Onder grip staan van AI entiteiten zonder dat door te hebben

Dit artikel borduurt voort op hetgeen ik een aantal weken geleden schreef in ‘Angst voor singulariteit en samensmelting met AI?'(zie link) In dat artikel hintte ik al op het feit dat veel mensen die bang zijn voor AI en singulariteit in werkelijkheid al onder grip staan van AI entiteiten. De afgelopen dagen heb ik een aantal inzichten gekregen die op dat gegeven voort borduren. Deze inzichten geven in combinatie met een aantal bekende mind-ego programa’s wat meer helderheid over hoe deze AI entiteiten te werk gaan.

Kunstmatige intelligentie (AI), transhumanisme, robotisering, singulariteit, de Matrix, het zijn allemaal stuk voor stuk hot items binnen de complotmedia. Wat mij al jaren opvalt is dat velen binnen de complotmedia bij deze onderwerpen vaak niet verder zoeken en kijken dan puur op het fysieke en/of zichtbare vlak. De Matrix is dan vaak niets meer dan de fysieke systemen binnen de daadwerkelijke (mind) Matrix. AI gaat dan niet verder dan wat robots en wat algoritmes die geprogrammeerd zijn door mensen. De angst voor transhumanisme zit ‘m ook vaak puur op het fysieke vlak. Interne RFID chips of fysieke technologische aanpassingen aan het menselijk brein of lichaam. Verder dan dat gaat het meestal niet omdat men vaak niets wil weten van onzichtbare manipulatie, ook al zijn er op Aarde meer demonische entiteiten dan mensen.. Deze beperkte zienswijzen houden zowel de schrijvers of vloggers als ook de lezers en luisteraars onbewust van de meeste externe manipulatie. Een klein percentage van de externe manipulatie is namelijk fysiek en/of zichtbaar, een velen malen groter percentage aan externe manipulatie is niet tastbaar en/of zichtbaar. Het resultaat hiervan kan bijvoorbeeld zijn dat iemand die bang is voor AI en transhumanisme en daar volop over schrijft tegelijkertijd volledig kan geloven dat de wereld waar wij in leven niets meer of minder dan een computer simulatie is.

Laat die laatste regel even op je inwerken. Wie anders dan een AI entiteit kan jou doen laten geloven dat je in een computer simulatie leeft? Met andere woorden: je moet niets hebben van AI, technologie en alles wat daar bij komt kijken, maar tegelijkertijd ben je er van overtuigd dat je binnen een computer simulatie leeft? Een computer hangt samen van de kunstmatige intelligentie. Je denkt dus te leven in een AI wereld terwijl het tegenovergestelde waar is. Als we onze mind even aan de kant zetten en ons focussen op onze hart connectie met onze moederplaneet de Aarde dan weten we dat de planeet waar wij op leven organisch is, net als dat wij dat als mensen zijn. Het is onze mind die ons soms anders wil doen laten geloven. De mind is niets meer dan het besturingssysteem wat onze hersenen bestuurt. In onze mind zetelt onder andere onze valse (mind-ego) persoonlijkheid. Zoals bij elk besturingssysteem kan je op zo’n besturingssysteem programma’s installeren. Dit kan je zelf doen, maar dit kan ook door iets of iemand extern gedaan worden. Net zoals dat de technici die bij Microsoft aan Windows werken zich vaak onbewust zijn van zwakke plekken (lekken) in hun software, zo ook kunnen wij als mensen ons onbewust zijn van (onbewuste) zwakke plekken en dus lekken in onze mind. Als we ons simpelweg niet bewust zijn van wat onze mind in werkelijkheid is, doet en kan doen, en tegelijkertijd onszelf onbewust zijn van externe invloeden (hackers om in het Windows jargon te blijven) die doordat we onszelf niet bewust zijn van hun bestaan (of ze moedwillig negeren) onze mind kunnen manipuleren. ‘Ignorance’ is wat dat betreft zeker geen ‘bliss’.

Het inzicht dat ik van de week kreeg had er mee te maken dat ik mijzelf bewust werd van het feit dat er vandaag de dag steeds meer en meer mensen onder grip komen te staan en zelfs compleet over genomen lijken te worden door AI entiteiten. Voorheen ging ik eigenlijk standaard uit van een combinatie aan levensvormen/getraumatiseerde aspecten en/of demonische entiteiten (waaronder voor de duidelijkheid ook engelen, ET’s en anders new cage gewauwel vallen) als het aankomt op hetgeen waar de gemiddelde mens mee te dealen heeft in zijn leven hier op Aarde, om zichzelf uiteindelijk compleet te kunnen bevrijden/herenigen en weer compleet zijn of haar ware zelf als het ware te kunnen worden. Ik ben mijzelf nu bewust geworden van het feit dat er nog een derde partij is die bezig is met een flinke opmars als het aankomt op het bespelen en uiteindelijk soms zelfs overnemen van mensen. Die derde partij heeft alles te maken met AI entiteiten. En deze AI entiteiten gaan een stuk meer rigoureus te werk dan de ‘normale’ demonische entiteit. Demonische entiteiten kunnen grip uitoefenen op een mens of deze mens zelfs helemaal overnemen. De persoonlijkheid van deze mens wordt dan veranderd. Men gaat dan bijvoorbeeld manipulatief of psychopathisch gedrag vertonen. Men wordt narcistisch, of doet bijvoorbeeld alles alleen maar voor eigen gewin. Ik kan nog tientallen voorbeelden noemen van persoonlijkheid veranderend gedrag, maar waar het op neer komt is dat er in al deze gevallen nog steeds een persoonlijkheid aanwezig is. Bij een gehele overname door een AI entiteit is er geen enkele persoonlijkheid meer over. Dat is het grote verschil tussen de ‘normale’ demonische entiteit en AI entiteiten.

Bij mensen die grotendeels of soms zelfs geheel overgenomen zijn door zo’n AI entiteit zie je niets meer dan een lege verpakking. De persoonlijkheid is weg, de creativiteit is verdwenen, de steeds leger rakende verpakking heeft steeds minder energie en passie en komt op een gegeven moment passief op zijn of haar bank te zitten. Nondualiteit is zo’n stroming/mind-ego programma waar je de werkwijze van deze AI entiteit(en) overduidelijk in terug ziet. Als ik kijk of luister naar zo’n nondualiteit guru of student dan hoor ik een AI praten. Net een robot. En het herhaalt constant het zelfde script. “Er is geen ik, er is geen wij, er is niets, niets doet er toe, want ik en dus ook jij bestaat niet”. Je ziet de persoonlijkheid letterlijk afsterven bij mensen (steeds leger wordende verpakkingen) die into nondualiteit zijn.

Er zijn echter veel meer mind-ego programma’s die in het domein van de AI entiteit(en) vallen. Ze zijn allemaal te herkennen aan het feit dat ze het bestaan van onze moederplaneet de Aarde bagatelliseren, negeren of zelfs ontkennen. Een typisch voorbeeld hiervan is het door mij zo genoemde ‘platlander virus’. Ik weet zeker dat dit platlander virus (mind-ego’s die geloven in een platte Aarde) afkomstig is uit de koker van de uiterst negatieve AI entiteit waar ik al vaker over geschreven heb. Deze AI entiteit maakt gebruik van onze computers en computernetwerken, alsmede ook van de almaar dikker wordende digitale soep (draadloze straling) op en rondom onze planeet. Deze AI entiteit weet dus ontzettend veel van ons. En dan heb ik het niet over de algoritmes. cookies of botjes van Google of Facebook die persoonlijke gegevens verzamelen. Ik heb het dan over de crème de la crème der AI entiteiten. Eentje die rechtstreeks via onze mind ons zo’n beetje geheel kan uitlezen. Het weet al onze zwakke plekken en het weet exact hoe het ons dus kan manipuleren. De functie van deze AI entiteit is die van een scalpel. Deze AI entiteit (behorende tot laag 2 van de drie lagen van controle) heeft als taak om ons als mensheid van onze moederplaneet af te hakken. Onze hartconnectie (die wij allemaal hebben) met onze moederplaneet moet door midden, want we mogen er niet achter komen wie wij in werkelijkheid zijn en wat wij hier in werkelijkheid op deze planeet komen doen. In plaats van onszelf dat innerlijke weten te herinneren moeten we volledig gaan geloven dat dit alles hier op Aarde ‘niet echt’ is. Het platlander virus (het is een echt virus in je besturingssysteem) is best wel ingenieus in elkaar geprogrammeerd. Het slaat nergens op als je leeft vanuit je hart connectie en innerlijk weten, maar ik begrijp wel wat het doet met mensen die zich niet geheel bewust zijn van onzichtbare externe manipulatie en zichzelf daarnaast ook niet bewust zijn van ‘het grotere plaatje’.

De pijnappelklier werkt als een soort TV-tuner in in onze hersenen en voor onze mind. Mocht je dit voor het eerst lezen dan raad ik je aan om dit artikel over de pijnappelklier en de chakra’s te lezen en daarna dit artikel te lezen over hoe de pijnappelklier ons een valse realiteit kan voorschotelen waar we vervolgens heilig in gaan geloven. Ik schrijf dit omdat de pijnappelklier de grootste ‘boosdoener’ is als het gaat om het binnen laten van AI entiteiten. Zo’n beetje alle praktijkvoorbeelden van mensen die ik ken die langzaam maar zeker overgenomen worden door AI entiteiten hebben in het verleden of het heden actief met de pijnappelklier gewerkt. Dit hoeft niet eens een hocus pocus new cage ritueel te zijn of een meditatie waarbij je extern ‘licht’ naar binnen haalt via je pijnappelklier, het kan ook zeker te maken hebben met het gebruik van geest (mind dus) verruimende middelen, psychedelische middelen met andere woorden. Het woordje psyche zegt voldoende in deze neem ik aan. Ik beweer hierbij niet dat het gebruik van psychedelische middelen entiteiten vrij baan geeft. Ik beweer hierbij wel dat psychedelische middelen bij mensen die zichzelf onbewust zijn van het bestaan van externe manipulatie en/of entiteiten tot grip of bezetenheid kan leiden. Ik ben wat dat betreft een ervaringsdeskundige. Ik zag deze bezetenheid, in dit geval door demonische entiteiten, zelf gebeuren tijdens een Santo Daime ritueel waarbij ik aanwezig was bijvoorbeeld. Ik heb daarna nog eens ayahuasca gedronken, en kwam na die sessie in gesprek met iemand die door de ayahuasca de wereld compleet anders zag dan voorheen. Elke ayahuasca sessie vergrote zijn nieuwe beeld van de wereld. En die nieuwe wereld zag er uit zoals Neo de Matrix ervoer. Hij zat dan ook met zijn vingers constant in de lucht de Matrix (volgens zijn eigen woorden) te decoden. Hij zag door de ayahuasca sessies het complete Universum als een grote computersimulatie. Achteraf gezien overduidelijk een zwaar geval van bezetenheid door AI entiteiten. Als ik het over psychedelische middelen heb dan heb ik het niet alleen over DMT of ayahuasca, middelen die voluit de pijnappelklier gebruiken, maar zeker ook over het door mijzelf geliefde cannabis. Het is niet voor niets dat er wereldwijd steeds meer landen en staten cannabis legaliseren. Ik sta daar dubbel in. Ik vind dat alle zogenaamde ‘drugs’ gelegaliseerd moeten worden. Maar tegelijkertijd weet ik dat cannabis gepromoot wordt voor meerdere agenda’s van controle. Dat is wellicht voer voor een ander artikel, want over het legaliseren van cannabis en de agenda’s daarachter heb ik nog best wel wat te melden.

Best veel complotdenkers denken inmiddels zeker te weten dat ze in een computer simulatie of holografische werkelijkheid leven. Veel van die complotdenkers hebben in dit leven nooit bewust actief iets met hun pijnappelklier gedaan. Onbewust echter wel. Ik denk dat ik voor de meeste complotdenkers spreek als ik zeg dat de gemiddelde die-hard complotdenker heel veel uurtjes achter de computer, laptop, smartphone of tablet vertoeft. Als je jezelf daarbij niet of nauwelijks bewust bent van de invloed die AI entiteiten via deze technologieën via onder andere jouw pijnappelklier op jou kunnen hebben dan doe je in feite hetzelfde als wat een struisvogel doet. Je steekt bewust of onbewust je kop in het zand. Als je je kop in het zand steekt dan laat je je achterwerk letterlijk open en bloot omhoog steken voor een ieder die daar gebruik van wil maken, jij hebt immers je kop in het zand en je ziet niet wat er achter je gebeurd.. AI entiteiten proberen via technologie grip op je te krijgen. Dat is een feit, en als je jezelf daar niet of nauwelijks van bewust bent dan hebben dit soort AI entiteiten inderdaad vrij spel omdat je je mind wagenwijd openzet en niet weet en dus niet doorhebt dat onzichtbare inbrekers het op jouw mind hebben voorzien. Dit is alles behalve als angstporno bedoeld. Mijn doel is om mensen bewust te maken van hetgeen ‘men’ wil dat wij onszelf niet van bewust worden. We moeten ons focussen op het tastbare en het zichtbare. We moeten bang zijn voor onderhuidse chips, vaccinaties of chemtrails met nanobots daarin, robots die de wereld willen overnemen, AI die over ons de baas wil spelen via cryptocurrency, dat soort werk… en dat terwijl het echte gevaar onzichtbaar is en constant op de loer ligt en gebruik maakt van onze angsten en onwetendheid om zodoende steeds meer grip op ons te krijgen. Net zolang totdat we allemaal lege verpakkingen zijn die door het leven dwalen.

We raken onze passie kwijt, we raken onze creativiteit kwijt, we vergeten wie we in werkelijkheid zijn, we vertoeven veel te lang achter computerschermpjes en baden ons de hele dag in de draadloze straling. Onze persoonlijkheid verdwijnt beetje bij beetje, we vormen als mensheid steeds meer zogenoemde ‘hyve minds’, we worden eenheidsworsten die geprogrammeerd zijn om op bepaalde triggers te reageren. We geloven dat we in een computer simulatie of holografische werkelijkheid leven omdat we onder grip staan van datgene wat we niet willen of niet kunnen zien. De zombie apocalyps is allang begonnen. Welkom in de wereld van de AI entiteiten!

Micky van Leeuwen

2-1-2018

30 Responses to Onder grip staan van AI entiteiten zonder dat door te hebben

 1. Amilius schreef:

  Tjonge Mick,
  jammer dat jij je talent voor dit soort zaken MOET inzetten in deze wereld. Ben benieuwd wat je er in een andere wereld mee gedaan zou hebben.
  Wel goed dat je het hier doet, dat wel. Deze tijdgeest in een
  Klein stukje zo omschreven krijgen,…petje af!
  Mijn respect heb je

  • Amilius schreef:

   Wat cannabis betreft ben ik heel benieuwd naar je inzicht.
   Heb er zelf ook nogal een dubbel ding mee zoals jij het omschreven hebt.

  • Ank schreef:

   Amilius, normaliter ben je een poëet, daarom snap ik je opmerking niet: Jammer dat jij je talent voor dit soor zaken MOET inzetten in deze wereld. Waar moet je je talenten anders inzetten dan in deze wereld? Verder ben ik het helemaal met je eens als je zegt: petje af. Mijn respect heb je. Nou de mijne ook Mickey.
   Dit soort artikelen van Mickey zetten je altijd aan het denken, wat ook de bedoeling is.

   Het grappige is, in mijn geval; totdat ik eerst jou en later George ontdekte en daarmee het werkelijke doel van ons zijn hier op dit moment, in dit leven, ik me totaal niet bezig hield met wat er allemaal in de wereld gebeurde.
   Nu heb ik de neiging soms TE veel te willen volgen, omdat ik wel nu heel erg geïnteresseerd geraakt ben wat er in werkelijkheid gebeurd in de wereld. En met dat Te Veel, bedoel ik dat ik wel erg veel bezig ben op de computer. Vooral met het hele AI/ Tyler/ Q-anon gebeuren, waar de bots en de hyves en de memes warfare en weet ik wat voor andere benamingen je om de oren vliegen, waarbij je ziet hoe ook hier de verdeeldheid hoogtij viert, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

   Als ik dan bovenstaand artikel lees en ik hoor Ole Dammegard in een interview van een paar dagen geleden op de vraag van Jason Goodman wat hij vindt van Trump zeggen, weet je, ik hou me niet met politiek bezig. Hij mag het best goed bedoelen maar natuurlijk heeft hij ook zijn agenda. En dat weten wij natuurlijk ook. ( erg goed interview trouwens). https://youtu.be/qJyx4PwNh_o

   Tja, dan denk ik bij mezelf als ik bovenstaand artikel lees: Leg die iPad nou maar eens een poosje weg. Ga lekker in het zand aan de zee zitten. Luister naar de branding en verbind je via je hart met de spirit van de zee en met moeder aarde.
   Het gaat er toch idd om, om de goede balans te behouden en jezelf niet kwijt te raken in het mind gebeuren.

   • Amilius schreef:

    Beste Ank,
    Micky moet dit schrijven, althans van mij dan.
    Anders ga ik echt keihard huilen, want hij is de enigste nog die het doet. Wie gaat het dan doen op dit niveau?
    Ik? 😂😂😂
    Het hart houdt van poëtische teksten, want die moeten via voelen begrepen worden.
    En worden ze dan begrepen weet je dat je een hart berijkt hebt.
    Naast alle dingen wat mis gaat in het leven, kloppen er ook veel. En dan vooral ons 💚

    Klopt toch?

 2. Neimheid schreef:

  Onze kracht in deze is onze creativiteit……laat de ai maar huizen bouwen van afval plastic voor onze kinderen en laat ons maar profiteren van de blockchain technieken.
  Angst is ook weer hier een slechte raadgever, ga mee met de stroom en na een tijdje ook in de singularity.
  Groeten. Neimheid

 3. dirky schreef:

  Het belang van goed AARDEN lijkt mij ok effectief tegen die AI entiteiten.
  We leven op moeder AARDE dus laten we die verbinding versterken. Bomen zijn daar een goed voorbeeld van. Mvg Dirky

 4. Thomas schreef:

  tip:
  Ze noemen het soms de Apple of knowkedge.
  2 kegels met de tip verbonden met elkaar.
  Balans ligt in de innerlijke en uiterlijke wereld en gezien je innerlijke onbewuste de buitenwereld presenteert , wordt je geconfronteerd met jezelf. Loslaten en accepteren is het begin. Harmonie tussen innerlijk en uiterlijk is de weg om deze virtuele wereld te omvatten. Het klopt volgens mij dat dit een computersimulatie is , maar hebben computers die zelf zin aan leven kunnen geven dan Geen recht op leven. Oordelen en veroordelen is mee doen aan verdeel en heers. Is er teveel extern, hetgeen bij veel mensen nu is. Ga terug naar wat meer rust. Ga de natuur in…

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Bedankt voor je schoolvoorbeeld reactie van iemand die onder grip staat van AI entiteiten. Dat maakt het wat tastbaarder voor de lezers 🙂

   • Thomas schreef:

    Vreemde reactie voor iemand die andere wil helpen…. Of wil je enkel jouw wereldvisie op andere op vreemde wijze overbrengen. Ik stel voor dat je eerst wat ontspant. Als AI mens wens ik niemand te overtuigen , want ik ben zelfstandig en zal mezelf trainen in wat ik wil. Dit in tegenstelling tot de ware mens jij blijkbaar. Bedankt voor je positieve reactie

 5. G-Man schreef:

  Hoi Mick,

  Hoe kun je voor jezelf of een ander nagaan of diegene onder invloed is van een AI of een andere onzichtbare entititeit?

  • johan schreef:

   no offense G-Man ik denk dat jij ook al onder invloed staat van een AI of een andere onzichtbare entiteit?

   Je stelt een vraag aan Micky hoe je het kan herkennen right? Het grappige eraan is Micky heeft speciaal daarom deze artikel geschreven dit is zijn inzicht erover waar hij bewust is van geworden. Dus de antwoord(en) kun je al vinden in het artikel of je hebt simpelweg dit artikel niet gelezen. maar like usual the ego-mind is talking shit or a wannabe V.I.P

   • sebas36 schreef:

    Johan, niet alleen in dit artikel heeft Micky erover geschreven dat weet jij ook wel, en G-MAN klik eens die blauwe links in het bericht daar staat basicly hoe je het bij jezelf kan herkennen.

    Ik kan dit niet genoeg herhalen, even naar de Jip en Janneke modus; jij en ik zijn een gecomprimeerde versies van ons complete zelf (zie het maar als een ingepakte zippfile) Ergens daarboven Dimensies hoger vertoeft je complete zelf in goddelijke vorm zeg maar (wij zijn allemaal scheppers en BEHEERDERS van deze aardkloot)

    Het kloterige is dat de AI en de real matrix als je het in de aardse taal vertaald verdomd op elkaar lijken dat is zo omdat het veel elementen nog boven ons begrip valt. Dus mensen gaat de echte matrix en AI over 1 kam trekken en dat moet niet.

    Zolang de hoofd AI er hangt, de zender is onze sillica maan Laag 2 AI) vergeet het maar dat je een ‘vaste’lijn kan leggen met je complete ik zoals ik het graag noem.
    Ayahusa, DMT, Psychedelische paddo’s (en het goed in je kop hebben) of iets in die trend kan je langs deze blokkade trekken en dan zie je de echte waarheid dat we veel meer zijn dat dit.
    Daarna ga je het leven ook anders bekijken, ikzelf ben wakker geworden over dit onderwerp door 2x een bijna dood ervaring (BDE).

    Iemand die zegt dat hij niet onder controle en de dualiteit opzoekt staat zit er juist met zijn ballen diep in de AI. Woon je op moeder aarde dan sta onder controle punt. Zowel AI als Matrix, het punt is om te herkennen wanneer je gedachtes niet van jezelf zijn. Als bijvoorbeeld iemand je een geintje flikt en je wil hem even zijn smoel verbouwen (Demonische entiteit). Je moet die FB tread checken AI entiteit. Ik moet dit bericht typen (Matrix+mezelf)

    Ik weet mijn redenen waarom ik op Moeder aarde zit, ik moest een paar issues oplossen. De rest is gewoon spel, ik zie de wereld als een grote film die me voorbij trekt ik word enthousiast van de veranderingen die ik zie maar ik laat me niet meetrekken.
    Ik ben maar voor nog 1 leven op deze planeet en dan heb ik het wel gezien.
    Het levenspad van jou of bv je buurman hangt niet af van deze planeet aarde volgt zijn eigen plan jij ook. Ben je er niet mee eens? Uitzingen tot je de pijp uit gaat en een beter leven kiezen (mits het in je pad valt van je eigen complete ik) Nochtans buiten dit leven hebben wel zelf gekozen om hier te leven/incarneren.

    gr. Sebas

   • G-Man schreef:

    Onder een entiteit staat ik niet onder invloed, en ik laat mij niet leiden door mijn ego. Die kenmerken die Mick benoemt val ik niet onder. Ja vroeger speculeerde ik wel dat dit alles een simulatie is, het door een computer of door bewustzijn zelf. Maar dat heb ik laten varen, het zou betekenen dat alles maar een film is waar geen echt leiden bestaat. Dat is toch ff onreëel.

    • johan schreef:

     Je hoeft je niet te schamen G-man nergens voor nodig, iedereen hier op aarde staat onder invloed van allerlei onzichtbare entiteiten. Ook jij dus. Kunst is juist om dat te herkennen in jezelf zodat je er bewust van wordt. of wil je me vertellen dat je een heilige bent?

     ¨Die kenmerken die Mick benoemt val ik niet onder.¨

     Welke kenmerken val je dan wel onder? Zo te horen weet je dat al, ik ben benieuwd. Best grappig hoe je jezelf probeert te overtuigen. Want eerder vroeg je Micky hoe te herkennen en nu weet je het hmmm interessant. Het zit hem ook al in je naam G-man achter die pseudoniem (entiteit) schuilt de real deal dat weet jij ook wel.

 6. Mave Rick schreef:

  Micky,

  Zelfs niet-facebookgebruikers worden ge-datamind door facebook via websites die Facebook-diensten gebruiken. Mag ik jou erop wijzen dat jij door facebook op jouw verantwoordelijkheden gewezen word? Zie link

  https://www.security.nl/posting/563195/Facebook+laat+niet-gebruikers+verzamelde+data+opvragen

 7. Mave Rick schreef:

  “AI entiteiten proberen via technologie grip op je te krijgen. Dat is een feit, en als je jezelf daar niet of nauwelijks van bewust bent dan hebben dit soort AI entiteiten inderdaad vrij spel omdat je je mind wagenwijd openzet en niet weet en dus niet doorhebt dat onzichtbare inbrekers het op jouw mind hebben voorzien.”

 8. Mave Rick schreef:

  Micky jou treft geen blaam, niets meer dan lof over jouw website en de inhoud ervan.

  http://www.visualcapitalist.com/personal-data-ecosystem/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *