NetNietLive – Uitzending 179 “De Nordics Komen” (22-12-2016)

Uitzending 179 van NetNietLive is vanaf nu na te beluisteren via deze link!

Uitzending 179 mag je eigenlijk niet missen, veel van de informatie die wij delen in deze show vind je nergens anders terug in de Nederlandse alternatieve media. NetNietLive gaat verder waar anderen stoppen, is niet voor niets ons motto.

In de afgelopen week werden we weer eens ouderwets getrakteerd op een flinke dosis false flag terreur, neppe schietpartijen, neppe verhalen over Russische hacks, Facebook wat censuur aan het toepassen is waar Stalin jaloers op zou zijn geweest, en zo hebben wij nog een aantal van dit soort onderwerpen in onze uitzending. Het is belangrijk om te weten dat er krachten aan het werk zijn achter de schermen, en dat het gros van onze wereldleiders niet tot die macht achter de macht behoort. Het zijn puppets, die braaf doen wat hen verteld wordt om te doen. It’s a lizard thing, laten we maar zeggen..

David Icke werd voor gek verklaard, en wij waarschijnlijk ook nu we het in onze show uitgebreid gehad hebben over shapeshiftende reptilians, die overal ter wereld hoge posities inkleden. De Bushes, de Clintons, Obama, wie is er eigenlijk geen hagedis-achtig wezen? Antwoord: Donald Trump. Aldus onze nieuwste klokkenluider. Het einde is in zicht voor de reptielachtige kliek wat zich elites noemt, het is tijd voor de Nordics, de Orion Nordics om precies te zijn. Zij zijn het die de nazi’s hielpen met het ontwikkelen van ufo’s. Wij hebben veel informatie in onze show over de ‘space wars’ die gaande zijn en waar deze reptilians stukje bij beetje verjaagd worden door de Nordics. Vandaar de showtitel, de Nordics komen eraan. En Trump is van dit alles op de hoogte, niet voor niets wil hij NASA weer gaan gebruiken voor waar het oorspronkelijk voor gecreëerd was: de mensheid moet de ruimte in. We hebben nieuwe lagen van controle nodig om ons te laten manipuleren. NetNietLive heeft er zin in, wij houden wel van een verandering van de wacht.

Dit alles en nog veel meer hoor je in uitzending 179 van NetNietLive!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *