George Kavassilas – Disclosure Deceptions

Onderstaand vind je een geweldig informatief en bewustmakend interview van James Bartley met George Kavassilas.

Het doet mij goed om in deze tijd waarin we leven, waarin we gebombardeerd worden met allerlei zogenaamde ‘waarheden’ en zogenaamde ‘disclosure’ verhalen, er ook nog pareltjes zoals onderstaand gesprek op het internet geplaatst worden.

‘What’s real?’ is de hamvraag in dit gesprek. In een tijd waarin we van alle kanten worden bestookt door allerlei insiders, klokkenluiders, gidsen, engelen, buitenaardsen en ‘white hats’ die allemaal weer net een ander verhaal vertellen, is het goed om jezelf af en toe eens af te vragen wat echt is, en wat er echt toe doet in jouw proces hier op Aarde. Hetgeen George Kavassilas ons vertelt in onderstaande video is zeer verfrissend en deed mij persoonlijk enorm goed.

7 maanden ago

6 Comments

 1. De laatste tijd word ik weer erg opgeslokt door de matrix. Nieuwe baan, 2 kids, zoeken naar een huis. Maar voor deze maak ik ik echt even tijd. Thanx Micky!

  1. Hier dus ook! Zit er weer even flink in en toch voelt het wel goed allemaal. Het hoort allemaal gewoon zo te gaan. Heb een grote “volwassen” sprong in de matrix gemaakt maar ik ben wel weer overal veel meer bewuster van. Bijv. bij de standaard dingen zoals mijn baan, woning en familie wat allemaal ontzettend veranderd is in een korte tijd. Dus weer genoeg nieuwe onvoorspelbare uitdagingen die op me pad komen. Bring it on! Zo groei ik meer en meer steeds een stapje hoger, soms pleur ik wel weer naar beneden maar iedereen kent die gezegde wel. Persoonlijk vind ik het echt prachtig hoe het allemaal gaat, in goede en slechten tijden. Wat een “leventje” hebben we nu toch! Of niet dan mensjes? Haha

  2. Mooi gesprek Micky, dank voor het delen. Had al een tijdje niks gehoord/gezien van George. Het bevestigd precies waar ik zelf mee bezig ben, de matrix binnen in mij aan het omvormen.

   Monique, hier hetzelfde.. ik werk nu sinds drie maanden na bijna dertien jaar thuisblijfmoeder geweest te zijn, bijna gescheiden, drie kids en ook op zoek naar een huis. Soms voelt het ook of ik opgeslokt word door de matrix, maar dat zijn precies de matrix frequenties in mij die mij dit willen laten geloven door alles zo te ervaren als beperkt en in vorm van lijden en beperking. Dat stuk kunnen we zelf omvormen in essentie. Dat wordt ook besproken in dit gesprek. Succes met vinden van een huis, komt vast goed.

   1. Dank je Mirjam, dat hoop ik ook 🙂 Ik vind het niet zo erg. De Matrix is ook part of life zeg maar. Het is prima dat het gaat zoals het gaat zolang ik mezelf er af en toe maar aan herinner waar het echt om draait. Jij ook succes trouwens. Is heftig, zo’n scheiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *