Satanische rituelen en Monarch Mind Control in de muziekindustrie – Mark Devlin & Freeman Fly

Onder dit begeleidende stukje tekst vind je een gesprek tussen Freeman Fly en Mark Devlin. Freeman Fly en Mark Devlin zijn zover ik weet de twee grootste experts op het gebied van satanisme in combinatie met de muziekindustrie.

Het gesprek gaat dus over de muziekindustrie en geeft velen voorbeelden van artiesten en bijbehorende mind control. Voor deze ene keer heb ik ook het tweede uur (wat voor members van freemantv.com is) bijgevoegd omdat de informatie in dit gesprek fenomenaal is. Mocht je net als ik grote waardering hebben voor Freeman Fly’s werk en elke week unieke nergens anders te vinden informatie willen luisteren, overweeg dan wellicht om ook Freeman te steuren en lid te worden voor 7 dollar per maand van zijn website freemantv.com. Niet alleen elke week interviews zoals hieronder te vinden is, maar tevens een archief van inmiddels duizenden artikelen en interviews vol met onthullende bewustmakende informatie.

 

4 maanden ago

3 Comments

  1. Toch interessant om te zien dat er meer is dan al die ‘[ARTIEST] ILLUMINATI EXPOSED!’ YouTube kanalen beweren.

  2. Als Mark Devlin wat langzamer zou praten, zou hij een 4 uur durende show hebben kunnen vullen ipv. een 2 uur durende show. Wat een informatie. Als ik me niet vergis was het verhaal dat artiesten “ hun ziel aan de duivel verkocht hadden” toch algemeen bekend vroeger en natuurlijk werd het naar het rijk der fabelen verwezen.
    Bedankt voor het doorgeven van deze informatie Micky.
    Als iemand het verdient om financieel gesteund te worden is het Freeman. Maar de belangrijkste blijven wat mij betreft Indigo Revolution en George Kavassilas.
    Gisteren sprak ik met een buurman over een video van Jimmy Dore, met de titel: The real reason why we are in Syria. En in de loop van het gesprek zei hij: de zieligste mensen zijn de Eerste Ministers van de verschillende regeringen. Ze zijn zgn. de machtigste mensen van hun land maar moeten ondertussen dansen naar de pijpen van HUN opdrachtgevers.
    En er zijn een heleboel andere “zielige “ figuren zoals we in dit Freeman interview kunnen beluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *