Het poppenhuis

Van het weekend zat ik te filosoferen met een goede vriend van mij over de wereld waarin wij met z’n allen leven. Hij gebruikte de term poppetjes waar ik de term mind-ego normaliter hanteer, we bedoelen echter hetzelfde fenomeen. We zijn als mensheid namelijk gaan geloven dat we niets meer dan de poppetjes in het poppenhuis wat wij als de wereld zien zijn.

Het poppenhuis speelt zich voornamelijk af in onze mind. Het poppetje wat velen van ons nog steeds gedeeltelijk of geheel denken te zijn zetelt ook in de mind en dus in het poppenhuis. Dat poppetje, ons mind-ego met andere woorden, heeft in werkelijkheid helemaal niets met ons te maken als we weten dat wij allemaal oneindige multidimensionale wezens zijn die op dit moment in alle dimensies van dit Universum aanwezig zijn. Zeg ik daarmee dat de wereld waarin wij leven niet echt is? Nee dat zeg ik niet, ik zeg dat het poppetje wat velen van ons denken te zijn in het poppenhuis van de mind-Matrix niet echt is. De verschillende Matrix systemen zijn synthetisch, en in zoverre echt dat ze echt kunstmatig zijn en allesbehalve organisch van aard zijn.

Onze moederplaneet is organisch. Net als onze lichamen en hetgeen onze lichamen bezielt organisch is. Het poppetje in het poppenhuis is echter niet echt, dat wil niet zeggen dat het ons niet gediend heeft tijdens onze Universele reis overigens. Al die synthetische controle en manipulatie systemen zoals de mind, de chakra’s, de pijnappelklier en de kundalini zijn ons van dienst geweest en kunnen ons nog steeds van dienst zijn. Door ons dingen te laten ervaren. En laat dat alles willen ervaren nou net de reden zijn dat wij in dit Universum aanwezig zijn en dat velen van ons nu op een eindpunt zijn gekomen hier in deze tijd hier op Aarde. Ik zeg dus niet dat de mind en al die andere kunstmatige controle en manipulatie systemen alleen maar slecht zijn en dat je er tegen moet vechten. Nee zo werkt het niet binnen dit Universum. Alles draait om relaties. Hetgeen ik de ‘Krachten van Beperking’ noem zijn ons tijdens een groot gedeelte van onze Universele reis van dienst geweest door ons te manipuleren en te controleren via al die synthetische ‘add-ons’ op en om ons organische lichaam. Zodoende konden wij alles ervaren wat wij wilden ervaren binnen dit Universum. We zijn met andere woorden alle poppetjes in het poppenhuis geweest. We speelden alle mogelijke rollen in het drama hier op Aarde en op andere planeten en in andere dimensies. Die rollen konden wij alleen maar spelen omdat we dachten poppetjes en niet veel meer dan dat te zijn. Ik ben mijn mind, mijn chakra’s, mijn pijnappelklier en al het andere wat mij tot al die mogelijke soorten poppetjes heeft gemaakt daarom ook enorm dankbaar. Ik voel ook dat dankbaarheid een beter iets is dan boos zijn op of bang zijn voor.

We hebben van buiten het poppenhuis uit contracten afgesloten met andere poppetjes in het kosmische poppenhuis. Zij zouden ons tot het uiterste en met de beste tactieken en mechanismes ooit gezien in dit Universum testen. Zij zorgden ervoor dat wij al die tijd ervan overtuigt zouden zijn dat we niets meer dan poppetjes in poppenhuis werelden zouden zijn. Ook daar ben ik deze ‘puppetmasters’ dankbaar voor. Het maakte mij tot hetgeen ik vandaag de dag ben namelijk. Ik ben niet dat poppetje in het poppenhuis van de mind. Ik ben zo ontzettend veel meer dan dat… en dus ben ik een paar jaar terug een proces ingeslagen om vanuit dankbaarheid en waardering al die kosmische poppenhuis contracten te beëindigen. Verbreken heb ik ooit ook geprobeerd, dat gaat je niet lukken is mijn ervaring. Je kan niet zomaar je chakra’s en/of je mind aan de kant flikkeren en door middel van een goocheltruc alle met wederzijdse goedkeuring gesloten relaties en contracten eenzijdig verbreken. Dat kan je proberen, maar dan zal je waarschijnlijk na een tijdje merken dat de chakra’s er gewoon weer zijn en dat je ook weer via je mind bespeelt wordt. Alles komt als het moet komen. Als jij zover bent om je chakra’s bij jezelf te verwijderen bijvoorbeeld dan gebeurt dat gewoon als je niet meer vanuit het poppenhuis handelt en redeneert maar weer via je hart leeft en zodoende jezelf weer verbindt en vertrouwt op je diepere aspecten. Alles komt op z’n tijd, vertrouwen op hetgeen je buiten dat poppetje in het poppenhuis bent is een sleutel om het poppenhuis definitief achter je te laten.

Het begint allemaal met dankbaarheid voor alles wat je ervaart en ervaren hebt. Dankbaarheid is ook een sleutel om het poppenhuis definitief te kunnen verlaten. Als je eenmaal van buiten het poppenhuis in het poppenhuis kijkt dat kan je eigenlijk niet meer terug het poppenhuis in. Er is eigenlijk geen weg meer terug dat poppenhuis in, want als je eenmaal doorhebt dat alle poppetjes in het poppenhuis een rol spelen en in werkelijkheid veel meer dan dat ene poppetje zijn, dan is het lastig om weer de rol van het poppetje wat je was in poppenhuis aan te gaan nemen. Maar toch moet je soms. Je kan niet anders. Want de overgrote meerderheid van de mensheid is momenteel nog steeds overtuigt dat men niets meer dan dat ene poppetje wat men nu speelt in dat poppenhuis is. Dus soms moet je weer even meespelen in het poppenhuis. Als ik naar bepaalde overheidsinstanties toe moet bijvoorbeeld dan bestuur ik mijn poppetje even in en door dat poppenhuis. Het mooie is dan dat ik meestal precies weet hoe de andere poppetjes in dat poppenhuis in elkaar steken. Ik bestuur mijn poppetje namelijk van buiten het poppenhuis, en zie daarom ook meestal precies de rol wat dat andere poppetje in het poppenhuis speelt of probeert te spelen.

Doordat ik weet dat ik dat poppetje niet ben doet het mij ook niets wat anderen vanuit dat poppenhuis over mij denken te moeten vinden. Vroeger toen ik nog wel dacht geheel of gedeeltelijk dat poppetje te zijn voelde ik mijzelf wel vaak aangevallen en voelde ik wel de neiging om mijn poppetje te verdedigen. Sterker nog, mijn poppetje binnen dat poppenhuis had ook nog eens een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Mijn poppetje kon er bar slecht tegen als mijn poppetje of andere poppetjes onrechtvaardig werden behandeld door de baas spelende poppetjes in het poppenhuis. Ik dacht als poppetje dus ook vaak in de wij vorm. Zo van “wij poppetjes moeten met z’n allen ons bevrijden uit dit poppenhuis!!” Ik dacht als poppetje zijnde ook in de regels van het poppenhuis. Het poppenhuis bestaat bij de gratie van dualiteit en teert op de emoties van de poppetjes in het poppenhuis. Binnen het poppenhuis vond ik ook dat alle elitaire poppetjes aan de hoogste boom gehangen moesten worden, het recht moest immers zegevieren! Dat zijn de gekke bijkomstigheden binnen het poppenhuis, poppetjes die voor elkaar rollen spelen willen de poppetjes die andere rollen spelen dan zij spelen dood hebben, het land uitzetten of levenslang opsluiten. Er wordt niet gekeken waarom het poppetje bepaalde dingen doet, de oplossing is steevast om dat andere poppetje het poppenhuis uit te werken. De poppetjes die nog steeds denken dat het poppenhuis een beter poppenhuis wordt door de poppetjes die stout geweest zijn op te sluiten of dood te maken weten nog steeds niet dat deze stoute poppetjes gewoon weer herplaatst worden door nieuwe poppetjes die ook weer stout gaan lopen doen in het poppenhuis. Je moet onkruid bij de wortel uit het poppenhuis trekken. Dat gaat niet vanuit het poppenhuis zelf. De wortels van de stoute poppetjes groeien ver buiten het poppenhuis, er is geen en er zal nooit een technologie ontwikkeld worden of een methode ontwikkeld worden binnen het poppenhuis om het poppenhuis voorgoed te ontdoen van de stoute poppetjes. Als je gedeeltelijk of geheel in het poppenhuis blijft leven en waarde blijft hechten aan jouw poppetje in dat poppenhuis dan zal je altijd met stoute poppetjes in dat poppenhuis te maken hebben. Dat zijn nu eenmaal de regels van het poppenhuis. Het poppenhuis is gebaseerd op dualisme. Goede poppetjes, minder goede poppetjes, stoute poppetjes en ronduit satanische poppetjes. Ze horen allemaal bij het poppenhuis. Maar ze zeggen helemaal niets over hetgeen je in werkelijkheid buiten het poppenhuis bent.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik af en toe de lezers van deze website stiekem aan het testen ben. Ik gooi dan wat populaire termen die tot de wereld van het poppenhuis behoren op een hoop en zeg bijvoorbeeld dat ik er niets mee heb. Omdat ik dat leuk vind om te doen. Even testen of er nog mensen zijn die toch nog gedeeltelijk hun poppetje zijn in het poppenhuis. Opgedane kennis die alleen maar geldig is binnen het poppenhuis in de mind doel ik dan op. Ik zou het ook intellectuele mind-ego programma’s kunnen noemen, daar bedoel ik hetzelfde mee. Veel mensen hebben in hun tijd dat ze binnen het poppenhuis verbleven enorm veel kennis opgedaan. De wetenschap is zo’n tak, net als religie, maar ook andere intellectuele takken van sport zorgen ervoor dat het poppetje in het poppenhuis maar moeilijk gedeeltelijk of helemaal los gelaten kan worden. Al die tijd, soms al dat geld, maar zeker al die energie die in die poppenhuis kennis is gestopt weegt nu eenmaal zwaar voor het poppetje. Al die intellectuele kennis zorgt binnen bepaalde kamers van het poppenhuis voor status voor het poppetje. Buiten het poppenhuis is die status opeens weg want dan is er geen poppetje en geen poppenhuis meer waar poppenhuis kennis enige waarde had. Buiten het poppenhuis zijn we allemaal gelijk (maar wel uniek) en veroordelen we elkaar niet meer omdat we zogenaamd stoute poppetjes in het poppenhuis waren en/of vereren of aanbidden we iemand niet meer zoals we dat binnen het poppenhuis wel gewend waren al die tijd. Als iedereen gelijk is en van elkaar weet dat we al die tijd rollen speelden voor elkaar als poppetjes binnen het poppenhuis, dan is er dus geen enkele reden meer om andere poppetjes proberen kapot te maken of op een voetstuk te plaatsen om wat voor reden dan ook.

Buiten het poppenhuis hoef je ook niet meer bang te zijn dat je poppetje dood gaat. Als oneindig multidimensionaal wezen die volledig vertrouwt op die aspecten van hem of haar die dit leven hier op Aarde orkestreren is het vrij zinloos om jezelf druk te maken over wat je zoal allemaal eventueel kan overkomen. Als het je overkomt is het meestal vroeg genoeg om het dan te gaan ervaren en doordat je weet dat alles met een reden gebeurd en alles (gezien vanuit die diepere aspecten van onszelf) al gebeurd is is het ook onmogelijk om iets fout te doen. Je kan niets fout doen gezien vanuit buiten het poppenhuis.

Er zijn ook mensen die dus nog al dan niet geheel hun poppetje in het poppenhuis denken te zijn die bang zijn dat het poppenhuis zoals ze dat kennen er straks niet meer is. Ondanks dat deze poppetjes constant lopen te mekkeren over het poppenhuis, en vooral ook de regels van het poppenhuis, zijn ze er toch gehecht aan geraakt. Liever hebben ze dat het poppenhuis bij het oude blijft, dat is wel zo overzichtelijk voor deze poppetjes. Andere poppetjes zijn bang dat het poppenhuis aangevallen wordt door niet bestaande terroristen, gebombardeerd wordt, in de fik gestoken wordt, vergiftigd wordt, onder water komt te staan, door aliens wordt aangevallen of door dodelijke draadloze straling wordt geperforeerd. Ik kan daar in komen als je denkt enkel dat poppetje in dat poppenhuis te zijn. De poppetjes in het poppenhuis zijn namelijk sterfelijk. Dat komt omdat de mind waarin het poppenhuis zich afspeelt sterfelijk is. Hetgeen wij zijn buiten het poppenhuis is echter alles behalve sterfelijk. Hetgeen wij buiten het poppenhuis zijn is oneindig en multidimensionaal.

Net zoals onze mind een poppenhuis faciliteert heeft moeder Aarde ook een mind-ego laag. Net als wij is onze moederplaneet een multidimensionaal wezen. Samen met haar zijn wij bezig met een symbiotisch proces. Wij zien het poppenhuis in onze mind steeds meer voor wat het is en gaan ons steeds meer beseffen dat wij die poppetjes en dat poppenhuis niet echt zijn. Moeder Aarde is bezig met hetzelfde proces. Zij heeft al die tijd een realiteit binnen de dimensie waarin we nu leven gefaciliteerd waarin wij het poppenhuis in onze mind het beste konden ervaren. Een poppenhuis in een poppenkast met andere woorden. De realiteit waarin wij nu leven kan je zien als het mind-ego van moeder Aarde. Alles in de natuur moet een ander doden of uitbuiten om te kunnen overleven. Er is geen organisme wat dat niet doet of nodig heeft. Het is dus ook naïef om te denken dat een verlicht poppetje of van mijn part een compleet verlicht poppenhuis zou kunnen leiden tot een verlichte wereld zolang alles en iedereen in die wereld anderen nog steeds uitbuit en/of doodt om te kunnen overleven. Daarom is moeder Aarde aan het veranderen. Dat komt niet door de poppetjes in het poppenhuis die beweren dat poppetjes in het poppenhuis enige invloed hebben op hetgeen hun moederplaneet en haar mannelijke counterpart de Zon besluiten om te doen. Binnen het poppenhuis zal het steeds meer lijken alsof het poppenhuis eraan gaat en er geen redden meer aan is. Poppetjes in het poppenhuis weten namelijk niet dat ze poppetjes spelen in een poppenhuis en dat ze buiten het poppenhuis multidimensionaal zijn en nergens bang voor hoeven te zijn.

Micky van Leeuwen

16-1-2018

7 maanden ago

63 Comments

 1. Haha haha, inderdaad freakin awsome!
  https://youtu.be/HeIqf755Z8E
  Want zelfs ome Willem is een samenzweren in deze poppenkast.
  Of zou ons aan het waarschuwen geweest zijn 🤔
  In die tijd was er geen haze toch?

  Waarheid is de hoogste liefde is de hoogste waarheid is de hoogste liefde is….

 2. Mooi artikel Micky! Jij schrijft “Buiten het poppenhuis hoef je ook niet meer bang te zijn dat je poppetje dood gaat. Als oneindig multidimensionaal wezen die volledig vertrouwt op die aspecten van hem of haar die dit leven hier op Aarde orkestreren is het vrij zinloos om jezelf druk te maken over wat je zoal allemaal eventueel kan overkomen. Als het je overkomt is het meestal vroeg genoeg om het dan te gaan ervaren en doordat je weet dat alles met een reden gebeurd en alles (gezien vanuit die diepere aspecten van onszelf) al gebeurd is is het ook onmogelijk om iets fout te doen. Je kan niets fout doen gezien vanuit buiten het poppenhuis”

  Je slaat de spijker op zijn kop hiermee. Ik kan eigenlijk pas sinds de afgelopen week mezelf berusten in mijn zielpad. Ik zat nog steeds vaak te malen over allerlei situaties in mijn leven, denken dat ik (poppetje) de controle had over mijn leven. No way José!! Mijn ziel is in charge en daarin berust ik mij nu. En nee, dat gaat niet zomaar even. Heb enorm veel lagen van het poppetje omgevormd. Ik wist/voelde al een behoorlijke tijd dat ik zou gaan scheiden en ergens was ik als de DOOD hiervoor!!! Want het poppetje bleef maar malen.. wat als ik zelf niet genoeg inkomen heb, wat doe ik mijn kinderen aan etc.. ik zag geen toekomst meer, echt niet. Ik zat op een dood spoor, opgesloten tussen 4 muren in mijn poppenhuis. Vorig jaar kwam iemand in mijn leven die mij een duw gaf om die muren te doorbreken. Daarbij heb ik met mijn bijna ex man en kids een auto ongeluk gehad en met 100 Km p uur op een andere auto geknald, wonder boven wonder geen ernstige gewonden of doden gevallen. Dat gaf mij de laatste push om de scheiding doir te zetten.

  Ik ben door ook alles binnen in te zoeken wat van buitenaf gereflecteerd werd erachter gekomen waar de angst voor scheiden vandaan kwam. Ik herinner mij als baby in de buik van mijn moeder en de tijd daarna, ik denk tot ik een jaar of vier was, dat ik steeds meer mezelf scheidde van mijn ziel. Alles wat ik vanuit ziel wilde overbrengen daar werd geen aandacht aan gegeven. Langzamerhand sloot ik mezelf op in het poppenhuis, ik werd ook een poppetje net zoals alle andere poppetjes.. dat moest ook!! Anders zou ik zeer weinig ervaren hebben als ik veel meer vanuit mijn ziel had gehandeld. Dat doen we trouwens toch wel, alles doen we in eenheid met onze ziel. Die heeft alles georkestreerd. Dat is mijn ervaring. En ben steeds meer dankbaar voor alles en iedereen in mijn leven. Dankbaarheid is inderdaad de sleutel om bepaalde patronen te doorbreken. Je meer in je essentie te brengen. Geen enkel pad is fout. We doen alles in co creatie met anderen, in ieder van ons zitten delen van anderen en wat jij omvormd in jezelf in die delen die anderen reflecteren in jou.. die delen worden ook omgevormd in de ander die het reflecteert. Ik lul niet zomaar wat hiermee, ik heb het zelf gezien en ervaren. Iedereen in mijn leven dacht bijvoorbeeld dat als je zegt dat je in een scheiding ligt het allemaal kommer en kwel is. Maar het gaat juist in harmonie. Dat had ik voorheen ook niet gedacht dat het zo zou gaan. Vier jaar terug stonden we op het punt om te scheiden en ging het uiteindelijk niet door (gelukkig), dan hadden we beiden nog (veel meer) gehandeld vanuit mind ego. Nu vanuit dankbaarheid en vanuit het innerlijk weten dat we dit zo als ziel gekozen hebben, want ik heb grote events in mijn leven van te voren zien/voelen aankomen en ik weet wat er komen gaat, wat zich nu al ontvouwt. Alles gebeurt met een reden inderdaad en ik ben hier om alles van mijn oneindige ziel te belichamen en uit te dragen samen met de Zon en Aarde en iedereen met hen.

 3. Dankjewel Micky voor deze prachtige omschrijving.
  We zijn alles en niets tegelijkertijd inderdaad.
  Dankbaarheid heeft mijn bestaan op dit ondermaanse de oogjes/hartje geopend….ja, voel mij intens dankbaar na een aantal zware levenservaringen.
  Zie het leven totaal anders als voorheen en kan soms blij zijn om “niets”.
  Mooie dag allemaal.

 4. En wat al 1 poppetje die zich weet buiten de matrix zich bewust te weet te manifesteren, mede vooraf geholpen door een groot aantal poppetjes die ertegen aan hikken, zou de wereld dan wel ineens kunnen veranderen?
  Kan 1 poppetje werkelijk zo machtig zijn?
  https://youtu.be/2YeYZKguAMs, (dieter broers rond 19:40)
  groetjes Rob

 5. Toen ik begon te lezen dacht ik: moet dat nou, nou weten we ( ja WE he?) het wel, maar al lezende moest ik denken aan een goede leraar, die meer dan één manier heeft om de leerstof uit te leggen en ik ben het met een paar vorige reacties eens: freaking awesome.
  Mooi voorbeeld Amilius, van ome Willem. Ben ook begonnen om het Duitse filmpje van Rob te beluisteren maar ik vond het niet te volgen en misschien onterecht maar ik moest verschrikkelijk lachen om Micky’s commentaar.

  1. Sorry, even een aanvulling Rob. Ben toch even verder gaan kijken. Toen de mevrouw klaar was met haar onverstaanbare introductie kwam de spreker Dieter Broers aan het woord die wel te volgen was. Toen moest ik eerst uitvinden wat Zilberdrüse was, wat niet in het woordenboek stond maar ik meen te begrijpen dat het hier om de pijnappelklier gaat omdat ik bij een andere video zag dat ze het hadden over de ontkalking van de Zilberdrüse.
   Ik heb toen niet verder gekeken want als dit woord idd. pijnappelklier betekent, dan betekent dat ook dat een flink aantal poppetjes in het poppenhuis daar mee worstelen. Correct me if I am wrong.

   1. Ik voel dat je spot-on zit Ank. Ik kan alleen een beetje steenkolen Duits dus ik bak er niet veel van maar ik voelde wel even de energie van de video en spreker door er door heen te skippen. Ik wist na een minuut genoeg. Een poppetje wat andere poppetjes via een slinkse methode (pijnappelklier activatie/actief gebruiken) realiteiten wil laten ervaren die zich nog steeds in het poppenhuis bevinden. Op zolder dat wel. En high als een kosmische papegaai zijn ze daar op zolder van de kosmische drugs die via die pijnappelklier ingenomen wordt. Daar op zolder hebben ze geen last (denken ze) van de rest van het poppenhuis, want ze hebben zich op zolder opgesloten/afgezonderd van de rest van het poppenhuis. En ze voelen zich door de realiteiten die de pijnappelklier ze voorschotelt vaak ook nog happy de peppy daar op zolder. Maar het blijft het poppenhuis, of ze dat nou willen zien of niet, en dat alles zeg ik met alle respect van de wereld, dat kan wellicht anders overkomen via tekst, maar iedereen moet doen wat goed voelt, doe ik ook 😉

    En dat “arbeit macht frei” van mij vond ik wel toepasselijk, ik doel dan uiteraard op innerlijke arbeid 🙂
    (denk zeg het er even bij voor al diegenen die andere gedachten hebben en dan vooral ook nergens op slaande conclusies gaan trekken over mij (zodat ik niet nog meer mensen hoef te bannen 🙂 )

    1. Heb het een blauwe maandag geprobeerd, die pijnappel actief maken.
     Te veel moeite, en daar hou ik niet van.
     De tegenhanger van de pijnappelklier is de anusklier, die doet het gewoon vanzelf. Elke keer als die actief is, in de ochtend meestal, dan stuur ik alle ongewenste gedachten naar dat punt…in de hoogste concentratie.
     Na dit proces is er weer hoop en ruimte.
     Probeer het ook eens😉
     als je alle shit zooi zat bent. Het gaat bijna vanzelf!

     1. Wees wel gewaarschuwd!
      Alles wat op deze manier wordt ontdaan, kun je niet meer omkeren.
      Als ik b.v Rutte zie💩
      Of de paus💩
      Of de t.v 💩
      En dat kan een hoop 💩 worden, als je er teveel mee aan de slag gaat.
      Gelukkig coposteerd poep snel, en verdwijnen ze weer. Moeiteloos

   2. Dag Ank. Ik heb geen idee.
    ik weet wel dat ik een keer in de nacht een enorme spontane DMT-release gehad moet hebben. Na een korte introductie, ik vermoed mijn hogere zelf, had ik toegang tot vele andere werelden, ben zowat de hele nacht bewust op reis geweest, en in de ochtend was ik volledig uitgerust. Ook raar eigenlijk, voor mijn een bewijs dat het fysieke lichaam rust nodig heeft, maar de geest niet. Als ik de grafiek van george kavassilas erbij haal uit de artikelen het grote plaatje, moet die astrale wereld zich inderdaad zich in dit synthetisch universum bevinden, de 4e dimensie, die uit zeer veel lagen bestaat. Toch probeer ik snachts lucide te dromen.Als ik nu al niet wakker ben, en in de nacht er helemaal als een stompzinnige zombie erbij loop ( ik heb ze gezien), wat moet er dan ooit van me terecht komen? Wat gebeurd er dan in je diepste slaap, de toestand waar je het meeste onbewust bent? Rupert Spira geeft de mogelijkheid dat we ons dan in onze natuurlijke staat bevinden. Wat een stomme constructie als dat waar zou zijn, wie heeft dit ooit verzonnen?

    verder heeft Dieter broers voor mij als arts wel een paar interessante dingetjes ,onderzoeken die hij gedaan heeft. ik weet dat de reguliere geneeskunde op dit moment gigantisch vast loopt, omdat ze niet weten hoe ze chronische ziekten moeten behandelen omdat ze de oorzaak van een ziekte niet weten en begrijpen, en zullen het ook nooit gaan begrijpen zolang ze het materiele vlak niet durven te verlaten. Ondertussen zitten de patiënten wel met de gebakken peren en zitten we met enorme medische kosten die alleen maar toenemen, en de ziekten ook. Het zou toch logisch zijn dat wanneer je ergens geld in pompt je er ook positieve resultaten uit haalt?
    Zucht….

    1. DREAM CREATIONS MORE REAL THAN EVERY DAY LIFE?
     WTF Episode 4, part 2, 17.30 a 20.00 min. ( George Kavassilas)
     Je creeert je eigen leven. Heb je vrije wil? Ja en nee. Vanuit je greater being is deze realiteit al gecreëerd. In je droom, ook al is dat ook al gebeurd, beleef je het alsof het de eerste keer is en heb je meer het gevoel alsof je het zelf creeert.
     George Kavassilas zegt: Time is Linear, Circular, Conical and Spherical.
     Vanuit een groter perspectief bestaat alles al in een tijdvak van 24.082 jaar. Onze Greater Being schept alles binnen dit tijdvak. Dat is de circulaire tijd, buiten onze tijd. Als je ergens op de lijn van de cirkel incarneert, loop je een stukje van de cirkel en beleeft dat als lineaire tijd, ook al bestaat het al buiten de lineaire tijd.
     Dat geldt zowel voor de droom als het dagelijkse leven.

     Je geeft zelf aan dat je denkt wel binnen het synthetisch universum te blijven met je dromen.
     Omdat je de naam van Rupert Spira noemde ivm met de droomwereld, heb ik van hem ook een paar korte filmpjes bekeken. Het enige wat ik van hem kan zeggen is dat hij het heel mooi kan verwoorden maar dat ook hij binnen de New Cage opereert.
     Kunnen dromen je iets leren? Vast wel, maar zolang deze mensen je alleen maar kunnen vertellen dat jij één met God bent en dat God in jou zit, helpen ze de mensen van de wal in de sloot.
     Ik heb nooit spectaculaire dromen gehad. Het enige wat bij mij regelmatig voorbij kwam was dat ik verdwaald was en die repeterende droom heb ik nu niet meer.

     1. Het hele probleem wat we nu ervaren wat betreft dromen, hallucineren en ziekte komt voort uit onderdrukking. Onderdrukken vervormd, en in de ergste gevallen misvormd het.
      2 van mijn beste vrienden zijn psychotisch geworden zo rond hun 50e. De een ging aan de pillen en is verdwenen, de andere luisterde toen ik zij dat het geen ziekte is, met hem gaat het prima en is een herboren mens geworden. Ik heb veel met die knakkers zitten praten en weet nu dat een psychose een soort lucide droom is. Ze droomde bijde nooit trouwens.
      Die ene nu wel.
      Mijn droomwereld is altijd groter dan deze geweest, anders had ik het niet volgehouden hier.
      Het enigste wat chronisch is is de tijd, en alles lost op met de tijd, daar is geen medicijn voor of tegen.
      Sorry, het is hij weer…
      https://youtu.be/J7sfZiRLqOE
      Maar hij legt het goed neer vind ik

     2. Een mooie analogie van George die ik graag vasthoud.
      De tijd is voor ons persectief linieair omdat we fixed zijn in een groef.
      Zoals vast in een de groeven van een langspeelplaat. jij ik zitten vast op een tijdlijn maar alles in de 20.048jr. staat vast.
      DMT ayahusha tripmiddellen kan je tijdelijk ontsnappen uit het coconnetje en van groef eof zelf van plaat wisselen zoals in een jukebox. Maar alles staat al vast en is voorbestemd daar ben ik zeker van…

      1. Sebas, ik zocht al heel mijn leventje naar waarheid en zekerheid.
       Gewoon iets dat klopt en waar je zeker van kan zijn. Eerst vond ik leugens verpakt als waarheden en ozekerheden verscholen achter zekerheden. Er klopte niets meer voor mij.
       Ik ging zwaar naar de klote en op het moment dat het doek zou vallen, kwam ik er achter dat er wel iets klopte, en nog wel alleen voor mij ook! Hoelang dit dingetje van mij kloppen zal in dit leven weet ik niet. Hoeft ook niet. Maar voor mij staat dit diep in mijn zijn gegroefd en kan ik redelijk zeker zeggen dat het vast staat.
       Dat wel de rest niet.
       En weet je..Het klopt ook voor jou.
       💚

       1. De donkere nacht van de ziel is bekend bij velen. De donkere nacht van het lichaam volgt vaak. En dit word vaak niet als eenheid gezien. Als je in bijde tegelijk verkeerd, hoor je, en kan je niet anders dan dat, het oerritme dat dwars door dag en nacht heen leeft. En verder 💩 aan alles heeft, gewoon omdat…

        1. Een goed functionerend hart maakt letterlijk een vortex/draaikolk van het stromende bloed. Ik zou zeggen dat dit wel iets bijzonders zou kunnen zijn.
         Er gebeurt iets wat ik nog niet begrijp in zo’n vortex. Misschien als ik het op de juiste plek krijg lukt het in mij en krijg ik een antwoord…misschien

          1. Mooie uitleg. Alles in ons systeem is verbonden met de processen zoals we ze in het hele universum zien.
           Mea culpa betekent dus volgens de spreker niet: ik ben schuldig, maar ik neem de verantwoordelijkheid. Mooi bedacht.
           En de merel gaf even een gevoel van een zomeravond.

 6. Alles staat al vast…
  Is dat een overtuiging?
  Dat zet je inderdaad vast.
  Dat dit leventje van je voorbij gaat,
  dat is je gegeve, wanneer het precies begonnen is kan je niet eens met zekerheid zeggen.
  Of je door zal hebben dat je sterft? Geen idee, maar het is voor dit lichaam een zekerheid.
  Voor de rest is alles speculatie en niet te bewijzen ,alleen te volharden.
  Ik ben net als mijn knol Willem, ongetemd en niet te overtuigen…Voor geen enkele kar.
  Tijd werkt in een cyclus,
  Net als in bi-cylcle is er een tweede tijd…De wereldse en mijn tijd. En die lopen steeds meer in synchronisatie.
  Het heeft geen zin om dingen vast te zetten, vraag maar aan je hart. Daar kan niks vast staan.
  Ik richt me ergens op, maar zekerheid vind je in de cycli.

  Het is groen en anarchist
  ……
  Een kikker op een doortrapfiets 🐸

  1. En dan denk je bijvoorbeeld…die amilius doet het allemaal met youtube.
   Maarrr ook die tijd is nog kort. Youtube weet steeds meer van mijn favoriete kanalen te blokkeren, Wtf zou ik zeggen, er is vast meer.
   Vimeo? Jullie merken het nog wel, maar bind me er niet op vast want ook youtube kan net als ik veranderen. Vast wel!

   1. Iets vast zetten geeft ons de zelfde nihilistische houding die de kerk en overheid ons proberen aan te praten.
    Het is gods wil, werd en word er dan gezegt.
    Voor vlag en vaderland word alles vast gezet, regel op regel, wet op wet, verzekeringen op verzekering.
    Maarrr het leven is emotioneel, en dat nog voor het rationele. Dat is redelijk zeker bewezen met de tijd.
    Emoties drijven de ratio’s.
    Leer ze kennen en neem ze als kamaraad mee op pad. Elk nieuw rondje weer.
    Maar ach…
    Wie geeft er een Neuk anyway,…
    https://www.ad.nl/economie/alcoholbranche-zit-in-zijn-maag-met-neuken-liqueur-dit-schaadt-de-hele-markt~a75b54fe/
    Ik ga eens een avondje door met Neuken.
    Proost!

  2. Alles staat al vast…
   Is dat een overtuiging?
   Nee, een wetenschap. Tenminste het grote pad wat voor de mensheid/deze ziel familie ligt.
   Ook in je persoonlijk leven ligt het doel al vast, enkel het te volgen pad hangt van jezelf af terwijl het einddoel hetzelfde is.
   Voor =de mensheid ligt het einddoel al vast maar voor onzelf is de weg er naar je einddoel wel eender toe maar kent vele paden en omwegen afhankelijk van eigen keuzes.
   Het is aan jezelf en aan de mensheid (doel van de mensheid en eigen doel hoeven niet perse in elkaars verlengde te te liggen).

   Tijd en ruimte in in ons perspectief vanuit 3D linear, maar tijd en ruimte gaat alle kanten op. Het verleden heden en de toekomst gebeurt allemaal tegelijk. Dit is enkel een tijd en plaats die je hogere vorm heeft gekozen om een deel van zijn eigen gecomprimeerde aspect om nu te beleven.

   Dit maakt multidimensionaal reizen en multidimensionale wezens ook mogelijk maar kan ook stargates en folding of space verklaren voor interdimensionaal te reizen. Ik raad iedereen het boek reiziger in het multiversum aan die deze mechanica goed blootlegt.

   1. Weet je Sebas,
    Het maakt me zo moe, dat er altijd maar iets berijkt moet worden. Iets hogers of beters enz, maar dan wat? En als het dan lukt? is het dan Pifffff….En alles is verdwenen? Of is er dan een groot feest?, of een groote teleurstelling? Waarna we elkaar de kop in slaan of het dan maar opnieuw doen met hoop op een beter resultaat?
    Doe mij maar Pifffff. ..
    En ik ga er lekker niks voor doen. Maar ja, ik ben dan ook flink van het pad af verloren in het grote levensboom, bestemming onbekend.

    1. Gewoon je zaakjes regelen conform de matrix/collectief van je vraagt. Verder lekker jezelf zijn en je naasten er verder niks voor doen en waardeer geniet iedere minuut maar weer. Meer niet. Problemen? Pareren en door…

   2. Is het leven dan een soort al inclusief vakantietje?
    En dan mag je vooraf,als je maar genoeg cosmocryptotjes hebt de reis bepalen. Tjjjonge!, dan was ik wel een arme sloebber. Want zelfs het baantje op de Bahamas als bediende zat er niet in. Helemaal geen fuck inclusief,
    Zelf mijn schoenen kopen en lopen. Overleven, ploeteren en als je daar moe van ben…Dan word je als je niet uit kijkt geholpen….soort van.
    Ik heb het nooit op die al inclusief reisjes gehad, misschien ligt het daar aan?
    Maar ik ben een beetje in de staat waar Rob in zat vd week, dus ik trek mijn schoenen aan en wandel maar weer naar mijn nutralitijd.
    Wandelen gaat bijna vanzelf, lekker😋
    https://youtu.be/Q-tRXsteuRA

    1. Is het leven dan een soort al inclusief vakantietje?

     meer een interdimensionale kleuterschool, of speeltuin als je het plaatje snapt…

 7. Ohm namo narai !

  Hallo Poppie .

  Wegens satanisme in de popmuziek en alle bijkomstigheden van dien.
  Het bliksemse gedonder en donderse gebliksem tijdens de pop concerten van de laatste jaren ,met name in 2014 pink pop en Glastonburi
  Is het soms alsof de duvel er [mee] speelt .
  Misschien kunnen we de Poppetjes om die reden wel op een andere manier aan het dansen krijgen .

  Ondanks het feit dat jullie wat vraagtekens hadden geplaats omtrent de integriteit van het ITCCS wil ik jullie toch even op het volgende wijzen.

  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes …

  http://itccs.org/

  2 days ago … Preparing for Operation Atonement begins with your own committment to this sacred cause, of protecting children and stopping their killers. Many of you may find yourself on your own, or in the company of only one or two others who are willing to take this course of action. Don’t be disheartened; others will …ijzen .

  Dus mensen met genoeg energie en die wel vertrouwen hebben in het ITCCS kunnen op deze manier misschien meehelpen om de poppetjes weer eens goed aan het dansen te krijgen.
  Ik dacht persoonlijk eind 2020 maar hoe eerder hoe beter .

  Bedankt !
  De Groetnn.

  Sri sri Magnitude
  AardbvingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

 8. Dag Ank. Hartelijk bedankt voor je input. Die link van George Kavassilas ga ik zeker eens rustig beluisteren dit weekend.
  Deze lui zijn toch allemaal bezig met het bewustzijn te doorgronden.Ook de link van Amilius, Terence McKenna ook zo iemand die flink geëxperimenteerd heeft. Ik bekijk links van mensen die een dmt-trips hebben gedaan middels drugs, ook het stukje van Micky over de ceremonie die hij beschreef was interessant. Deze links is van Patricio Dominguez, https://youtu.be/6Rhln28YJcg. Hij is een sjamaan die mee gedaan heeft aan een wetenschapelijk experiment met DMT, waarbij vrijwilligers blootgesteld werden aan verschillende doseringen DMT. Dit is een deel van een groter intervieuw, en beschrijft de reis die hij tijdens deze trip maakt. Het mooie van dit intervieuw is, omdat deze persoon spiritueel ver ontwikkeld is, deze reis zo goed met woorden kan omschrijven, wat best wel moeilijk is. Hij spreekt ook over verschillende lagen van zijn bewustzijn totdat er niets meer over blijft. Rond 10 minuten spreek hij ook over een creator/greater being waar hij in contact mee komt. Als of hij een stukje was van deze creator, en dat hij zelf zijn werkelijkheid creëert. Anke, denk je dan dat deze ook weer binnen de New Cage opereert als je dat zo hoort? ( lijkt veel op gnositsch scheppingsverhaal). Na de ervaring verteld hij dat hij een tijdje zeer verbonden was met de gedachten van ander mensen wat zeer storend was, omdat alle gedachten van andere mensen bij hem binnen kwam. Deze ervaring heb ik wel eens vaker gehoord. Anke, de greater being waar George Kavassilas het over heeft, is dit een compleet ander verhaal of creator?

  En het tijdsvak 24.000 jaar heb ik ook wel eens vaker elders gehoord, is dat waar de hindoes en madame blavatsky het ook over hebben? Een lange cyclus die we doorlopen? En dat we ons nu op een soort overgangsperiode bevinden? Of is dat weer een compleet ander verhaal?Misschien kan Micky ook een en ander beantwoorden omdat hij veel van George Kavassilas zijn denkwijze op de hoogte is.
  groetjes Rob

  1. Ik wil er best op antwoorden Rob. Je zal de antwoorden die jij zoekt zelf dienen te vinden, dat voorop.

   Ik ben niet iemand die iemand anders zijn denkwijze bestudeert. Ik ga ook niet met George met de rinbaard quoten, of iemand anders quoten wat die wel of niet zegt of wat die wel of niet goed vind. Want ieereen praat voor zichzelf en ze gaan niet over mij. Dus ik kan je niet antwoorden over George met de ringbaards denkwijze. Ik kan je alleen antwoorden over hoe ik zelf in dingen sta.

   Ja, het is allemaal binnen het synthetische wat je beschrijft. DMT = pijnappelklier. Ik heb het ook gebruikt, het kan een stepping stone zijn ayahuasca om dingen in jezelf aan te pakken/aan te werken, maar meer dan dat is het niet. Mensen die veel met DMT doen zie je vaak spiritueel arrogant worden en praten over scheppers/creators noem jij dat geloof ik. Daar heb ik 0,0 mee. Ik ben mijn eigen schepper.

   Deze zin “omdat deze persoon spiritueel ver ontwikkeld is, deze reis zo goed met woorden kan omschrijven, wat best wel moeilijk is. Hij spreekt ook over verschillende lagen van zijn bewustzijn totdat er niets meer over blijft.” zegt voor mij genoeg wat dat betreft. Kosmische drugs kunnen leiden tot dat ‘er niets meer over blijft’ en je dus gevangen zit in een dimensie binnen het synthetische universum. Want dat is het ‘we zijn allemaal 1’ of het ‘bron’ of ‘god’ verhaaltje. Daar kom je vanzelf uit als je teveel met DMT en dus je pijnappelklier doet zonder jezelf bewust te zijn van de valstrikken.

   Echt de kracht, wijsheid en de antwoorden in jezelf zoeken leidt niet ‘tot dat er niets meer ove rblijft’…. maar leidt juist tot het tegenovergestelde van dat.

   Omdat je het mij vraagt geef ik nog even mee dat ik persoonlijk niet naar al die guru’s luister en ze zeker niet op een voetstuk plaats omdat ze beweren ‘spiritueel ontwikkeld’ te zijn. Dat is voor mij een red flag als mensen gaan lopen opscheppen dat ze oh zo spiritueel ontwikkeld zijn. Die zitten zoals ik in een eerdere reactie schreef op zolder. Denken los te zijn van het poppenhuis. Maar ze zitten op zolder. Had ook de kelder kunnen zijn hoor, maakt niet uit, even ter beeldspraak. Het is en blijft het poppenhuis, hoe erg ze ook beweren spiritueel te zijn. Dat woordje is iets wat ze gebruiken om zichzelf (bewust of onbewust) boven anderen te plaatsen. En die anderen plaatsen vaak zo’n iemand op een voetstuk en luisteren liever naar een spiritueel ‘ontwikkeld’ iemand dan naar zichzelf.

   Dat is hoe ik er een beetje insta als ik je vraag goed begrepen heb tenminste…

   1. Hoi micky. In de reactie hierboven heb je het over dmt. Wat vrij komt in de pijnappelklier na bijvoorbeeld het gebruik van ayahuesca. Dat klopt ook neem ik aan, ik heb zelf nog nooit ayahuesca gebruikt. Wel truffels maar ik denk dat dat niet vergelijkbaar is. maar je zegt erbij dat het dan deel is van het syntethisch universum als ik je goed begrijp. Nu loop ik op de achtergrond al een tijdje mee op jouw site en snap ik jouw termen en inzichten. Alleen vraag ik mij nu af hoe jij dan denkt over de wereld die we betreden als we dromen.ik heb mee eens laten vertellen dat dmt ook de stof is die er voor zorgt dat je gaat dromen. Is dan mijn droomwereld die ik dus zelf creëer dmv mijn pijnappelklier dan per definitie synthetisch? Voor mijn gevoel niet.Nu heb je ook wel een laten doorschemeren dat je ook wel graag een wietje rookt. Niks mis mee, doe ik ook dagelijks alleen merk ik wel dat als je al een tijd lang dagelijks blowt dat je dan eigenlijk niet meer droomt. Wat zijn jouw ervaringen hiermee?

    1. Ik had het beter moeten verwoorden merk ik, beetje kort door de bocht was het voel ik. DMT kan je laten ervaren binnen het synthetische universum. Het kan uiteraard ook je helpen bij je innerlijke reis waar vrijwel geen synthetisch universum aan te pas komt. Ik heb ook een goede ayahuasca ervaring inmiddels achter de rug, eind augustus was dat. Dat heeft mij innerlijk enorm geholpen, voel me weer een stuk meer bevrijd wat dat betreft, want kon bijvoorbeeld een jeugd trauma herbeleven en helen tijdens die ceremonie.

     Verder moet je mij niet vastpinnen op mijn uitspraken over DMT. Ik ben zeker geen expert wat dat aangaat. Van de droomwereld weet ik niet heel veel. Wat ik weet is dat mijn droomwereld voornamelijk gebruikt wordt door entiteiten die mij in mijn dromen ‘bezig houden’, laat ik het daar maar op houden haha. Ik kan mijzelf geen droom herinneren van de afgelopen paar jaar waarin ik niet bespeeld werd. Ik weet niet of we minder dromen door wietgebruik. Misschien dat we het minder onthouden? Net als dat mijn kortetermijn geheugen echt steeds rukker wordt…. weet niet of dat door cannabis gebruik komt of dat het met de tijd waarin wij leven en het proces wat ik doormaak hier op Aarde te maken heeft. Misschien is het zoals gewoonlijk weer en en in plaats van of of haha. Maar ik merk wel inderdaad dat ik minder droom (of minder dromen ervaar) als ik blow. Maar ik droom wel, helaas, want ik heb liever rust eigenlijk als mijn lichaam wel tot rust komt.

     Truffels is inderdaad iets totaal anders dan ayahuasca, het is niet eens met elkaar te vergelijken is mijn ervaring. Ik heb veel truffels en vroeger ook paddo’s op, en zo’n beetje het meeste wat ze toentertijd in de smartshop verkochten. Maar niets is vergelijkbaar met ayahuasca. Bij ayahuasca ben je de controle geheel (dat was bij mij tenminste wel het geval), bij al die andere middelen is er altijd nog de mind-ego die het overzicht bewaard. Dat stuk mind-ego wordt bij ayahuasca gebruik even weggedrukt door moeder Ayahuasca. Daarom vinden velen het ook (te) eng zo’n ayahuasca ceremonie. Maar ik kan het inmiddels iedereen aanbevelen, mits gedaan met de juiste professionele begeleiding die weten waar ze mee bezig zijn.

 9. Dag Micky.
  Hartelijk bedankt voor de reactie.
  Ik weet dat de zoektocht in jezelf begint en de waarheid in jezelf zit. Ik gebruik de ervaring van anderen ook als een soort stepping stone om dingen te begrijpen en vanuit daaruit weer verder te werken zodat ik het wiel niet steeds opnieuw moet uitvinden.
  Ik heb persoonlijk ook een weerzin tegen de ego-dood zoals ze dat noemen, of ik begrijp het nog niet helemaal. Ik geloof wel in een soort hogere zelf, mijn echte ik, en de persoon die nu schrijft, een beroep heeft en huisvader is, een deel van deze hogere zelf is. Misschien gaat een groot deel van deze personage wel verloren wanneer mijn fysieke lichaam dood gaat. Daarom bedankt voor de zin: de kracht wijsheid en de antwoorden in jezelf zoeken…leidt tot het tegenovergestelde van dat. Je moet maar steeds op je hoede zijn.
  Deze sjamaan gaf uiteindelijk wel aan dacht hij zelf ook een god/creator zou zijn. Is dat wat jij ook bedoelt je eigen schepper te zijn?

  Verder heb ik zo’n sterke drang uit het poppenhuis te willen stappen, waarom weet ik niet.Omdat ik zo nieuwsgierig ben?
  Ik ben verder wel gelukkig met wat ik nu doe en mijn werk en probeer een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld, daar heb ik nu erg veel lol in.

  groetjes rob

  1. Hoi Rob,

   Ik begrijp denk ik grotendeels wat je bedoelt. We zijn allemaal bezig met ons eigen unieke proces, en daarbij kunnen we af en toe best een duwtje in de rug meekrijgen van andermans informatie. Je pakt dan wat resoneert en zodoende kan je de puzzel steeds nauwkeuriger leggen voor jezelf. Jij doet dat op jouw manier, ik op mijn manier, en iedereen doet dat op een unieke manier.

   Wat ik nog wil aanvullen, ik weet niet of dat voor jou ook opgaat, maar het gaat zeker voor best wat mensen wel op waar ik mail of reacties van lees is het volgende: Ik ben niet alleen het popetje of het mind-ego of mijn 3D persoonlijkheid als ik dit bijvoorbeeld typ. We zijn multi dimensionaal. Soms schrijf of praat ik veel meer vanuit mijn diepere aspecten zoals diepere zelf, die in een andere dimensie(s) vertoeft maar dus wel in mij zit, beter gezegd: dat ben ik zelf met een ruimer/dieper beeld van het Universum. Ik ben dus al alles, alleen de ene keer is het meer mijn 3D persoonlijkheid, de andere keer mijn diepere zelf, weer een andere keer mijn meereizende geest (travelling spirit) en weer een andere keer een mix can dat alles wat schirjft of praat. Best wel schzofreen dus haha. Zo zouden ze het waarschijnlijk bij de GGZ uitleggen als ik dit verhaal daar zou vertellen 😉

   Een voorbeeld: Ayahuasca werkt met een bepaalde laag van mijzelf en wordt gefaciliteerd door een bepaalde laag van moeder Aarde. Daarom kunnen dat soort ervaringen stepping stones zijn, in mijn geval opende/heelde het bepaalde getraumatiseerde aspecten van mij waardoor ik zonder ayahuasca weer verder kon met mijn innerlijke proces. Soms heb je even wat externe hulp nodig, helemaal niets mis mee, heb ik ook regelmatig aan de hand gehad dus met ayahuasca en ook met holographic kinetics een keertje. Maar ik maak het niet mijn alles, zie het als openingen/doorbraken die ik nodig had en ga dan weer verder met mijn gevoel volgen in mijn proces. Anderen blijven er wel in hangen en dan krijg je dus dat mensen denken dat bewustzijn alles is, terwijl bewustzijn beperkt is tot een bepaalde laag (de mind laag). Het hart is onze portal naar het complete Universum, de pijnappelklier is een portal naar de lagere/dichtere dimensies.

   1. Wat mij betreft is hier mee mijn reactie van het jaar in de niet bestaande reactie van het jaar verkiezing al weer van zijn niet bestaande plek verstoten. TJa…🤔 hoe zal ik het zeggen……………….Het is…..🤔het is….🤔precies!!!!…🤔🤔🤔Bijna precies!!! Zo als ik er in sta…Je suis Mickey!
    Ik ben echt goed!
    Kijk ik weet dat ik de beste ben…😆…maar ik vind jou nog net ietsje beter.😋

   2. Hoi Micky,
    Voor mij klinkt dat helemaal niet schizofreen.
    Ik heb stage psychiatrie gelopen en volgens mij begrijpen ze nog steeds niet veel van de menselijke geest. Daarom zijn ze ook niet in staat om mensen te genezen, geldt hetzelfde voor andere chronische ziekten.

    Die laatste zin: het hart is onze portal naar het complete Universum, de pijnappelklier is een portal naar de lagere/dichtere dimensies is een hele goede. Begin het nu een beetje te begrijpen. Met je mind kun je dus ( astraal) reizen door alle lagen die de 4e dimensie te bieden heeft, waar George het over heeft , en daar kom je al die entiteiten tegen, van de gray’s, archonten, engelen, club van de wittebroederschap of zo enz,enz. Wordt je hier ook opgevangen als je dood gaat bedenk ik me net? de zogenaamde etherische sferen? En via het hart de toegang tot het gehele universum. Heeft dit nu ook te maken met de 7 chakra’s? Het hart, de hart chakra en het derde oog chakra is de pijnappelklier portal. Als dat zo is, weet je dan ook of die 5 andere chakra’s een portal openen?

    1. Ik heb het over het organische hart portal/connectie Rob. Het hart chakra is totaal wat anders, die behoort tot het synthetische chakralichaam. Ik voel dat je de plank raak slaat over astraal reizen, dat is inderdaad binnen de vierde dimensie zo voel ik, zeker niet hoger/dieper dan dat, misschien wel lager (3d?) maar ik weet het niet want het trekt mij niet om te doen. Ik weet wel dat het via de mind gaat en dus maximaal 4D kan zijn. Het klinkt logisch dat je daar na de dood even (of wat langer) verblijft in dat soort realiteiten. Maar daar kan ik je ook geen sluitend antwoord op geven, niemand eigenlijk, want niemand is echt dood gegaan en weer terug gekomen namelijk… Bijna dood wel, daar weet jij (meen ik mij te herinneren) alles van, de verhalen die ik daarover hoor komen redelijk overeen met astraal reizen en andere zaken (out of body) die mensen beschrijven.

     1. Dank je wel Micky, ook weer voor de link. Ik kende het artikel van Saturnus/chakra’s maar door het te herhalen leer ik er steeds meer bij of de puzzel wordt steeds completer voor mij. Ik heb inderdaad een soort bijna dood ervaring gehad en het lijkt inderdaad op astraal reizen. Het evangelie van maria magdalena ( wat door de RK-kerk verboden was)vermeld ook zo’n reis na de dood en het passeren van 7 archonten ( ringen van Saturnus?, ik zal die link in het artikel cameron ook nog eens doornemen). Dus de clou is je chakra’s systeem te sluiten of weg te gooien en je te concentreren op je organische hart portal. Ik denk dat daar op internet heel weinig over te vinden is, zonder weer in het synthetische gedeelte te komen?
      Overigens had ik in de vroege ochtend weer een uittreding, en probeerde een discussie aan te gaan met de architect van deze wereld, in de trend van “bedankt voor bewezen diensten, maar nu wil ik toch er echt vandoor, doei!”. Deze entiteit was not amused, een enorm gegrom bulderde er in de duisternis. Kneep hem wel een beetje, maar ja ik ben nog fysiek gezien nog jong dus ik kan nog vele pogingen doen. Wordt vervolgd dus.
      Groetjes Rob

 10. Graag wil ik inhaken nu er wat reacties zijn omtrent dromen, dan is mijn vraag niet zo off topic. Heeft iemand van hierboven wel eens een ervaring gehad met een slaap verlamming/dream paralysis. Mocht er een kandidaat tussen zitten met deze ervaring zou ik graag willen weten wat het inhoudt of betekend.

  Ja ik heb gegoogeld ook wetenschappelijke shit maar nog steeds niet duidelijk genoeg voor mij..iemand?

  Thanks

  1. Dag ikke. Met slaap paralysis kun je bijvoorbeeld bij het wakker worden nog verlamd zijn. Heb dat wel eens gehad, maar is denk ik niets om druk over te maken.
   Ik denk dat wanneer je droomt dat je wandelt het niet handig is dat je daadwerkelijk aan het wandelen bent. Daarom schakelt het lichaam de betreffende spieren uit.

   1. Hoi Rob,ja angstig was de 1e en 2e zeker daarna had ik t meer onder controle in die staat.Want echt wakker was ik niet maar ben er ook zeker niet meer bang voor.

    1. Afgaande op míjn ervaring waarbij ik de schok voel van het terugkeren in je lichaam en daardoor wakker wordt, word je denk ik net te vroeg wakker, of de ‘landing’ is zo zacht dat je lichaam nog niet reageert.

     1. Hoi Anke,
      Dank voor je reactie, de ervaring die jij beschrijft is denk anders dan ik bedoel.
      Kan t zijn dat jij een uittreding bedoeld, dat is een ervaring die ik in het vereleden ook heb meegemaakt. Maar een slaapverlamming is in mijn beleving anders dan een uittreding.
      Mijn ervaring met slaapverlamming en vooral de 1e keer was angstig, het voelt niet echt zoals je in een droom zit. Beetje tussen slapen/waken in zal ik het maar noemen, in deze staat werd ik dan ook door iets/onzichtbaar vast gehouden althans zo voelde het en kan dan niks meer bewegen, alles zit muurvast. En dan wordt je echt wakker badend in het zweet door angst. Nu niet meer hoor, wellicht is dit fenomeen juist bedoeld om van je angsten af te komen.
      Uittreding was voor mij een andere sensatie mijn (astrale lichaam?) miscchien heeft het een andere naam synthetische lichaam ofzo, i don’t know…
      Ook die 1e keer was wel even vreemd, stond plots op de trap maar als een speer ging ik dwars door de deur van de slaapkamer weer terug en zag mezelf op bed liggen, nu vindt ik het wel grappig. En deze ervaring om terug in het 3d lichaam te gaan was wel apart. Ik voelde namelijk trillingen/vibraties op het moment toen ik weer in mijn lichaam terug kwam.

      1. Droom, werkelijkheid en illusie.
       Als ik wakker word in mijn droom is dit leven een illusie, tot ik weer inslaap en wakker word in deze droom. WElke is de illusie?
       Als kind met rare ziekten, en dingen die moesten worden overkomen, lag ik soms een paar dagen/weken zonder opties van afleiding op bed. Mijn lichaam en geest gingen bijde hun eigen weg. Het ik in mij was aan zichzelf overgeleverd. Pijn en leegte was het leven.
       In slaap komen was het ware medicijn, want na het slapen voelde ik me altijd beter.
       De dromen waren in het begin eng en het ging dan vaak over iets wat achter me aan zat. Daar was ik snel klaar mee , toen ik stopte met weg rennen en me tot het “beest”keerde en ontdekte dat het geen beest was maar een deel van mezelf.
       Ik werd specialist in mijn droomwereld waarin ik alles kon uitwerken wat hier niet lukte. Nu is het anders geworden, maar dat is teveel om te typen. Maar het thema blijft, samenspel.
       Dromen kost niets, en kunnen je leven verrijken. Ooit wel eens gevlogen? Gratis? Zonder vliegtuig?
       Als ik aan die droom denk krijg ik kriebels door mijn hele zijn.
       Natuurvolken leren ons veel over dromen.
       Nuchter en wakker in je eigen droom…is dat niet waar we mee bezig zijn?

       1. Als het lichaam inslaapt maar de geest wakker blijft, kun je, ik noem het maar astraal reizen.
        Slaapverlamming is het begin, angst staat in de weg.

        1. Mijn eerste bde was bij mijn geboorte. Er was eerst witter dan wit licht en daarna duisternis, duisternis gevormd door ontelbare kleuren. Een soort gestructureerd gaotisch geheel. Als een mozaïek zonder patronen. Glas in lood soort van.

         1. Lichaam, licht ham, het vlees hemd voor het licht. Na de slaap, de grote of de kleine, wanneer het licht naar elders gaat,
          incarnatie, terug in het vlees, in carne. Met carnaval, gaan we na een donkere tijd, de nacht van het jaar, weer het vlees in. De ochtend is daar en het werk staat klaar.

          Reïncarnatie????….Altijd!
          Alaaf!

        2. Hoi Amilius,

         Van dat fenomeen slaapverlamming heb ik het zelfde gevoel over. Angst staat in de weg en is weg. Astraal reizen lijkt mij een mooie ervaring maar verder dan 4d wordt het dus niet. Maar eerst maar eens mijn vliegbrevet zien te verwezenlijken.

         Thanks

 11. Deuren en ramen zijn gesloten en goed op slot.
  Ventilatie en circulatie is er dan niet of wordt mechanisch. Naar buiten steeds minder een optie.
  Opgesloten veilig in het poppenhuis.
  Maar veilig voor angst, dat nog net niet.
  Dan maar in dat kamertje…Of op zolder!!!
  Lekker hoog en droog….Nog bang????….
  Tja….
  Ben je al in de kelder geweest? Neem een doosje lucifers en een kaarsje mee voor de zekerheid.
  Ben je het zat en wil je er uit? Trek een jas aan, berijdt je voor en zie jezelf weer thuiskomen.
  Bon voyage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *