Transcending the ‘God’ Matrix: Augmented Technical Intelligence (video)

Ik werd getipt over onderstaand gesprek tussen George Kavassilas, Sethikus Boza en Neil Pascoe. De titel verklapt al een klein beetje waar het gesprek zoal over gaat. AI (kunstmatige intelligentie), TI (Technical intelligentie), de ‘God’ Matrix, het exopolitieke plaatje, mind programma’s om ons als mensheid van onze moederplaneet af te snijden, en zo kan ik nog wel even door typen, want onderwerpen zat in onderstaand gesprek. Allemaal onderwerpen die actueel en van belang zijn in onze huidige tijd!

3 Responses to Transcending the ‘God’ Matrix: Augmented Technical Intelligence (video)

 1. New World Disorder schreef:

  Bedankt voor het delen van dit interview Mickey. Ik raad iedereen die in het begin van het bewustwordingsproces (is dat een woord) staat om naar dit interview te luisteren. De energie die deze 3 heren overbrengen is niet te beschrijven.
  Met name het gedeelte waarin ze uitleggen dat veel mensen te bang zijn om in de spiegel te kijken en de confrontatie met zichzelf aan te gaan.

  “But again, truth to be told, if you’re looking for the guilty… You need only look into a mirror.”
  – V for Vendetta (2005) (aanrader!)
  https://www.youtube.com/watch?v=KKvvOFIHs4k

 2. tom J schreef:

  Hele vette shit al gaat het boven me pet.

  George Kassavilas noemde in dit gesprek toch dat er in aardolie een soort kwade geest zit, die verspreid wordt doordat we de olie oppompen en verbranden. Dit doet me denken aan de BLACK GOO, bekend van de X-Files en de oorlog rond de Falkland- en Thule-eilanden. Op Youtube staat een kort en wazig filmpje van het spul, geextraheerd uit zwarte stenen waar bepaalde nazi’s een obsessie voor hadden. Ze zeggen dat de vloeistof je kan bespringen en je geestelijk kan beïnvloeden. Het spul zou eonen geleden ooit bewust naar de aarde zijn gebracht:
  http://www.quofataferunt.com/viewtopic.php?f=20&t=75663

  “Mark Richard’s states that the Black Goo is an ancient AI programmed fungus created by an ancient reptilian race.”
  http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?79256-Black-Goo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *