Het ene na het andere pedonetwerk wordt opgerold, massale arrestaties pedofielen, waar is de fake news mainstream media?

Naar wat nu blijkt zijn er in de afgelopen weken tientallen pedonetwerken in de VS opgerold, en hebben er honderden arrestaties van pedofielen plaatsgevonden. Ik had al wel gehoord dat er wat arrestaties hadden plaatsgevonden, maar ik had tot gisteren geen idee dat het zo enorm massaal is zoals de video onder dit stukje tekst laat zien. De mainstream media heeft tot nu toe geen aandacht besteedt aan deze toch wel opmerkelijk te noemen massa arrestaties van pedofielen.

CNN is natuurlijk te druk met bitchen omdat ze door het Witte Huis verbannen zijn bij persconferenties, dit omdat CNN en een aantal andere mainstream media outlets volgens het Witte Huis ‘fake news’ verspreiden. Dat Donald Trump gelijk heeft met zijn uitspraken over de ‘fake news media’ bewijst het feit dat CNN en al die andere mainstream media outlets tot nu toe niet berichten over deze massale arrestaties. Ook de NOS, RTL, het AD, de Telegraaf, en al die andere Nederlandse mainstream media outlets geven tot op heden niet thuis. Ze hebben natuurlijk een goede smoes, ze moeten meer dan nodig is aandacht besteden aan al die enge mannetjes in maatpakken die valse beloftes mogen doen en doen alsof ze ruzie met elkaar maken. Het moge duidelijk zijn dat de mainstream media zichzelf met de dag meer en meer onsterfelijk belachelijk maakt. Het echte nieuws wordt niet uitgezonden, we krijgen alleen datgene te zien waarbij de broodheren van de NOS en andere mainstream media voordeel kunnen behalen.

Het is inmiddels wel duidelijk waarom de mainstream media een heksenjacht voert tegen Donald Trump. Trump is de spreekwoordelijke bezem. Sinds Trump in het Witte Huis zit worden massaal pedonetwerken opgerold en verdwijnen sadistische satanische mannetjes en vrouwtjes achter de tralies. Is Trump dan de reddende engel? Nee. Trump is de bezem van laag 2, die de taak op zich heeft genomen om laag 1 weg te poetsen. In dit artikel leg ik uit wat ik met laag 1 en laag 2 bedoel. Voor nu is het meer dan duidelijk dat we in een historische periode zijn aanbelandt met z’n allen hier op Aarde. Er vind op dit moment een wisseling van de wacht plaats. Trump wil je doen laten geloven dat de macht nu naar het volk gaat, maar dat is een leugen. Zolang het volk z’n macht uit handen blijft geven aan ‘democratisch gekozen’ leiders zal het volk nooit macht hebben. Neemt niet weg dat het hoog tijd is dat kinderverkrachters en kindermoordenaars het podium gaan verlaten.

In de alternatieve media worden deze massale arrestaties aan pizzagate gelinkt. Ik zie die link tot op heden niet moet ik eerlijk bekennen. Ik ben in het verleden vaak sceptisch geweest over pizzagate, dat blijf ik, zolang er geen kinderlijken onder Comet Pingpong of andere pizzatenten gevonden worden. Hetgeen pizzagate echter wel voor elkaar gekregen heeft is dat het anno 2017 de normaalste zaak van de wereld is geworden om te praten over rituele slachtpartijen op kinderen en satanische pedonetwerken. Misschien dat dat dit soort massale arrestaties in een stroomversnelling heeft gebracht? Hoe dan ook kan niemand meer zeggen dat er niets aan de hand is. In de video wordt gesproken over een website link waarop de pedo arrestaties bijgehouden worden. Die website vind je hier.

 

40 Responses to Het ene na het andere pedonetwerk wordt opgerold, massale arrestaties pedofielen, waar is de fake news mainstream media?

 1. Jos Grob schreef:

  Ik ben ZEER verheugd te zien dat deze smeerlappen ontmanteld en AANGEPAKT worden !

 2. malatesta schreef:

  HĂ© Demmink word het al warm ?

 3. rob schreef:

  Een vraag aan micky: over de link over het artikel de 3 lagen die George beschrijft nog een vraag. We gaan nu met trump naar fase 2 beschrijf je in je artikel. Hoe lang duurt zo’n fase? Is dat een proces van vele jaren? En na fase 2 komt fase 3, zullen we dit ook nog meemaken in dit mensen leven of praat je dan over enkele honderden jaren?Ben gewoon benieuwd.

  • ikke schreef:

   Wat mij opvalt is dat alles wel in versnelling gaat. Ik hoor dit van veel mensen om mij heen, van jeee wat gaat de tijd toch snel he. Als of wij in een soort tijd lus zitten. Veel sprekers kunnen lullen wat ze willen maar een veelal hebben 1 ding gemeen, wellicht in een andere context maar dat er iets groots gaat gebeuren voor de mensheid want nog nooit eerder is vertoond in dit Universum. Ik concludeer hier dan ook uit dat dit ‘hopelijk’ in dit huidige leven moet gaan gebeuren….wishful thinking 🙂

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Ik hoor dit de afgelopen dagen al vaker. En de conclusies die de artikel schrijvers (ook dit linkje) er van maken is er eentje die ik schaar onder het kopje ‘new age deceptie’. Voor een ieder die geloofd dat het een goede zaak is dat de resonantie van de Aarde zo drastisch aan het stijgen is, beveel ik dit artikel wat ik een jaar of wat terug schreef aan http://www.indigorevolution.nl/de-vibratie-van-de-aarde-is-meer-dan-verdubbeld-is-de-aarde-aan-het-ascenderen-html/ (lees het artikel, de titel is misleidend)

     De Aarde is niet aan het acenderen. Wifi, telefoonmasten, 4G (en straks 5G), al die ‘slimme’ draadloze apparatuur, en dat soort zaken verhogen de resonantie van de Aarde. Dat is geen goede zaak voor onze hersenen, het verklaard waarom zovelen als agressieve zombies ronddolen hier op Aarde.

     • Ikke schreef:

      Ik ben t met je eens Micky. Ben zelf al een geruime tijd vermoeid en vraag mezelf ’s morgens vroeg wel eens af hoe kan dat nou ik kom net uit mijn bed. En 24/7 een ruis in beide oren wat eerst maar aan 1 oor was. Weet niet of dit alles de oorzaak is vanwege de verhoogde frequenties die moeder aarde en wij moeten doorstaan. We zullen t zien en weten in de toekomst. …

      • Sebas36 schreef:

       Apart, sinds de laatste maanden slaap ik slecht mijn vader ook. 3 buren slapen ook heeel slecht de laatste tijd. 1 heeft zelfs zwarte kringen rond de ogen ten grootte van sinaasappels.
       Gelukkig staat mijn truck met slaapcabine nou bij de spuiter (vorige totall loss gereden)
       Maar daar slaap ik WEL goed, als een blok kan je gerust stellen maar dan sta ik vaak ergens langs de snelweg, of een plekje in lux/belgie achteraf op een klein industrieterreintje.
       Maar meestal ver buiten de normale bebouwde kom.
       Ik hoor het de laatste tijd overal, ook dan mensen het gevoel hebben de hele dag een soort sluiergevoel in het hoofd hebben.
       Overigens zijn in Belgie ook de regels met betrekking op wifi 4G straling enz.

       • Sebas36 schreef:

        Veel strenger daar worden de onderzoek resultaten dat straling slecht is wel geaccepteerd door de staat.

       • ikke schreef:

        Ja, ik beschrijf het als watten in je hoofd, klopt…
        Slapen doe ik wel goed dat is t gekke. Ik wordt wel al een geruime tijd rond 3 uur even wakker en rond een uur of 5. En in mijn mob. tel zet ik de wifi uit maar ja of ik nu de straling van mijn buurman krijg of van mezelf maak ook niks meer uit, we zitten nu eenmaal in deze digitale stralings soep.

     • john schreef:

      Ja, de elektrosmog is inderdaad zeer kwalijke zaak, maar hoe zie jij dat dan met die tijdsbeleving waar ikke het over heeft ?

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Welke tijdsbeleving bedoel je?

       • john schreef:

        Het gevoel dat de tijd sneller gaat; dat een dag zo voorbij is. En dat veel mensen hierover berichten.

        • Micky van Leeuwen schreef:

         Ja dat gevoel ken ik

         • Danny schreef:

          Dat is toch niet iets van de laatste tijd.
          Wel dat het steeds sneller sneller gaat, zeg maar…

          • Jos schreef:

           Mijn grootmoeder vond op haar 75e ook al dat de tijd steeds sneller ging, inmiddels is ze alweer zo’n 20 jaar geleden gehemeld.
           Ik denk eerder dat dat komt omdat wij dagelijks steeds meer dezelfde ervaringen hebben.
           Als kind is alles nog nieuw, maar naarmate je ouder wordt heb je steeds vaker dezelfde ervaringen.
           Het hoort nou eenmaal bij het ouder worden.

          • Danny schreef:

           @Jos als ik steeds meer dezelfde ervaringen zou hebben, zou de tijd juist langzamer gaan. Dan zou ik me kapot vervelen.

           Het sneller gaan van tijd zit de mind.
           Vroeger had je geen internet. Alleen krant en je was steeds met 1 ding tegelijk bezig. Nu hebben we geen rust meer in ons hoofd, waardoor het lijkt dat alles sneller gaat.
           Vroeger leefde de gewone mens in zijn eigen wereld. Nu leeft de mens in de digitale wereld, waardoor het lijkt dat alles sneller gaat.

           We kiezen er zelf voor…

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Geen idee hoe lang, geen tientallen jaren in ieder geval, want laag 2 valt veel eerder door de mand dan laag 1, de mensheid wordt namelijk langzaam maar zeker wakker, en laag 2 gaat qua controle en manipulatie technieken stukken verder dan laag 1, dus dat valt velen snel op. Maar ik heb geen idee van hoe lang, dat weet niemand zijn of haar 3d egopersoonlijkheid, ook al zouden we dat heel graag willen weten haha, maar dan is er niets meer aan, we moeten er gewoon doorheen en het ervaren.

   • rob schreef:

    Dus ik begrijp dat laag 2 sneller gaat, omdat de mensen nu langzamerhand aan het ontwaken zijn, en dat de krachten van beperking veel meer toeren moeten uithalen om ons af te leiden.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Ja zo voel ik dat. De twee (of meer) splitsing tussen verschillende groepen mensen zal ook veel en veel groter worden. Technologie zal daar een grote rol in spelen, nog veel meer dan dat we nu al in de prakrijk zien met al die smartphone zombies en dergelijke. Met die tweesplitsing bedoel ik diegenen die het organische pad bewandelen en diegenen die zich laten losweken van hun organische bestaan en hun connectie met hun moederplaneet en zichzelf.

     Maar zeker weten doe ik dat alles niet, dat is mijn gevoel.

 4. Ikke schreef:

  Diegene die opgepakt worden zijn niet de grote namen waar wij op hopen dit is oppervlakkig.
  Denk dat de echte grote viespeuken bewust buiten beschouwing worden gehouden. Zodat deze smerige kakkerlakken gewoon door kunnen gaan in hun stinkende catacomben of ergens anders ondergronds.

 5. Micky van Leeuwen schreef:

  Ook off-topic, maar voor de liefhebbers, de Etna is al de gehele dag lava aan het spuwen. Moedertje Aarde roert haarzelf. Livefeed: https://www.youtube.com/watch?v=9ydsEtQDDoo&feature=em-lss

 6. Dr Iglo schreef:

  Pizzagate was een ‘poison the well’ operatie. En nu moeten er een paar op de blaren zitten. Alex Jones is bv aangeklaagd.

  Maar al die arrestaties zijn echt, en idd geen woord er over op nu.nl of nos.nl als er 28 kindslaven bevrijd worden uit de klauwen van de pedos. Terwijl dat toch redelijk nieuwswaardig nieuws is.

  Kudos voor Mick voor deze video!

  • Harm schreef:

   Ik betwijfel het, misschien was het als afleiding van de podestaleaks, maar zijn inmiddels wel heel erg veel ‘toevalligheden’ gevonden.

   In ieder geval mooi dat de pedo’s worden aangepakt.

   Voor meer info over pizzagate:
   voat.co/v/pizzagate

 7. Jos schreef:

  ”In ieder geval mooi dat de pedo’s worden aangepakt.”

  Is dat wel zo?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Check de video onderaan het artikel. Ja die worden massaal aangepakt, times are changing!

   (Het is niet voor niets dat de pedobeschermende MSM alles uit de kast haalt om Trump onderuit te halen)

 8. Jos schreef:

  We’ll see.

  Dan Dicks…..?

 9. Dirk schreef:

  Ik kwam via een reactie op een van de latere artikels uit op deze link naar een voordracht op de Open Mind Conference waarin Carine Hutsebaut helder en zeer diepgaand uitlegt hoe het pedowereldje in elkaar zit gezien vanuit de beide partijen, slachtoffer en dader. Zeer onthullend in mijn ogen. Ik had nog nooit van Carine Hutsebaut gehoord, maar deze dame dwingt diep respect af voor de manier waarop ze met het onderwerp omgaat. Ik had een paar problemen om de link te kopiĂ«ren, maar gewoon naar beneden scrollen en je vindt het een beetje verder bij de video’s. Op youtube is het hier in BelgiĂ« helaas geblokkeerd. Een absolute must see als je het mij vraagt.

  https://www.openmindconference.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *