Emery Smith – Werken in een geheime ondergrondse basis (video)

Onderstaand interview van David Wilcock met Emery Smith geeft wat meer inside informatie over het werken in een geheime ondergrondse basis.

Emery Smith is een klokkenluider die pas vrij recent naar buiten getreden is met zijn informatie. Emery kwam als bioloog te werken in een geheime ondergrondse basis. Zijn werk in deze basis bestond voornamelijk uit het onderzoek doen op lichamen van buitenaardse wezens.

Onderstaande video is de introductie van een serie video’s met Emery Smith die op gaia.com verschijnt. Deze introductie video is gratis beschikbaar gesteld door gaia.com. Ik vond het zeker interessant genoeg om op deze website te plaatsen/delen.

2 Responses to Emery Smith – Werken in een geheime ondergrondse basis (video)

  1. Ank schreef:

    Hier hoor je één persoon praten over zijn werk. Terwijl je luistert naar zijn verhaal, krijg je een klein beetje inzicht in de omvang van deze operaties voor wat betreft het aantal mensen wat hierbij betrokken is. Te beginnen met de architecten die de lokaties ontwikkelen, de firma’s die ze bouwen. Alle bedrijven die betrokken zijn bij de produktie van alle materialen die nodig zijn voor de uitvoerende kant van het werk, van apparatuur tot de speciale pakken etc. etc. Alle mensen die alle facetten van de controle over de mensen die voor ze werken, uitvoeren. De ongelooflijke hoeveelheid mensen die een onnatuurlijk leven van secrecy moeten leiden als ze één keer deze wereld binnengestapt zijn en ook nog als ze eruit gestapt zijn omdat er ook dan nog een heel leger aan mensen nodig is om hen te controleren en te bedreigen en eventueel de bedreigingen uit te voeren. De ongelooflijke hoeveelheid geld die hier mee gemoeid is.

  2. sebas36 schreef:

    Bedankt nog Micky voor de link op de mail, ik had hem zaterdag al gekeken. Is deze gast niet dezelfde als de klokkenluider mij DR. Greer? volgensmij wel.
    Eigenlijk weinig nieuwe info voor mezelf.
    Ik blijf erbij Goode Wilcock Greer. Zelfde laag 2 als Trump Elon Musk enzovoorts. Alles nemen met een pallet(geen korrel) zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *