Mark Passio – Anarchy & The Occult

Onderstaande presentatie van Mark Passio genaamd ‘Anarchy & The Occult’ is er eentje die wat mij betreft standaard in het lespaket zou mouten zitten van elke zichzelf serieus nemende waarheidzoeker die op zoek is naar de gehele waarheid, en niet naar een gedeeltelijke of selectieve waarheid. Hetgeen Mark ‘the Anarchy movement’ noemt is een mindset die heel veel alternatieve media figuren en websites ook hanteren, en is daarmee een van de redenen dat dit soort figuren en websites in vicieuze cirkeltjes blijven ronddolen. Met andere woorden: om de wereld te veranderen zul je eerst jezelf dienen te veranderen!

 

1 week ago

11 Comments

 1. …en om jezelf te veranderen zul je eerst in jezelf dienen te geloven.

  Dat je EVENVEEL waard bent als ieder ander.

  Dat NIEMAND het recht heeft over jou te heersen.

  En dus kom je erachter dat autoriteit illegaal is. Regering is illegaal, want niemand heeft het recht anderen de wil op te leggen. En dat is wat gebeurt met door mensen verzonnen wetten.

  Men moet leren beseffen dat met Natural Law er geen menselijke wetten nodig zijn.

  Mark Passio is inderdaad ZONDER TWIJFEL voor iedereen aan te raden die op zoek is naar waarheid.

 2. Bedankt weer Mickey, inderdaad wetenswaardige wijsheid van Mark, moest alleen het volume even wat zachter zetten. Ik dacht dat ik hard praatte, maar die Mark kan er ook wat van. Mijn levensmotto sluit hier mooi bij aan: Leef je eigen-wijs en laat je gevoel spreken! Ga op zoek gaan naar jezelf om de juiste wijs te vinden:
  “Zoek jezelf broeders, vind jezelf, wees en blijf alleen jezelf” volgens het Simplistisch Verbond:
  https://www.youtube.com/watch?v=xHHlTv5l2I8

 3. Mark Passio doet goed werk. Zijn Natural Law lezingen zijn ook vereiste basiskennis voor eenieder. Het is een wat lange zit maar daarna snap je direct hoe verrot onze maatschappij in elkaar zit, hoe dat komt en hoe we er wat aan kunnen doen.

 4. Om de wereld te veranderen zul je eerst jezelf dienen te veranderen, schrijft Micky, waaraan Danny toevoegt: en in jezelf dienen te geloven.
  Woorden zijn gemakkelijk, daden zijn moeilijker. En dit is waar de echte waarheidszoekers, bij wie de materie die ze behandelen ook daadwerkelijk geïnternaliseerd is, jaar in jaar uit tegen aan lopen. Het wil maar niet echt dóórdringen. Heel vermoeiend.

  Na de video van Mark sprong het beeld op een video van David Icke. Ik denk dat dit een onderdeel van zijn 10 uur durende presentatie is, die hij zo te zien af en toe aanpast. Hij vertelt hierin dat hij zich de laatste paar meer verdiept heeft in de gnostische geschriften en legt in deze video op zijn eigen duidelijke manier uit hoe zij naar de archons en de Lord Archon, de fake god etc. kijken. Gelukkig voor hem ( en jammer voor de rest) wordt hierin zijn beeld van onze wereld bevestigd nl. dat we in een simulatie leven. Misschien komt hij ooit nog zover dat hij dat laatste stapje (STAPJE) kan maken.
  https://youtu.be/WywEir8Srbk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *