NetNietLive – Uitzending 188 “NetNietNepNieuws” (2-3-2017)

Uitzending 188 van NetNietLive is vanaf nu na te beluisteren via deze link!

Onderwerpen in deze show (willekeurige volgorde):

AIVD spant samen tegen de president van de Verenigde Staten.

Facebook fact checkt nu ook op nepnieuws in Nederland.

Wat heeft CERN met het Mandela effect te maken?

Elon Musk schiet vanaf 2018 rijke toeristen in een baan om de Maan.

NASA ‘ontdekt’ weer eens wat afleiding planeetjes.

Politiek geeft eindelijk toe dat de global warming scam ons als burgers miljarden gaat kosten.

Apple maakt haast met gezichtsherkenning software, zodat je je iPhone kan unlocken door er naar te kijken.

UPS test met drones om pakketjes te bezorgen.

Sharon Dijksma en de emissie rechten scam.

Tweede Kamer stemt in met gecontroleerde wietteelt.

Coen Vermeeren houdt zich dom bij Humberto Tan aan tafel.

Engelsen gaan grijze eekhoorn bevechten met Nutella.

Facebook breidt zelfmoordpreventie-functies uit.

Zweden voert dienstplicht opnieuw in, ook voor vrouwen.

Surinamers in actie voor zeeschildpad.

Terror Cayla.

Trump wil 50 miljard euro per jaar extra uittrekken voor defensie.

RTL speelt dubieuze rol en zet zich actief in voor strengere internet wetten om haatpraat tegen te gaan.

Dit alles vind je in uitzending 188 van NetNietLive, voor ieders wat wils dachten wij zo!

42 Responses to NetNietLive – Uitzending 188 “NetNietNepNieuws” (2-3-2017)

 1. ikke schreef:

  Zegt de heer C.Vermeeren op 2:44:46 nou Ifo’s?? Kan aan mij liggen maar het lijkt er wel op….zou me in ieder geval niet verbazen.

 2. rob schreef:

  In hoeverre is het verhaal van Elon Musk wel waarheid? Zag laatst een clipje van een lancering van een raket van Elon Musk. Op een gegeven moment zag je een control- room waarbij dan allerlei knappe koppen behoren te zitten om de lancering tot een succes te maken. Iemand had commentaar op de clip en vroeg of de kijker niets iets opviel. Mij viel niets op, totdat hij vertelde, kijk eens naar de mensen die er zitten. Ja, er bleken allemaal hele jonge mensen achter de control schermen te zitten. Normaal zou je verwachten dat er allemaal zeer geleerden en ervaren mensen zitten die al gauw tegen of over de 50 jaar oud zijn. Er zaten maar een 2-tal personen waarvan ik zou zeggen, dat lijkt een professional. De rest waren allemaal erg hele jonge mensen. Er zat zelfs een jong meisje van nog geen 20 met een slordig sweeter aan achter een computer scherm. Toen dacht ik, nee dat beeld klopt helemaal niet. Alles in scene gezet?

  • G-Man schreef:

   Dat zou je haast denken, vooral als de meeste ruimteprogramma’s niet eens de ruimte in gaan voor geld en/of veiligheidsredenen. Laatst een video met zogenaamd ufo’s tijdens een raketlancering (ruimtepuin of bubbels). Er is nog genoeg materiaal dat laat zien dat wat veel in de ‘ruimte’ gebeurd een in scene gezette misleiding is. Reden? Kijk maar naar die FE beweging, pure afleiding en meer verdeeldheid. Goede vorm van project chaos.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Geen idee of zo’n beeld echt is in zo’n controlroom. Maar los daarvan vind ik dat leeftijd helemaal niets uitmaakt net als kledingstijl. Vergelijk het me Silicon Valley, bij Google, Microsoft en andere grote techgiganten werken ze ook in vrijetijdskleding en maakt het niets uit hoe oud je bent. Bill Gates en Steve Jobs waren ook broekies toen ze begonnen. Leeftijd zegt mij dus niets, aan de hand daarvan kan ik niet concluderen of iets nep is.

 3. rob schreef:

  Ik kan de link wel proberen op te zoeken als er interesse is. Ik kan best voorstellen dat er van die jonge genieen zitten. Maar als je het echt hebt over een ruimtevaart programma, dan is een bulk aan vele jaren ervaring toch een must?
  Beste G-man. Die ruimte bubbels heb ik ook gezien.Gewoon een opname van het ruimteoefenstation in het water bazin? Of de interviews van astronauten in de ruimte. Ik zelfs van 2 astronauten onafhankelijk een interview gevolgd dat ze zich verspraken, dat ze hopen ooit de orbit te kunnen verlaten. What te fuc.?En dat ze het van belt radiation probleem hopen op te lossen. Maar nu moet ik stoppen want ik ga doordraven. Dan wordt ik ook zo’n knotsgekke platte aarde believer, en ben ik rijp voor de psychiater en dat wik ik niet, dus ik ga ik me hier niet meer in verdiepen, haha.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Haha ja dat is inderdaad beter Rob, ik vond al dat er een aantal van die platte aarde onwaarheden in je reactie zaten, maar toen las ik door en geef je het zelf ook aan. Die platte aarde meuk is niet goed, maar dat wisten we al. Zoals dat gewauwel dat we niet door de van allenbelt of hoe dat ook heet kunnen vliegen en dat soort onzin. Die lui hebben nog nooit van het geheime ruimteprogramma gehoord, en kennen het principe van een stargate of wormhole ook niet, want vliegen in een rechte lijn is denken in oude technologie. Hetgeen we in Star Trek en Stargate zien komt veel dichter bij de realiteit.

 4. rob schreef:

  Dat klopt Micky. Je moet steeds uitkijken want voordat je het weet raak je erin verstrikt. bv de aarde kromming, waarom kun je een schip op grote afstand nog steeds zien aan de horizon en dat soort stomme vragen.Ik kap ermee!En als je je gaat verdiepen over dat Nelson Mandela effect wordt je ook helemaal knotsgek. Ik dacht dat ik had geleerd dat het hart links zat en dat je de apex van het hart een aantal centimeters onder je linker tepel kon palperen, blijkt het hart nu ineens in het midden te zitten.Toch niet goed opgelet tijdens de anatomie lessen? Foei!

 5. ikke schreef:

  Heey Micky, je had het ook over dat wij in de originele tijdlijn zitten, de organische. Als moeder aarde volledig is getransformeerd naar 5d en (voor degene die mee transformeren) naar 5d, blijven wij en moeder aarde dan organisch en dus ook los zullen zijn van het synthetische?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Het is niet alleen 5D, het zijn alle dimensies van dit Universum t/m 12D die wij en moeder Aarde symbiotisch in onszelf integreren. Dat staat inderdaad los van het synthetische, al zijn we dan weer puur multidimensionaal en vij om te staan en gaan waar we willen, dus tripjes naar het synthetische universum kunnen we ook nog steeds maken, net als dat we nu naar de dierentuin kunnen gaan haha. Ascentie naar 5D is een new age valkuiltje, het is veel en heel erg veel meer dan ‘alleen’ dat 🙂

   • rob schreef:

    Dag Micky. vraag je mbt tot 5D. Het is dus de hele aarde met alle dimensies die aan het veranderen zijn? Ook alle dimensies in ons hele lichaam? Ik ben nu ene Dolores Cannon aan het volgen wat zij te zeggen heeft over dit proces. Ik dacht eerst een hoop 5D new age shit maar ze heeft interessante dingen te zeggen, ook door veel onderzoek zelf te doen. Mensen die in the field werken, daar hou ik wel van. Wat is er nu volgens jouw aan het gebeuren met de aarde? Er wordt bijvoorbeeld gesproken dat de aarde zich nu spitst in een nieuwe aarde, wat uniek schijnt te zijn. Ook dat er een spitsing komt van mensen/zielen. Op de oude aarden blijven de mensen die daar zelf voor kiezen, dat is de aarde de we nu kennen, vol met oorlogen, vervuiling enz en andere negatieve shit. eerlijk gezegd voel ik me steeds minder thuis hier, voel het ook aan het lichaam. De nieuwe aarde wordt vertegenwoordigd door mensen die hele andere normen en waarden hebben. Oorlogen komen hier ook niet meer voor. Zitten we nu midden in dat proces?

    • ikke schreef:

     Heey Rob, ik heb nog even gezocht maar kan t artikel van Micky niet zo snel vinden. Hij beschrijft in dat artikel oa. dat Micky 3d (en sommige van ons) op deze aarde alles shit, oorlogen, rampen ect. niks van gaan merken. Wij transformeren ‘denk ik’ mee met moeder aarde naar een ander niveau en worden zoals bij de reactie staat beschreven multidimensionaal..
     Dolores Cannon heeft wel goede dingen verteld maar is niet meer onder ons…

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Pin mij daar niet op vast, het gaat er niet om wat ik vind of voel of denk te weten, het gaat erom wat een ieder van ons voor zichzelf voelt en weet. Zo lijkt het namelijk net een uitvlucht, ook al zal je het waarschijnlijk zo niet bedoelen, maar oorlogen en een heleboel shit gaan we zeker nog meemaken hier op Aarde. Het is niet zo dat we door een of andere tover truck dat niet gaan meemaken. Een ieder van ons heeft zjin of haar eigen unieke pad en proces, en daarnaast gaan we als mensheid door een aantal dingen heen. Oorlogen en shit (dat kan van alles zijn) horen daar wel degelijk bij.

      Eigenlijk heb ik niet veel zin om onder NetNietLive dit soort verhalen te beantwoorden, dat is voor een volgende keer dus want ga het nu ook niet weghalen, maar in het vervolg wil ik uitzendingen van NetNietLive vooral open laten voor opmerkingen/tips/kritiek/liefdesverklaringen et cetera die te maken hebben met onze radioshows. Dat even terzijde, ga ik nu door met mijn verhaal 🙂

      Als ik het heb over uit en in deze dimensie kunnen shiften als het ware, dan is dat iets wat pas aan het einde van het hele proces mogelijk zal zijn. Daarvoor dienen we ieder afzonderlijk van elkaar aan en in onszelf te werk te gaan, daar zijn nog niet heel veel mensen actief mee zowel wakker als niet wakkre mensen doel ik dan op. We zullen alles dienen te integreren in onszelf, zowel licht als duister. Ik proef altijd een beetje uit heel veel verhalen die ik lees of hoor op het internet dat er naar de positieve kant wordt verlangd, werelden zonder oorlog en zonder uitbuiting et cetera. Maar dat is 1 kant van dualisme omarmen en integreren. We hebben allemaal ook duistere kanten en aspecten, en velen van ons zien die duistere aspecten het liefst niet onder ogen of negeren ze. Maar ze mogen er wel degelijk zijn die duistere aspecten en kanten daar is niets mis mee, want het maakt ons heel en compleet. Het duister in de wereld en in onszelf negeren of willen ontvluchten is 1 kant van het gehele spectrum kiezen.

      Er zijn splits gaande, zo voel ik. Maar er komen geen meerdere Aardes. De Aarde zal altijd de Aarde blijven, maar dan in een andere vorm, net als dat wij onszelf blijven maar dan in een andere vorm. Wij zijn (als het goed is) met een proces bezig van ons mind-ego transmuteren. De Aarde doet hetzelfde, en deze laag waar we nu in leven hier is haar laag van mind-ego. Wat ook vervormd is en niet meer werkt. Dat proces is inderdaad ingestart, maar dat was het al mijn hele leven en ver daarvoor, het is ook bij haar een proces en dat proces komt in een stroomversnelling naarmate er meer mensen wakker worden uit de trance en zichzefl weer bewust verbinden met hun moederplaneet.

      Veel meer dan dat weet ik ook niet. Ik kan speculeren net als iedereen, en ik voel van alles, maar gevoel is ook lang niet altijd te vertrouwen. Ik weet dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen. In onszelf en buiten onszelf. En ik doe verslag van dat proces along the way, vanuit mijn eigen ervaringen, weten en gevoel, en daarbij roep ik een ieder op om dat ook te doen voor zichzelf en niet op mij te vertrouwen, want dan zoek je het buiten jezelf.

      Dolores Cannon was (en is eigenlijk) een topwijf. Haar methode wordt ook in Nederland beoefend trouwens.

     • rob schreef:

      Ha Ikke. Micky heeft inderdaad daarover iets geschreven.Moet ook opzoeken.Ik denk dat Micky en die Doloris hierin veel matchen. Dolores Cannon vertelde inderdaad interessante dingen, heb haar juist onlangs ontdekt. Ben ook een goede 40tiger, dus hoor bij de groep die het nu extra zwaar heeft omdat wij de weg vrij aan het maken zijn voor de nieuwe generatie. De stukken over Nostradamus zijn ook interessant. De zogenaamde negatieve voorspellingen zijn een mogelijke worse case scenario. Ik heb echter het idee dat een groep mensen al besloten hebben dit niet te willen, en uiteindelijk zullen groeien naar een veel betere wereld.En ik denk dat mensen die op dit soort websites zitten, dit proces zullen ondergaan.Best spannend.

 6. ikke schreef:

  Ja dat 5d heb jij wel eens nader uitgelegd, is eigenlijk 4d in de top.
  Pfff, hier moet ik even over nadenken, hoe ik heerlijk alles lekker zelf kan bepalen en waar ik heen wil…. 🙂

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Haha, ja dat is pas vrijheid he gaan en staan in dit Universum waar je zelf wilt?!

   5D is geen 4D in het model wat ik hier op de website vaak plaats in artikelen. De val zit ‘m erin dat heel veel new age sites zoals in5d.com (hele bekende) het verhaal promoten dat we 4D overslaan en meteen naar 5D gaan. Daar bedoelen ze inderdaad 5D in het synthetische universum mee (dus in 4D).

   Wat ik op deze site beschrijf kan je meer compleetheid noemen, het is geen ascentie.

 7. ikke schreef:

  Ja na tig keer sommige artikelen van jou te lezen is het voor mij nu vrij duidelijk. Het is alleen nu moeilijk voor te stellen, hier heb je tuintje, boompje, beestje, huisje een partner en kids. Dus op een multidimensionaal niveau een voorstelling te maken hoe dan alles er uit ziet is moeilijk….maar ach ik heb der zin an…..

 8. Sebas36 schreef:

  Misschien een stukje visualisatie over alternate dimensions hoe het ongeveer werkt. Door frequentie aanpassen kunnen wij ook in theorie instant shiften tussen deze multi dimensions 3 tm 5D. Tesla/ deed het ook al, Shamaans enz.. Ook onze galactische buren doen eraan. Nu zijn wij aan de beurt. 🙂

  Entering Alternate Dimensions ~ Graham Hancock/ Art Bell
  https://youtu.be/hUFhmBGd2IA

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Altijd goed om Hancock te horen praten.

   Kleine kanttekening: Dit gaat niet over de dimensies 5D t/m 12D, dit gaat over 3 en 4D. De hersenen/mind/bewustzijn waar over gepraat wordt rijkt niet verder dan 4D. 5D is alleen via het hart te bereiken. Voor de rest goede uitleg in die video.

   • Sebas36 schreef:

    Ik dacht dat het juist de bedoeling was/is dat mind en hart bij elkaar komen en van daaruit gaan leven 4D/5D mix of iets dergelijks?
    Net zoals ik via mijn hart met de nodige voorbereidingen multidimensionaal kan reizen…
    3D-fysiek 4D-mind 5D-hartmind Ik dacht dat het zo ongeveer in elkaar zat, waar maakt ik de denkfout?

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Geen denkfout, als je dat zo voelt dan is het zo voor je.

     Hetgeen ik op deze site beschrijf gaat echter verder dan dat. Fysiek is niet beperkt tot 3D in mijn model. Mind gaat t/m 4D. Hart is multidimensionaal, ook 5D maar ook beyond 5D. Veel sprekers en schrijvers beperken zich nu (nog) tot kleine stapjes qua evolutie, van 3 naar 5D, voor mij geldt dat ik als ik over multidimensionaal schrijf ik dan ook echt mutidimensionaal bedoel, alle dimensies met andere woorden

     • Sebas36 schreef:

      Fysiek is in mijn model of gevoel ook 3D niet het einde. Maar in dit voertuig/lichaam waar ik nu in zit is dit dan gelocked tot een bepaald niveau max 4/5/6/7D of hebben we de mogelijkheid in deze vorm het hoogste te bereiken of te connecten? Enki/Lucifer of whatever je die fucker wilt noemen de huidige burgemeester van dit hoekje in het alles zit semi fysiek in 6D That I know.
      Wat zou hier de beperkende factor in zijn die ons klein houdt? Onze mind/lichaam de saturnus cult met hun matrixen media food demonen shills. Misschien wel een combo van alles?
      Ik denk dat dit ook 1 van de vragen zijn waar ikke en ik(lolz) op zoek naar is…

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Ik heb niets met Lucifer en ook niet met Enki. En ik vind dat een ieder zijn of haar eigen ding moet doen of laten. Al dat gelul over Lucifer en/of Enki daar heb ik helemaal niets mee, maar als jij daar wel iets mee hebt dat is dat aan jou, ik ben eigenlijk een beetje klaar met het vragen beantwoorden, op deze site beschrijf ik mijn visie, ik dring het niemand op, als je er anders over denkt is dat ook prima. Maar ik geloof niet in Lucifer, ik geloof en vertrouw vooral op mijzelf.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Lucifer, als ie al bestaat, zit niet in 6D. Dat mocht ie willen…. Nee als Lucifer bestaat dan komt ie niet verder dan 4d. Ik hou de werkelijke dimensies aan, niet dat gelul van andere sites. En ik wil al helemaal niet dat mensen mij vertrouwen en mij volgen. Zoek het voor jezelf uit, zit Lucifer voor jou in 6D? Dan zit ie voor jou in 6D….

       Ik ga er binnenkort een artikeltje over schrijven, maar ben er een beetje klaar mee kan ik nu al verklappen dat mensen mij constant vragen hoe het zit. Dat is niet mijn bedoeling met deze site. Als Lucifer voor jou in 6D zit dan zit ie voor jou in 6D… Op deze site kunnen mensen allles vinden als ze zoeken, ik wil niet dat mensen mij volgen en napraten, vandaar dit antwoord, als jij geloofd in Lucifer in 6D dan is dat ook prima.

 9. rob schreef:

  Dank je voor de tip

 10. Joost schreef:

  Ik vond ’t een leuke show ja??

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Welke show?

   • Joost schreef:

    ??
    Fuck dit, hebben we eindelijk eens een hoop reacties, lult er geen één ook maar een woord over de show??

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Ik heb ook geen idee waar ze over lullen Joost. NetNietLive 4-ever zeg ik, fuck al dat gelul. Oke ik ben dronken, en ik zie tig reacties over dimensie gelul en zo, kan mij niet zo veel schelen eigenlijk, want NetNietLive rulez the world! Tering misschien had ik in deze toestand niet moeten reageren haha, maar fuck dat gelul, dit topic hoort over NetNietLive te gaan!

     • Ank schreef:

      Sorry Micky, maar als je naar de discussie hierboven kijkt, is het niet ‘NetNietLive’ wat de boventoon voert bij de indigorevolution lezers en NetNietLive luisteraars maar het proberen om een beetje vat te krijgen op de belangrijkste materie waarover je schrijft. En aangezien we met elkaar ook naar andere sites kijken laten we onszelf ook vaak weer in de war brengen en dan keren we ons naar jou om ons nog eens uit te leggen hoe het zit.
      Vooral de transformatie van deze laag van waar we nu in zitten is zooo moeilijk te bevatten en dan komen we dus maar weer bij jou aanzetten met onze vragen.
      En dan ben jij weer zo lief om toch antwoord te geven. Sterkte.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       Dat snap ik een klein beetje. Het zou beter zijn als mensen wat minder op die bullcrap sites zouden kijken. Maar aan de andere kant is dat niet aan mij, dat moet iedereen zelf weten. Maar ik pas ervoor om telkens opnieuw dingen te moeten uitleggen, dingen die tot in de details op deze site te vinden zijn. Het lijkt misschien niet zo, maar ik ben visueel gehandicapt, en al die reacties kosten mij bakken tijd en energie omdat ik alles met een vergrootglasfunctie moet lezen en beantwoorden. Plus ik ben geen guru en wil al helemaal niet dat mensen mij napraten en hetgeen wat ik over zaken schrijf uit hun hoofd gaan leren als studie. Ik heb niet de behoefte mensen iets op te dringen, als dingen niet resoneren met mensen dan resoneren dingen niet bij mensen, dat is ook helemaal goed. Dus dat, ik ben gewoon een beetje futloos van al dat gedoe, het kost mij op dit moment veel te veel energie. Op dit moment ben ik uren per dag kwijt aan deze website, en dat doe ik vaak graag, maar ik ben ook maar een mens met z’n beperkingen, en op dit moment heb ik er gewoon even de energie niet meer voor.
       Plus die reactie van mij was er eentje van vannacht toen ik niet echt nuchter de stad uit kwam rollen. Geen excuus, misschien had ik beter de computer uit kunnen zetten toen ik mijn mailbox opende die ik een paar uur daarvoor zo goed als leeg gewerkt had en weer vol stond met allerlei dezelfde vragen die geen ene moer met NetNietLive te maken hebben. Daar kwam mijn reactie uit voort, ik had beter niet kunnen reageren in die toestand, maar ik ben zoals gezegd ook gewoon een mens en ga mijzelf niet beter voordoen dan dat ik ben, dus laat ik ze staan en sta ik ook achter hetgeen ik geschreven heb, misschien had ik het wat tactischer kunnen omschrijven alleen 🙂

      • MichellevL schreef:

       Het beeld wat zich vormt in mijn koppie na de reacties te hebben gelezen; Mick voor de klas die ons “nederige wezens” leert hoe het allemaal in elkaar steekt hihi. Wanneer krijgen we een toets? Om te checken wie het beste heeft opgelet.

       Zelf verantwoordelijkheid nemen voor echt alles is ook moeilijk, zelf ervaar ik het zo ook. Word er meer bewust van wanneer ik de verantwoordelijkheid in iemand anders zn handen leg zodat ik dat kan transformeren naar het in eigen handen te nemen.

       En wat ik verder te zeggen heb over de uitzending is dit……. (niet geluisterd)

       oops haha volgende uitzending misschien weer?

 11. Jos schreef:

  To show, show must go on?

 12. G-Man schreef:

  Nou Mick en Joost, ik vond het wel weer tof dat de show gewoon verder ging waar het gebleven was van de laatste keer.. die klimaatregelingen het is idd om eng van te worden om zo meer cash binnen te slepen voor de regelaars. En het ‘leuke’ ervan is dat eilanden die zogenaamd wegzinken door klimaatverandering in principe komt die al dat gegraaf van het zand. Leuke doofpot om
  Gelijk enge wetjes in te voeren. En idd UFO’s zijn gewoon man-made, daar zijn wel getuigen van zoals de Phoenix Lights in ’97. De meestte mensen reizen met ordinaire vliegtuigen terwijl de ‘elite’ reizen met geadvanceerde vervoer. Dat Trump’s z’n defensiegeld oppomt, tja waar haalt hij het vandaan? De vs heeft gigantische schulden. Tijd zal het leren dat er een gigantisch instorting komt of dat de schuldeisers het genoeg vinden en dat het conflicten ervan ontstaan (zoals we gewend zijn, hetzij proxy of openbaar).

 13. Jos schreef:

  G-man,

  ” Dat Trump’s z’n defensiegeld oppomt, tja waar haalt hij het vandaan?”

  Aangezien men het geld zelf maakt, is men dan toch tevens schuldeiser, of zie ik dat verkeerd?

  • G-Man schreef:

   Ja door de Federal Reserve Bank. Maar dat systeem van geld zomaar printen gaat nog eens zwaar tegenwerken. In de documantaires van zeitgeist word dat uitgelegd.

   • Jos schreef:

    It’s all the same G-man, laat je geen rad voor de ogen draaien.
    Enne, het werkt reeds tegen, lijkt me duidelijk zichtbaar.

    Groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *