Het ITNJ, het ITCCS, en andere vangnet tribunalen houden de mensheid gevangen in plaats van voor vrede en gerechtigheid te zorgen

Wat moeten we met al die verschillende tribunalen die inmiddels zijn opgericht om pedofielen en ‘sex traffickers’ te berechten en/of in ‘het licht’ te zetten? De meesten van ons kennen denk ik inmiddels al wel het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State). Deze organisatie claimt al jaren bezig te zijn met het oprollen van netwerken van pedofielen. Ook in Nederland (in Zwolle) claimde men twee jaar terug een ‘clubhuis’ van de satanische sekte genaamd ‘The Ninth Circle’ te hebben opgerold, en daarbij zouden kinderen gered zijn die in kooien opgesloten zouden zitten bijvoorbeeld. Al deze claims heeft het ITCCS nooit kunnen bewijzen, ondanks herhaaldelijk vragen van onder andere deze website om bewijzen heeft het ITCCS tot op heden geen enkel bewijs kunnen leveren van gedane claims. Na het ITCCS is de beurt nu aan het ITNJ (International Tribunal for Natural Justice) om een tribunaal te organiseren. Wat hebben we aan al deze zogenaamde tribunalen? Wat schieten we eigenlijk op met gerechtigheid, en belangrijker nog: levert gerechtigheid daadwerkelijk de wereldvrede die deze tribunalen ons beloven op?

Over het ITCCS heb ik in het verleden voldoende geschreven. Ik wacht nog steeds op bewijzen voor de claims die het ITCCS in het verleden heeft gedaan. Ik heb al wel mail mogen ontvangen van iemand die zich aangesloten heeft bij het ITCCS in Nederland en de juiste intenties heeft. Die intenties zijn het helpen van slachtoffers van de door het ITCCS geclaimde opgerolde satanische pedofiele sektes. Maar zover ik begrijp mag of kan Kevin Annett (de man achter het ITCCS) geen bewijzen leveren voor gedane claims, en zijn er ook nog geen gevallen bekend van slachtoffers en getuigen. Ik wil graag geloven dat deze organisatie daadwerkelijk actie onderneemt, maar tot het moment dat ik op deze website de bewijzen mag tonen van de door het ITCCS geclaimde daden hou ik mij bij mijn eerder gedane conclusies die ik in dit artikel deel.

Dit soort organisaties/tribunalen hebben zo’n beetje alle kenmerken van zogenoemde vangnetten. Het houdt met andere woorden mensen heerlijk passief, als in “kijk eens mensen al het leed in de wereld wordt voor jullie opgelost, er wordt daadwerkelijk actie ondernomen mensen, blijf dus lekker passief op je luie reet zitten afwachten op betere tijden!” Nogmaals: ik hoop dat ik er in het geval van het ITCCS naast zit met mijn conclusies, ik zou het graag geloven, maar alles wijst er tot nu toe op dat Kevin Annett gecontroleerde oppositie speelt met zijn ITCCS. Mocht ik toch ooit eens daadwerkelijk bewijzen ontvangen van het ITCCS dan volgt uiteraard rectificatie.

In het geval van het ITNJ hoef ik waarschijnlijk niets te rectificeren van hetgeen ik nu ga schrijven over het ITNJ. Het ITNJ is namelijk iets geheel anders dan het ITCCS. Het ITNJ is drie jaar geleden opgericht en heeft in april van dit jaar voor het eerst hoorzittingen gehouden als ik het goed begrepen heb. Ik kwam het bestaan van deze ITNJ op het spoor door een video/getuigenis van Ronald Bernard bij dit ITNJ. Die video vind je hier op het YouTube kanaal van het ITNJ. Op dit kanaal staan nog tig getuigenissen. Alleen gebeurd er niets met de getuigenissen die gedaan worden bij de hoorzittingen van het ITNJ. Het ITNJ berecht namelijk niemand. Het ITNJ gaat voor het brengen van de gehele waarheid (zegt men), deze waarheid moet dan samen met het verzoenen met de pedofielen zorgen voor vrede op Aarde kort samengevat. Het ITNJ is een schoolvoorbeeld van een vangnet binnen de alternatieve media. Bekende gecontroleerde oppositie gezichten zoals een Steven Greer geven niet geheel toevallig hun medewerking aan dit ITNJ als je het mij vraagt. De hele setting waarin de hoorzittingen van het ITNJ plaatsvinden lijkt rechtstreeks afkomstig uit een slechte Hollywoodfilm. Hieronder twee afbeeldingen van dit ITNJ tribunaal tijdens de hoorzitting van Ronald Bernard.

Op de tweede afbeelding zie je iemand die zich verkleedt heeft als een rechter naast iemand in een kerkelijk pak/jurk zitten. Wie zijn deze mensen? Misschien biedt onderstaand geld inzamel filmpje van het ITNJ relaas. Het schetst in het kort de doelstellingen van het ITNJ en stelt wat hoofdrolspelers van/achter dit ITNJ aan ons voor.

Ik kan er niets aan doen, maar ik moet bij die gasten van het ITNJ constant denken aan de ‘Village People’, die vrolijke verklede mannen die in plaats van “YMCA” “ITNJ” zingen. Vooral die Sacha Stone werkt op mijn lachspieren. Volgens mij is Sacha Stone gemodelleerd naar Jezus Christus. Altijd in het wit met lange haren en een net Brits accent. Dan zit er dus een zionistische ex-bisschop bij verkleedt in een religieuze outfit en wordt in het filmpje ook een paar keer een ex-CIA medewerker in beeld gebracht. En dat moet onze wereld dan gaan redden voor ons… ik geloof niet in ex-bisschoppen en ex-CIA medewerkers. Die rollen speel je je hele leven. En die Sacha Stone heeft alle kenmerken van een brave versie van Russell Brand, die zoals inmiddels wel bekend moge zijn een duidelijke gecontroleerde oppositie agent is. Wat moeten we met dit ‘Village People’ tribunaal? Alle verhalen die vertelt worden zijn volgens mij al bekend en staan in sommige gevallen al decennia lang op het internet. Niets nieuws dus. Laten we dan even naar de logo’s van het ITNJ kijken, ik weet dat veel bezoekers van deze website ware experts zijn in occult (satanisch) symbolisme. Schiet eens op onderstaande logo’s zou ik zo zeggen…

Ik heb zelden zoveel 8-en gezien in een logo als het bovenste logo. De 8 staat voor ‘entrapment’, met andere woorden voor opgesloten of gevangen zitten. Die zelfde 8 zie je in het officiële ITNJ logo. Met daarboven (jawel daar is ie weer!!) de dennenappel, oftewel pijnappelklier symbolisme.  Samen goed voor het bekende ‘fallus’ symbool. Dit logo was het eerste wat mij opviel toen ik Ronald Bernards getuigenis van de week bekeek. Ik heb er zelfs hard om zitten te applaudisseren moet ik jullie eerlijk bekennen. Ja ik kan dat wel waarderen zo’n logo. Logo’s zeggen niet altijd alles. Het kan onbedoeld gekozen zijn bijvoorbeeld. Maar als je als ‘tribunaal’ mensen gevangen houdt door de illusie te wekken dat er ‘gerechtigheid’ plaatsvind en deze mensen daarbij dus lekker passief houdt, en je laat dat vervolgens met niet één maar met twee symbolen in je logo open en bloot aan diegenen zien die dat willen en dus kunnen zien, tja dan heb je mijn respect te pakken als je er vervolgens ook nog eens mee weg komt. Je houdt mensen met dit soort neppe tribunalen gevangen in het drama wat zich voornamelijk afspeelt in de mind.

Ik ga mijzelf nu op dun ijs begeven. Dat weet ik, en dat maakt mij verder ook helemaal niets uit. Ik vertel mijn waarheid, mijn mening, en die botst nog wel eens met mind-ego programmeringen die mensen hebben draaien in hun mind. Ik durf bij deze te beweren dat geen enkel tribunaal, nep of niet nep, de wereld maar enigszins beter gaat maken, laat staan gaat zorgen voor zogenaamde ‘wereldvrede’. Pedofilie en het handelen in mensen en dat soort praktijken horen namelijk bij een vervormd mind-ego. Wij als mensheid hebben last van zo’n vervormt mind-ego en leven op dit moment in het vervormde mind-ego aspect van moeder Aarde. Daarom kunnen dit soort praktijken ook plaatsvinden hier op Aarde. Ik beschreef dit onder andere in de laatste aliena’s van dit artikel. Moeder Aarde is net als wij symbolisch bezig om dit vervormde mind-ego af te laten sterven omdat het mind-ego ons niet langer meer dient in het verdere verloop van ons proces. Deze realiteit hier op Aarde waar wij in leven gaan wij niet veranderen door bijvoorbeeld (elite) pedofielen te berechten en te straffen. Weet je wat er dan gebeurd als we al deze pedofielen berechten en straffen? Dan worden er weer nieuwe pedofielen geboren en/of worden er andere mensen door demonische entiteiten onder grip genomen. Het zijn in de meesten gevallen demonische entiteiten die zich voeden aan pedofilie en ander van dit soort synthetisch duister misbruik. Daders zijn eigenlijk ook slachtoffers, maar dat mag je eigenlijk niet hardop zeggen. Wil je pedofilie compleet met wortel en al verwijderen uit deze realiteit dan zal je alle demonische entiteiten dienen uit te schakelen. En dat zijn er letterlijk triljarden. Succes daarmee dus. En als dat je al lukt dan komen er vast en zeker weer nieuwe demonen naar deze realiteit op Aarde. Zo werkt dat namelijk in de realiteit waarin wij momenteel leven hier op Aarde. Deze realiteit is dusdanig vervormd door allerlei oorzaken dat pedofilie en ander machtsmisbruik niet tegen te gaan is in deze vervormde (mind-ego) realiteit. Kijk maar eens om je heen, alle maar dan ook daadwerkelijk alle levende wezens in deze realiteit moeten andere levende wezens doden om te kunnen overleven. Dat ga je niet ‘oplossen’ door een aantal (elite) pedofielen te berechten en vervolgens te bestraffen.

Gerechtigheid. Ook al zo’n modewoord binnen de alternatieve media. Er moet zogenaamd gerechtigheid komen, want dan pas kunnen we in vrede met elkaar samen leven in een realiteit die dus dusdanig vervormd is dat alles in de natuur anderen moet doden om te kunnen overleven. Menselijke mind-ego’s hebben de illusie dat ze in een vervormde werkelijkheid zogenaamd als verlichte wezens kunnen ronddolen. Succes daarmee, wederom.. Dan heb je eindelijk alle pedofielen achter slot en grendel en dan wordt je aan stukken gereten door een tijger of een krokodil, of droeg je per ongeluk een verkeerde kleur in een verkeerde willekeurige getto en wordt je doorzeefd met kogels. Ik zou nog 33 duizend voorbeelden kunnen noemen van gruwelijke manieren van dood gaan in deze vervormde realiteit, die allemaal helemaal niets te maken hebben met (elite) pedofielen.

Wereldvrede bereik je dus niet door zogenaamde gerechtigheid. Dat is een illusie. Dat is een hersen(mind)kronkel met andere woorden. We zijn als mensheid verslaafd aan het drama wat zich afspeelt in de externe wereld buiten onszelf. Goed, slecht, licht, duister, gerechtigheid, allemaal verschillende zijden van dezelfde dualiteit medaille. Wat nou gerechtigheid? Welk mind-ego bepaalt wat wel of niet mag, wat goed of slecht is, wat een ander met andere woorden wel of niet mag ervaren in deze realiteit? Ik ga daar niet over over die zogenaamde gerechtigheid. Ik hou het liever ‘klein’. Ik hou het liever bij en dus in mijzelf. Ik weet dat het drama wat zich afspeelt in de externe wereld erbij hoort. Dat de massa van de mensheid gezamenlijk zichzelf door dit drama in de externe wereld voortsleept. Ik en met mij velen andere waarheizoekers zijn al individueel door grote gedeelten van dit drama gegaan. Het pedofilie hoofdstuk bereikte mij al 13 jaar terug zo’n beetje. Ik ben er inmiddels min of meer aan gewend wat er zich zoal afspeelt in deze vervormde realiteit hier op Aarde. Ik snap dat de massa er nu pas mee te maken krijgt en gaat krijgen, en zich er begrijpelijk in verliest. Dat deed ik namelijk ook 13 jaar terug toen ik leerde over het bestaan van (elite) pedonetwerken. Kwaad was ik. Gerechtigheid eiste ik. Maar het had geen nut. Er was amper iemand op dat moment bezig met dit soort materie en vrienden en familie aan wie ik de verhalen over deze pedonetwerken vertelde dachten dat ik aan het doordraaien was. Inmiddels ben ik 13 jaar verder, en heb ik een groot gedeelte van die jaren besteed aan in mijzelf op zoek te gaan naar antwoorden, wijsheid, kracht en oplossingen. Gerechtigheid is voor mij een steeds zinlozer iets geworden naarmate ik verder kwam in mijn ‘wakker worden’ proces. Ik weet dat de externe wereld niets voor mij gaat oplossen. Al zou er gerechtigheid bestaan in deze vervormde externe wereld, dan nog zou ik daarmee mijzelf niet bevrijden. Ik zou door al die gerechtigheid geen beter mens worden. Ik zou door al die gerechtigheid nog steeds alles buiten mijzelf zoeken, en nooit vinden….

Het enige wat mijzelf kan helpen is al die vervormingen in mijzelf vinden en helen. Vechten tegen de bierkaai in de externe vervormde realiteit heeft voor mij geen enkel nut, dat werkt zelfs averechts mijns inziens. Mensen bewust maken van hetgeen wat speelt helpt wel. Alle kleine beetjes helpen. Maar ook al maak je de hele wereld bewust van hetgeen er zich afspeelt in de duistere spelonken van de realiteit waar we nu met deze egopersoonlijkheid in leven, dan nog los je niets op als je niet in jezelf aan het werk gaat en de antwoorden, kracht, wijsheid en oplossingen in jezelf gaat zoeken en vinden. Ik snap dat dit alles voor diegenen die nog volop in het drama vastzitten als complete hocus pocus kan overkomen en dat velen het (nog) niet zullen begrijpen. Maar ik kan voor mijzelf niets anders doen dan mijn waarheid te vertellen. Die waarheid haal ik buiten het ‘poppenhuis’ op, buiten de Matrix dus, ver weg van het drama wat zich voor ons afspeelt in de externe wereld. Ik kan niemand dwingen om buiten het drama, om buiten dualiteit om dus te kijken. Ik kan je wel uitnodigen, mocht je dat nog niet gedaan hebben, om eens kennis te maken met ‘het grotere plaatje’ (begin onderaan de tweede pagina) wat je kan laten herinneren wie en wat je in werkelijkheid bent en wat je hier echt op deze planeet kwam doen, voordat je jezelf vergat en jezelf verloor in het ‘drama’ hier op Aarde…

Micky van Leeuwen

12-6-2018

2 maanden ago

21 Comments

 1. Mensen zijn dusdanig geprogrammeerd dat ze voortdurend de macht buiten zichzelf leggen. Er moet altijd een hogere macht of instantie zijn die de problemen in de wereld oplost. Nu is niet iedereen militair getraind om in een guerrilla-groep kinderen te bevrijden, maar er zijn zoveel andere manieren om je macht uit te oefenen.

  In tegenstelling tot bovenstaande claim roept de ITCCS juist op om zelf actief te worden en eigen volkstribunalen op te richten. Ze hebben daarvoor een blauwdruk ontwikkeld die ze deels op hun website aanbieden. Daarnaast besteden ze ook veel tijd aan educatie.

  De grote vraag is wat mensen met al deze informatie gaan doen. Zeker nu de gruwelijke waarheid over het systematisch misbruik de grote massa gaat bereiken. Blijven we passief, of komen we in actie om de parasieten uit onze samenleving te verwijderen? We kunnen daar ieder onze eigen rol in spelen, maar alleen ‘naar binnen keren’ zal niet voldoende zijn. Creatiekracht betekent ook actief worden in de fysieke wereld en hier dingen manifesteren. Misbruik en passiviteit (slachtofferschap) zijn twee uitersten van dezelfde medaille. Wat dat betreft kunnen de onthullingen een wake-up call zijn om dingen te herzien en te herstellen, op wat voor wijze dan ook.

  1. Succes met het verwijderen val al die parasieten uit de maatschappij. Ieder zijn of haar ding wat dat betreft. Mij lijkt het vrij lansloos, maar mijn zegen heb je als dat jouw ding is.

   Wanneer komt die Kevin Annett nu eindelijk eens een keer met de bewijzen voor al zijn gedane claims trouwens?

 2. Even een kleine nuance, je hoeft als mens helemaal niemand te doden om te overleven. Als vegan “overleef” ik nu al meer dan 2 jaar op planten en dat gaat prima hoor. Tal van andere herbivore soorten hoeven trouwens ook geen andere dieren te doden. Dus niet heel de planeet zit zo in elkaar ;-).

   1. I humble sidemark to the above mentioned by Micky

    That’s not to say vegetarianism is ‘the truth’, but that our intentions must be pure in whatever we do. For example if the only food source around (as is the case in some areas of the world) is meat, then your intention will be to survive and as long as you give respect and gratitude to the animal you are
    eating it’s OK. It’s all about intention.

 3. Nog even over de ITNJ ‘Village People’ met aristocratische titels en connecties:

  • Rockstar Sacha Stone is oprichter van Humanitad en fervent supporter van de VN en Agenda ’20-’30.
  • Bisschop Riah Abu El-Assal (tijdens de zitting steeds aangesproken met “His Grace”) is een vertegenwoordiger van de kerken gelieerd aan het Vaticaan. De Anglicaanse kerk is een subsidiair van de Katholieke kerk.
  • De Chief Council is rechter Sir John Walsh of Brannagh, geridderd door en gelieerd aan de Britse Kroon en Temple BAR Association.
  • Het vocabulaire van de woordvoerders komt rechtstreeks uit de koker van het Vaticaan: “We streven naar absolutie en verlossing”. Absolutie betekent vergeving na de biecht, verlossing betekent verlost van zonden voor degene die zich openstelt voor god. Dit samen met hun mantra “waarheid en verzoening”.

  Dus je hebt vertegenwoordigers van de VN, Rome en de Britse Kroon. Het is wel duidelijk voor welke groep ze de belangen behartigen.

  1. Thanks voor de extra info Ella. Ja overduidelijk waar de belangen van deze Village People liggen. Ik had al zo’n vies voorgevoel bij die Sacha figuur, ik hoorde hem ook al in een ander interview met Bernard over de VN. De VN en ‘god’ daar moeten we dan maar onze macht aan uit handen geven volgens Bernard en Sacha Stone. Ook wat dat betreft ‘ieder zijn of haar ding’, maar die ‘god’ van die lui is nou juist de kwade genius achter het vervormen van de realiteit waar we nu in leven hier op Aarde en is tevens de ‘zetbaas’ die de entiteiten controleert en dus aanstuurt die pedofilie in stand houden door mensen onder grip te krijgen en te houden.

   1. Het is heel cynisch om te zeggen maar het nieuwe mindcontrol godsdienstige programma van Ronald zorgt er dus voor dat zijn zeer goedbedoelde en zeer oprechte spijt van waar hij aan meegewerkt heeft een ode is aan de macht achter dit hele docudrama. Wie het laatst lacht, lacht het best.
    Als ik Micky’s volstrekt juiste analyse lees van het drama waarin wij onze rol spelen en waar het ITNJ nu weer aan toegevoegd is, komen er een scala aan tegenstrijdige gevoelens in me op.
    Uit alles blijkt hoe eenvoudig het is om uit het drama te stappen en tegelijkertijd blijkt uit de praktijk hoe moeilijk het is om uit het drama te stappen, óók voor ons die de waarheid weten, omdat we continue met het drama geconfronteerd worden en ook zelf onze eigen kleine persoonlijke drama’s blijven creëeren.
    Dus, verbeter de wereld en begin bij jezelf en in jezelf. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.

    1. reactie op Ank. Zag eergisteren een docu op TV, z doc, over hoe de rijken leven. Best interessant. Vooral een 90 jarige multimiljonair-miljardair. Hij werkte nog steeds , puur omdat hij er lol in had, niet stilzitten, steeds weer nieuwe dingen blijven creëren. Zo wordt je wel gezond oud. Vooral de mindset die hij had, toen de reporter vroeg hoe hij met tegenslagen omgaat, en denk maar dat die persoon er veel heeft gehad in zijn lange leven, of hij niet bang was alles kwijt te raken? Zijn reactie was: ik maak me geen zorgen om dingen, dat laat ik maar aan anderen over. Wat een wijsheid!

     1. Mag ik advocaat van de duivel spelen Rob? Ik kan het niet laten om hierbij op te merken dat denk ik de meesten mensen wel die rust en wijsheid zouden hebben als ze zich de rest van hun leven geen enkele financieele zorgen mee zouden hoeven te maken. Geen gestres zoals de massa om elke maand je rekeningen te kunnen betalen, mogen in plaats van moeten werken, tja dan zouden de meesten mensen denk ik wel rust in hun donder hebben als ze zulke sommen geld op hun bankrekening hebben staan.

      1. Tuurlijk, dat snap ik Micky.Als je de nodige miljoenen op de rekening hebt staan dan lijkt het of je geen zorgen hoeft te hebben. Hoewel een aantal van deze mensen wel degelijk zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid naar hun personeel toe.Want als je niet continue op je hoede bent, kan het ineens einde oefening zijn met je grote bedrijf. Die zorgen hebben de “rijke mensen” weer, die andere mensen niet hebben. De Joden hebben niet voor niets het gezegde, wat een echte verwensing is: ik wens je veel personeel toe!

    2. “Het is heel cynisch om te zeggen maar het nieuwe mindcontrol godsdienstige programma van Ronald zorgt er dus voor dat zijn zeer goedbedoelde en zeer oprechte spijt van waar hij aan meegewerkt heeft een ode is aan de macht achter dit hele docudrama. Wie het laatst lacht, lacht het best”

     Ja, ‘in the end’ is dat inderdaad zo. Al heb ik Bernard ook wel eens in de interviews met Irma horen zeggen dat we het zelf moeten doen, dat de kracht en wijsheid in onszelf zit (meen ik mij te herinneren). Ook wel begrijpelijk dat je eerst naar het synthetische duister geslingerd wordt, om vervolgens bij het synthetische ‘licht’ aan te komen. Ik hoop dat hij zelf ook door gaat krijgen dat hij nu misbruikt wordt door dit soort organisaties zoals het ITNJ. Want ik blijf er wel bij dat Bernard oprecht zijn waarheid spreekt.

 4. Ohm namo narai !

  Nog even tussendoor ,

  Onafhankelijk van elkaar zijn verschillende Mensen en groeperingen overal op de wereld tot de zelfde conclusies gekomen inzake satanisme en pedofilie.
  Het lijkt tot nog toe soms wel een estafette van personen en groeperingen die los van elkaar tot initiatieven komen .
  Het is daarom wel een goed idee als we met zijn allen een datum afspreken waarop iedereen persoonlijk en alle groeperingen gezamenlijk tegelijktijdig in actie komen .
  Iedereen naar eigen inzichten en goeddunken.
  Ik had persoonlijk zelf eind 2020 in de planning en heb dit ook internationaal verkondigd sinds 1998 !
  Misschien kunnen we eind dit jaar als een soort van generale repetitie hier een begin mee maken .
  Dan kunnen we eind 2020 allemaal gezamenlijk op dezelfde datum nogmaals in actie komen om dit probleem uiteindelijk te beslechten.

  Op de schaal van richter verloopt alles nog steeds volgens verwachting en naar wens.

  Bedankt en de groeten !

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

   1. Ohm namo narai !

    Beste Mickey .

    Sinds 1965/1981 en 1995 ben ik door de nood gedwongen bezig met dit onderwerp .
    Eerst als slachtoffer later als sociaal werker en uiteindelijk als getuige van zo’n 9e cirkel voorstelling in Groningen .
    Door mijn reactie hierop kreeg ik dus die diagnose en uiteindelijk een dwangopname.
    In 1995 zat ik daar dus maar mooi mee in de separeer van de K.K.P. te Groningen.
    Er waren voor mij destijds nog een hele boel onduidelijkheden waaronder operatie Paperclip en project Monarch .
    Ik had persoonlijk eerst wat informatie nodig .
    Tijdens de planning die ik destijds heb gemaakt had ik vanuit de separeer geen inzicht in tijdsduur van de verdere ontwikkelingen.
    Het spijt me als het jou allemaal te lang duurt maar ik zat met de keiharde feiten en stuitte op een hoop ongeloof , onwil en onbegrip .
    We spreken nu 1995/ 1997 .
    Sinds 1998 ben ik veel in het buitenland met dit onderwerp bezig geweest en heb zodoende wat meer duidelijkheid gekregen .
    Er zijn inmiddels veel publicaties gedaan omtrent Operatie Paperclip en MK Ultra.
    Dus eigenlijk ben ik hier mijn hele leven al in meer of mindere mate mee bezig en ben er best wel zat van….
    De planning waar ik het nu over heb eind 2018 en eind 2020 stamt dus uit 1995 !
    Als je een beter idee hebt dan hoor ik dat graag maar voorlopig lijk me dit nog steeds de beste optie ….
    Eind 2020 bundelen we alle krachten en gaan er dan gezamenlijk tegenaan .
    Omdat er zoveel Mensen op verschillende manieren mee bezig zijn lijkt het mij goed om met Kerst 2020 massaal in actie te komen .
    Iedereen zoals hem of haar dat het beste toe lijkt !

    Zo had ik dat eind 1997 in de planning in de separeer van de K.K.P. te Groningen.
    Tot zover bedankt en tot ziens

    Sri.

    1. Beste Bearnhard,

     Ik zeg niet dat ik het te lang vind duren je plan, ik vroeg mijzelf af wat we dan al die andere dagen tot aan kerst 2020 gaan doen. Een enkele dag actie slaat mijns inziens namelijk nergens op moet ik je heel eerlijk bekennen. Van uitstel komt afstel ook nog eens.
     Verder gebruik je (zo lijkt het) lukraak termen als project papterclip, project monarch, mkultra en 9th circle, maar daar lees ik dan mar omheen. Waar het mij om gaat zijn vragen zoals Wat heb je meegemaakt bij die 9th circle theater show? Heb je bekende Nederlanders gezien daar? Dat zijn de vragen waar mensen gok ik antwoorden op willen zien, daar maak je mensen bewust mee door je eigen ervaringen te vertellen. Waarom was je daar bij de 9th circle in Groningen? Wie had jou uitgenodigd om daar te zijn? Met wie was je? Wat heb je gezien? Ik denk dat veel mensen daar interesse in hebben, niet in het afwachten tot kerst 2020 om dan met z’n alle een dagje actie te gaan ondernemen in welke vorm dan ook. Ik denk ook dat de meesten mensen wel wat anders met kerst te doen hebben 🙂

 5. Ja Bernhard, kun je specifieker info over die 9th circle? , wij zijn daar allemaal benieuwd na. Welke diagnose heb je gekregen, door een psychiater neem ik aan? Geef je dan lezingen in het buitenland, of heb je speciaal onderzoek gedaan in het buitenland en welk land dan, welke ontdekkingen en conclusies heb je bij dit onderzoek in het buitenland gedaan? Heb je daar documentatie van of heb je een website met info? Juist door informatie met elkaar te delen kunnen de mensen zich meer bewust worden van wat zich er allemaal speelt.

 6. Ik geloof niets van die poppenkasten.
  Waar ik wel in geloof is de realiteit.
  Als je wil weten wie de macht heeft, dan moet je bijvoorbeeld kijken welke gebouwen er al sinds eeuwen en eeuwen staan. Waarom treft de ellende van geweld niet deze gebouwen? Welke steden zijn nog heel?
  Eigenlijk is het heel simpel. (Als je het ziet.)
  Gekken en dwazen schrijven hun NAAM op muren en glazen.
  Wie schrijft die blijft.
  Taal is volgens mij ws. uitgevonden door hen van slechte wil. Taal namelijk, kan je ‘er in luizen’. Natuurlijk niet alle taal, maar vooral engels, abn en dat soort.

  De sprookjes zijn er om ons te waarschuwen.
  Pas op de wolf in schaapskleren, pas op de herder die de kudde helemaal niet beschermd, pas op wolven, pas op mooipraters.

  Het is dus helemaal niet zo moeilijk om de realiteit te ontraadselen. Je moet alleen leren kijken.

  1. dag antisoof. Moet je dan ook kijken naar bv de “neutrale landen” die nooit betrokken zijn bij oorlogen of er grote hinder van hebben ondervonden zoals Zwitserland en Lichtenstein?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *