Tom DeLonge’s ‘To the Stars Academy’, wat is het en wat doet het?

Mocht je het gemist hebben, ‘soft disclosure’ of te wel gedeeltelijke disclosure gedaan vanuit de elite heeft een nieuw niveau bereikt. Tom DeLonge, de zanger van de bekende Amerikaanse rockband Blink 182, presenteerde twee weken terug de ‘To the Stars Academy of Science and Arts’.

Voordat ik mijn mening geef wil ik graag dat een ieder die geïnteresseerd is in dit onderwerp zelf een mening vormt en onderstaande presentatie bekijkt van Tom DeLonge en zijn team van (ex) CIA, Pentagon, Department of Defence en luchtvaartindustrie mensen die ons (de zogenaamd onwetenden) deze soft disclosure van allerlei nieuwe technologieën, ideeën over buitenaards leven en meer brengen. Mocht je alleen geïnteresseerd zijn (of weinig tijd hebben) in de trailer met daarin de samenvatting van hetgeen gepresenteerd wordt, kijk dan vanaf 30:47 (of klik hier). In principe heb je daar ook voldoende aan.

Je zou na het bekijken van deze presentatie de conclusie kunnen trekken dat we sinds 2001 geen ene ruk zijn opgeschoten qua ‘disclosure’. In 2001 presenteerde Steven Greer samen met een aantal al dan niet klokkenluiders namelijk ‘The Disclosure Project’ (zie link). In die presentatie uit 2001 werd meer informatie gegeven dan nu in 2017 door Tom DeLonge en zijn team gegeven wordt over deze onderwerpen. Het verschil tussen die presentatie uit 2001 en Tom DeLonge’s versie uit 2017 is dat de 2017 versie geheel ondersteunt wordt door hetgeen ik laag 1 noem van de ‘drie lagen van controle die ons als mensheid af moeten houden van het weer herinneren en het vervolgens worden van wie en wat wij mensen in werkelijkheid zijn’. Mocht je geen idee hebben waar ik het over heb, lees dan dit artikel voor een uitgebreide uitleg over deze drie lagen van controle. Laag 1 bestaat uit de bloedlijnen die de afgelopen paar duizend jaar de mensen hebben wijsgemaakt dat zij de touwtjes in handen hebben hier op Aarde. Anderen noemen deze groeperingen de ‘illuminati’ of ‘de elite’. Als topmensen vanuit de CIA, het Pentagon en Lockhead Martin bij elkaar komen om zogenaamd het goede te doen voor het volk dan zijn er bij mij voor die tijd al drieëndertig rode vlaggen omhoog gegaan dat we hier te maken gaan krijgen met een initiatief om het volk in een staat van onnozelheid te blijven houden.

Tom DeLonge schetst het in het begin van de presentatie al door te zeggen dat ‘zij die al meer dan zeventig jaar op de hoogte zijn van UFO’s en buitenaards leven dit deden om ons als mensheid veilig te houden, ze waren immers simpelweg veel te druk met het onderzoeken van al die zogenaamd onverklaarbare verschijnselen om ons op de hoogte te houden’. Hebben wij even mazzel dat al die knappe koppen in de presentatie net nu Tom DeLonge een project start allemaal net met pensioen zijn en dus mee kunnen werken met zijn project.. Het moge duidelijk zijn dat ik dat hele ‘To the Stars’ academietje een dikke vette afleiding vind. Sterker nog, het komt op mij over als meer dan 70 jaar zwaar aan de alcohol en drugs te hebben gezeten en deze hoeveelheid in één massale stinkende zure stroom aan braaksel en diarree over het publiek te deponeren. Men doet net of wij onwetend en dom zijn. En misschien heeft men daar ook wel een punt. De overgrote meerderheid van de mensheid verkeerd namelijk nog steeds in een comateuze toestand. Mensen die in ‘aliens’ geloven zijn gek. Mensen die twijfelen aan de goden van de wetenschap zoals Einstein en Darwin zijn niet goed snik. En iedereen die het waagt om diezelfde wetenschap, ‘onze’ politieke ‘leiders’ en/of de mainstream media tegen te spreken die zou eigenlijk platgespoten in een dwangbuis gehesen moeten worden en verplicht in een gesloten TBS inrichting moeten worden gepropt. Zo worden mensen die wel voor zichzelf durven en dus kunnen nadenken zo’n beetje neergezet door het publiek wat waarschijnlijk wel redelijk opgewonden kan raken van Tom DeLonge en zijn team.

Ik weet al jaren van het bestaan van de verschillende geheime ruimteprogramma’s, buitenaards leven, UFO’s en allerlei technologieën die ‘men’ voor het publiek tot nu toe verborgen weet te houden. Ik moet lachen als ik zo’n Lockheid Martin mannetje in de presentatie hoor zeggen dat ‘Warp drives’ (a la Star Trek) in de toekomst tot de mogelijkheden behoren. Ja duh…. dat soort technologieën worden al tientallen jaren gebruikt binnen de verschijnselen geheime ruimteprogramma’s. Technologie die ze gekregen hebben van hun buitenaardse bondgenoten. Dat is niets nieuws, dat bestaat op Aarde al minstens tientallen jaren. Zo vliegt de elite naar Mars bijvoorbeeld. Ze gaan heus niet a la Elon Musk’s of NASA’s uit de duim gezogen verhalen met een raket met brandstof die er maanden of jaren overdoet om Mars te bereiken naar Mars… Dat soort verhalen worden verzonnen om ons onwetend en naïef te houden. Sommige van de geheime ruimteprogramma’s reizen al buiten ons Zonnestelsel, en de meesten hebben basissen in de ruimte, en daar hebben ze dus de ruimteschepen voor, voorzien van warp drives en allerlei andere technologie waar wij tot op heden niets van mogen weten. Alles wat Tom DeLonge en zijn team willen bereiken is al bereikt. Dat weet Tom DeLonge waarschijnlijk nog niet, men gebruikt zo’n bekende artiest als uithangbord voor een gecontroleerde oppositie project.

Waarom juist nu dit ‘To the Stars’ project? Simpel, men kan niet anders. De buitenaardse groeperingen achter de schermen werken samen met de meer geavanceerde geheime ruimteprogramma’s, zoals die van de Amerikaanse marine, aan snellere en meer onthullende disclosures. We hebben het dan nog steeds over gedeeltelijke disclosures trouwens. Net genoeg om ons als mensheid een geheel nieuwe speeltuin te geven met veel meer speelruimte dan voorheen. Maar nog steeds een speeltuin midden in de gevangenis van de mind. Wie en wat wij mensen in werkelijkheid zijn, dat blijft iets wat wij onszelf niet mogen herinneren. Er speelt zo ontzettend veel achter de schermen. Het is niet voor niets dat we in deze tijd met de ene na de andere grote afleiding worden opgezadeld. Mainstream media gelovigen worden afgeleidt met al dan niet vermiste personen, politiek geleuter, angst voor Trump en Poetin, angst voor oorlogen, en angst voor alles en iedereen. Complotkerk gelovigen worden afgeleidt met al dan niet vermiste personen, een breed assortiment aan overduidelijke false flag aanslagen waar ze zich eeuwig zoet mee kunnen houden, een nog breder assortiment aan van alles en nog wat wat slecht voor jouw of je kinds gezondheid is, en angst en dus haat voor alles wat met de mainstream media te maken heeft. Bijna niemand kijkt verder dan die afleidingen. Bijna niemand weet wat er daadwerkelijk speelt achter de schermen. Iedereen wordt zoet gehouden met soaps en drama. Bijna niemand weet dus dat er binnen de ‘macht’ achter de ‘macht’ een strijd afspeelt en allerlei verschillende agenda’s worden gediend en worden uitgespeeld. Tom DeLonge en zijn ‘To the Stars Academy’ moeten er voor zorgen dat laag 1 iets minder nat gaat als dat deze satanische groeperingen nat gaan als er binnenkort echte stukken disclosure plaats gaan vinden. Nu kunnen ze zeggen dat ze ermee bezig waren, dat ze het in baby stapjes deden omdat het publiek zogenaamd niet de gehele waarheid in één keer aan kan, aan zoiets kan je denken bij het waarom van dit in mijn ogen verder onzinnige project. Het wordt maar gerekt en gerekt die disclosures. Maar nu weet men dat men in een periode is aanbelandt waar andere groeperingen, die meer macht hebben dan deze satanische kliek, overgaan tot onthullende disclosures. Dat is onvermijdelijk. Dus dan moet je aan damage control doen. En dat proberen ze dan ook te doen.

Als je het mij vraagt dan zal deze soft disclosure vanuit laag 1 in een sneltreinvaart komen als mensen eindelijk eens doorpakken en de zogenoemde ‘dots’ met elkaar verbinden als het gaat om de Harvey Weinsteins, Marc Dutrouxs, Gary Glitters en Jimmy Savilles van deze wereld en er stukje bij beetje achter komen dat de wereld waarin zij zo heilig geloofden al die jaren in werkelijkheid bestaat uit een stelletje bloeddorstige satanische over lijken gaande mensen misbruikende empathieloze malloten. Deze groeperingen die ik laag 1 noem hebben dan alle afleiding en alle soft disclosures van de wereld nodig om de aandacht af te leiden van hun ware aard die voor een ieder die dat wil en dus kan zien dan definitief zichtbaar zal worden.

Nee ik hou niet van soft disclosures en bullcrap verhaaltjes die gaan over “zijn UFO’s echt?” Dat is een niveau waar ik mijzelf niet meer in kan verplaatsen. Ik doe met mijn website niet aan gedeeltelijke disclosures. Hier krijg je volle mep. Hier doen we het niet stapje voor stapje omdat de mensheid de gehele waarheid zogenaamd niet aan zou kunnen. Op deze website vind je honderden artikelen, columns, radioshows en video’s waarin ik alles wat ik weet deel. Ik weet dat andere websites er soms een ander beleid op na houden. Die vinden dat je stapje voor stapje de mensheid wakker moet maken. Anders zouden de mensen het niet aan kunnen… Wie die kolder ooit bedacht heeft is niet goed wijs. Zou jij liever in één klap alles wat je wilt weten te weten komen, of zou je liever er een paar jaar over doen zodat je beetje bij beetje kan wennen? Persoonlijk zou ik de eerst optie prefereren. We zijn al lang genoeg voor de gek gehouden en voorgelogen. Alleen de volledig waarheid maakt je vrij!

Micky van Leeuwen

23-10-2017

4 Responses to Tom DeLonge’s ‘To the Stars Academy’, wat is het en wat doet het?

 1. Ank schreef:

  Dat is precies wat ik ook gedaan heb tijdens de presentatie: lachen. Het lag er zo dik bovenop dat ik bijna medelijden kreeg met de sprekers.

 2. Yvar schreef:

  https://youtu.be/rO-hAm4g47o

  Het gaat die gozer alleen maar om geld, check bovenstaande video maar eens. Deze beste man heeft het eens haarfijn uitgezocht

 3. Sebas36 schreef:

  Ik vond het wel vrij opvallend dat er constant word gesproken over extraterrestrial threats en niet ufo’s of unindetifind planes of iets dergelijks.

 4. ien schreef:

  De lichaamstaal spreekt voor zich, ze liegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *