Satanisch ritueel misbruik & Reptilians – Sandra Fecht

Onderstaand gesprek tussen James Bartley en Sandra Fecht over satanisch ritueel misbruik, pedofilie, geheime genootschappen, demonische entiteiten en reptilians geeft een inkijk in een wereld achter de schermen waarover we niet zo heel veel horen.

Sandra Fecht is een consultant/therapeute die werkt met slachtoffers van satanisch ritueel misbruik en het helen van het trauma wat deze mensen tijdens satanisch ritueel misbruik hebben opgelopen. De informatie die zij deelt over dit satanisch ritueel misbruik komt dus rechtstreeks vanuit de bron, namelijk de slachtoffers.

Een zeer informatief gesprek. Kleine waarschuwing vooraf: de informatie die gedeeld wordt gaat over het meest walgelijke sadistische satanisch ritueel misbruik wat je kan bedenken en dan nog een paar stapjes verder dan dat.. Mocht je nog geen weet hebben van wat er zoal achter de schermen gebeurd dan kan deze informatie zeer schokkend zijn. Het is echter wel hetgeen wat er achter de schermen gebeurd en waar al onze wereldleiders en andere hooggeplaatste elites aan meedoen en/of hebben moeten ondergaan.

 

One Response to Satanisch ritueel misbruik & Reptilians – Sandra Fecht

  1. Monique van de Schelde schreef:

    Dank voor het delen Micky. Hele interessante materie. Verklaart voor mijn gevoel een hoop, alles wat deze vrouw zegt. Al zal het voor de meesten totaal ver van hun bed zijn en worden afgedaan als een luguber fantasieverhaal. Er zit een wereld achter deze zichtbare wereld, dat is een ding dat zeker is. En hoe meer mensen dit gaan realiseren hoe sterker we uiteindelijk zullen staan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *