Demonen, psychopaten & Magie – Thomas Sheridan

Hieronder vind je een informatief gesprek tussen Freeman Fly en Thomas Sheridan aangaande het gebruik van magie en het bestaan van demonen. De macht hier op Aarde die ons als mensheid controleert gebruikt magie in haar voordeel en in ons nadeel. Wij kunnen als mensheid onszelf hiertegen wapenen, onszelf onaantastbaar maken is een betere term, door ook magie te gebruiken. Nee, het komt door Hollywood en andere mind control parasieten als je nu meteen aan rare toverspreuken, heksen, en gekke rituelen denkt. Magie is feitelijk iets heel simpels wat wij eigenlijk allemaal al ons hele leven vaak onbewust in de praktijk brengen. Luister onderstaand gesprek en je weet waar ik het over heb!

15 Responses to Demonen, psychopaten & Magie – Thomas Sheridan

 1. guuz schreef:

  Dit is de saloon……waar is me paard,…….

 2. guuz schreef:

  Ruk…. achteraan me zadel…sorry Joost….

 3. guuz schreef:

  Stok en hobbelpaard.nl….

 4. Rob schreef:

  Zeer goede clip. Ik heb het gisteravond helemaal doorgenomen en vandaag meteen in de praktijk toegepast. Ik stond vandaag in Den Haag voor het gerechtshof tegenover 2 psychopaten inclusief een delegatie erbij. Ik in mijn eentje zonder advocaat. De hele fucking delegatie inclusief psychopaten hadden geen enkele controle meer over mij. Damned wat een goede clip, en het werkt echt ! Power to the decent people!

 5. Rob schreef:

  Dank je wel, en weer een hoop geleerd vandaag. Ben nu wel moe want het kost energie maar voel me geweldig. Bedankt voor de Link Micky.

 6. Maria schreef:

  Hallo lieve Amillius, heb nog een paar comments voor jou staat op afl. vier.

 7. Monique van de Schelde schreef:

  Ik vind deze materie zo rete-interessant en Freeman presenteert het ook altijd heel tof en geloofwaardig en non-zweverig. Altijd als ik weer zoiets luister denk ik: “hey, ik ben dus niet gek dat ik dit of dat denk of me zus of zo voel”. Ik ben dus niet de enige. Heerlijk gevoel is dat. Ook het idee dat je zelf veel meer in staat bent tot het uitoefenen van magie staat me aan en herken ik bij mezelf. Zo grappig. We zijn zo powerful maar tegelijk zo onwetend..

 8. Koning Florian schreef:

  het is gewoon magik. rappen, podcasten, jezelf bevrijden uit de ketens van de maatschappij

 9. Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Beter laat dan nooit .
  Hier een zojuist gepubliceerde opsomming van feiten en verzamelde getuigenverklaringen van het ITCCS .

  Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada

  http://murderbydecree.com/

  Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada. A Counter Report to the ‘ Truth and Reconciliation Commission’. Screen Shot 2016-03-13 at 12.12.31 PM. Thumbnails Document Outline Attachments. Find: Previous. Next. Highlight all. Match case. Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First …

  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes …

  http://itccs.org/

  1 day ago … The evidence of the crimes of these churches can be found at http://www.itccs.org and http://www.murderbydecree.com . FRENCH TRANSLATION. Quitter les fausses Eglises : Un appel à la prière, au jeûne et à la séparation

  De groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *