Sadistische satanisten in Nederland: Supergetuige onthuld gruweldaden van de ‘Octopus’ mafia groep

Onderstaand interview met de ex-vrouw van Kees van Korlaar, één van de 4 van Korlaar broers, heeft ooit op het YouTube kanaal van JDTV gestaan. Ik weet niet waarom, of wat er gebeurd is, maar deze serie is inmiddels niet meer te bekijken op YouTube. Of eigenlijk weer wel te bekijken vanaf vandaag. Want een oplettende lezer mailde mij de download link van dit materiaal. Ik heb de 19 delen van de serie aan elkaar geplakt en geconverteerd als 1 film van 4 en half uur.

Dit materiaal, wat hoe ver ik nu kan zien begin 2012 is opgenomen, is cruciaal en van landsbelang. Het zou publiek bezit moeten zijn en voor iedereen te zien moeten zijn. Dat is nu weer het geval.

Er is het een en ander te vinden op het internet over dit interview en de broers van Korlaar. Maar veel is het niet. Dus als mensen aanvullende informatie hebben, mail mij dan. Het lijkt erop dat deze supergetuige dezelfde is die enkele weken geleden tijdens het tribunaal in Brussel, zie link, nog meer verklaard heeft. Ook in dit interview komt namelijk de naam van wijlen prins Friso meerdere keren voor. Zo wordt verteld dat Friso vaak toeschouwer was van rituele verkrachtingsmoorden, waar grof voor betaald werd. De broers van Korlaar faciliteerden deze gruwelshows. Marianne Vaatstra was een van de slachtoffers van deze ‘theatervoorstellingen’, die altijd eindigden in een gruwelijke sadistische dood door bijvoorbeeld gespietst te worden.

Deze supergetuige verteld het verhaal van de mafia organisatie met de bijnaam ‘de octopus’, deze organisatie is sinds de jaren ’60 tot vandaag de dag uitgegroeid tot een misdaadsyndicaat wat alle touwtjes in handen heeft in Nederland. Drugs, vrouwen, kinderen, vastgoed, en al het andere waar grof geld mee verdiend kan worden, zij zijn er grotendeels voor verantwoordelijk.

Dit verbijsterende verhaal blijkt met de dag meer verifieerbaar. De waarheid komt altijd naar buiten, helemaal in de tijd waarin we nu leven. Het tribunaal, de International Common Law Court of Justice in Brussel, wat nog steeds aan de gang is brengt nog veel meer van dit soort getuigen. Ik heb het vermoeden dat deze supergetuige (waar ik geen naam van kan vinden) ook in Brussel getuigt. En meer recall heeft, of meer naar buiten durft te brengen, dan ze had/deed tijdens onderstaand interview (de interviewer die in de eerste 2 uur vragen stelt had men beter niet kunne vragen, de laatste 2 en half uur laat men de vrouw gelukkig wel aan het woord).

Kevin Annett (ICLCJ woordvoerder en oprichter) spreekt over een supergetuige welke een vrouw is en onderdeel uitmaakte van de ‘octopus’ mafia groepering in Nederland, welke de macht in Nederland in handen heeft, nauwe banden onderhoudt met het koninklijk huis, en dus ook de sadistische jachtpartijtjes van onder meer Mark Rutte, Friso, Dick Berlijn en George Soros faciliteerden.

De supergetuige verteld dat de organisatie van de 4 broers van Korlaar overal invloed hebben, overal stromannen hebben zitten, of anders alles en iedereen op hoge posities kunnen chanteren. Werkt dat niet, dan wordt er over gegaan op liquidatie. De 4 broers zouden verantwoordelijk zijn voor honderden liquidaties in Nederland.

De naam van Joris Demmink wordt niet genoemd in het interview, maar ik weet wel zeker dat dit alles met elkaar verbonden is, en dat deze organisatie ook Demmink onder controle had/heeft via chantage.

Het is een lange zit dit interview, maar zeker heel erg belangrijk. Je gaat dit niet horen bij Peter R de Vries of op de MSM. Daarop wachten heeft geen enkele zin. We dienen zelf verantwoordelijk te nemen, en de mensen in ons land te informeren over deze gruwelzaken. Je kop in het zand steken heeft geen enkele zin meer. Dit soort zaken gaan niet vanzelf weg.

Update 15-7-2015: JDTV heeft YouTube opdracht gegeven om de video te verwijderen. Er  wordt aan een oplossing gewerkt. Die oplossing vind je hieronder, ik heb besloten de video op mijn eigen site te hosten. Download de video via deze link (rechtermuisknop, opslaan als)

2 jaar ago

3 Comments

  1. Ze klinkt geloofwaardig en zegt dingen die naar mijn idee gemakkelijk na te gaan door de locaties te onderzoeken waarover ze het heeft. Hoewel de lijken in het water voor particulieren nagenoeg onmogelijk zijn te vinden, mits je een geoefend duiker bent. Al met al heel bizar allemaal, maar ik herken het beschermen van criminelen (die vaak zijn voorzien van een CIE nummer, destijds een CID nummer). Het zijn vaak de grootsten die politie en O.M. rekruteren en niet het kleine grut, in tegenstelling tot wat de meesten denken. Omdat die simpelweg het meeste hebben te bieden en politie/justitie dan wat controle hebben (sturing). Alles eronder mag vallen. Als ze te gevaarlijk worden voor politie en justitie worden ze om het leven gebracht en noemt men het “een criminele afrekening” zoals met Fried Friebel. Het lijkt er echter op dat deze broers een machtspositie hebben verworven die hen onaantastbaar maakt. Ben benieuwd wat jullie verder hebben gedaan met deze informatie.

    1. ik begrijp niet dat die vrouw nog leeft met alle in-en outs die ze weet….ze moet toch een lastige vlo in de pels van velen zijn justitie, politie de broers noem maar op…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *