Jaagde Mark Rutte op kinderen in Nederlandse en Belgische bossen?

Wat is de overeenkomst tussen Mark Rutte, Dick Berlijn, George Soros, Prins Albert van België en wijlen Prins Friso? Hint: Het heeft niets te maken met het WK voetbal in Brazilië maar alles met een andere vorm van ‘spelletjes’ spelen… Sadistische satanische ‘spelletjes’ spelen in een bos..

Ik snap dat de hele Matrix vandaag bezig is met de spits van Uruguay, Luis Suarez, die een tegenstander in zijn schouder beet tijdens het WK. De hele Matrix is in rep en roer, Luis Suarez moet voor het leven geschorst worden volgens de gehypnotiseerde massa. Bijten in een tegenstander…. Dat mag niet!!

Nou is dat ook niet netjes, helemaal niet als je het doet voor het oog van miljarden telescherm kijkers die wereldwijd braaf afgeleid het WK kijken. Het is net zo fout als die gast die veroordeeld werd voor pedofilie, en na het uitzitten van zijn straf in de buurt van een kinderdagverblijf ging wonen. Moord en brand schreeuwt de kudde dan..! Nee dat mag niet! Dat gaat echt veel te ver!! Maar ondertussen mag uw premier rustig verder gaan met het jacht maken op naakte gedrogeerde kinderen in een bos. Dat mag wel. Want dat wil namelijk niemand horen.

Zelfs de alternatieve media vindt dat te ver gaan, nee daar bericht men liever niet over.. Liever bericht men over onzinnige gefotoshopte aliens, chemtrails, en andere onbelangrijke zaken. Maar komt het nieuws te dicht bij, blijkt Nederland een afgrijselijke poel des verderfs als het gaat om rituele kinderoffers? Neuh, dan kijkt men liever de andere kant op.

Veel lezers en luisteraars willen het liever ook niet horen. Ik krijg genoeg reacties dat het allemaal best wat positiever mag. Ach joh, negeer die duistere zaken, focus je op het positieve, en dan verdwijnt alle ellende als sneeuw voor de Zon… Zo werkt het echter niet. We zullen alle smerige sadistische satanische troep aan het daglicht dienen te brengen, mensen dienen geïformeerd te worden over dit soort zaken, alleen dan zal het misschien ooit stoppen.

Mark Rutte is inmiddels door 4 verschillende getuigen genoemd in de International Common Law Court of Justice in Brussel. Dit is een burgerinitiatief. Voor meer informatie over dit tribunaal kan je terecht op haar website: itccs.org.

Momenteel dient er een grote zaak, met meerdere rechters, en velen getuigen. Aangeklaagd zijn onder andere de huidige paus Fransiscus. Wegens kinderhandel en kindermoord. Het gaat hier om een wereldwijd netwerk van satanisten. De Ninth Circle. Joris Demmink is een bekende naam die waarschijnlijk ook bij dit clubje hoort, vandaar de niet aflatende bescherming van deze kinderverkrachter door de gehele MSM en de gehele politiek. Plus alles wat daar om heen zit. De Ninth Circle staat bekend om het ritueel offeren van kinderen. Ik noem een Marianne Vaatstra, het ‘horror-huis’ in Dordrecht, het meisje van Nulde, en al die andere rituele kinderoffers die door de jaren hebben plaatsgevonden in Nederland en ook in België De hele zaak van Marc Dutroux heeft daar ook mee te maken. Jimmy Saville en zijn banden met het Engelse koninklijke huis ook. De Britse koningin Elizardbeth en haar echtgenoot Prins Philip, waren en zijn grootverbruikers als het om offeren van kinderen gaat. Tientallen getuigen hebben dat bevestigt.

Het gaat hier dus om een Wereldwijd netwerk van bezeten kindermoordenaars. Die voor de lol de meest sadistische ‘spelletjes’ doen.

Twee weken terug werden de restanten van 800 baby en kinderskeletten gevonden in een massagraf in Ierland. Naast een weeshuis. Deze baby’s en kinderen stierven allen een gruwelijke dood, dat valt te bewijzen aan de manier waarop de skeletten gevonden werden. De MSM maakt er een draai aan, maar er valt niets meer te draaien, de waarheid komt naar boven, letterlijk in dit geval…

We leven in een tijd dat meer en meer duivelse zaakjes aan het licht komen. Vandaar ook de steeds heftiger wordende mindcontrol. Wie had een aantal jaar geleden kunnen bedenken dat hele volksstammen zich op 25 juni 2014 enkel nog druk maken over de spits van Uruguay die iets stouts gedaan heeft? Het Midden-Oosten daar kijkt men liever niet meer naar. Afrika zijn we tientallen jaren geleden al ‘vergeten’. Satanische kindermoordenaars in Nederland? Waarvan er eentje zelfs minister-president is? Ach, dat hoeven we niet te weten!! Neeeeeeeh Micky, hou die negatieve zooi bij je, we zitten namelijk in de tweede ronde van het WK!!! En ook al was er geen WK dan nog had het niemand geïteresseerd.

Onderaan dit artikel vind je een half uur durend interview met Kevin Annett. Kevin maakt onderdeel uit van het International Common Law Court of Justice. Kevin Annette was jaren terug dominee in Canada, en kwam er in die functie achter wat onder andere koningin Elizardbeth allemaal deed. Het ging dan voornamelijk om het stelselmatig laten ‘verdwijnen’ van native indianen kinderen uit Canada. Die dan ritueel geofferd werden. Kevin Annett maakte er zijn levensdoel van om alle satanische kindermoordenaars te vervolgen. Een nobel streven, en nu anno 2014 lijkt het er eindelijk op dat zijn initiatief resultaat gaat boeken. Maar dat kan alleen als meer mensen op de hoogte zijn. Als we een keer met z’n allen onze mind-ego’s aan de kant trappen en schijt hebben aan wat anderen van ons denken als we de waarheid vertellen. Kevin verteld in onderstaande video onder andere dus over de 800 kinderlijken in Ierland, en over de sadistische jachtpartijen van Mark Rutte. Mark Rutte was niet de enige, lang niet de enige zelfs. Namen die nu genoemd worden zijn die van miljardair George Soros, welke een persoonlijke vriend was van Prins Friso en is van Mabel Wisse Smit. Prins Friso wordt ongeveer in alle zaken genoemd die ik gehoord heb trouwens… Hij werd zelf ook opgeofferd vorig jaar door zijn eigen familie. Want hij stond op het punt genoemd te worden door Laurent Louis, een ex politicus uit België Misschien wilde Friso wel praten? Ik denk het niet. Ik denk dat de ‘koninklijke’ familie eieren voor hun geld kozen, en liever een dood familielid hebben dan eentje die besmet zou raken. Zo ging dat ook met Prins Claus. Mabel Wisse Smit is ook een steeds terugkerende naam bij dit tribunaal in Brussel. Dat verbaast mij niets.

Ook Prins Albert van Belgiëwordt meerde malen genoemd. Vorig jaar was hij nog Koning Albert van België Zou dit tribunaal hem gedwongen hebben om af te treden?

Ik bedoel, het staat niet lekker op je CV als je door steeds meer getuigen genoemd wordt als sadistische kinderjager. Want wat men deed, wat getuigen verklaard hebben, is letterlijk jacht maken op kinderen. In de bossen bij Oudergem en bij Zwolle. De Nederlandse getuige die twee weken terug op tape een verklaring aflegde, was een insider. Een medewerkster van de ‘Octopus’, wat de bijnaam is voor de maffia organisatie die in Nederland en België alles regelt. Drugs, kinderen, you name it… en ze hebben nauwe banden met de ‘koninklijke’ families. Deze ex-medewerkster was in 1996, 2000 en 2004 aanwezig bij deze jachtpartijen. Ze zag naast Mark Rutte, Friso, Mabel wisse Smit, George Soros, Prins Albert en een Ierse kardinaal nog iemand anders. En met die nog iemand anders wordt meteen iets anders opgelost. Want ja het leger is op de hoogte. Het leger zit er vuistdiep in. Het leger patrouilleerde tijdens deze satanische jachtpartijen. Zowel het Belgische als ook het Nederlandse leger. Maar goed, hun baas Dick Berlijn was dan ook een deelnemer aan de sadistische kinderspelen. Zou deze viezerik daarom al die medailles en lintjes om zijn nek hebben hangen?

Deze sadistische kinderspelen hadden makkelijke spelregels. Men haalde een aantal kinderen uit jeugdgevangenissen. Vertelde deze gevangenissen dat deze kinderen op het paleis van tante Bea mochten werken. En vervolgens werden deze kinderen gedrogeerd en uitgekleed. Vervolgens werden ze naakt het bos in gejaagd. En dan kon de jacht beginnen. Ja walgelijk, maar het wordt nog walgelijker. Men had ook trofeeën. Als een jongen ‘geschoten’ werd dan hakte men de penis van zo’n jongen eraf en ging er blij mee staan zwaaien. Daarna werden deze penissen opgehangen in ‘koninklijke’ paleizen in Nederland en/of België. 

Ik hou deze zaak in de gaten, mocht er nieuws zijn dan breng ik het hier op IR. Bekijk onderstaand interview voor meer informatie over wat ik hierboven beschreven heb!

Micky

25-6-2014

2 jaar ago

17 Comments

 1. Ik word al een tijdje niet meer goed van de mensen om mij heen met hun ingenomen propaganda’s,ik heb bijna niemand meer om mij heen waar ik nog mee kan over praten.
  Ik kwam al een keer bij leger des heils in een conflict(kwam voor voedselbank)die vrouw keek mij aan alsof ik gek was toen ik zei dat alles is opgebouwd door verenigde naties.
  Ik kon bijna weer in het gekkenhuis opgesloten zitten leek het wel en was toen maar weer opgestapt…
  Enzo zijn er hoop mensen koninklijk gezind waarddoor ruzies zijn ontstaan.
  Ik heb al jaar geen t.v meer die aangesloten is en niemand praat terug wat hun bevindingen zijn(lekker belanrijk)
  Toch word ik er beroerd van als dat dding aan staat met al die leugens van geschiedenis documentaires en wat ze je wel niet willen aanpappen met die rare commercie en rare nachtprogramma’s.
  Ik heb gehoord van kennis dat er opleidingen zijn om mensen uit te kleden om een nep paragnost te worden (vragen naar de bekende weg) of er zijn opleidingen om met sjansen geld binnen te halen vond ik al ziekelijk worden.
  Wij horen allemaal gezond te zijn dacht ik met gratis stroom en dus gas omdat het overal is om ons heen en makkelijk gas van kan maken.
  En 80 %van alle kosten van de aarde gaat daar naartoe en heel veel mensen kunnen dat niet betalen en tesla wou iedereen mee blijmaken en dan zou je geen hongerige ethiopers of wathever moeten hebben.
  En als je een oplossing moet de mens weer teruggaan als boer en de boeren hebben lijkt het wel allemaal verkocht aan de reagering en isbn nummer afstaan of slavenpas.
  Dan heb je nog ‘cloningcenter’ ooit van gehoord?
  Ieder geval hoop ik een antwoord cheers.

 2. In het algemeen bedoeld Joost.
  Ik bedoelde eigenlijk; Wat is waar?
  Ik begin namelijk steeds meer het gevoel te krijgen dat veel van dit soort verhalen de wereld in worden gebracht als afleiding.
  Het zou kunnen zijn, alles is mogelijk op dit ruimteschip, echter kan het net zo goed bedoeld zijn om een hoop verwarring te scheppen, hoe gekker, hoe beter.
  Om er voor te zorgen dat we met ons allen weg worden gehouden van onze essentie.
  Want menigeen kan dan wel afgeven op aale zooi die via de tele-visie over de mens wordt uitgebraakt, ik ben van mening dat internet daar absoluut niet van verschoont blijft en bij uitstek het medium is om er nog een flinke schep bovenop te doen.
  Beter te leven en waar te nemen in de organische, de echte wereld i.p.v. de viryuele wereld welke steeds groteskere vormen aanneemt en menigeen wegtrekt van de essentie van ons bestaan.
  Dat.

  met vriendelijke groet.

 3. Alternatieve media die slechts over buitenaardsen publiceren, zijn maar al te vaak geïnfiltreerd. Bovendien, de auteur doet hier hetzelfde, de rol van het Vaticaan en de Jezuïeten wordt sterk onderbelicht. Kevin Annett publiceerde vooral over pedofilie vanuit weeshuizen en internaten, die gerund worden door priesters en nonnen. Ik weet dat jeugdgevangenissen ook gebruikt worden door de Jezuïeten, maar ken daar van geen publicatie van Kevin Annett, wel rond Jimmy Savile.

  De gecensureerde documentaire over de Franklin Cover-up, Conspiracy of Silence, meestal te vinden op internet, gaat over een Katholieke weeshuis, dat gebruikt wordt om het pedofiel netwerk op te zetten. Boys Town. Een weeshuis met dezelfde naam in Australië werd eveneens in verband gebracht met systematisch kinderen martelen.

  Als bron in dit artikel voor Mark Ruttes martelen van kinderen, is slechts Kevin Annett. Ik weet dat hij dergelijke publicaties deed, maar zijn eigen bron inzake erbij, zou het artikel iets geloofwaardiger maken. Niet dat ik het niet erg waarschijnlijk acht als juist, maar er zijn genoeg mensen die dergelijke lekken voor het eerst horen.

  Meer informatie dan van Kevin Annett over deze netwerken, zijn te verkrijgen van lekkende slachtoffers. Zoals Fiona Barnett uit Australië, Mauri uit de VS, Svali in het interview met Greg Szymanski.
  Hier de website van Mauri, een van de beste bronnen op internet:
  http://reflectionsinthenight.com/

  1. Je had die eerste twee zinnen ook achterwege kunnen laten. Waarom ben ik geïnfiltreerd? Omdat ik in dit artikel het Vaticaan er niet bij haal? Verdiep je eerst eens in de auteur en zijn website en oordeel dan pas zou ik zeggen…

   Bedankt voor de rest van je reactie buiten die eerste twee zinnen om, dat is wellicht informatie waar mensen iets mee kunnen, dus ik laar je reactie toch toe, schrijvers bashen omdat ze het Vaticaan en Jezuïeten niet in al hun artikelen benoemen vind ik echter meer treurig trolgedrag.

   1. @Micky…ik weet niet of hij jou bedoelde. Je schaart jezelf toch niet onder “Alternatieve media die slechts over buitenaardsen publiceren”?
    Je schrijft zelf: “Zelfs de alternatieve media vindt dat te ver gaan, nee daar bericht men liever niet over..”
    Dus ik denk dat het van hem een reactie was op die zin. Over jou zegt hij alleen dat je de rol van het Vaticaan en de Jezuïeten onderbelicht in deze zaken.
    Dat valt toch wel mee als kritiek…? 😉

 4. Hij bedoelt dus dat alternatieve media niet hierover berichten omdat ze geïnfiltreerd zijn. Ging niet over jou. Jij bericht er juist wél over!

 5. Ik heb vanaf December 2016 tot aan nu alles gelezen en ben totaal geschokt over dit alles.
  Ik durf er met niemand over te praten, want men zal mij wel gek vinden.
  Ik heb een man die als kind bij pleeg ouders in Brabant ook vreemde dingen heeft meegemaakt, op gebied van kinder mishandeling.
  Ook hij is gedrogeerd geweest, uit zijn verhalen haal ik nu duidelijk situatie’s er uit die ik gelezen heb.
  Zijn redding was dat hij telkens weg liep als kind en zo in een beschermd woon gemeenschap terecht kwam.
  Nu nog ervaart hij de gevolgen er van, er zijn hele delen van zijn kindertijd weg, hij kan zich het niet meer herinneren.
  Geestelijk is hij beschadigt , en kan daardoor ook geen werk aan.
  Ik heb al zijn verhalen nooit willen geloven, maar nu ..ja het kwartje is gevallen.
  Tv kijken doe ik nu ook niet meer, ik voel mij er niet fijn meer bij.
  En ja er zal wel zeker dingen gebeuren achter ons mensen( volk) wat wij niet weten, en wat kunnen wij er aan doen? .
  Opletten, met alles, er zijn voor je mede mens, politiek , niet altijd geloven.
  Op je eigen gevoel afgaan.
  Ik heb altijd geweten dat er iets was wat zo groot zou zijn en zo verkeerd.
  Nu weet ik dat mijn gevoel waar was.
  Geloof, politiek, Macht ,Geld, Zijn de meest verderfelijke zaken, en heeft nooit iets goeds gebracht.
  Echte Geloof is liefde voor elke vorm van leven.
  Heb elkaar lief, maar ook elk wezen, dier .
  Daar waar haat is , kan geen goedheid zijn.
  En dat is waarom er nu zoveel narigheid blijft.
  Wat er nu overal gaande is, is de strijd om goed en kwaad.
  En wij mensen staan daar midden in.
  Aan ons de keuze waar kies je voor.

 6. Veel mensen geloven dit allemaal niet. Het is groot en niet te bevatten. Toch is veel waar. Zoek op youtube eens op de volgende zaken: `podesta` of bijv. `pizzagate` of bijv. `pedogate` Neems eens de tijd on alles rustig door te lezen dan kom je erachter dat wij (bijna) wereldwijd worden geregeerd door pedofielen, satanisten en crimminelen in het algemeen. Het is, zoals Trump al zei van epidemische vormen. Zoals het er nu naar uitziet is zeker 50-60 van het Amerikaanse congres schuldig aan pedofilie etc etc. Dit is incl. de Clintens, Obama etc etc. Omdat Mark Rutte al eens op bezoek is geweest bij een Bilderberg conferentie en zich daardoor kan aansluiten bij de zg. NWO `Elite` is ook hij zeer verdacht. De jacht op o.a. pedifielen is intussen goed loos gegaan in de USA en spoedig zullen ook mensen in Europa worden gearresteerd!

 7. Ik heb de verklaring ook gelezen van de Brabantse advocate over het kindermisbruik en de jachtpartijen in de bossen tot moord erop volgt.
  Merkwaardig genoeg is er nog steeds geen aangifte gedaan wegens laster en smaad door de betrokken politici en hooggeleerde heren,die zij noemt in haar verhaal. Ik kwam alleen een klacht tegen van Peter van Korlaar tegen de webmaster van de Non Cancer foundation uit Belgie. Peter is een van de vier gebroeders uit de Octopus Bende te Kerkdriel, van beroep muziekleraar en een zeer achtenswaardig man volgens Mr. Bou op zijn Boublog. Er zou toch eerst eens wat meer bekend moeten worden over het vermogen van Kees en Evert van Korlaar en de soort criminaliteit waarin zij zouden uitblinken volgens auteur John Baselmans uit Curacao.
  Het probleem is vooral dat er zich tot dusver maar een getuige heeft gemeld,dat er geen foto’s zijn verspreid van de locatie bij Zwolle, en dat er geen overlevenden bekend zijn, die zich hebben gemeld. Ook de directie van het jeugddetentie centrum heeft geen alarm geslagen over de vermiste kinderen. Als het waar zou zijn dat Beatrix de slachtpartijen gefinancierd zou hebben ten behoeve van haar zoon Friso, dan ga ik ervan uit dat Soestdijk zich chantabel heeft gemaakt tegenover de Bende van Korlaar. Er zouden dit jaar opgravingen zijn verricht op een andere locatie bij Zwolle,maar over het resultaat daarvan weten wij nog niets.
  Het ziet er voorlopig niet erg hoopvol uit, zachtjes gezegd. De doofpot zit muurvast net als in de zaak rond Joris Demmink. In de telefoongids zijn de leiders van de bende niet te vinden behalve de muziekleraar.
  Dan staat er in het kerkdorp Hoenzadriel een monumentale molen, die binnenkort moet worden afgebroken volgens het Brabants Dagblad. De molenaar heet Adelbert van Korlaar, bijgenaamd de Tweespaltmaker.
  Onderzoeker Baselmans vertelt ook dat de misdaad-journalist van Elsevier, Gerlof Leistra, ervoor gezorgd heeft dat de dochter van Peter van Korlaar een mooie baan kreeg bij het weekblad op de afdeling Wetenschap. Zij werkt daar inderdaad, maar of dat echt via Leistra is gegaan valt niet te achterhalen. Deze journalist wordt ook genoemd als toeschouwer tijdens de satanische rituelen naast Rutte, Wilders, Soros en Mabel e.v.a.
  Het is bekend dat er tijdens de periode Dutroux ook jachtpartijen werden georganiseerd in de bossen bij kastelen van notabelen zoals Baron de Bonvoisin. Minister van den Boeynants en een aantal bankdirecteuren werden later erkend door de meisjes die er levend vandaan kwamen.
  In Washington speelt momenteel een zaak rond het Pizza restaurant van een invloedrijke democraat als gevolg van emails die door Wikileaks bekend werden gemaakt. Centraal figuur in deze geruchtmakende affaire is John Podesta, oud-adviseur van Bill en Hillary Clinton. De verdwijning van Madeleine Mc Cann uit een hotel in de Algarve op 3 Mei 2007 wordt nu ook in verband gebracht met John en Tony Podesta vanwege de gelijkenis op de politiefoto’s. De twee democraten logeerden destijds in de villa van Sir Clement Freud, evenzeer een verklaarde pedofiel en kleinzoon van Sigmund, dichtbij het hotel in Porta de Luz, Portugal. President Trump en zijn dochter Ivanka zouden volgens insiders een einde willen maken aan human trafficking en pedocrime, vooral omdat hij onder vuur ligt bij zijn vijanden en de media. Mijn speurtocht in de politiek begon in 1975 toen er een mediahype ontstond rond de duistere praktijken van sekten als Moon en Scientology. Deze sekten genieten trouwens ook bescherming van het Witte Huis en de geheime diensten. Kijk maar naar het MK-Ultra projekt uit de jaren 50 van de CIA. In de openbare bieb ontdekte ik jaren terug een boek met als titel ”De moorden van de CIA”, geschreven door twee auteurs uit India van linkse signatuur.(1988) Er was ook een heel hoofdstuk bij over het Media Imperium van de koreaanse messias.
  Mijn documentatie werd opgenomen in het boek ”Jeugdsekten in NL” (1980)
  Wordt vervolgd en nu wel te rusten, snaveltjes dicht.

 8. KAN HET NIET ZO ZIJN DAT HOOGGEPLAATSTEN WORDEN GEINTIMIDEERD EN BEDRIJGD ? HOE KAN DIT ALLES ZO MAAR PLAATSVINDEN? Mijn zoon en ook andere patienten worden vinnen de Julius apz vermoord daar zijn psychiaters bij betrokken en een Indonesische criminele vrouw.Wat is hier gaande en waarom word er niet ingerepen internationaal ? ALLES MOET UITGEZOCHT WORDEN HOE IS DIT ALLES ONTSTAAN. DE CORRUPTIE BIJ DE POLITIE KLOPT. DE FROUDE BIJ DE ARTSEN OOK. WAT IS HIER IN GODSNAAM GAANDE ??? DIT MOET STOPPEN !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *