaar zal dan ook enkel onder het artikel wat ik net linkte (mits onderbouwd) toegelaten worden, die negatieve hersenkronkels van mensen zullen onder onderstaand interview dan ook weer weggehaald worden. Voor mij is Ronald Bernard iemand die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt en strijdt voor de waarheid. Ik kan enkel diep respect hebben voor iemand als Ronald Bernard en moedig daarom een ieder aan om dit soort video’s met een ieder die je kent te delen. De tijd is nu om eindelijk verandering in onze wereld te kunnen bereiken!

10 Responses to De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider – deel 4

 1. Ed schreef:

  Wat een oprechte man!!!

 2. Akky van der Veer schreef:

  heel mooi interview… ben het 100% met je eens, Micky

 3. Guusje schreef:

  Heel oprechet. Kan iemand mij vertellen waarom wij hier in Nederland het zwartste gat zijn van het universum?

  • Gerben schreef:

   VOC mentaliteit waar we trots op mogen zijn van Balkenende
   Slavernij etc etc bedoeld hij vast met het zwartste gat

  • Sebas36 schreef:

   Nederland is de ECHTE grondlegger van de huidige systemen in de wereld. Banken/ handelswereld enz…

   Mischien klinkt het een beetje kort door de bocht, maar Nederland en Duitsland zijn de grootste smeerkezen in de wereld. De elite famillies die een paar eeuwen dit allemaal op touw hebben gezet zijn Nederlandse en Duitse elite famillies en bloedlijnen. Die overigens nog steeds de algehele machthebbers in de wereld zijn.

   De VOC Gerben was inderdaad het breekijzer waarmee de de elitefamillies de wereld konden veroveren/overnemen en bestieren. Slavernij was maar een onderdeel van het hele plaatje van de VOC. Het was DE alles heersende en eerste zeevarende multionational ter werld.

   Enkel over jou vraag Guusje, over dit onderwerp kan hele boeken schrijven. Die zijn er ook maar een paar zinnen maar dekt de lading niet.

 4. Ank schreef:

  Als je zijn verhaal hoort dan kun je je heel goed voorstellen dat hij zegt dat niet alle mensen helden kunnen zijn als je weet wat de gevolgen zijn.
  Ik zag een gesprek/video van Frits Springmeister voorbij komen waarin hij zei dat de Illuminati er openlijk over spraken dat ze bankiers zouden doden ( en ik veronderstel dat ze het dan hebben over bankiers die niet meer in de pas willen lopen) en dat het er nu al 75 zijn, die allemaal zgn. zelfmoord gepleegd hebben.
  En dit gebeurd, zoals we weten, niet alleen met bankiers, maar ook met medici die alternatieve geneeswijzen openbaar maken en andere wetenschappers, politici, supersoldiers, etc. etc. Allemaal plegen ze ineens zelfmoord of verongelukken of worden ziek en sterven.

 5. Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Conversatie van hooggeplaatste U.S. functionarissen :

  Q. How did you got the money ?
  A. We shot it to the Moon !

  Q. And the rest of it ?
  A. We shoot it to Mars first !

  Q. And the other half of it next year ?
  A. We are goïng to find it in a black hole !

  Q. And the final part ?
  A. We will get it out of a part of a micro virus , but we must do some research first !

  Q. What kind of research.
  A. How to get rid of those blog site punks, right ?
  It gives us a budget of 300.000.000.000 dollars extra,
  all together …!

  Q. Your dammed right !

  Groetnn !

  Sri sri Magnitude

  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

 6. DJ Debster schreef:

  Is deze Ronald Bernard mede door dit filmpje niet afgelopen september vermoord in Florida?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *