Slachtoffer satanisch elite pedonetwerk doet haar verhaal bij Dr. Phil

De tijden zijn eindelijk aan het veranderen. Op de verjaardag van moeder Aarde, 21 maart 2017, kwam Dr. Phil met een uitzending die geheel in het teken stond van satanische elite pedonetwerken.

Even voor de duidelijkheid, voor diegenen die Dr. Phil wellicht niet kennen, Dr. Phil is te zien op de mainstream media en heeft een miljoenenpubliek in zo’n beetje elk Westers land. De ‘Dr. Phil Show’ wordt in de VS uitgezonden door OWN (Oprah Winfrey Network). De show werd de afgelopen 15 jaar ook in Nederland uitgezonden door RTL. RTL stopte deze week met het uitzenden van de Dr. Phil show. Ik geloof allang niet meer in toeval. Al weet ik niet hoever RTL achterloopt met de uitzendingen van Dr. Phil ten opzichte van de VS, toch kan het haast geen toeval zijn dat Dr. Phil na 15 jaar shows aandacht begint te besteden aan satanische elite pedonetwerken en dat RTL dan meteen stopt met het uitzenden van de show. In de Dr. Phil show van 21 maart deed een slachtoffer van een satanisch elite pedonetwerk haar verhaal. Deze dappere vrouw wordt in de uitzending Kendall genoemd, ik weet niet of dat haar echte naam is. Kendall vertelt onder meer dat ze door haar ouders aan de man is verkocht van wie Kendall zegt dat hij haar bezit. Op de vraag wanneer ze voor het eerst seksueel misbruikt werd antwoord ze “Nog voor dat ik kon praten, toen ik 2 jaar werd was ik er aan gewend”. De man die haar van haar ouders kocht is lid van een satanisch elite pedonetwerk, en verhuurde haar voor allerlei sadistische satanische seks aan ‘the rich and famous’. Kendall werd in privé vliegtuigen de hele wereld over gevlogen en was aanwezig bij grote (sport)evenementen alwaar ze ook verhuurd werd als seksslaaf aan bekende en minder bekende rijke ‘mensen’. Dit verhaal is voor mensen die nog niet eerder van dit soort sadistische horror gehoord hebben schokkend. De reacties van het publiek bij Dr. Phil zijn wat dat betreft veelzeggend. Deze uitzending gaat RTL dus nooit uitzenden. Bekijk hem hieronder. De dingen die vertelt worden zijn schokkend en komen overeen met een hoop andere verhalen van overlevenden van dit soort satanische pedonetwerken.

Natuurlijk is het geen toeval dat RTL met Dr. Phil stopt. In Nederland zit de pedodoofpot momenteel nog potdicht. We worden hier in Nederland mijns inziens af en toe afgeleidt door Joris Demmink ‘rechtzaakjes’, maar de echte getuigen en de echte schokkende waarheid die zien en horen we amper. En dat terwijl er toch genoeg materiaal en genoeg getuigen zijn inmiddels. Anne Marie van Blijenburgh vertelde als ‘de Supergetuige’ al uitgebreid over het Nederlandse elite pedonetwerk. JDTV doet er alles aan om dat interview met haar van het internet af te krijgen, maar ik heb het op deze website geüpload omdat ik het te belangrijk vindt en omdat ik geen bange wezel ben. Diezelfde Anne-Marie van Blijenburgh deed bij Kevin Annett van het ITCCS ook haar verhaal. En ze kwam met informatie over onder andere ‘de premier van alle Nederlanders’ Mark Rutte. Niet alleen Rutte, maar ook prins Friso, Mabel Wisse Smit, George Soros, Dick Berlijn en anderen werden door haar genoemd als leden van dit satanische elite pedonetwerk. Ze vertelde onder andere over jachtpartijen door deze elites in de bossen bij Zwolle en in België op naakte gedrogeerde kinderen, meer informatie vind je in dit artikel daarover. Prins Johan Friso is niet voor niets vermoordt, over Friso zijn de meest gruwelijke verhalen bekend.

Een tijdje terug deed Anneke Lucas haar verhaal. Soortgelijke ervaringen met dezelfde satanische elite pedonetwerken. En ook een bevestiging dat deze sadisten op kinderen jagen voor de sport. Anneke Lucas is een Belgische, haar verhaal vind je onder andere via deze link.

Vorige week plaatste ik op deze website ook al een interview van Irma Schiffers met Ronald Bernard, een insider uit de financiële wereld die openhartig vertelt over zijn ervaringen met satanisten binnen deze wereld.

Donald Trump heeft ook heel wat in beweging gezet in de VS. Daar horen we niets over in de mainstream media. We horen alleen maar over Russische hacks en andere afleiding. Een van de dingen waar de regering Trump verantwoordelijk voor is is het oprollen van inmiddels tientallen pedonetwerken in enkele maanden tijd in de VS, zie link. En zo gaat de lijst maar door en door. Jeffrey Epstein met zijn elite pedo eiland, Anthony Weiner met zijn laptop vol met kinderporno, de verschillende boeken en getuigenissen van Cathy O’Brien waarin ze vertelt over haar verleden als mind control seksslaaf en haar ervaringen wat dat aangaat met onder andere Hillary Clinton… Google naar deze namen en termen en je staat verstelt wat er inmiddels allemaal naar buiten gekomen is qua informatie. En dan hebben we het nog niet eens over Jimmy Saville en het Britse satanische elite pedonetwerk gehad. Honderden voetballers uit Engeland die nog steeds massaal naar buiten komen met verhalen over seks met kinderen bij voetbalclubs. De lijst wordt steeds langer, gelukkig wordt de lijst steeds langer, want dat betekend dat de waarheid naar boven aan het komen is. De mainstream media en alternatieve media trollen doen hun stinkende best met pizzagate, we moeten geloven dat ‘Comet Pizza’, een pizzatent in Washington, het satanische middelpunt is van alle satanische pedonetwerken wereldwijd. De mainstream media maakt dat (terecht) belachelijk. Pizzagate was een setup om de aandacht af te leiden van de realiteit. De realiteit is dat de tijden eindelijk aan het veranderen zijn. De meesten van ons weten al jarenlang van deze sadistische praktijken, en de meesten van ons worden ook al jarenlang belachelijk gemaakt omdat we mensen proberen te informeren over deze praktijken. Nu is het Dr. Phil die op persoonlijke titel zegt 100 procent zeker te zijn van deze satanische elite pedonetwerken. De deksel vliegt van de wereldwijde pedodoofpot af. Er is geen stoppen meer aan. The times are changing!!

50 Responses to Slachtoffer satanisch elite pedonetwerk doet haar verhaal bij Dr. Phil

 1. G-Man schreef:

  https://m.youtube.com/watch?v=b98ch_Pyi-Y

  Hier een voorbeeld van de Oprah Winfrey show over rituele moorden.
  Werdt daarna ook gewoon verder uitgezonden de afleveringen zonder het programma van de lucht te halen.

  • G-Man schreef:

   Behalve toen ze zelf ermee stopte jaren laten.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Wat is je punt, wat heeft dat met dit onderwerp te maken als ik vragen mag?

   • G-Man schreef:

    Dat een onderwerp als rituele moord of pedofilie niet hoeft te betekenen dat gelijk het programma van de zender wordt gegooid, zoals bv Oprah dat daarna gewoon werdt uitgezonden

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Dat is appels met peren vergelijken, en bovendien off-topic.

     Heb je de uitzending van Dr. Phil bekeken of reageer je puur op iets wat in de tekst staat waar je het niet mee eens bent? Dit gaat over wereldwijde satanische elite pedonetwerken, niet over een enkele moord….

     • G-Man schreef:

      Het gaat over meerdere satanische moorden honderden jaren oud wat enkele joodse families voor generaties lang doen. https://m.youtube.com/watch?v=s4JKKIUERZY Het punt is als het over pedofilie gaat via netwerken dat daardoor een programma niet meer wordt uitgezonden, waarom nog wel een tijdje als een aflevering het had over mensenoffers door joden. Het is allebei controversieel en eventueel schokkend. Ik zie niet waarom als het over pedo-netwerken gaat en dat daardoor Dr. Phil daardoor niet meer wordt uitgezonden, waarom wel Oprah nog wel werdt uitgezonden na die aflevering waarover rituele offers (allebij eeuwenlang bezig waarschijnlijk) werdt gesproken.

      • Micky van Leeuwen schreef:

       a) ik heb geen idee of RTL die aflevering in 2009 wel of niet uitgezonden heeft waar jij het over hebt. Jij wel? Waar kan ik dat nazoeken? Kan zijn dat ze die niet uitgezonden hebben, of misschien ook wel..

       b)het verschil lijkt mij duidelijk. We hebben het hier over RTL, in Nederland. Nederland heeft een dikke vette pedodoofpot zoals je in de artikelen kan lezen hier op de website en op andere websites. Dat is een actuele doofpot, de allergrootste doofpot ook nog eens. Dat wat jij aanhaalt daar hebben in Nederland volgens mij de elite pedo’s geen last van. Hetgeen in deze Dr. Phil aan het licht komt is exact hetgeen waar Nederland de spil in is wereldwijd. Dus dat RTL het dan ‘toevallig’ een paar dagen na die uitzending in de VS cancelt is geen toeval? Ik sluit toeval niet uit, maar lijkt mij sterk.. Je bent dus appels met peren aan het vergelijken, en bovendien nog steeds off-topic, je leidt de boel af, of is dat ‘toevallig’ ook de bedoeling? 😉

       • G-Man schreef:

        Die aflevering was van 1989 en de naam ervan was ‘Mexican Satanic Cult Murders’. Ik geloof heus niet dat het toeval is dat Dr Phill is gestopt bij RTL. En dat er waarheid kan bevatten over die pedo-doofpotten, en dergelijke. Het is niet mijn intente om te ‘shillen’ of ‘trollen’. Kwam denk ik door het bier wat ik op had. Maarja vreemd dat de show van Oprah over satanische offers wel daarna doorging maar met pedofilie niet. Dus dan zullen er veel elitaire pedo’s zijn dan lui die aan offers doen aan ‘satan’ ed. Het hele idee kwam bij mij gelijk op toen ik dit artikel las. Blijkbaar off-topic voor u Mick, maarjah sorry als ik je tijd (waarschijnlijk) had verspilt eigenlijk ?

        • Micky van Leeuwen schreef:

         De pedonetwerken doen ook aan offers, niet aan satan, want die bestaat niet, maar meer dan waarschijnlijk aan bepaalde draco reptilians en andere interdimensionale ‘goden’ en shizzle. Ook al duizenden jaren, maar belangrijker dan dat: vandaag de dag ook nog. Maar ik ga zeker die Oprah uitzending een keer kijken, 1989… toen keek ik nog naar de Troetelbeertjes namelijk.. 😉

         Bier is een goede reden om eventjes te shillen, vond het wel een leuke discussie, off-topic, maar dat mag best nu ik weet dat je geen shill bent maar de aandelen Heineken aan het laten stijgen bent! Werd ff para, dacht straks zegt ie gewoon de waarheid met zijn G(overment)-Man nickname 🙂

 2. G-Man schreef:

  Heikeken niet dan? Welk bier is niet met gmo verwerkt?

 3. Jos schreef:

  ”Slachtoffer satanisch elite pedonetwerk doet haar verhaal bij Dr. Phil”

  We dwalen af G-man.(Grolsch-man?)

  Groet.

 4. rob schreef:

  Zie veel reacties op internet van amerikanen die het over een nederland station dar dr Phill van de tv haalt. Nederland is nu de enige die dit doet. Waarom doen andere landen dit niet? Speelt nederland inderdaad een heel belangrijke rol in dir duistere web? Weet iemand hier meer van?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Nederland is de spil/het knooppunt van al die satanische elite pedonetwerken

  • X schreef:

   Nederland is onder zeeniveau. Het is het onbewustzijn/occulte van de wereld. De onder-wereld. Het adresnummer van de nederlandse ambassade in Amerika is zelfs 666.

 5. Joost schreef:

  Dat web is wereldwijd verspreid, als er een verband zou zijn zou het wereldwijd van de buis gehaald worden lijkt me toch?
  Alleen in Nederland zou zinloos zijn in onze digitale wereld.

  • MichellevL schreef:

   Zou het niet zo kunnen zijn dan een of meerdere invloedrijke personen dit RTL heeft opgedragen uit angst oid? Dit is de gedachte die bij mij opkomt iig. Dus niet bepaald doordacht iets maar om het in de doofpot proberen te houden.
   Laatste stuiptrekking if u will.
   Cause the shit is going down, the viespeuke.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Tuurlijk heeft dat wel zin, de gemiddelde Nederlander die Dr. Phil alleen maar kent van RTL4 gaat heus niet nu Dr. Phil door RTL gecancelled is een illegale stream opzoeken van een buitenlandse zender of het downloaden via torrents of zo. RTL gaat over de Nederlandse pedodoofpot, en die zit nog steeds vastgeroest, mede door ‘wakkere’ mensen zoals florian hier onder en anderen die liever hun kop in het zand steken en het niet weillen en dus ook niet kunnen zien. Ik heb het niet over jou Joost, in NNL beteden wij er wel aandacht aan, maar in NL zijn wij een van de weinigen, de meesten willen het niet horen en er al helemaal niet over nadenken. Dat soort ‘wakkere’ mensen doet ook niet hun best om anderen te informeren, ze plaatsen liever anoniem azijnpissende reacties op websites als deze die wel hun nek uitsteken.

   • rob schreef:

    Dag Micky, ik heb je artikel toch op enkele andere sites als link gezet, zag dit item als buitenkansje om “slapende mensen” een klein beetje wakker te schudden. Zo in de trend, “wat vreemd dat dr phill van de nederlandse buis is” en “ik had ergens een mogelijke verklaring gelezen op indigo…link, blabla.”. Want er zijn heel veel huismoedertjes die dr Phill toch wel missen…. en misschien hebben ze toch hersentjes om een beetje na te denken, wie weet, niet geschoten is altijd mis, toch?

 6. rob schreef:

  Maar waarom haalt rtl4 het ineens toevallig van de buis?

  • G-Man schreef:

   Dat zullen we misschien niet weten, lijkt me sterk betreft het onderwerp van deze aflevering. Er zullen weinig mensen erin geloven

   • Micky van Leeuwen schreef:

    Waarom zullen weinig mensen erin geloven? Stelletje azijnpissers hier, mensen hebben geen idee, omdat ze vaak niet naar de materie hebben durven kijken, maar Nederland is de spil in die satanische pedonetwerken.

    • G-Man schreef:

     Er worden teveel blauwe pilletjes voorgeschreven. Tijd om de rode pillen gratis uit te delen ?

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Vermixen in het drinkwater, door de tandpasta heen, desnoods als suikervervanger in de cola en ice tea, of verspreiden via chemtrails die rode pillen zeg ik! 🙂

  • Ikke schreef:

   Heey Rob, Micky geeft dit antwoord op een reactie.
   Ons kikkerlandje heeft een pedonetwerk van jewelste.
   Dus die vieze trekpoppen zullen er alles aan doen om de deksel er op te houden. Want als deze beerput open gaat is de stank niet te harden want ze willen natuurlijk niet dat wij die stank kunnen traceren.

   • rob schreef:

    Dag ikke. Ik begrijp dus, ook van Mickey dat nederland, ondanks het een klein en onschuldig landje lijkt helemaal niet een onbelangrijk landje is. Daar was ik me eerst niet zo van bewust. En dat ons land best wel een gevaarlijk land is om in te leven als vrije denker. In dit kader heb ik me ook een beetje verdiept in de dood van prins Friso en pim fortuyn. Maar ik snap ook waarom veel mensen de kop in het zand steken. Ik heb recent ook psychologidche experimenten gezien hoe je mensen kunt beinvloeden, en hoe uiteindelijk een heel klein groepje mensen een hele groep kan controleren. Elke nieuwe member van buitenaf wordt weer door de grote groep geconditioneerd tot bepaald handelen, zonder dat de oorspronkelijke controlleurs iets hoeven te doen. Best erg allemaal, of niet? Misschien zijn de meeste mensen nog niet zo ver om volwassen of zelfstandig te worden. Een klein kind kun je ook je zo maar ineens de grote boze wereld in sturen.

    • ikke schreef:

     Precies Rob, klein landje maar groot in het pedonetwerk en veel meer.
     Veel high tech shit wordt in ons kleine landje getest maar ook ontworpen.
     De flitspaal bv. is een NL uitvinding en in 1966 in ons landje in gebruik genomen en is naar mijn idee een voorloper geweest voor, vul dit zelf maar in….
     Ten Cate een Nederlands bedrijf die voor de US speciale militiare kleding heeft ontworpen.
     Wij zijn zeker geen onbelangrijk landje voor het addergebroed met bepaalde doeleinden.
     Nee hoor, Nederland wil vriendjes zijn met iedereen….!!
     Check het experiment hieronder hoe sheeples ‘wij’ zijn….Sorry beetje off topic
     https://www.youtube.com/watch?v=o8BkzvP19v4

     • rob schreef:

      Dag ikke. Dat experiment heb ik ook al een keer gezien. Verbluffend. IK vindt het niet direct off topic, omdat dit toch het kuddegedrag verklaart en hoe een kleine groep mensen controle heeft over een grote groep mensen.

      • Ikke schreef:

       En zo gaat t al aeonen, tijd is aangebroken voor herontdekking van ons ware zelf en wie en wat wij in essentie werkelijk zijn. Kwor de al helemaal blij van….!!

 7. rob schreef:

  Is de term pizzagate al oud? Hoorde net een kort intervieuw met donald thrump waar hij in 2012 het woord pizzagate gebruikte.Weet iemand hier meer over?

 8. MichellevL schreef:

  Er hangt een vreemd luchtje aan..

 9. Koning Florian schreef:

  Ik durf hier wel te stellen dat ik niet geloof in al dat schijnbewijs voor satanische pedo netwerken. ik zeg niet dat het niet bestaat, maar al het bewijs wat er voor wordt aangedragen, ook de video’s hier op de site, vind ik op zijn zachtst gezegd een beetje nep overkomen. Als er nou echt overtuigende aanwijzingen waren zou ik er wel voor open staan, maar ja…

  Ik vind het wel goed dat het onderwerp in de alternatieve media aan de kaak wordt gesteld, want zoiets mag niet bestaan en we moeten er alert op zijn dat zoiets zich nooit ontwikkelt, maar afgezien van hoertjes van Berlusconi en koorknaapjes van de katholieke kerk geloof ik godzijdank niet dat het op grote schaal voorkomt en zeker die satanische verkrachtingen en martelingen niet.

  Wat ik denk dat hier gebeurt is dat de oerconservatieve shadow government die helaas aan de macht is gekomen samen met Trump nu logischerwijs ook de greep over de STAATSmedia hebben gekregen, en een mooie gelegenheid zien om de mensen bang te maken voor hun rivalen door seksuele voorkeur part of politics in every day life te maken. seksuele verscheidenheid gelijk te stellen met marteling en dergelijke, dat gaat nogal ver.

  Nu kan het zomaar gebeuren dat we een verbod op drugs krijgen door de ‘degelijke’ christelijke government en een nieuwe oorlog in het midden oosten, alleen maar omdat de enige tegenstanders, homoseksuele democratische politici, beschuldigd worden van satanische seks.

  Ik denk dat de reden dat het gecanceld is op RTL, een Nederlandse/Europese elite zender, een Bilderberg zender, ZOU KUNNEN ZIJN dat ze niet mee willen doen aan bangmakerij en propagenda verspreiden over homo’s en een naar smaakje geven aan seksuele vrijheid. Want dat is alles wat er in die uitzending gebeurt, verder heeft het geen grond. Ik zie die uitzending op DR Phill (niet te vergeten een belachelijk moralistisch onbetrouwbaar mainstream media mannetje die alles voor geld doet) als een poging van de christelijk oerconservatieve en aggressieve redneck clan van types als Chainy en Bush om op de hype te springen van Alex Jones (die doet alsof hij alternatieve media is maar duidelijk gesponsord wordt door de conservatieve republikeinen en maar lukraak wat rondbazuind). Om op die manier de mensen die niet meer in de sprookjes van de mainstream media geloven te proberen in hun straatje te laten denken. En dat lukt ze misschien ook nog wel want iemand op zijn seksualiteit aanvallen is makkelijk en effectief. Ik vind het ook lastig om achter een homoseksuele premier te staan, en ik ben ook fel tegen satanische uitbuiting.

  Puntje bij paaltje heb ik 10x liever de democratische bilderberg elite dan de oerconservatieve christelijke slavendrijvende zionistische elite. Ze onderdrukken allebij, en zijn allebij niet serieus te nemen als onze leiders, als democratische regering, maar de oerconservatieven zijn net een tandje erger.

  Ik ben blij dat onze slavendrijvende elite ervoor heeft gekozen de show niet uit te zenden. Ik denk dat ze tegen bangmakerij zijn. en het is net als in de VN (een typische Bilderrberg organisatie) als er geen bewijs voor is dan begin je ook geen oorlog, dus je gaat ook niet het hypnotiserende beeldkanon gebruiken zonder goed gefundeerde feiten

  Ik heb liever de Nederlandse liberale Bilderberg elite dan de achterlijke oerconservatieve christelijke Zionistische agressievelingen.

  • Koning Florian schreef:

   Ik zie onze elite koorballenclubjes er wel voor aan om geheime clubjes op te richten en daar lekker hun macht in te misbruiken, en dat soort machtspelletjes zal zich ook zeker in seks uiten, en dat vind ik allemaal misselijkmakend, en ik haat die gasten gewoon, maar marteling van onschuldigen dat doen ze nog net niet denk ik. wel zitten ze ook vuistdiep in de onderwereld, net zo als de christen jezuiten elite overigens

   • Koning Florian schreef:

    en ik ben ook heel blij dat die doorgedraaide linkse gay feministische hillary democraten niet aan de macht zijn gekomen hoor, begrijp me wel goed.

    • Danny schreef:

     @King Florian…Alles wat je je kunt bedenken, zowel positief als negatief, is op dit moment in deze wereld aanwezig. Haten heeft geen zin. Bewustzijn is al een hele stap. Erkenning de volgende…
     Realiseer, accepteer en breng het aan de oppervlakte, zodat verstoppen geen zin meer heeft…
     Het duister kan niet tegen licht…Daarom: deel je kennis…

   • X schreef:

    Je hebt echt geen flauw benul van wat er speelt. Als je denkt dat ze ongeveer hetzelfde zouden doen als wat jij je kunt voorstellen, sla je de plank volledig mis. Ze zijn niet zoals jij. Ze hebben absoluut geen geweten of empatie.

    Ik ben hier net als heel veel mensen een direct slachtoffer van geweest. Waarom zou ik daar over liegen hier? Om een paar mensen ‘bang’ te maken?

    Het klopt wel dat als je er echt bang van wordt, je in hun frequenties getrokken wordt. Dat wel.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Dan ben je niet helemaal goed als je zo redeneert, kop in het zand, struisvogelpolitiek noem ik dit soort reacties, doe eerst eens zelf onderzoek voordat je zulke boute analyses trekt

   Straks als het ook in NL uitkomt niet zeggen “Ich hab das nicht gewußt” he Florian, die vergelijking durg ik hier best te maken. Je weet het nu, oogkleppen af makker!

 10. Nexus schreef:

  Het Haagse Complot heft wellicht wat antwoorden in deze kwestie.
  http://www.hethaagsecomplot.nl/20170331-dr.phil-censored.htm

  • rob schreef:

   Dag Nexus, interessante link. Ook de reactie van een persoon op het artikel. Deze was zelf ook slachtoffer geweest, en verteld dat reclame in de late uurtjes op RTL 4 uit de porno industrie komt, verdorie, daar had ik nog helemaal niet bij stilgestaan!

   • Here Florian schreef:

    Daar gaan we al, de pornoindustie krijgt de schuld. Dat is dus precies het resultaat wat ik bedoel… De pornoindustrie is gewoon een super gave industrie waar we allemaal echt trots op mogen zijn, een perfect natuurlijke industrie die leuk werk verschaft en die echt wat toevoegt aan een menselijk leven. Die maakt het leven juist worth living.

    Seks moet niet als iets slechts gezien gaan worden, en dat doe je wel door het in een kwaad daglicht te plaatsen. ongefundeerd! Zelfs al zou het gefundeerd zijn, dan nog heeft de porno industrie daar niks mee te maken. Net zo min als prostitutie.

    En Micky, je mag mijn comments echt wel gebruiken in je show, we hoeven het niet altijd eens te zijn, en ik kan wel tegen een stootje. En jij bent juist op je best als je geen blad voor de mond neemt.

    Een ander voorbeeld waar ik me aan erger is de grote hoeveelheid van horror films die seks in een kwaad daglicht stellen. Kidnap films waarin de ontvoerder altijd weer een man is met verwrongen lusten. Waarin seks als verkrachting wordt neergezet. Laat seks nou eens een keer mooi zijn! Kom is met een film waarin de lust van een man juist tot een positief einde leidt. Of anders een film waarin de jaloezie van een vrouw haar tot waanzin drijft waarna ze mensen gaat kidnappen!

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Je hebt niet eens de reactie op de site die Nexus linkt gelezen. Het gaat om vrouwen en meisjes verkoop in de nachtelijke uurtjes op RTL. Niet altijd met je piemel denken, soms moet je ook even kijken waar iemand over schrijft voordat je reageert. Niet dat ik het eens ben met die reactie op die andere site, maar even om je een klein spiegeltje voor te houden.. 🙂

     • Micky van Leeuwen schreef:

      De reden dat ik het niet eens ben met die reactie op die andere site die stelt dat RTL haar inkomsten haalt uit het verkopen van vrouwen en meisjes in de nachtelijke uurtjes is omdat a)er niet zoveel mensen in die scams trappen b)er geen echte vrouwen en meisjes verkocht worden maar het gaat om duur SMS contact of hijglijnen met dikke ouwe keujes die de aardappelen zitten te jassen tijden het hijgen want c)we zijn toch allemaal een keer jong geweest en een (in mijn tijd) 06 lijn gebeld in de veronderstelling dat daar echt lekkere vrouwen aan de lijn kwamen…?

      Sommige mensen zijn overal spoken. Die rotzooi ’s nachts op RTL en zo zijn pure scams, waar dronken geile mannetjes in trappen, meer is het niet.

 11. Micky van Leeuwen schreef:

  Dit kreeg ik van een lezer van deze site toegestuurd http://www.demorgen.be/buitenland/baby-s-misbruikt-en-kinderen-stiekem-gefilmd-ruim-honderd-arrestaties-b20f0730/kSdmN/ Nieuwsbericht van gisteren uit de Belgische media, over Spanje en het oprollen van een groot pedonetwerk daar, met dezelfde trekjes met andere elite pedonetwerken. Geweldadige seks met kinderen, de oudste was 14, de jongste 4 maanden.

  De pedodoofpotten worden wereldwijd geopend, nu Nederland nog!

  • Ikke schreef:

   Beter Micky,vet goed nieuws nu de rest van de domino stenen, want de gang moet er in blijven.
   Ik zeg, ik goaj aan t bier, fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *