Hoger is niet altijd beter

De indoctrinatie van de New Cage religie is een hardnekkig mind virus. Velen van ons hebben nog steeds last van (vaak onbewuste) programmeringen die te maken hebben met deze New Cage filosofie. Ik heb het dan over de mindset dat “alles wat hoger is beter zou zijn”.

Dit verschijnsel zie ik keer op keer terugkomen binnen zowel de alternatieve media als ook in reacties die ik mag ontvangen via e-mail en/of via de website. Vaak lees of hoor ik over ‘je trilling of vibratie verhogen’, ‘we zitten gevangen op een 3D planeet’, ‘we gaan als mensheid naar een hogere densiteit’, en meer van dit soort op hiërarchie gebaseerde gedachtepatronen Deze gedachtepatronen zijn zeer hardnekkig, maar zijn daarnaast ook redelijk gemakkelijk te verklaren en een logisch gevolg van duizenden jaren aan indoctrinatie, desinformatie, propaganda en mind control.

Dit soort hiërarchische gedachtepatronen zijn een logisch gevolg van het ‘drama’ wat zich afspeelt binnen de mind-Matrix hier op Aarde. Ik noem dit ‘drama’ ook wel ‘het Poppenhuis’ (zie link). Het is vrij logisch dat diegenen die zich (nog) niet herinnerd hebben wie en wat wij mensen in werkelijkheid zijn en wat wij als mensheid in werkelijkheid hier op Aarde komen doen zichzelf verliezen in het op dualiteit gebaseerde drama binnen de Matrix hier op Aarde. Als je niet weet dat je een oneindig multidimensionaal wezen bent dat met een aspect van zichzelf zich hier op Aarde bevindt dan is het logisch dat je je mee laat slepen in het drama wat zich als een script uitspeelt hier op Aarde. Of je nou van mening bent dat je een sterfelijk wezen bent, of bijvoorbeeld denkt dat je hier binnen de Matrix tegen je wil gevangen zit, of dat deze realiteit hier op Aarde de bodem is van het Universum, het zijn allemaal denkwijzen die er voor kunnen zorgen dat je je laat meeslepen en dus laat afleiden in het drama wat men binnen de Matrix voor je faciliteert. Dit hele ‘verdeel en heers’ circus heeft als hoofddoel om ons als individuele mens af te houden van het bereiken van ons einddoel hier op Aarde. Het is een ‘inside job’ (zie link) waar we vanuit een dieper aspect van onszelf voor hebben gekozen om hier op Aarde in onszelf uit/af werken om zodoende onze ‘Universele reis richting compressie’ af te ronden. Het draait niet om de uiterlijke wereld, het is de innerlijke arena waar het werk dient te geschieden willen we onszelf ontdoen van het ‘drama’ binnen de Matrix hier op Aarde als ook de enorme ‘kosmische Matrix’. Mocht je voor het eerst in aanraking komen met hetgeen ik hierboven uiteen zet en niet (geheel) weten wat ik hiermee bedoel en waar ik dit vandaan haal, dan raad ik je aan om de serie artikelen genaamd ‘Het Grotere Plaatje’ door te nemen, daarin beschrijf ik in detail hetgeen ik in deze alinea beknopt samen heb proberen te vatten (begin onderaan de inmiddels tweede pagina voor een chronologische volgorde van de artikelen).

Het is dus een uiterst hardnekkige misvatting/valstrik om te denken dat een hogere densiteit/dimensie/trilling/vibratie/frequentie beter is dan een zogenaamd ‘lagere’ variant die wij hier op Aarde zouden ervaren. De New Cage kerkgenootschappen juichen het feit toe dat de zogenoemde ‘Schumann resonantie’ drastisch toeneemt op Aarde. De verhoging van de vibratie of trilling van de Aarde zou een goed iets zijn volgens deze gelovigen, want het zou tegelijk betekenen dat de trilling van de mensheid verhoogt wordt. We hebben het dan over hersengolven, want dat is hetgeen waar de Schumann resonantie voor staat. Het verhogen van onze hersengolven is niet een goed iets zoals ik in dit artikel uitgebreid uitleg. Het zorgt namelijk voor een constante staat van stress in onze hersenen als we ons door deze hogere frequenties laten meeslepen. De oorzaak van de drastische stijging van de Schumann resonantie komt niet door het verhogen van het menselijk bewustzijn of vage ascentie verschijnselen. Draadloze elektromagnetische straling is voornamelijk de oorzaak van het verhogen van deze ‘vibratie’. Hoger is dus niet altijd beter. De ideale frequentie van de Aarde is (was) niet voor niets de ideale frequentie voor onze hersenen (7.83 hertz), dit komt omdat onze hersenen zich het lekkerst voelen bij deze 7.83 hertz. We functioneren velen malen beter bij deze 7.83 hertz dan bij frequenties die velen malen hoger liggen en die zorg dragen voor een staat van constante stress in onze hersenen.

Ik lees en hoor ook constant over het verhogen van je trilling, dit zou goed zijn volgens velen. Ik heb niet echt een idee hoe dat verhogen van je trilling werkt. Ik weet ook niet hoe mensen die beweren hun trilling te hebben verhoogd dit bij zichzelf meten. Ik gok dat het beweren dat je je trilling hebt verhoogd of aan het verhogen bent alles te maken heeft met indoctrinatie. Zo van “kijk mij eens goed bezig zijn, ik verhoog mijn trilling en dus ontdoe ik mijzelf van die lage negatieve trillingen van de Matrix op Aarde!!” Een lage trilling wordt binnen de New Cage indoctrinatie namelijk steevast geassocieerd met iets negatiefs. Ik schrijf uit ervaring hier. Want ik heb in al die jaren dat ik deze website run letterlijk honderden mailtjes gehad van gekwetste mind-ego’s die mij verwijten dan ik negatief ben omdat ik een te lage trilling heb (of vice versa). Zij die mij dan voor alles en nog wat komen uitmaken hebben dan zogenaamd een hogere trilling en ik de negatieveling die het waagde om iets over hun geloof te schrijven verkeer dan dus in een lagere trilling. Het feit dat mind-ego’s die een kruistocht voeren tegen zogenaamde negatieve lagere trillingen zelf de meest gemene dingen over ongelovigen van hun kerk kunnen schrijven en daarbij vaak vervallen in schelden en dreigen, bewijst voor mij eigenlijk meer dan genoeg. Denken dat je een hogere trilling hebt bereikt door middel van jezelf te laten indoctrineren in het New Cage gedachtegoed is een dikke vette valstrik. Ook al hebben deze mensen daadwerkelijk hun trilling verhoogd met dark occulte rituelen dan nog zegt dat helemaal niets over positiviteit. Een hogere trilling zegt helemaal niets over goed, liefdevol of positief zijn. Er zijn binnen de kosmische arena ontelbaar veel realiteiten met een hele hoge trilling, die bevolkt worden door de meest gemene negatieve duistere entiteiten, die zich vermommen als het zogenaamde ‘licht’.

Het gaat bijna altijd over het verhogen van je trilling of vibratie, het gaat bijna nooit over het verenigen of in harmonie brengen van alles wat je binnen dit Universum bent aan verschillende trillingen en vibraties. Om dat laatste draait het daadwerkelijk hier op Aarde. We zijn aan het einde van onze Universele reis gekomen. We hoeven niet meer de ladder te bestijgen, we hebben de ladder al beklommen en zijn ook weer van diezelfde ladder afgedaald, we deden dat al in onze vorige levens. “Been there, done that, got the T-shirt” ik hoef niet meer mijn trilling of vibratie of wat dan ook te verhogen, ik ben al in al die realiteiten geweest en aspecten van mij bevinden zich nog steeds in die realiteiten, ik integreer alles wat ik ervaren heb in al die realiteiten in dit leven in mijzelf. Ik heb dus ook totaal geen enkele interesse in ascentie of het bestijgen van de hiërarchische kosmische ladder. De Aarde is het eindpunt van mijn Universele reis richting compressie. Ik hoef nergens anders heen, de Aarde is de plaats waar ik hoor te zijn.

Ik heb in al die jaren altijd in mijn artikelen en modellen van het Universum gebruik gemaakt van dimensies met nummers. Ook dat is een ingebakken overblijfsel van New Cage geloofsovertuigingen. Net alsof 5D beter zou zijn dan 3D en 4D slechter zou zijn dan pak ‘m beet 12D. Alleen maar omdat de nummers optellen. Dit is verwarrend en dit op hiërarchie gebaseerde model wordt flink misbruikt door de New Cage religie. Er is geen enkele dimensie of realiteit beter of slechter dan welke andere dimensie of realiteit binnen dit Universum dan ook. In elke dimensie en in elke realiteit ervaren we hetgeen wij wilden ervaren en nodig hadden of hebben om te ervaren. Eigenlijk zou je net zo goed 12D 1D kunnen noemen, want feitelijk zijn wij allemaal afgedaald in de dimensies en in dichtheid tijdens onze Universele reis. De realiteit hier op Aarde wordt veelal 3D genoemd, ik wil daar voor mijzelf vanaf omdat het mensen op een verkeerd spoor kan zetten. Ik noem de realiteit die wij momenteel hier op Aarde ervaren liever het eindstation van onze Universele reis dan dat ik het ga rangschikken in genummerde dimensies en/of realiteiten.

Heb vertrouwen in jezelf en daarmee in je diepere aspecten die zich bevinden in andere dimensies en realiteiten binnen dit Universum. Deze aspecten bereik je niet via je mind, je hoeft deze aspecten ook niet te gaan zoeken, je bent namelijk al deze aspecten al, en je maakt verbinding met deze aspecten via je hart (en dan doel ik op het innerlijke licht in jezelf, niet op je fysieke hart en/of je hart chakra). Via je hart sta je in verbinding met je moederplaneet de Aarde, met de Zon, met de Melkweg en met dit complete Universum. Het is deze hart connectie die er daadwerkelijk toe doet. Je hoeft mij niet te geloven, je kan het zelf uit proberen en zelf ervaren. Vertrouwen is een sleutelwoord in dat proces, je mind weer ondergeschikt maken aan je hart is een ander sleutelwoord in datzelfde proces. Naarmate je meer en meer op en dus in jezelf vertrouwt en deze hart connectie traint zal je steeds meer en meer rust vinden. Je hoeft namelijk niet iets hogers te bereiken, je bent niet iets laags of negatiefs. Je zit niet gevangen binnen de Matrix hier op Aarde en je hoeft ook niet iets positiefs te worden, je bent hetgeen wat je bent en je herenigd alles wat je bent in jezelf. “The only way out is in”. De innerlijke arena is het laatste strijdtoneel van onze Universele reis. Het je focussen op het bereiken van een hogere trilling, het bereiken van een hogere dimensie, het willen opdoen van zogenaamd ‘hogere’ kennis, het willen worden als ‘hogere’ engelen, buitenaardsen of geascendeerde meesters, het willen worden van één en al licht en liefde, het zijn allemaal valstrikken om je af te proberen te houden om de antwoorden en daarmee alle wijsheid en kracht die je nodig hebt te vinden in jezelf!

Micky van Leeuwen

3-4-2018

5 maanden ago

8 Comments

  1. Mooi artikel weer Micky, hierin ben jij nog steeds heer en meester in.
    In de nl alt media kom ik dit soort artikelen namelijk niet tegen.
    Leuk dat je weer in de pen bent geklommen..top…!!

  2. Top artikel! Grappig dat the new cage kerk het altijd heeft over non-dualiteit terwijl ze zelf altijd maar bezig zijn met “hogere dimensies” en “hogere lichtwezens” die iedereen komen redden waarvan hun vibratie hoog genoeg is. Dualistisch als de pest dus. Klinkt hetzelfde als de meeste religies alleen dan anders verpakt.

  3. Damn right. Jaren kost het om door alle onzin te baggeren. Het is vaak vermoeiend geweest. Tot je op dat ene punt komt komt en alle new age nonsens je niks meer doet. En echt wakker wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *