Geef ons hoop YouTube, zodat het morgen beter gaat!

Wat leven we toch in een fantastische tijd hier op Aarde. Als sneeuw voor de Zon verdwijnen de satanische pedonetwerken, de zogenoemde ‘Deep State’, de ‘elite’, de illuminati, over lijken gaande multinationals, onzinnige klimaatbelastingen, verdeeldheid in de samenleving, rijen voor de voedselbanken en armoede, en al het andere wat je maar kan bedenken waar je bang voor of kwaad over was in 2017 en in de jaren daarvoor. Het is allemaal weg mensen. Er is weer hoop. En dat allemaal dankzij YouTube!!

Goed de werkelijkheid is wellicht een tikkeltje anders dan ik in mijn inleiding schetste, maar dat mag de pret niet drukken. Ik hoorde gisteren dat er al tienduizend hooggeplaatste pedofielen zijn opgepakt in de VS sinds Trump aan de macht is. De echte bewijzen daarvoor ontbreken nog, maar ach wie maalt daar nog eigenlijk om anno 2018? Op YouTube kan je namelijk van alles beweren zonder daarbij enig bewijs voor die beweringen te leveren. Mensen laten gulzig die YouTube ‘waarheden’ als vette haringen met uitjes naar binnen glijden. Het geeft ze namelijk hoop, YouTube geeft de mensheid hoop zodat het morgen beter gaat. En het mooie van al die mensen op YouTube die van alles en nog wat beweren zonder enig bewijs is dat je er helemaal niets voor hoeft te doen. Al jouw angsten en alles waar jij mee zit wordt voor jou opgelost, door YouTube.

YouTube kan ook de andere kant op werken, YouTube kan je angsten ook versterken en/of je boosheid die een projectie is van je eigen innerlijke verdeeldheid nog verder vergroten. Ja dat kan, maar dat werkt destructief en is eigenlijk niet meer van deze tijd. In deze tijd moeten we vooral hopen en afwachten zodat het morgen eindelijk eens beter zal gaan met ons als mensheid. We kunnen er namelijk zelf geen moer aan doen, beter gezegd: we willen er eigenlijk zelf geen ene moer aan doen. Al onze angsten, boosheid, opgekropte emoties, gevoelens van hopeloosheid en wanhoop, dat eeuwige Calimero complex, het zit in werkelijkheid allemaal in onszelf. Het zou aan ons moeten zijn om dat voor onszelf in onszelf op te lossen. Maar ja….. Dat gezegd hebbende weet ik ook wel dat ik een dromer ben en dat de realiteitsbeleving van de meesten mensen anno 2018 totaal anders is.

Anno 2018 klampen we ons vast aan YouTubers die van alles en nog wat beweren zonder dat ze voor die beweringen bewijzen kunnen laten zien. Misschien hebben ze die bewijzen wel, maar zijn het de YouTube interviewers die nooit verder vragen en bij elke bewering hoopvol mee zitten te knikken die ervoor zorgen dat er nooit gevraagd wordt naar die bewijzen voor al die beweringen die gedaan worden? “Het gebeurt natuurlijk allemaal achter de schermen, en de mainstream media zijn allemaal all-in met de pedonetwerken dus die zullen ook nooit berichten over al die beroemdheden, hoog geplaatste politici en aan die andere elite zwijnen die al achter die schermen gearresteerd zijn en onderweg zijn naar Guantanamo Bay”, dus ik snap wel dat het tot nu toe vaak alleen maar bij oneliners en beweringen van YouTubers blijft. Daar moeten we het voorlopig mee doen, maar we hebben wel weer hoop, dat gelukkig dan weer wel!

Ik zal wel een dagbederver zijn als ik beweer dat ik geen verschil zie tussen Salusa van de Galactische Federatie van het valse licht, Ashtar, Saint Germain of een andere willekeurig gechanneld wezen van de licht en liefde kerk, en YouTubers die beweren dat ‘de cabal nu eindelijk opgeruimd wordt voor ons? Hoe lang roepen al die gechannelde lichtgevende mafketels wel niet dat ‘het duister nu echt als sneeuw voor de Zon aan het verdwijnen is’? Zo ver ik in mijn aluhoedje carrière na kan gaan al 14 jaar. Lichtwezens lossen al 14 jaar lang (waarschijnlijk al veel langer maar ik loop pas 14 jaar mee in het ‘wakkere’ wereldje) al onze problemen voor ons op. Die formule werkt goed. New Cage aanhangers zwijmelen nog steeds van Ashtar en al die andere helden van het valse licht die ‘achter de schermen’ voor ons aan het werk zijn… We zien verder nooit iets in ons dagelijks leven terug van al dat werk van die lichtwezens achter de schermen maar dat maakt verder niet uit, het verkoopt. Mensen zijn er gek op. En hoe meer bezoekers hoe meer geld er in het laadje komt.

Ik vind het dus ook niet gek dat het aantal YouTubers wat een eigen YouTube kanaal is begonnen een parabolische curve maakt a la de Bitcoin koers. Valse hoop geven verkoopt nu eenmaal goed. Hoe meer YouTube abonnees des te meer geld er in het laadje komt. Het is een simpele rekensom die ik maak. En misschien ben ik wel te sceptisch. Dat sluit ik zeker niet uit. Maar ik wordt eerlijk gezegd een beetje heel erg narrig, moe, cynisch, satirisch en ironisch tegelijk als ik het zoveelste YouTube filmpje onder ogen krijg waarin weer van alles en nog wat beweert wordt en waarbij de interviewer geen enkele kritische vraag stelt laat staan een keertje doorvraagt over hetgeen beweert wordt. Complotmedia sites zijn over het algemeen gek op dit soort hoopvolle nietszeggende video’s op YouTube. Ze plaatsen ze als dat het de waarheid is en geven daarbij de volgers van hun eigen complotkerk ook weer wat meer hoop in bange dagen. Ik zie geen verschil tussen de social justice warriors die massaal een boek vol fictie over Trump’s Witte Huis kopen (Fire and Fury) met daarin allerlei beweringen gedaan door een enkel persoon over diezelfde Trump die nergens op slaan en dat bejubelen als ultieme waarheid, en complotdenkers die beweringen gedaan door iemand op YouTube als de ultieme waarheid slikken. In beide gevallen geeft het de lezers of kijkers hoop. Hoop dat die domme gorilla van een Trump eindelijk eens afgezet gaat worden en/of hoop dat de satanische pedo elite nu eindelijk eens gearresteerd en opgeruimd wordt. Het draait allemaal om hoop, en als je het mij vraagt dan is die hoop vaak samen te vatten als valse hoop en/of afleiding van hetgeen waar het daadwerkelijk om draait in dit leven.

Ben je eigenlijk wel echt wakker en geheel bewust van dualiteit en de mind-Matrix als je juichend artikelen gaat schrijven (of lezen) over “De Clinton Foundation die eindelijk eens onderzocht wordt door de FBI op fraude”? Wat zegt dat eigenlijk over jou? Als je het mij vraagt dan zegt dat over jou, als jij je geluk laat afhangen van bijvoorbeeld zo’n Clinton Foundation, dat je nog volop in de Matrix en dus ook in dualisme meedraait. Je zit midden in het drama/de soap als je zo goed als volledig opgaat in het verdeel en heers spelletje. De Clinton Foundation zegt geen ruk over mijn proces hier op Aarde. Je bent naar mijn mening meer met de afleidende waan van de dag bezig als je veel van je tijd en vooral energie verspilt aan de Clinton Foundation, de Clinton Foundation heeft namelijk niets met jou te maken of over jou te zeggen. Ik gebruik nu de Clinton Foundation als voorbeeld, ik had net zo goed die oh zo gehypete en gevreesde ‘Deep State’ als voorbeeld kunnen gebruiken, of elk willekeurig ander onderwerp wat de waan van de dag vormt en wat door Q Anon via Twitter of 4chan de ‘ether’ in geslingerd wordt…

Het boeit mij niet die Q Anon. Ik zie geen verschil tussen Q Anon volgen en daytraden met cryptocurrencies. Beiden zorgen ervoor dat je zo’n beetje de hele dag op je schermpje blijft turen om maar niets te hoeven missen van de ‘actie’. Weet je niet wie Q Anon is? Houden zo zou ik zo zeggen, Q Anon voorspelt de toekomst via social media en complotdenkers zijn zo’n beetje de hele dag onderling aan het bitchen met elkaar over Q Anon en wie of wat deze Q Anon is. Misschien is het vloeken in de complotkerk, waarschijnlijk verlies ik weer veel Facebook volgers, maar persoonlijk boeit die hele Q Anon mij voor geen ene millimeter. Als de Clintons opgepakt worden en naar Guantanamo Bay worden afgevoerd dan hoor of zie ik dat wel. Voor die tijd is het speculatie. Net als zo’n beetje al het andere wat dan zogenaamd ‘achter de schermen’ allemaal plaatsvindt. Het is speculatie voor mij totdat het bewezen wordt.

Daarom doe ik ook niet mee aan die hele alt media hype om vooral maar filmpjes van YouTubers te plaatsen en te promoten met daarin enkel en alleen maar beweringen die hoop moeten geven of angst moeten zaaien. Het is dualisme optima forma. Met de andere kant van deze dualiteitsmedaille, het angstig en kwaad maken van mensen, doe ik ook al niet mee. Het draait om een op dualisme gebaseerd mechanisme van tussen hoop en vrees bivakkeren. De ene YouTuber of complotmedia site maakt je onnodig bang en boos, de andere YouTuber if complotmedia site grijpt door op die angst en interne boosheid en komt met hoopvolle filmpjes of tekstjes die die aangeprate angsten weer moeten wegnemen. Het is net een jojo. Van hoop naar vrees en van vrees naar hoop. En ondertussen ben je heerlijk afgeleid van de dingen in het leven die er daadwerkelijk toe doen.

Laat ik vooral voor mijzelf spreken, bovenstaande geldt voor mij allemaal persoonlijk. Mij boeit het allemaal weinig tot niets wat er allemaal beweerd wordt op YouTube. Mij leidt het af van de dingen waar ik veel liever tijd aan spendeer en mij veel beter bij voel. Daarbij ken ik het hele riedeltje. In die 14 jaar dat ik in ‘het wakkere wereldje’ mee fiets heb ik al veel te veel mensen of gechannelde entiteiten dingen horen beweren die in de overgrote meerderheid van de gevallen toch nooit uitkwamen of leugens bleken te zijn. Zo lang er geld verdient kan worden met het internet zullen er mensen blijven opstaan die maar lukraak wat dingen gaan zitten beweren. Je hebt heel veel Martijn van Staverentjes op deze planeet die van alles en nog wat bij elkaar rapen en/of verzinnen en daar hun eigen oh zo bijzondere verhaal van gaan zitten maken. Ik zou het zo kunnen. Ik zie de mechanismes die gebruikt worden. Inspelen op hoop, angst, boosheid, opgekropte woede, nog meer hoop en nog meer angst. Het stikt van dit soort mensen op YouTube. Het percentage narcisten wat op YouTube bivakkeert is velen malen groter dan het percentage narcisten in welke andere bedrijfstak dan ook. Allemaal wilden ze ooit beroemd worden en op televisie komen. Maar daar hadden ze het talent en de looks niet voor waarschijnlijk. Dus werden ze YouTuber. En nu kunnen ze desnoods in elke video, al is het maar in een hoek van het scherm, met hun bakkes op het scherm komen en kijken en luisteren er ook nog eens mensen naar hen. Je zou kunnen zeggen dat het deze mensen van de straat afhoudt en dat dat een goed iets is. Laten we het daar maar op houden, de wereld is een stuk beter af met al die narcistische gekken achter een schermpje in plaats van dat ze op straat hun evangelie gaan lopen verkondigen en daar mensen gaan lastig vallen.

Al die YouTubers en complotmedia sites hebben het trouwens alleen maar over Amerikaanse pedonetwerken die opgerold worden, in Nederland is er nog geen Q Anon opgestaan die zijn magische algoritme stokje gebruikt om de politie werk uit handen te geven helaas. Maar dat mag ook de pret zeker niet drukken, en dus zingen we met z’n allen “Geef ons hoop, YouTube geef ons hoop, geef ons hoop YouTube zodat het morgen beter gaat!”

Micky van Leeuwen

8-1-2018

37 Responses to Geef ons hoop YouTube, zodat het morgen beter gaat!

 1. Ank schreef:

  De reden dat ik naar sommige YouTubers kijk is omdat ik erg geïnteresseerd ben in wat er gaande is, vooral het technische/artificiele aspect en wat er allemaal uitgerold wordt, zowel aan positieve als negatieve AI/TI.
  Maar ook op andere gebieden hoor je zoveel waar je geen idee van had dat het bestond; of iemand legt hele interessante verbanden.
  Vroeger was kritisch zijn IN; ook als het alleen maar zogenáámde kritiek was. Want wat is kritiek: meestal geen objectieve vraagstelling maar de ene mening, die van de interviewer, plaatsen tegenover de mening van de geïnterviewde.
  In de MSM wauwelt men elkaar nog steeds na. Er wordt een bericht de wereld ingegooid en niemand checkt of het waar is en nadat het verhaal een aantal keren herhaald is, is het de waarheid.
  Wat dat betreft is er niks nieuws onder de zon met het YouTube gebeuren. Het blijft daarom zaak om op te letten wat JIJ relevant vindt en wat niet en daarbij is het zaak een zekere afstand te bewaren.

  Ik geef graag toe dat ik me soms een beetje teveel mee laat slepen, ook al hou ik mezelf voor dat ik probeer neutraal te blijven. En op dat moment zegt de Matrix Mind Control: Yes, ik heb je te pakken.
  Het blijft een vallen en opstaan.

 2. latevogel schreef:

  de ‘cabal’ zal opgeheven worden. Deze planeet komt niet in het bezit van Orion. Er schijnt nog teveel ‘menselijkheid’ onder de mensen te zijn waardoor het rekruteren (oogsten), op een aantal hooggeplaatste psychopaten na, onmogelijk wordt. Als gevolg hiervan is de Raad van Saturnus genoodzaakt om het plunder-contract van Orion niet verder te verlengen.

  Hoe deze hele ‘film’ verder verloopt en hoe lang het nog duurt, weet ik niet. Maar het einde is wel verklapt.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   En wat doe jij persoonlijk daaraan (wat is jouw bijdrage in het geheel, wat heb jij in jezelf zoal opgelost) behalve de raad van Saturnus (iets waar ik nog nooit van gehoord heb) blijkbaar serieus te nemen en daarmee dus je macht aan uit handen te geven als ik vragen mag?

   Of is je reactie satire, want het is een schoolvoorbeeld van waar ik op doel in mijn artikel….

   • sebas36 schreef:

    Och de council of 9 bedoeld hij denk ik, dat zijn die wannabe goden die onder andere ons stukje space beheren.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Dat kan, of hij bedoelt de witte broederschap van Saturnus, dat is zo’n new cage zwamverhaal.

     En de Orion plunderaars, ook zo’n mooie term haha. Orion bestaat volgens mij uit letterlijk miljarden sterren en planeten. Een beetje generaliserend is die uitspraak van hem dus wel haha.

     • latevogel schreef:

      In aanvulling op de reactie van jou, Mickey:

      “Orion bestaat volgens mij uit letterlijk miljarden sterren en planeten. Een beetje generaliserend is die uitspraak van hem dus wel haha.”

      Met Orion bedoel ik wat jij ook vaker in je artikelen schrijft. Het is deze Orion-groep met hun “service-to-self” instelling. Verborgen achter dikke lagen van sluiers waar geen enkele nuchtere mens van af weet.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Ik begrijp je, maar persoonlijk schrijf ik al zeker 5 jaar niet meer over een Orion groep. Om de reden die ik eerder aangaf, zelf zou ik ook niet willen dat ze alle inwoners van dit Zonnestelsel over 1 kam zouden scheren. Ik prefereer krachten van beperking tegenwoordig als term.

   • latevogel schreef:

    Ik baseer dit op The Law of One, of het Ra Materiaal. Ik geloof dat je in het verleden wel wat artikelen hebt geplaatst hier op IR.

    Uit eigen ervaring kan ik jullie meedelen dat de “poort naar intelligente oneindigheid”, zoals dat in het materiaal wordt aangeduid en uitgelegd, echt is. Dit heb ik jaren geleden zelf ervaren. Dit heeft mij gemotiveerd om persoonlijk zelf verder onderzoek te doen binnen die vijf gechannelde boeken uit de jaren tachtig.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Klopt ik heb wel eens een artikeltje geschreven over het ‘The Law of One’ materiaal. Al wel weer ruim 6 jaar geleden, dat wel, ik was toen nog veel minder ver in mijn proces dan nu uiteraard, maar achter de kern van dat artikel sta ik nog steeds http://www.indigorevolution.nl/the-law-of-one-material-een-verleidelijke-4d-val-html/ en die kern is dat ik van mening ben dat ‘The Law of One’ gechannelde propaganda is voor hetgeen ik inmiddels laag 3 noem ( http://www.indigorevolution.nl/de-drie-lagen-van-controle-probleem-reactie-oplossing-gezien-vanaf-een-kosmisch-niveau/ )

     Daar hoeven we het uiteraard niet over eens te zijn, ik waardeer in ieder geval je uitleg, je beweert niet zomaar wat, maar je hebt zelf onderzoek gedaan in het ‘Law of One’ materiaal en vormt daaruit een mening of een gevoel, dat kan ik enkel waarderen, we hoeven het namelijk zeker niet altijd eens te zijn.

     • latevogel schreef:

      Daar ben ik blij om.

      Om terug te komen op de Council of Nine (of Saturnus). Deze Raad, althans volgens het materiaal, bestaat uit negen 8-dimensionale wezens, die, indien het nodig is, worden bijgestaan door 24 guardians van dezelfde “trilling’, octaaf of dimensie. Hun locatie zou zich bevinden, gezien vanaf onze ‘trilling’, in de ringen van Saturnus.

      Zij waken over de Aarde en de “inner planes”. De aarde zou in quarantaine zijn en goed worden bewaakt, buitenaardse bemoeials komen onder die omstandigheden daarom ook niet binnen tenzij zij er iets op vinden.

 3. sebas36 schreef:

  Ik snap het best dat de het niet wil of kan volgen over Q/Assange Potus en B.
  Op youtube word veel gelult, heel veeel. De enigste die oprecht zijn is Roy Potter die B persoonlijk kent en Jason van destroying the illusion.
  Overigens volg ik alles via de orginele post bronnen zelf, Twitter en 4/8chan.

  Potus heeft al een paar x in tweets laten kennen dat hij met Q samenwerkt. (Q=Assange of het wikileaks team btw.)
  Het einddoel zijn ook crooked hitlery en complete aanhang maar eerst moet met chrirugische preciesie de onderlaag worden weggesneden.
  In Mei 2017 is dat al gedaan met de aller onderste laag pedo’s guntraders en dergelijke. Overigens ook in de MSM in Amerika geweest maar hier niet. Ook officiele documentatie evt. beschikbaar via FBI.gov
  Ook werkelijk 100den CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld zijn opgestapt.Ook officele documentatie aanwezig en 9200 Sealed indicement’s van de afgelopen 3maanden. Die lijst komt verdomt overeen met de afgestapte CEO’s. Diet word beschreven per staat en er is weer iemand geweest die die lijsten heeft samengevoegd.

  Nog even een kop uit MEI2017 van een Amerikaanse krant (nee in EU zie je dit soort nieuwsberichten niet, wel in Engeland trouwens)
  Police arrest 870 suspected paedophiles and rescue hundreds of children after smashing international internet ring.
  Europol hails ‘one of the most important investigations of online child sexual abuse ever conducted’

  (ik kan overigens de officiele documentatie vinden over al dit soort dingen, op de youtube channels zie je ze niet maar wel op Twitter mits je de goede volgt)

  Daarna hebben ze saoedi Arabie aangepakt, het geld systeem van deze elite. Ook in de MSM geweest. LOLZ ik wist het al 24h vtv dat het zou gebeuren. Q heeft nog altijd alles goed voorspeld.JFK shutdown wist ik ook al eerder, daar wilde een hoge pief ontsnappen. (waarschijnlijk Soros)

  Assange is veilig, en krijgt eind deze maand een generaal pardon.
  Hierna is de CIA aan de buurt en ze beginnen met NK wat een proxy is van de CIA. Daarom is de raket van Elon Musk de lucht in gegaan. Die payload zal zorgen dat Kim niemand kan deren. Daarna zal je ook grote koppen zien rollen. we zullen het zien in december 2018 wat er allemaal is gebeurd.

  Waarom al die geheimzinnigheid? met bv. Q? omdat ze niet willen dat de Elite gaat lopen ondertussen vandaar is ook alles criptisch. De clinton foundation en de clinton’s en vele anderen zijn de laatste die aan het schavot gaan.
  Ik hoop dat er nog ruimte is op GITMO voor de Clinton’s want de privejet’s met afgesloten transponders vliegen afgelopen weken af en aan.
  Hiterly heeft niet voor jan lul de servers in de fik gestoken.

  Dualimse??? Geen last van, ik zie de wereld toch als een balletje en speeltuin en bekijk het het uit een journalistiek oogpunt. What happen’s happen’s if not not. Ik dacht dat jij Micky bij deze daar wel een olifanten huid voor had gekweekt.
  Als je dit niet al langer volgt snap ik je reactie 100%, ik loop ook al 15 jaar aan te hikken bij dit soort personen/vloggers enz. 4x per jaar word de aarde vernietigd door Niburu enzovoorts.
  Het verschil is nu dat een President erbij betrokken is en dat veranderd de zaak.

  Youtube? Dat is ook een pile off shit, op een paar gebruikers na.
  Zoals Ltd. Col. Potter, die vroeger deepstate mensen heeft beveiligd en de echte verhalen en mensen persoonlijk kent.
  Tegenwoordig periscope en vele anderen.

  Ik zou zeggen, lekker de MSM blijven volgen en de #thestorm komt vanzelf ook in de MSM maar er moeten nog ff wat heilige huisjes om worden getrapt.. nog ff geduld dus Micky. en anders abonneren bij former ltd.Col. Potter die is ook oprecht. Ging vanmiddag uit zijn plaat trouwens. Hij is ook helemaal ziek van dingen die jij onder andere benoemd.

  Maar ik denk eerder dat RTL of RTL/z eerder met dit nieuws komt, aangezien de NOS ook onder controle staat van dezelfde elite wereld gemeenschap.

  Ik kan het nog wel uitgebreider brengen met links en oficiele documenten van bv. FBI enzo, maar ben moe 600km getrapt vandaag. Eerst moet de oude zooi worden opgeruimt die en al 60 jaar zit daarna komen er verandingen. Ik vermoed dat rond eind Februari #theStorm begint in de MSM, mischien wel eerder als de CIA/Kim de rode knop indrukt.
  oh ja Youtube zuigt….

  gr. Sebas

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Ik weet dat je het goed bedoeld Sebas, en waarschijnlijk heb je zoals gezegd alle bewijzen voor de beweringen die je doet in je reactie. Maar kan je bij onderstaande beweringen ietwat meer uitleg/bewijs geven voor gedane beweringen? Hoeft niet snel, rust lekker uit, er zijn belangrijkere zaken dan discussiëren over complottheorien!

   “Ook werkelijk 100den CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld zijn opgestapt.Ook officele documentatie aanwezig en 9200 Sealed indicement’s van de afgelopen 3maanden. Die lijst komt verdomt overeen met de afgestapte CEO’s. Diet word beschreven per staat en er is weer iemand geweest die die lijsten heeft samengevoegd.”

   Waar zijn die lijsten met die honderden opgestapte CEOs van grote bedrijven, kan je die met ons delen Sebas?

   “Daarna hebben ze saoedi Arabie aangepakt, het geld systeem van deze elite. Ook in de MSM geweest. LOLZ ik wist het al 24h vtv dat het zou gebeuren. Q heeft nog altijd alles goed voorspeld.JFK shutdown wist ik ook al eerder, daar wilde een hoge pief ontsnappen. (waarschijnlijk Soros)”

   Volgens mij mag Soros gewoon vrij rond vliegen hoor, hij is regelmatig in Europa te vinden. En wat heb je er eigenlijk aan dat je dit soort dingen al een dag van te voren wist? De Saoedi’s onthoofden nog steeds massaal burgers op het marktplein, bombarderen de hel uit Jemen, laten geen hulp voor de miljoenen Jemenieten in nood toe en sponsoren nog steeds terroristische groeperingen, dus echt aangepakt is dat land mijn inziens niet…

   “Hierna is de CIA aan de buurt en ze beginnen met NK wat een proxy is van de CIA. Daarom is de raket van Elon Musk de lucht in gegaan. Die payload zal zorgen dat Kim niemand kan deren. Daarna zal je ook grote koppen zien rollen.”

   Wat voor payload? Waarom is NK precies een proxy voor de CIA? (ik speel even een interviewer die wel doorvraagt naar beweringen die gedaan worden)

   “Waarom al die geheimzinnigheid? met bv. Q? omdat ze niet willen dat de Elite gaat lopen ondertussen vandaar is ook alles criptisch. De clinton foundation en de clinton’s en vele anderen zijn de laatste die aan het schavot gaan.”

   De Clintons zijn lang niet de hoogste in hiërarchie binnen die satanische netwerken. Degenen bovenin kennen we niet qua naam en gezicht. Gaan ze die lui dan eerder of later dan de Clintons opknopen?

   “Ik hoop dat er nog ruimte is op GITMO voor de Clinton’s want de privejet’s met afgesloten transponders vliegen afgelopen weken af en aan.”

   Waar zijn de bewijzen daarvoor? Ik bedoel wie zegt mij dat het allemaal pedo’s zijn die daar heen gevlogen worden en waar kunnen we die geheime transponder lijsten vinden op het internet?

   Wederom gaat alles over de VS, CIA, FBI, Trump, en al het andere wat niets met Nederland bijvoorbeeld te maken heeft? Verder is er meer leed in de wereld dan pedofilie alleen. Ik ben ook de eerste (ik kwam daar als website ook als eerste mee) om te zeggen dat er onder Trump een andere wind is gaan waaien in de VS. Maar ik zie nu veel aannames gedaan worden en zie niet wat dat alles bijvoorbeeld in Nederland oplost laat staan wat al deze externe arena zaken in onszelf oplost?

   • sebas36 schreef:

    Mischien dat ik deze week nog een dogje vrij krijg, anders klap ik de de documenten en zooi dit weekend wel op…

    Het heeft niet zozeer met pedofellie te maken, dat is maar een onderdeel van de elite. Meer belanrijk zijn de geldstromen en machtverhoudingen want daar gaat het om…

    Deze week gaat er nog wel meer gebeuren, maar vergeet niet de CIA door Truman ingesteld zijn de drughandelaren pedohandelaren en hebben een eigen secret space program buiten de Amerikaanse marine die ook een space tak heeft.

    Maar alle vragen die je stelt kan ik wel backuppen met officiele links. Als ik tijd heb zal ik je de exacte links wel geven.

    Qoute;Wederom gaat alles over de VS, CIA, FBI, Trump, en al het andere wat niets met Nederland bijvoorbeeld te maken heeft? Verder is er meer leed in de wereld dan pedofilie alleen. Ik ben ook de eerste (ik kwam daar als website ook als eerste mee) om te zeggen dat er onder Trump een andere wind is gaan waaien in de VS

    SHell, Monsato BASF CIA Rotschield/soros 7th floor enz. dat is 1 kliek na de 2de wereld oorlog. Daar was Berhard na WW2 en de KLM erg druk mee zoek maar op. Het is 1 complete SCAM alles is na te zoeken via google.
    Famillie Bush heet officeel Scherff, alle elites hebben hun roots in west europa liggen.ook die hebben weer 100% invloed of de navo.
    We zouden nu moeten leven als de Jetsons, maar macht/satanisme is voor deze kringen het belangrijkste. Baal vereren voor macht. Alles is connected.
    Ik ga naar bed.
    Gr. sebas

    • Micky van Leeuwen schreef:

     “Qoute;Wederom gaat alles over de VS, CIA, FBI, Trump, en al het andere wat niets met Nederland bijvoorbeeld te maken heeft? Verder is er meer leed in de wereld dan pedofilie alleen. Ik ben ook de eerste (ik kwam daar als website ook als eerste mee) om te zeggen dat er onder Trump een andere wind is gaan waaien in de VS

     SHell, Monsato BASF CIA Rotschield/soros 7th floor enz. dat is 1 kliek na de 2de wereld oorlog. Daar was Berhard na WW2 en de KLM erg druk mee zoek maar op. Het is 1 complete SCAM alles is na te zoeken via google.
     Famillie Bush heet officeel Scherff, alle elites hebben hun roots in west europa liggen.ook die hebben weer 100% invloed of de navo.
     We zouden nu moeten leven als de Jetsons, maar macht/satanisme is voor deze kringen het belangrijkste. Baal vereren voor macht. Alles is connected.”
     Ik had de vraag wellicht wat beter moeten formuleren. Waar het mij een beetje om gaat is het feit dat mensen (ik zeg niet dat jij dat doet hoor, want ik weet dat je de diepere lagen ook doorgrondt, maar even in het algemeen generaliserend bedoelt dit) constant in het drame vertoeven. Dan is straks de satanische laag 1 weg, wat inderdaad gaat gebeuren, en dan zitten we me met de volgende laag van controle opgezadeld, wat ook gaat gebeuren, en al die mensen die al die tijd bezig waren met zichzelf bezig houden met dat drama vallen daarna in het volgende drama (laag 2). Ze hebben in al die jaren niet in zichzelf gegraven, weten nog steeds niets wie en wat ze in werkelijkheid zijn, hebben geen idee van hun innerlijke kracht en kennis, weten nog steeds niets van externe manipulaties, e draaien daardoor hun rondjes in de mallemolen van de Matrix gewoon door, zonder dat ze maar iets gegroeid of geheeld zijn als mens.
     Dat bedoel ik eigenlijk te zeggen, ook met mijn artikel.
     En gooi het van het weekend maar even online als je zin/tijd/energie hebt die linkjes, want sommige van die zaken daar ben ik zeker in geinteresseerd, maar normaliter krijg ik van veel anderen alleen maar de video’s met de beweringen daarin opgestuurd en ontbreken de documenten of de bewijzen voor de gedane beweringen. Heeft verder geen haast hoor.

     • Theo Thuis schreef:

      @Micky & Sebas: ik heb een joutroepje van die CEO’s lijst bekeken, maar vind het niet veel zeggen. De bron is toevallig Q Anon. Ik heb ze niet nageteld, maar lijken mij eerder tientallen in het laatste kwartaal van vorig jaar. De enige interessante naam, die ik voorbij zag komen was Tony Pedosta, ontslag van zijn eigen bedrijf. Normaal gesproken niets bijzonders onder de boys. Ik plaats dit in het kader van de hoopzooi bezighoud fabels. Hoeveel CEO’s hebben er in de voorliggende jaren ontslag genomen? Wat was de reden? Hoeveel CEO’s zijn er wereldwijd? Hier in hol-land zijn het er al duizenden, schat ik 😉
      Voor nieuwsgierigen de link: https://www.youtube.com/watch?v=7x5jFRjT1Kw
      Groetjes Theo

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Bedankt voor de link Theo.

       Ik vind het ook niet bijzonder die lijst(en). En veel mensen zijn alweer vergeten waarom Tony Podesta aftrad als CEO van zijn eigen bedrijf. Dat kwam doordat uitkwam dat deze Podesta Group onder andere de pro-Russische Oekraïners hielp, dat bleek uit het FBI onderzoek naar Trumps ex-campagneleider Paul Manafort. Het ging in ieder geval niet om kindermisbruik.

       Er zijn inderdaad tienduizenden zo niet meer CEO’s wereldwijd. Het zegt mij ook niets die lijst.

 4. Reille schreef:

  helemaal eens met dit artikel. ook in de bijbel draait het altijd om hoop, een zoethoudertje zodat we al duizenden jaren lekker rustig in de pas van de matrix lopen. ook Fulford en nog zo,n figuur staan bol van de beweringen over arrestaties en mislukkingen van de ,deep state,. het dagelijks leven zou er door moeten veranderen in positieve zin maar er is niets van te merken. YouTube voorziet in ieders behoefte.

 5. Gerben schreef:

  Quoot: “dat eeuwige Calimero complex, het zit in werkelijkheid allemaal in onszelf. Het zou aan ons moeten zijn om dat voor onszelf in onszelf op te lossen”

  Dan zouden we er zijn maar is er niets meer over om over te zeuren
  Dat zou zeuren zijn

 6. Amilius schreef:

  Altijd weer een glimlach als ik wat van je lees, bitter zoete lach, maar wel en lach.

  Gewoon door fietsen en er langs sturen dus, aan het eind van de rit ligt de waarheid te wachten.
  Hoop is: dat je overeind blijft als je stopt.
  De drol in de pot.
  Het werk wat gedaan moet worden.
  Een berg die je maakt om als schans te gebruiken.
  Daar kan ik een hoop op doorborduren, maar dat word net zo saai als de youtube filmpjes over hoop.
  Geef mij maar een keiharde waarheid, daar kan ik een hoop mee.
  Fijne dag Mick, ik hoop het voor je.

 7. Amilius schreef:

  https://youtu.be/02WuEbUq_6c
  Bedoel je dit?
  Of…
  https://youtu.be/JzX2K3Gs_GQ
  Ik denk dat intenties meer zeggen en doen dan hoop.
  Karma is a bich, en geeft er niks om waar je op hoopt.
  https://youtu.be/fTejFKHRk48

  Op zich wel geinig dat youtube,vind ik.

 8. Douwe Beerda schreef:

  Wat je omschrijft laat zien waar een boel mensen nog zitten in hun eigen ontwikkeling. Op een bepaald niveau in bewustzijnsontwikkeling begrijpen mensen nog niet dat zij soevereine mensen zijn en dat zij verantwoordelijk zijn voor hun gedachten, emotie en acties en dat het hun acties zijn waarmee ze de wereld vormgeven gebaseerd op hun gedachten.

  Geloven dat je eigen leven beter wordt als andere mensen gestraft worden is niet per se heel logisch. Geloven dat andere mensen dan ook nog die slechte mensen voor jou moeten aanpakken en jij zelf niets hoeft te doen daarvoor is ook onlogisch maar het is wel gemakkelijk om te geloven. Ik hoef zelf geen actie te ondernemen en de wereld wordt beter.

  Verder is het natuurlijk volledig aan jezelf wat je wel en niet bekijkt op de YouTube. Je kunt je abonneren en afmelden voor waar je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie ligt op het moment. Mensen kunnen idd naar youtube kanalen kijken waar de elite zogenaamd wordt aangepakt of ze kunnen kijken naar hoe ze zelf gezonder kunnen leven, hoe ze zelf een voedselbos kunnen planten, hoe ze zelf hernieuwbare energiebronnen kunnen installeren etc.

  Zelf ben ik buitengewoon blij met YouTube juist omdat het communicatie van mens tot mens mogelijk maakt zonder tussenkomst van anderen (buiten de mensen die de youtube algoritmes programeren en controleren) en zonder de centralisatie en top down informatie verspreiding zoals bij tv en radio.

  Wees gewoon voor jezelf heel helder waar je wel en niet naar wilt kijken en dan kun je YouTube gebruiken zoals je wilt.

 9. Dirk schreef:

  Djeezes, hoeveel tijd heb ik wel niet vergooid aan dat soort filmpjes op Youtube die ik toen meteen voor waar aannam. Complete overkill. Tot ik op jou site terecht kwam, Micky. Zowat de enige die ik nog volg.

  Terugkijkend had ik het wel nodig in mijn persoonlijk proces, anders had ik hetgeen jij vertelt voor geen meter verstaan. Van alles wat ik ooit gezien en gelezen heb, mocht ik ondertussen 95% terug overboord gooien. Maar compleet nutteloos was het nooit.

  Ik bekijk nog altijd filmpjes op YT, maar wel vanop een grotere afstand en kwaad krijgen ze me niet meer. Ondertussen is het een soort van entertainment geworden. Ik lach namelijk wel eens graag.

  Ben getriggerd door wat Sebas betreffende hierboven nog allemaal weet te melden. Laat maar komen! (600 km?!)

  • sebas36 schreef:

   Ik ben alle documenten her en der tegengekomen, dus ik moet ff graven en na mijn werk heb ik er geen zin meer in. 4.30u stap in in de auto en tussen 19 en 20u ben ik weer thuis. Jup 600km vandaag 543km en een stuk of 15 klanten beetje Z.limburg Luik en Tongeren…

 10. ientje schreef:

  dank je wel, ik zat hier zelf al op te broeden, maar ben niet zo’n schrijver, nu kan ik het delen!

 11. sebas36 schreef:

  @theo, bedankt voor je reactie, want hiermee bevestig je waar ik een op doelde, heb jij de nieuwe lijst van CEO’s al gevonden?, nee dus. wikleaks ingedoken fbi vault ook niet dus.
  Net zoals het secret space program de verhalen van Cory goode emery smith enz. is alles zwaar gecompartimenteerd (in delen, dus) voor geheimhouding maar ook het uitgaan van dit soort informatie omdat als alles ineekeer los word gegooit krijg je complete anarchie op de aardkloot omdat mensen dan compleet gaan flippen die nog lekker in hun coconnetje zitten.

  De overige documentatie is staat gewoon op internet dus en is te vinden op de bovengenoemde sites maar ook discussie forums waar word gelinkt naar de documenten en je eigen mening kan vormen. Maar helaas weer, zoeken mensen dingen wat kant en klaar op hun bord ligt en gaan niet zelf op onderzoek uit om hun eigen mening te vormen en het grotere plaatje te zien.

  Dit is dus ook precies wat er mis is met de huidige alt-generatie, mensen willen alles kant en klaar op hun bordje en dat is dus ook het probleem. Ook op de site van Micky kom ik het vaak tegen, daarom zet Micky ook steeds een shitload aan eigen links in zijn collums en het word niet gelezen.
  Liever een burger van de MAC dan zelf ff 10min in de keuken staan zeg maar.

  Tony podesta, man een shitload aan informatie en niet alleen over pizza’s uranium one en nog vele andere zaken heeft hij ontslag genomen.
  Ook in de Amerikaanse MSM staat ook heel veel wikileaks allemaal te vinden en vele andere sites.
  https://medium.com/@rossdaniels/the-real-kicker-in-the-uranium-one-scandal-enter-john-tony-podesta-226774a9eeaf

  Deepstate, gewoon een hogere regering waar FAKE news CNN zelfs over praat ook aangeduid als Deepstate in de shows. Daarom ook een picture van 7thfloor deepstate van FBI vault ze bestaan gewoon. 100% bewijs op papier, maar ook zeker niet de intentie gehad op dieper niveau voor jezelf het plaatje compleet te maken.
  Als je denkt dat 1 of 2 documenten het ultieme bewijs leveren ben jezelf wat je zegt.

  Begrijp me niet verkeerd, ik hoef noemand wat wijs te maken of mijn eigen mening te bewijzen, als mensen meer willen weten wil ik best wat handvaten geven maar je moet je eigen mening vormen op basis van informatie en niet op gevoel of wat een ander zegt. Maar het intereerst me geen reet als mensen het niet willen weten, zolang ik het maar weet.

  ik hou van puzzels en heb sinds mijn jeugd al de drang om alles te onderzoeken. met 5 jaar draaide ik de radio in de huiskamer al uit elkaar om maar even aan te geven. Ik kan zeker nog wel wat diepere links geven Podesta mails en vele andere zaken en dan nog is het nog steeds een handvat om op je eigen search de dingen te vinden.

  Die paar pics was ff een greep uit 10min. wat zoeken, vanmiddag heb ik Micky een kleine timeline gestuurd lang niet alles meer een hap uit het hele verhaal van de Uranuim one geouwehoer. ook Nederland is daarbij betrokken cia clintons enz. Overigens de clintons hebben verkocht aan North Korea maar ook een complete Uranium mijn in de USA verkocht aan Rusland.

  Ik ben geen goeroe en dat wil ik ook niet zijn, het intereerst me geen bal eigenlijk hoe andere mensen de wereld zien maar ik wil het wel voor mezelf weten. Als er andere mensen zijn wil ik best zeggen waar te kijken maar je moet het zelf bekijken (niet via youtube of dat soort dingen) documenten en discussieforums met links naar de dingen die er toe doen waarmee ikzelf mijn eigen mening en idee kan vormen hoe de vork in de steel zit.

  Nogmaals, ik werk 60u p/w dus heb echt niet even de tijd om het gouden ei voor je te leggen, daar heb ook geen zin trouwens.
  Maar als mensen paden de deuren willen weten wil ik ze best vertellen waar ze moeten kijken. Maar je mag het zelf gaan onderzoeken en bekijken googlen en gaan lezen.

  Quote: “dat eeuwige Calimero complex, het zit in werkelijkheid allemaal in onszelf. Het zou aan ons moeten zijn om dat voor onszelf in onszelf op te lossen”
  Dan zouden we er zijn maar is er niets meer over om over te zeuren
  Dat zou zeuren zijn

  Precies, los het zelf op, kijk hoe het zit en vorm je eigen mening op basis van je eigen kennis en info dan ben je ook niet de calimero, maar word ook niet de goeroe..

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Quote: “Maar het intereerst me geen reet als mensen het niet willen weten, zolang ik het maar weet.”

   Voor iemand die het geen reet kan schelen maak je jezelf nogal druk Sebas… 😉

   Sorry kon die opmerking niet laten, en ter Theo’s verdediging: volgens mij had Theo het alleen maar over die lijst met afgetreden CEO’s in zijn reactie, en niet over al datgene wat jij er nu bijhaalt en waar je jezelf over aan het verdedigen bent. Ik ben het trouwens roerend eens met Theo aangaande die lijsten met afgetreden CEO’s. CEO’s treden nu eenmaal wel eens af, en als je er wereldwijd tienduizenden hebt dan kom je al snel op een paar honderd per jaar die aftreden mijns inziens. Dat zegt wat dat betreft niets over criminele activiteiten, je kan ook gewoon een keer met pensioen gaan of overstappen naar een beter baantje. Over Tony Podesta ben ik het dan wel weer roerend eens met jouw relaas hierboven, dat is een crimineel.

   Om dezelfde reden kan ik niet veel met die sealed indictments lijsten van mensen die in de toekomst voor de rechtbank zouden moeten komen. Het zal best waar kunnen zijn, maar ik pin mijzelf daar niet op vast, ik hoor of zie het wel als Mabel en JP Balkenende en al die anderen op die lijst met een politiebusje worden voorgereden bij het nog op te richten viespeuken tribunaal wat dat aangaat.

   Maar dat ik daar niet veel mee heb maakt verder niet uit, als jij daar wel veel waarde aan hecht dan is dat helemaal goed en prima, iedereen moet lekker doen en laten waar hij of zij zich goed bij voelt is mijn motto.

   • Theo Thuis schreef:

    Precies Micky, het ging mij ook alleen om die aantallen CEO’s, Sebas. Heb nog wel even verder gezocht of ik ergens documenten van de lijst kon vinden, of een verdere onderbouwing, maar vond zo snel niets, wel kwam ik meerdere tubes erover tegen. Die getallen op zich zeggen weinig, vooral in het laatste kwartaal zullen er veel CEO’s ontslag nemen om per 1 januari ergens anders weer CEO-tje te spelen. Dus wil ik op zijn minst wat vergelijking met de laatste kwartalen van de voorliggende jaren en uiteraard is de reden ook interessant. Er wordt de laatste tijd hoop rondgeschreeuwd over duizenden dit en honderden dat, zonder verdere onderbouwing en/of zonder bewijzen. Het is dus niets persoonlijks tegen jou Sebas, sterker, ik kan mij juist meestal goed vinden in jouw gedachtenkronkels. Groetjes Theo

    • sebas36 schreef:

     2 min. googelen
     12 sep. 2017 – Co-founder and CEO Mike Cagney has resigned from SoFi following allegations of sexual misconduct and fraudulent action.

     17 okt. 2017 – Amazon Studios chief Roy Price has resigned from his job after sexual harassmentallegations surfaced.

     3 nov. 2017 – Primary Wave Co-CEO David Guillod Resigns Amid Allegations of Sexual Assault … “Following recently reported accusations

     18 okt. 2017 – Just For Laughs founder Gilbert Rozon resigns over abuse allegations.

     21 jun. 2017 – Kalanick steps down after a series of missteps, including revelations of workplace sexual harassment and allegations of trade secrets theft.

     4 okt. 2017 – Silicon Valley “frat house:” Workplace sexual harassment allegations prompt another CEO resignation.

     1 nov. 2017 – National Public Radio’s news chief Michael Oreskes resigned Wednesday followingallegations he had kissed two women who were seeking jobs while he was Washington bureau chief at The New York Times in the 1990s. NPR CEO Jarl Mohn said he asked Oreskes for his resignation”because of …

     21 jun. 2017 – Travis Kalanick has stepped down as CEO of Uber. The news comes as the company has been hit with an extended barrage of scandal and controversy;

     • sebas36 schreef:

      hoeveel meer wil je er nog?

      • sebas36 schreef:

       nog een paar dan..
       23 okt. 2017 – John Besh resigned from the Besh Restaurant Group amid allegations that he enabled a culture of sexual harassment. …

       23 dec. 2017 – Miss America Organization CEO and Executive Chairman Sam Haskell, President and COO Josh Randle and Board of Directors Chairman Lynn Weidner have all resigned Saturday from their positions with … In a statement late Friday, Haskell called the allegations “dishonest, deceptive and despicable.”.

       21 jun. 2017 – Uber’s founder and CEO Travis Kalanick has resigned after mounting pressure from shareholders over a string of workplace scandals. ..

       • sebas36 schreef:

        allemaal toeval, toch?

        • Micky van Leeuwen schreef:

         Nee zeker geen toeval. Zover ik kan lezen hebben genoemde voorbeelden allemaal te maken met de #MeToo campagne waar de heel erg low level viespeuken aangepakt zijn. Maar het is inderdaad ee begin van de grote schoonmaak, bedankt voor de voorbeelden Sebas.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       286

 12. sebas36 schreef:

  Quote: “Maar het intereerst me geen reet als mensen het niet willen weten, zolang ik het maar weet.”

  Voor iemand die het geen reet kan schelen maak je jezelf nogal druk Sebas

  Hhaha druk? zo ben ik gewoon en een uitgesproken mening, ADHD bommetje ook in het dagelijks leven. Steek een stekker in me reet en ik kan amsterdam 24H van stroom voorzien 😂😂😂

 13. Dree schreef:

  Ik kwam deze interessante video waar Joseph Farrell zijn mening over Q-Anon geeft na zelf uitgebreid het Q-Anon materiaal doorgenomen te hebben. https://www.youtube.com/watch?v=3e_e5WI_mjg

  Ik wist niet dat er al een naam voor bedacht was, Joseph Farrell noemt het hopeporn en dat vind ik een hele goede term als het om Q-Anon, Benjamin Fulford, David wilcok, Kevin Annett en velen anderen in de alt media gaat. Het lijkt erop dat er van fearporn naar hopeporn word overgeschakeld om mensen passief te houden

 14. Richard schreef:

  Oh YouTube de favoriete plek van flat earth mensen en niburu gezwets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *