Lachen om de AIVD

Vorige week donderdag bracht Eelco Alexander Bosch ridder van Rosenthal (zo heet hij echt ja) in Nieuwsuur een prachtig nieuwsitem. De AIVD zou in samenwerking met de MIVD de fameuze Russische hackersgroep ‘Cozy Bear’ hebben gehackt. De AIVD zou zodoende hebben kunnen meekijken naar de Russische hacks op het Witte Huis en de Democratische Partij. Zelden heb ik zo’n fantastisch nepnieuws item vol met onzin, propaganda en leugens gezien als het nieuws wat ridder Eelco ons bracht.

Het NOS journaal deed er vervolgens een dag later nog eens een schepje bovenop. Rutte liet de kans niet liggen en oreerde slinks voor de zogenoemde ‘sleepnet wet’, het zou nu voor eens en altijd bewezen zijn dat de AIVD veel meer mogelijkheden en bevoegdheden moet krijgen om nog meer zogenaamd ‘goed’ werk te kunnen doen.

Al met al een heel slinks en smerig vooropgezet van nepnieuws aan elkaar hangend toneelstuk wat er om vroeg om geanalyseerd te worden door ’s land enigste hofnarren die geen enkel blad voor de mond hebben en nemen. Luister daarom hieronder naar het AIVD fragment uit uitzending 229 van onze radioshow NetNietLive van afgelopen donderdag. Lachen om de AIVD, ridder Eelco, Nieuwsuur, de Volkskrant, Rutte en Ollongren. Maak die lui gewoon belachelijk, dat verdienen ze ook, humor is een krachtig wapen, en lachen is het enige wat je kan doen bij het horen van al dat mainstream media nepnieuws.

6 maanden ago

1 Comment

  1. Eergisteren keek ik toevallig een keertje naar het journaal. Het was de dag waarop het zogenaamde FISA memo vrijgegegeven was door het Amerikaanse congres, wat door de “waarheidsvinders” en dus vnl. de alternatieve media, als de eerste stap gezien wordt om de corruptie binnen de overheidsinstanties daadwerkelijk aan te pakken. Er bleef niets over van het zgn. Steel dossier’, wat de basis was voor de zgn. Russia Collusion.
    Eelco Bos van Roosenthal mocht uitleg komen geven in het NOS journaal. En na jullie uitleg hierboven snap ik zijn commentaar. Hij kwalificeerde het als ‘niks meer dan een natte scheet’. Deze mensen kijken ws nog steeds alleen maar naar CNN. Net als onze geliefde medelanders nog steeds geloven wat de NOS ons verteld. De propaganda voor de sleepwet lag er idd wel erg dik bovenop.
    Er komt nog een tegenmemo van de democratische partij. Daar zal zeker de belangrijke rol van de AIVD in opgenomen worden, hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *