NetNietLive – Uitzending 217 “#WhyNotUs” (26-10-2017)

Uitzending 217 van NetNietLive is vanaf nu na te beluisteren via deze link. We hadden in deze uitzending een gast genaamd ‘De Professor’ die ons meer kwam leren over AI, robots en klimaatverandering. Ook de uitgebreide uitleg over de geheime ruimteprogramma’s mag je eigenlijk niet missen om te weten waarom we zo extreem afgeleidt, misleidt en bespeelt worden in deze tijd.

Onderwerpen in deze show (juiste volgorde):

 • De ministers van en de ministers voor op bezoek bij de koning
 • Nederlandse bedrijven delen nucleaire/chemische/biologische wapentechnologieën aan allerlei schurkenstaten. De NOS vond schaatsen belangrijker
 • EU parlementariërs blijken overal binnen het Europees parlement te masturberen
 • De Professor schuift bij ons aan en bespreekt een breed scala aan AI (kunstmatige intelligentie), robot, en klimaat onderwerpen met en voor ons
 • Er is maar één oplossing voor het probleem met Catalunya
 • Pingisme nieuwe doctrine in China
 • Chiners bouwen onzinnig groot en duur ‘ET’ afluisterapparaat
 • Een uitgebreide uitleg over de verschillende geheime ruimteprogramma’s en hun rol binnen de geopolitieke situatie op Aarde
 • Waarom doet Obama net of ie Bill Cosby is?
 • Poetin nu ook al verantwoordelijk voor homofiele rappertjes

Dit alles en nog wat meer hoor je terug in uitzending 217 van NetNietLive!

4 Responses to NetNietLive – Uitzending 217 “#WhyNotUs” (26-10-2017)

 1. Ank schreef:

  In de stukjes die je van Corey Goode liet horen, meende ik de stem van David Wilcock te horen. Waren dat stukjes uit de cosmic disclosure serie? Ik meende je te horen zeggen dat, als er belangstelling voor is, je wel een artikel hierover zou willen schrijven. Ik hou me aanbevolen.
  Heeft de professor je kunnen overtuigen, zowel van het feit dat de opwarming toch echt van de CO2 uitstoot komt en dat er nog geen supercomputers zijn?
  En dan de medische vooruitgang met behulp van Quantum technology. Kijk maar eens op MindTechEnterprises van dr Irene Ceasar. U vraagt en wij draaien. Digitale medicijntoediening via frequencies? Geen probleem. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Hoi Ank, ja die stukjes kwamen uit Cosmic Disclosure, seizoen 1 zelfs, ze zijn nu al bij 8.. Hier kwam Corey net publiekelijk naar buiten met zijn verhaal.

   Ik heb inmiddels besloten niet één artikel, maar waarschijnlijk een hele serie artikelen te schrijven over de geheime ruimteprogramma’s. Inleiding hoop ik de aankomende week te schrijven, het begint vorm te krijgen in mijn hoofd, nu nog op het scherm 🙂 Maar er is heel veel over te schrijven en het is misschien wel één van de belangrijkste topics van deze tijd die vind ik zwaar onderbelicht is in de NL media.

   Echt overtuigt heeft de Professor mij nog niet. Wel van het feit dat een ePipe roken van een dusdanig groenlinks niveau is dat ik overtuigt ben dat ik nooit van mijn leven zo’n ding ga roken. Daar overtuigde zijn ePipe mij van. Maar op het moment dat er over quantam fyica of quentam mechanica (ik weet niet welke van de twee het was) gepraat wordt haak ik na ongeveer 3 seconden af. Ik vond het zielig voor die kat die ze vergiftigden in naam van de wetenschap, dat herinner ik mij nog van het gesprek, maar dat quantum gehannes is niet mijn ding, ik snap het gewoon niet wat het nut er van is. Voor de rest is er weinig blijven hangen van het college bij mij. Ik kan de wetenschap ook niet serieus meer nemen nu ik weet dat ze geloven dat olie samengeperste bladeren en dinosaurusbotten zijn… 😉

   Maar het was wel beregezellig met de Professor in de studio, en dat is wat mij betreft het belangrijkste!

   • ikke schreef:

    Lijkt mij zeer interessant Micky, artikelen omtrent de SSP en die basis(sen) op de maan.

    Ben wel benieuwd hoe ze tzt. de Weinstein, Bushes, Sorootjes, Mcain’s ect. gaan aanpakken moeten wij dan denken aan bijltjesdag?

 2. Ank schreef:

  Het Weinsteingebeuren intrigeert me en er worden verschillende verklaringen voor gegeven. Het disclosure aspect is sowieso het gevolg maar wat was de aanleiding? Waarom werd dit wel opgepikt door de msm en eerdere verklaringen niet.
  Één van de verklaringen was dat het om een ruzie om geld ging tussen de twee broers Weinstein. Een andere, die me meer aanspreekt, was dat nu de “Elite” aan invloed begint in te boeten, ze het nodig vonden om een waarschuwing af te geven dat dit is wat er gebeurd als je ontrouw wordt aan de zaak, waarbij de suggestie is dat dhr. Weinstein uit de pas begon te lopen. Dus buitelt iedereen over elkaar heen om zijn gedrag te veroordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *