Satanisme in Nederland: De monarch vlinder mindcontrol in John de Mol’s Utopia

Vorige week schreef ik het eerste deel van de serie “Satanisme in Nederland”, met als onderwerp “Endemol spil in satanisch media netwerk”. Mocht je dit deel gemist hebben, lees deze dan hier. Naar aanleiding van dit artikel heb ik een aantal reacties mogen ontvangen. Het doet mij goed dat meerdere mensen zaken die opvallen naar mij mailen. Hierdoor kan ik nu dit tweede deel in de serie schrijven. Het is eigenlijk een toevoeging bij het eerste deel. Want het gaat wederom over een satanisch mindcontrol programma van John de Mol. Talpa produceert dit programma, en ik had er eigenlijk nog niets van gehoord of gezien tot 2 dagen terug.

Ik heb het in dit artikel over het programma “Utopia”, wat wordt uitgezonden door SBS6.

In het eerste deel van deze serie concludeerde ik dat John de Mol, en zijn bedrijven Endemol en Talpa, de spil zijn in een satanisch media netwerk. Het doel van John de Mol zijn media imperium is het uitvoeren van een satanische agenda. Gericht op mindcontrol. Dankzij de programma’s van Endemol en Talpa is tv kijken anno 2014 een bonanza aan satanische mindcontrol. Programma’s als Big-Brother, The Voice, en een hele rits aan andere rotzooi, zorgen ervoor dat de tv kijker geprogrammeerd wordt om op een bepaalde manier te denken en te leven. Het is mindcontrol voor gevorderden. In 20 jaar tijd is het programma aanbod dusdanig verziekt, dat we kunnen spreken van een smerige vorm van cultuurmisvorming en mindcontrol. Mensen vinden het doodnormaal allemaal, zo lijkt het. ‘Bekende’ Nederlanders worden als een soort van goden neergezet, die we mogen aanbidden. Acteurs worden ingehuurd voor van alles en nog wat, voeren een script uit, en doen zich voor als de doorsnee Nederlander. Het is ego, ego, en nog eens ego wat de klok slaat.

En we moeten vooral afgeleid worden en afgeleid blijven. Waarom zou je nuttige informatie tot je nemen, als je ook de hele dag via livestreams naar een stelletje debielen in een huis kan kijken?

Een stelletje debielen die de hele dag gefilmd worden, en die alleen maar bezig zijn met hun egostrijdje voeren. Dat is het concept van het programma Utopia in een notendop.

Ik werd inmiddels door 2 lezers geattendeerd op dit nieuwe Talpa programma. Satanisch symbolisme doet zijn werk goed, het valt gek genoeg niet snel op. Totdat je erop gewezen wordt. Zo is het ook met Utopia. Al is het in het geval van Utopia echt overduidelijk dat er sprake is van een satanische agenda in uitvoering. Na 5 seconden vertoefd te hebben op Utopiatv.nl wist ik genoeg. Het logo spreekt voor zich. Een rijzende zon. Een symbool wat veelvuldig gebruikt wordt door satanisten. Hieronder het logo van Utopia.

dls-logo-utopia-bron-geenkopie

Dit symbolisme heeft meerdere betekenissen. Algemeen wordt verondersteld dat men hiermee de Egyptische ‘god’ Horus aanbidt. Het staat ook voor een nieuw tijdperk. Een tijdperk zoals de satanisten dat graag verwezenlijkt zouden zien. Eigenlijk een nieuwe tijdperk, zoals men in Utopia aan ons wil laten zien. Eentje van armoe lijden voor de massa, die geen luxe hebben, op elkaar aangewezen zijn, en dat loopt dan uit op chaos. Want egostrijd, jaloezie, ruzie, overspel, sex, roddel en achterklap, en geruzie om niets, en vooral nog meer armoede lijden. Daarom heet het programma waarschijnlijk ook Utopia. We kunnen niet met elkaar samenleven en voor onszelf zorgen, zo willen ze ons duidelijk maken via zulke programma’s, dat loopt uit de hand, we hebben sterke leiders nodig om ons te leiden. Zonder die leiders, tja dan zijn we hopeloos verloren en maken we elkaar af. Het is daarom ook én van de belangrijkste symbolen van de nieuwe wereld orde. Ik zal hieronder 2 voorbeelden geven van dit symbolisme. Het logo van Shell, wat geen schelp is maar een rijzende zon. En het logo van Barry “Akhenaten” Obama.

risingsun

Als je op het internet zoekt naar ‘rising sun corporate logo’ dan krijg je een oneindig lijkende lijst van bedrijfslogo’s die gebruik maken van dit occulte symbool.

Omdat ik nog nooit een aflevering van Utopia gezien had, en vind dat als je ergens over schrijft je ook goed onderzoek moet doen, heb ik eergisteren een aflevering bekeken. 20 minuten van mijn kostbare tijd die ik nooit meer terug krijg… Wat een partij mindcontrol en geacteerde rotzooi is dat zeg.. Nog slecht geacteerd ook, want na een paar minuten had ik al door dat het merendeel acteurs waren. Een klein onderzoekje, en navraag aan kijkers, bevestigde mijn vermoeden. Er is al heel wat kritiek op Talpa omdat meerdere malen bewezen is dat er gebruik wordt gemaakt van acteurs, en dat die samen met de regie een bepaald script uitspelen. Het ligt er zo dik boven op, dat het eigenlijk gewoon triest is. Ik zag in die aflevering niets terug van wat men zegt wat het programma concept is. Het zou moeten gaan om een samenleving die op eigen benen kan staan en zelfvoorzienend is. Met echte mensen. Ik zag 19 minuten geacteerde troep. 5 minuten discussie over wie er in bad mocht met wie. Een constant jankend opmaakpopje, wat op commando ging staan huilen. En nog veel meer niet om aan te zien zo dom gelul en gedoe. Egostrijd. Op een gegeven moment ging men zitten vergaderen in een kring, en toen bleek dat er nog meer agenda’s speelden. Goede doelen. We weten allemaal wel wie er profiteren van die zogenaamd goede doelen. Een hint: degenen die hulp nodig hebben die krijgen er geen cent van. Het zijn dezelfde satanische elites die ook daar weer van profiteren. Satanisch betekent voor mij niet puur satan of de duivel of lucifer of wie dan ook aanbidden. Het betekent eigenlijk het ego dienen. Het eigen ego staat voorop bij satanisten. En dat doet men dan ook.

Verder bleek uit die aflevering die ik keek, dat men inderdaad armoede moet lijden. Elke stuiver moet 20 keer omgedraaid worden en over vergaderd worden, voordat deze uitgegeven mag worden.

Ik kan er nog veel meer over vertellen. Maar dat is niet nodig. Het concept moge duidelijk zijn. Het is mindcontrol. Het is afleiding. En het geeft een verkeerd beeld van de mensheid. Bij het betreden van de site krijg je al meteen de vraag of je “ook Utopiaan wilt worden, want dan krijg je een Utopiaans paspoort en hoor je er helemaal bij!! En dan kan je 24/7 de livestreams bekijken. De samenvatting van 20 minuten van een hele dag is al compleet nietszeggende afleidende bullshit, laat staan dat je de gehele dag die meuk moet kijken… En toch doen velen het.

Ik deed nog wat meer onderzoek. Ik weet het, it’s a dirty job but somebody got to do it… Dus ik ging naar de selfbook pagina van Utopia, die openbaar is en waar je zonder selfbook account op kan kijken (ik raad het niemand aan, zoals gezegd is het mindcontrol en pauper). Daar zag ik dat men 51 duizend ‘likes’ heeft op dit moment. Dat is gelukkig relatief gezien niet veel. Maar toch.. Als een derde daarvan de hele dag die bagger live volgt, dan spreken we toch al snel over enkele tienduizenden ‘volgers’, verslaafden is het meer. Gepakt door de mindcontrol.

Allemaal leuk en aardig zal je denken, maar hoezo mindcontrol? Zegt John de Mol dat dan?

Ja. Dat zegt John de Mol. Of diegene(n) die het logo gemaakt hebben, en al helemaal diegene(n) die het nodig vonden om op de voorpagina van de website van het programma een vuistdikke monarch vlinder te plaatsen. Wat doet deze vlinder daar? Wat is het nut van deze vlinder? En waarom juist een monarch vlinder? Hieronder een afbeelding van een monarch vlinder. Met daaronder een screenshot van de voorpagina van de Utopia website.

computerhotline_-_danaus_plexippus_by_1

monarch-utopia

Oke, dat kan een bizar ‘toeval’ zijn, dat men juist die monarch vlinder gebruikt. Die overigens niet alleen op de voorpagina gebruikt wordt, maar ook vaak bij aankondigingen, zoals hieronder te zien is:

project-monarch-vlinder-utopia

Dus uit alle duizenden vlinder soorten kiest men de monarch vlinder. Dat kan toeval zijn, maar ik geloof niet meer in toeval, al helemaal niet als John de Mol en zijn BV de bedenkers zijn van dit satanische programma concept.

De monarch vlinder is het symbool voor mindcontrol. Project Monarch. MKUltra. Je zal deze termen misschien wel eens gehoord hebben. MKUltra is geen complottheorie, maar is toegegeven en bevestigd door de CIA dat men dat deed in de jaren 60. Ze doen het nog steeds, en zeker niet enkel de CIA. Wie doet het niet, dat kan je beter vragen. John de Mol doet het, dat hadden we al geconcludeerd.

Project Monarch is de naam voor op trauma gebaseerde mindcontrol. Er zijn inmiddels verschillende slachtoffers van Project Monarch welke zich publiekelijk uitspreken over deze mindcontrol projecten. Zoek maar eens op Cathy O’Brien. Zei werd onder andere als sex slaaf gebruikt door de regeringen Reagan en Bush. Gerald Ford, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, allen misbruikten Cathy O’Brien. Zei is een van de eersten die zich publiekelijk begon uit te spreken over deze walgelijke mensonterende mindcontrol projecten.

De monarch vlinder wordt te pas en te onpas gebruikt door beroemdheden. Het is bizar om te zien hoeveel beroemdheden zich laten fotograferen met deze monarch vlinders. Ook in videoclips is de monarch vlinder vaak terug te vinden. Zie deze webpagina, voor wat meer uitleg over de monarch vlinder, en scrol dan vooral ook even helemaal door naar beneden, het is een verzameling van tientallen foto’s van beroemdheden met deze vlinders. Wat is dat voor vlinder fetisj?

Voor wie meer wil weten hoe deze trauma based mindcontrol in zijn werk gaat, raad ik aan de film ‘The Butterfly Effect’ met Ashton “MKUltra” Kutcher nog eens goed te bekijken. Het gaat hier niet om tijdreizen, maar om trauma based mindcontrol. Vandaar ook de titel, butterfly is immers een vlinder.

Men heeft gekozen voor de monarch vlinder, omdat deze iets doet wat geen enkele andere vlinder doet. Deze vlinders vliegen in de lente vanaf het zuiden van Mexico naar het Noorden van de Verenigde Staten. 4500 kilometer. Dit doet deze vlinder niet in 1 leven. Nee, meerdere generaties zijn hier voor nodig. Als de laatste generatie aangekomen is in het noorden van de VS, en het vervolgens herfst wordt, dan vliegt deze generatie weer terug naar de geboortegrond in het zuiden van Mexico. Het zit in het DNA van deze vlinders om dit te doen. Dat is vrij apart.

Ik ben niet een expert als het gaat om bloedlijnen en dergelijke, maar ik heb meer dan eens gehoord dat beroemdheden als een Britney Spears, een Madonna, een Miley Cyrus, een Lady Gaga, en talloze anderen, familie zijn van andere elites. Ze hebben een bepaalde bloedlijn, die men ‘royal’ noemt. Misschien daarom de monarch vlinder. Misschien betekent dit, als het gaat om deze beroemdheden, dat ze wat er ook gebeurd of wat ze ook bereiken, ze altijd loyaal zullen blijven aan hun bloedlijn, of meesters.

Want een andere uitleg voor de monarch vlinder als het gaat om symbolisme, is dat het staat voor een marionet, welke bestuurd wordt door de marionet speler. Demonen dus. Hetzelfde principe als ik in het eerste deel van deze serie beschreef. Men ‘verkoopt’ de ziel aan een demoon, en krijgt in ruil roem en faam. Maar een eigen wil is er daarna niet meer bij. John de Mol is ook een marionet. Hij voert een satanische agenda uit met al zijn mediabedrijven. De popsterren zijn helemaal marionetten,mind gecontroleerde marionetten, die vaak niet eens weten wat ze doen op het podium, men is dan compleet overgenomen als het ware. Daar staat de monarch vlinder dus ook voor.

In het geval van Utopia, lijkt het me ook wel duidelijk. Mindcontrol, right in your face..! Men heeft gewoon letterlijk schijt aan de ‘Utopianen’. Dat verteld men ook in de vorm van deze satanische symboliek. Men heeft de gemiddelde ‘Utopiaan’ precies waar men deze wil hebben. Men heeft de touwtjes stevig in handen, en de ‘Utopiaan’ is zonder dit zelf door te hebben geworden tot een marionet van de satanisten. Briljant toch? En het is niet zo dat ‘men’ het niet verteld dat ze dat doen. Je zal je echter er bewust van moeten zijn, om het te kunnen zien voor wat het is. Mindcontrol. Zieke mindcontrol.

Micky

12-4-2014

6 Responses to Satanisme in Nederland: De monarch vlinder mindcontrol in John de Mol’s Utopia

 1. sylvia deflers schreef:

  stop met tv kijken en kijk iets moois ook films zijn een voorbeeld van hoe het er straks hier aantoe gaat in de toekomst zodat we er aan wennen je kunt zoveel blijer zijn zonder tv en iets zoals een leuk spel doen mooie muziek luisteren knutselen gedichten schrijven met vrienden chillen en lachen noem maar op dan ben je er vanaf

 2. Jos schreef:

  TV is de afkorting van tele-visie, een visie op afstand die niet de jouwe is.
  Leef dus naar de eigen visie en gooi die liegbak de deur uit.
  Scheelt een hoop levenstijd waarin je naar je eigen visie kan gaan leven.

  met vriendelijke groet,

 3. timo schmidt schreef:

  De ggz utrecht in een gesloten systeem. Met een selectie en trauma trigger effent systeem en een grote gecontroleerde groep patienten . In gezet en gechanteerd met doel maak chaos.

  De GGZ instellingen onder de vleugel van de gemeente onder Jan van Zanen zouden moeten worden aangeduid als een Binnenlandse terroristische organisatie . buurtteams als Intermediair voor de GGZ . de organisaties gebruiken in netwerk van contacten doktoren en buurtteams als Intermediair voor de GGZ instellingen in Utrecht nagenoeg allemaal en misbruiken de dsm-5 bewustmis classificeren Een basis van ook oude rapportages en gedragingen wordt het via een stigma Run ene kant aan de andere kant gescheiden zijn drie patiëntengroep Vooralsnog de kneedbare manipuleerbaar een groep mondige groep met concreet hulp vragen een groep zorg ontwijkers gechanteerd zijn vanuit oude TBS situaties
  Met de opdracht te zwerver en amok te maken in dw stad. Opname matriaal met minder jarige meisjes en jongens vaak laag iq als chantage middels.Van de zorg ontwijkers een groep ontsnapt aan de dans. Zonder kennis van de prostitutie ring corrupte politie rijd taxi voor klanten. Zwervers en in het ggz sequit. Zijn de handel.
  de rest word over gemediceerd. Een groep oud tbs’ers. De moordenaars en geweldenaars als afleiding…om kib me te vullen. De mondige groep word bij concrete praktische hulp vragen genegeerd en sturen de instanties zeden klanten van groep …gechanteerd om deze of geen te triggeren. Buurteams doktoren en behandelaars triggeren mensen constand op dagelijkse wekelijkse maandelijkse jaarlijkse basis. Trauma based triggerd events. Mensen vliegen tegen de klippen en worden via bemoei zorg en gefabriceerde trigger effents. Gevaarlijk verklaard en de mond gesnoerd. Dit komt voort uit de tbs en na bezuinigingen en down sizesen tbs. Heeft deze zelf getraumatiseerde bende hulpverleners voornamelijk uit de zwaar gelovige delen van dit land. Hun operatie die irionisch genoeg ook de tbs de kop heeft omgedraaid naar buiten verplaast. Een grote omgekeerde tbs kliniek. Waar pedos en verkrachters . Troetel behandeling krijgen. Maar door de chantage met de delicenten en hun opnames van sex met minderjarige. Zijn deze monsters op straat en met de opdracht real havok. En mind fuck timo maak hem stuk. Wat ze nu drie jaar doen door mij te verleiden tot geweld sex dranl drugs. Drie jaar gang stalken de ggz patienten mij en proberen altrecht victas lister abrona mitros visser en kippesluis door trigger effents. Me zenuwstelsel te beschadigen onherstelbaar. Me ptss tegen me gebruiken en me gedemoniseerd. En me ervarings deskundigheid niet te erkennen. Met op slinkse wijze te recruteren. Lister personeel zijn met de hersenspoelen en trigger effents het meest aktief in 2014 . En de rest van de instanties allemaal en van veel heel veel omgekochtte en gechanteerde patienten. Hun allemaal tegen me broertje en mij. Maar wij zijn van god en hun van satan . Fucking stoer …..ik sta hier nog . ze wouden me dood hebben. Dit teld terug nog veel veder. Het topje van de ijsberg. Timo john schmidt 0681114165

  Ik ben slachtoffer van illegale progrmmas , deze eeuw via tbs en ggz systeem.
  Ik kickte zelfstandig af, waar een dodelijk medicatie te kort misbruikt is door, ggz victas en altrecht. Om mij psychies te beschadigen en me te doen kiezen, voor vrijwillege nood detox of dood. De mededeling van victas, na groot overleg met huis arts ook in de loop. Beleid boven leven en dat is emtionele chantage met dood als gewicht in de waagschaal of weegschaal.

  Ik overleefde en kickte af met succes. En stuite op deze mega corruptie gemeente, ggz het hele systeem, politie deels besmet, om deels besmet. Veel comminucatieve batterijen om in opdracht van derde en van twijfelachtige aard.

  Locale politiek is ziek, besmet ons kent ons en allesnonder de deken.
  Niet meer want het is niet gelukt mij de mond te snoeren, karakter moord, demonisatie en vergruising als een paria, persona non grade neer gezet.
  Terwijl ik dit oud nazi , voor oorlogse en oost stazi berlein toestanden herken en meld. Dit

  • timo schmidt schreef:

   Ik hou van god en het leven ….ik word heeeel oud en gelukkig ben ik al …clean geweldloos alleen mkulta ptss mps maar das mijn karma…..gij zult niet stelen ik hou van holland me katten dikkie dik tijgertje en kleintje
   ik leef voor liefde en god de prime creator…….ik ben one of the good demons with a angel …..in nagedachttemis van jan en mieke bartelsman holocaust survivors rip colombia me joodse peet vader en moeders

   ps alleen magreet brunisse is corrupt …ik woon dertien jaar tevreden mitros goeie woning bouw…niks mis mee alleen magreet bruinise is jesuit satanist inviltrant corrupt mk ultra organised harreser psycophate mitros niks aan doen magreet is crimineel satanist mitros is Oke em goede woningbouw. Love peave respect fuck the shapers fight the shapers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *