Engelen versus Demonen

Engelen versus demonen, licht versus duister, positief versus negatief, goed tegen slecht. Het is een eeuwenoude strijd die zich voornamelijk afspeelt in onze minds. Het is tevens een eeuwenoude strijd tussen entiteiten die op onze energie en emoties parasiteren. Religies maken ons wijs dat engelen het positieve (het licht) vertegenwoordigen en dat demonen het negatieve (het duister) in onze wereld vertegenwoordigen. Is dat eigenlijk wel zo zwart-wit te stellen? En zit er wellicht een veel dieper liggende agenda achter het ‘Engelen versus Demonen’ verhaal wat religies ons wijs proberen te maken?

Ik krijg zeer regelmatig mailtjes van mensen die zichzelf vaak gelabeld hebben als lichtwerker. Vaak zijn deze mailtjes met de beste bedoelingen geschreven. In de meesten gevallen haken deze lichtwerkers in op hetgeen ik op mijn website beschrijf over (innerlijke) demonen en het verwijderen van duistere entiteiten bij in dit geval mijzelf. Ze proberen mij met andere woorden naar het ‘licht’ te brengen. Ook ik kan heel makkelijk mijzelf ontdoen van al het duister wat vat op mij heeft is een veelgelezen boodschap. Ik ben na een tijdje de tel kwijtgeraakt als het gaat om het onderzoeken van al die verschillende ‘healing’ methodes en rituelen die lichtwerkers mij aanboden om tegen betaling van heel veel centjes te ondergaan. Wat het ritueel of wat de methode ook is, de rode draad van al deze zogenaamde healing rituelen is dat er externe krachten aan te pas komen. Extern licht noem ik dat. Om nog specifieker te zijn gaat het hier om extern vals licht.

Als ik deze lichtwerkers terug typ dat ik zover ik weet op dit moment geen last van demonische entiteiten heb, en dat ik in het verleden een aantal entiteiten bij mijzelf verwijderd heb door andere innerlijke methodes, dan krijg ik toch steevast het advies mijzelf eens nodig te laten ‘healen’ door vals extern licht, want alleen dat kan mij echt redden is dan het dringende advies. Want het heeft deze lichtwerkers ook geholpen, ze zijn volgens eigen zeggen vrij van demonische entiteiten. Misschien zit het wel in dat woordje demonisch. Ik gebruik het zelf ook lukraak weet ik. Het is een soort verzamelnaam, voor mij althans, van alle soorten en maten entiteiten die parasiteren op menselijke energie en/of emoties. Ik weet dat religies, en de New Cage is uiteraard ook een religie, demonisch gebruiken voor de wat zij noemen ‘negatieve’ entiteiten en energieën Entiteiten die zichzelf vermommen als zogenaamd positieve entiteiten en/of een ‘lichte’ rol spelen binnen religies. Dat zijn dan de engelen, de geascendeerde meesters, blauwe alien Pino’s die licht en liefde prediken, of ‘goden’… Voor mij zijn het allemaal demonische entiteiten die de vals licht parochie van het synthetische universum verkondigen en verspreiden. Ze dienen allemaal de energie die zichzelf ‘god’ noemt, en zijn allemaal bewust of onbewust aangesteld om ons naar het synthetische universum van deze ‘god’ energie te lokken. Dit artikel maakt onderdeel uit van een grotere serie genaamd ‘het grotere plaatje’, in deze serie leg ik alle termen die ik in dit artikel gebruik uit (begin onderaan voor een chronologische volgorde).

Ik zie persoonlijk geen verschil tussen entiteiten en/of wezens die aan de duistere kant van het dualiteit spectrum vallen en de entiteiten en wezens die aan de lichte kant van datzelfde spectrum vallen. Het enige verschil is de macht en de kracht die sommige van deze entiteiten en wezens hebben. Die macht en kracht hebben ze van ons gekregen in duizenden zo niet miljoenen jaren op deze planeet en niet uit te drukken in tijd zoveel jaren in onze levens in de kosmische arena. Door aanbidding, verering, angst aanjagen, grip op ons uitoefenen, en nog een aantal werkwijzes. Al dan niet vermomd als ‘leuk’ ‘onschuldig’ kerk ritueeltje. Entiteiten groeien door onze verering en aanbidding van deze entiteiten. Daarnaast groeien ze als wij dit soort entiteiten vrijwillig toelaten in ons lichaam via bijvoorbeeld chakra’s, de pijnappelklier en de kundalini. Hoe groot zou de entiteit die voor Jezus Christus speelt gegroeid zijn in amper 2000 jaar tijd? Wat doen onschuldig lijkende rituelen zoals ‘de eerste communie’ met een kind als deze kinderen via een ritueel (de hostie en bijbehorende toverkunstjes en toverspreuken van priesters) Jezus in zichzelf toelaten? Onderstaand fragment uit het 8 uur journaal van een paar weken terug gaf mij kippenvel. En dan heb ik het zeker niet over het soort van kippenvel wat je krijgt als iets je goed doet…

Omdat de ouders mooie plaatjes willen schieten voor op Facebook en verder alleen maar met hun eigen mind-ego bezig zijn moeten de kids een misselijk makend ritueel ondergaan waarbij ze een demonische entiteit in zichzelf toelaten.. Dat is best ziek als je het mij vraagt. Maar het is zeker niet alleen de katholieke kerk die zich inlaat met rituelen met demonische entiteiten en energieën Het gebeurd in alle religies. Alleen in een ander jasje, met een ander sausje, maar alles draait om demonische bezetenheid. En dat heeft een veel dieper liggende agenda dan alleen maar een stelletje parasiterende demonische entiteiten.

Daarmee kom ik terug op hetgeen lichtwerkers mij aan de lopende band vriendelijk doch meestal ook wel dwingend adviseren. Ik moet mijzelf laten helen door externe kunstmatig lichtgevend extern licht. Ik moet iets buiten mijzelf in mijzelf toelaten. Dat gebeurd meestal via het medium, in sommige gevallen ook rechtstreeks. Natuurlijk heb ik het niet over alle mediums. Ik heb het over mediums die al dan niet openlijk adverteren dat ze werken met (ik noem maar wat voorbeelden) het licht van aartsengel Michael, Ashtar of andere lichtgevende rakkers, een willekeurige zogenaamd geascendeerde meester, of welke benaming dan ook voor extern vals licht wat niet vanuit onszelf komt. Natuurlijk ben je naar alle waarschijnlijkheid na een behandeling door of met één van deze vals licht entiteiten of energieën een soort van bevrijd van allerlei andere entiteiten en energieën die veel lager in rangorde, hiërarchie en macht staan dan hetgeen dat je via dat valse externe licht bij jezelf naar binnen hebt gelaten. Zie het als de Maffia. De loopjongens of de dealertjes op straat waren ook als de dood voor Tony Soprano. Je moest als gewone Wehrmacht soldaat ook geen illusies hebben dat je het op kon nemen tegen de grote SS bad boys. Dat leg je af. Zo ook werkt het bij entiteiten. Natuurlijk verjaagd Lord Sananda (dat is de entiteit achter het door de priesthood verzonnen karakter Jezus Christus), aartsengel Michael (zijn synthetische broertjes doel ik dan op) of Ashtar, Saint Germain, en zelfs All-Star de lager in rang staande wat meer naar de ‘dark side’ neigende entiteitjes. Die entiteitjes stellen namelijk niets voor in vergelijking met de ‘big boys’ van het synthetische universum. Die lager in rangorde staande entiteitjes rennen waarschijnlijk al weg als ze horen dat aartsengel Michael er aan komt… laat staan Sananda… Je kan namelijk de simpele rekensom maken dat Sananda/Jezus alleen hier op Aarde al bijna 2000 jaar energie aan het zuigen is van al die mensen die in hem geloven, hem aanbidden en hem toelaten in hun lichaam. We hebben hier te maken met een entiteit die waarschijnlijk richting ‘god’ aan het opschuiven is qua grote en qua macht die anderen hem gegeven hebben. Maar ook zo’n Ashtar die door miljoenen lichtwerkers wereldwijd wordt binnengelaten is natuurlijk de Hulk in vergelijking met entiteitjes die hooguit zich voeden aan een enkeling of aan bijvoorbeeld ‘alleen maar’ een bloedlijn of aan iets wat iemand in een vorig leven heeft uitgespookt. Zo’n entiteit kan redelijk gegroeid zijn na verloop van tijd, maar schrikt zich de pleuris als die lichtgevende rakkers aan komen zetten. Daarom werken dat soort extern vals licht tot je nemen ‘healings’ prima. Zo lijkt het. Want in ruil van die kleinere wat meer duistere entiteitjes heb je nu een entiteit of energie in je toegelaten die velen malen sterker, krachtiger, slinkser en demonischer is.

Lichtwerkers die onder grip staan van dit soort zogenaamd lichte entiteiten of energieën hebben dat zelf meestal niet eens door. Ik wel. Ik heb moeite met schrijven omdat de zogenaamde ‘good guys’ mij het schrijven proberen onmogelijk te maken. Maar dat is niet het enige bewijs van dit innerlijk weten wat ik in dit artikel beschrijf. Talloze lichtwerkers hebben mij in acht jaar Indigo Revolution gemaild en/of reacties achtergelaten op de website. Onder veel van dit soort artikelen vind je de bewijzen in overvloed. De entiteiten die grip hebben op deze lichtwerkers hebben de letterlijke schurft aan mensen zoals mij, en aan al die andere mensen die verder kijken dan dualisme en zichzelf herinneren wie en wat ze in werkelijkheid zijn en daar ook naar handelen en leven. Het zijn lichtwerkers die mij de meest vreselijke duistere dingen hebben toegewenst. Ik heb mijn visuele handicap meer dan verdiend is 9 van de 10 keer de laatste reactie die een lichtwerker geeft als ik niet wil luisteren naar hun licht en liefde doctrine/mind control. Het zijn juist diegenen in de zogenaamd ‘wakkere’ wereld van de alternatieve media die de meest demonische haatspraak erop na houden als je geen lid wilt worden van hun kerk of iets durft te beweren of durft te denken wat hun mind-ego programmering blootstelt. Zo enorm genezen en bevrijdt zijn deze lichtwerkers met andere woorden niet. Mensen zoals wij die het organische en dus het innerlijke pad verkiezen boven het synthetische ‘zoek alles buiten jezelf’ pad wat deze lichtwerkers gekozen hebben zien dat deze lichtwerkers onder grip staan, de lichtwerker zelf heeft het niet door, of (die gevallen zijn er natuurlijk ook) is zo trots als een aap met zeven lullen op de bezetenheid door deze zogenaamde lichtwezens.

Deze lichtwerkers verkondigen het woord van ‘god’, en ze hebben daar allerlei benamingen voor, elke religie plakt een ander label op dezelfde energie. Of je het nou ‘de Bron’, ‘het allesomvattende’, ‘Jehovah’, ‘Allah’, ‘God’, Krishna, Boeddha, of wat voor naam je er ook voor verzint aan geeft, het is en blijft dezelfde parasiterende energie die zichzelf god noemt. Het grootste mind-ego van dit Universum met andere woorden. Niets dan respect heb ik voor deze energie. Ik zou niet dezelfde tools gebruiken als dat deze energie gebruikt, maar toch credits waar credits op zijn plaats zijn, want deze energie heeft het toch allemaal maar voor elkaar gebokst op indrukwekkende wijze, en heeft ons de uitdagingen gegeven die wij nodig hadden om door te groeien naar de mensen die we vandaag de dag zijn.

De dieper liggende agenda achter de lichtwerkers en deze ‘demonen’ versus ‘engelen’ strijd ligt verborgen in hetgeen ik ‘de drie lagen van controle’ noem. Een galactische interdimensionale ‘Problem-Reaction-Solution’ tactiek waarover je in dit artikel uitgebreid kan lezen. We zitten nu in fase 1, level 1, in de door deze energie die zichzelf god noemt uitgedachte en uitgewerkte tactiek. Het duister met andere woorden. De ‘illuminati’, de ‘NWO’ (new world order) laag dus. We gaan binnen niet al te lange tijd naar level 2, de reactie. Die reactie zal eerst toegejuicht worden, zogenaamd vriendelijke buitenaardsen, een zogenaamd eerlijk geldsysteem, zogenaamd eerlijk gekozen leiders, een heleboel nieuwe technologie en speelgoed voor de mensheid, een groter speelveld met andere woorden, maar nog steeds een speelveld met onzichtbare tralies erom heen. De reactie zal ook niet de oplossing blijken te zijn na verloop van tijd en level 3 heeft dan alles te maken met de zogenaamde oplossing voor ons als mensheid van al die zogenaamde ellende hier op Aarde. De oogst. De energie die zichzelf god noemt komt in deze fase oogsten wat het gezaaid heeft. En daarvoor heeft het allerlei hulpjes. Galactische federaties met immense ruimteschepen die ons naar een zogenaamd veilig heenkomen moeten brengen, allerlei engelen en ander lichtgevend gespuis wat mensen letterlijk uit het lichamen komen trekken, technologische stargates, technologische ascentie, en al het andere wat je zo gek niet kan bedenken en het zal gebruikt worden. Rode draad in al deze oogst instrumenten en tactieken: we moeten weg van onze moeder planeet Aarde. Want daar is het namelijk te doen, hier op Aarde. Daar voltooien mensen die aan het einde van hun Universele reis zijn aangekomen deze reis. Daar worden zij samen met moeder Aarde in een symbiotisch proces volledig multidimensionaal als in alle dimensies die dit Universum herbergt. De mensen die geoogst gaan worden zijn nog niet aan het einde van deze Universele reis aangekomen. Dat is niet iets slechts of zo, dat is nu eenmaal hoe het is. Zij hebben nog velen ervaringen te gaan binnen de kosmische arena en zullen verplaatst worden vanaf deze planeet die in hun ogen aan het sterven is tegen die tijd.

Dat sterven is moeder Aarde haar mind-ego. No big deal. Daar zijn wij symbiotisch momenteel ook al mee bezig als mensheid. We gooien alles wat nep is van ons af en doordat we weer geheel multidimensionaal aan het worden zijn hebben we ook geen last van het afstervende mind-ego van moeder Aarde, want dit mind-ego, de realiteit waarin wij nu met z’n allen leven zeg maar, bestaat in hetgeen wij de derde dimensie noemen, in andere dimensies hier op Aarde (die zijn er al, maar waar we dan weer tussen kunnen switchen) hebben we geen last van de destructie van dit mind-ego. Wij hoeven dus niet gered te worden , wij redden onszelf prima.

Lichtwerkers zijn dus de letterlijke marionetten, de grondtroepen van deze energie die straks in level 3 komt oogsten. Deze energieën gebruiken deze lichtwerkers en besturen ze door de grip die ze op deze lichtwerkers uitoefenen. Vrij letterlijke dienaren dus, niet vreemd dus dat veel new cage boekjes spreken over ‘dienaren van het goddelijke plan’ of ‘dienaren’ van zus en zo.. Ik voel die synthetische ‘god’ of vaker nog ‘godin’ energie maar al te vaak via al die lichtwerkers. Ze werken als een soort Mrs. Smith uit de Matrix. Het gaat meestal om mrs. Smith. 9 van de 10 keer zijn het vrouwen die de new cage religie aanhangen die deze ‘Queen Bitch’ energie op mij los laten. Deze energie probeert de organische mannelijke energie te kleineren als het ware, op een hele smerige manier. Niets gaat deze energie daarin te ver. En dat snap ik. Want er staat nogal wat op het spel voor meneer en mevrouw de energieën die zichzelf god en/of godin noemen.

Ze verliezen grip op steeds meer mensen. Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze in werkelijkheid zijn en dat ze met andere woorden niet afkomstig zijn uit één of andere ‘bron’ of ‘god’ energie. Ze herinneren zich dat alles wat ze nodig hebben intern al aanwezig is. En stukje bij beetje ontdoen deze mensen zich van allerlei lagen aan grip en mind-ego programmeringen. Dat vinden meneer en mevrouw de zogenaamd ‘goddelijke’ energieën alles behalve prettig. Want het is een multidimensionale aangelegenheid. Dat vergeten we nog wel eens. Ik ook. Daarom wil ik afsluiten met iets wat krachtiger kan maken. Wij zijn niet alleen maar de persoon die we hier op Aarde zijn. Wij zijn veel meer dan dat. Een ieder van ons is bijvoorbeeld ook een planeet, een sterrenstelsel en zelfs een complete galaxy buiten de Melkweg, met allerlei rassen en wezens die geïncarneerd zijn op die planeten en in die sterrenstelsels en galaxies. Een ieder van ons die zichzelf hier op Aarde echt bevrijdt, dus echt zichzelf herinnert wie en wat hij of zij in werkelijkheid is en zichzelf ontdoet van alles wat grip uitoefent namens deze ‘goddelijke’ energieën, diegene bevrijdt daarmee niet alleen zichzelf hier op Aarde maar al zijn of haar (co)creaties binnen dit Universum. Een mens hier op Aarde die daadwerkelijk wakker wordt die telt dus niet voor één, maar voor misschien wel miljarden of zelfs triljarden, want symbiotisch zullen complete bevolkingen van planeten die jij ook bent zichzelf gelijktijdig gaan ontdoen van de synthetische grip van deze ‘goddelijke’ energieën en hun synthetische universum variant. De ‘game’ is multidimensionaal, wij zijn hier op Aarde het middelpunt van al onze (co)creaties binnen dit Universum. Alles wat wij hier op Aarde doen werkt door naar het hele Universum. Zo mooi en zo krachtig is de weg naar compressie, daar kan geen enkele demoon en geen enkele engel tegenop!

Micky van Leeuwen

7-5-2018

2 maanden ago

21 Comments

 1. Ha Micky, wat een super artikel! Dankjewel! Ik ga momenteel door een hele lastige periode en dit, en velen van jouw artkelen, helpen mij daarin enorm! Het werkt versterkend en troostend. Het kwartje begint steeds beter te vallen bij mij door jouw website. Nogmaals bedankt!

  1. Erg goed om te lezen dat dit soort artikelen je helpen tijdens je proces, ik wens je heel veel kracht toe tijdens die lastige perioden Heleen!

 2. en op de dag des oordeel zal de hemel zich openen en engelen met vlammend zwaard zullen neerdalen, de volgelingen van de afvalligen gescheiden worden en zullen de gelovigen opgenomen worden in het hemelrijk Gods.
  Ooit was ik ook zo’n ventje die “de eerste communie” onderging .
  Bovenstaande zinnetjes opgedaan zo rond 1960 en kan het er nog steeds zo uitploppen….. was toen net zo intens belangrijk als nu zo’n woord als klimaatverandering en het circus daar rondom.

 3. Ik heb natuurlijk in de afgelopen jaren wel de namen van Sananda en Ashtar gehoord maar me er nooit mee bezig gehouden. Na het lezen van je artikel ben ik beide namen even gaan goochelen en bij beide beschrijvingen niet verder dan een paar alinea’s gekomen want daar word je bijna onpasselijk van. Als je zegt dat deze Sananda/Jezus figuur richting ‘god’ opschuift, dan kan ik me verplaatsen in de ‘god’ entiteit, in die zin, dat hij wel elke keer andere godsdiensten moet bedenken, zodat niet één van zijn creaties meer macht en aanbidding krijgt dan hijzelf. Dus de New Cage religie is wel een goeie, want daar kunnen we alle onder godjes (die misschien te machtig werden) op een hoop gooien en gaat via andere kanalen/lichtwerkers, alle aandacht weer naar de oppergod.
  Natuurlijk is het allemaal wat ingewikkelder, maar dit is wat er in me opkwam.
  Als ik er helemaal naast zit dan hoor ik het wel.

  1. Haha ja onpasselijk is het juiste woord, dat wordt je van die ‘briljante’ lichtgevende mind-ego’s.

   Groter dan de energie die zichzelf god noemt zal Sanandaatje niet worden, maar ik voel wel dat je een punt aanstipt want we hebben uiteraard te maken met de grootste mind-ego’s die de kosmos kent. Die hebben dan ook enorm ‘last’ van jaloezie en afgunst en dat soort mind-ego business. Al blijft Sanandaatje natuurlijk wel de ‘zoon’ van ‘god’ en niet andersom 😉

 4. Dag Micky, bedankt voor het artikel. Nog een vraagje. Zoals je weet heb ik ook oog in oog gestaan met zo’n entiteit. Eerst dacht ik dat het mijn hogere zelf was, nu weet ik beter. In een Lezing van George Kavassilas beschreef hij een soortgelijke ervaring. In een ochtend dat er een entiteit naast zijn bed stond. Ik weet nu, door veel onderzoek te doen en te lezen dat dit allemaal geen bullshit en verzinsels zijn, maar dat dit alles echt is. Hoewel die entiteit zijn naam niet vertelde, het was een korte (aangename) ontmoeting en het leek of hij me aanspoorde om verder onderzoek te doen, in die ervaring kreeg toegang( of ik verschafte me zelf toegang) tot vele dimensies. Ik vermoed nu ook dat dit best eens de aartsengel geweest zou kunnen zijn. Nu weten we dat ook deze weer werkt de God entiteit die denkt dat hij dit universum gecreëerd heeft, toch vertelde je in een ander artikel dat er toch iets speciaals is met die aartsengel en dat je er nog op zou terug komen. Ik ben benieuwd wat je hier nu mee bedoeld. Zie dat in dit artikel niet terug.

  1. Het bijzondere is dat zoals bij zo’n beetje alles er een organische variant is en dat er synthetische imposters zijn. De organische Michael heeft niet veel te maken met hetgeen de new cage en zo aanbid qua aarstengelen. De organische zou je vertellen als je hem op hulp vraagt dat je het zelf moet doen omdat jij degene bent die hier geincarneerd is en niet hij, en dat om externe hulp smeken niet gezond is en zelfs gevaarljk is omdat je dan je weet wel wie allemaal bij je naar binnen laat. Zoiets. Meer dan dat weet ik op dit ogenblik ook niet qua innerljk weten, daarom schreef ik dat het Michael’s synthetische broertjes zijn die aangehaald worden door de new cage.

   1. Dag Micky, hartelijk bedankt voor de uitleg. Begin het nu te snappen. Dus de ervaring die ik was dan een organische variant? Het was een hele krachtige, prettige korte ontmoeting en ik kreeg ook niet allerlei adviezen. Misschien een klein zetje in de juiste richting. Want daarna ging ik ook zelf op pad/ ontdekkingsreis naar andere ” werelden”. Want mijn innerlijke vraag was, wat gebeurd er na de dood, ben ik sterfelijk? Het zelfde zal dan ook opgaan voor een organische jezus- figuur waarbij dan ook weer een synthetische variant is? Ik begrijp dat de boodschap van de organische Christus is: Ken uzelf. Een proces waar we allemaal mee bezig zijn denk ik.Bedankt voor de uitleg!

    1. Alleen jij kan dat voor jezelf beoordelen of je met iets organisch te maken had of dat het een synthetisch iets was Rob. Maar zo te lezen heb je het al in jezelf getoetst 🙂

  1. Misschien is het een idee om dingen die gezegd of geschreven worden te toetsen aan je innerlijk weten als het gaat om wat voor jou waarheid is, in plaats van een 6-delige Netflix documentaire over een indiaan te kijken? Geen idee wat die indiaan met bovenstaand artikel te maken heeft trouwens, maar dat is was ik las waar die documentaire van Netflix over gaat 🙂

   1. Micky, saillant detail…
    Er is een significant verschil tussen een native american (indiaan) en een aziatische hindoestaan. 🙂

    1. En niet te vergeten de Aztecen. Waren ook geen lieverdjes, vooral niet te verwarren met de Dogon tribe uit Afrika.

     1. Kun je verschil in etnische afkomst gelijk stellen aan beperkingen van de zintuigen (zoals een visuele handicap of doofheid) binnen de derde dichtheid/dimensie? 🙂

      1. Geen idee.. Kun je brandnetels kruizen met lelietjes van dalen, en belangrijker nog: kun je deze kruizing dan gebruiken voor zelf medicatie?

 5. Volgens mij is het allemaal heel eenvoudig. We hebben allemaal een donkere en ook lichte kant. Waar kies je voor? Makkelijk is het bij een ander neer te leggen, een god, engel wat dan ook. De conclusie is volgens mij dat dit niet werkt, want je bent je eigen god met alles wat daarbij komt. Los het op, op jouw manier en jouw wijze en volgens mij voel je het als je van je eigen pad af raakt, in wat voor vorm dan ook. De mensen die om je heen zijn, kunnen je helpen of niet. Ook dat is weer een keuze. Misschien enigszins rechtlijnig, of ook weer niet.

  1. We hebben allemaal inderdaad een lichte en duistere kant in onszelf. Kies je voor 1 van beiden dan negeer je de helft van alles wat je bent. Dat is wat de new cage doet door het duister te negeren bijvoorbeeld.

  2. Jammer genoeg zijn tegenwoordig nog steeds heel veel mensen zo ontzettend ver van zichzelf verwijderd dat ze niet meer weten hoe echt te voelen. Compleet geïndoctrineerd, 24 uur per dag bezig om alles aan de gang te houden en mee te draaien in de matrix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *