UFOs onder Antarctica & het vijfvingerige mysterie

Ik hoorde vandaag onderstaand interview van David Wilcock met Pete Peterson. Pete Peterson is een insider uit de geheime ruimteprogramma’s, een insider die ik al een aantal jaren ken en wie ik vertrouw als zijnde dat hij de ‘real deal’ is. Dat wil overigens niet zeggen dat ik het altijd met alles eens ben wat dit soort insiders ons vertellen. Deze insiders vertellen namelijk puur vanuit hun eigen ervaring en opgedane kennis uit de geheime ruimteprogramma’s, deze geheime ruimteprogramma’s hebben uiteraard ook weer allerlei achterliggende en dieper liggende agenda’s en indoctrinaties. Insiders als een Pete Peterson mogen met een reden in deze tijd hun verhaal doen en ons updates geven over hetgeen er gaande is achter de schermen. We worden langzaam maar zeker klaargestoomd voor een rits aan zeer grote en belangrijke disclosures.

Meerdere van die grote disclosures die er aan zitten te komen hebben met het continent Antarctica te maken. Onderstaand interview is wat dat betreft een prima toevoeging bij ‘de Antarctische Atlantis Disclosures’ video die ik gemaakt heb om een beeld te schetsen van hetgeen er allemaal gaande is in Antarctica, om preciezer te zijn onder het ijs van Antarctica. Mocht je nog niet eerder gehoord hebben over de Antarctica disclosures dan raad ik aan om eerst dus ‘de Antarctische Atlantis Disclosures’ te lezen en te luisteren.

Wilcock en Pete Peterson beginnen dit interview met de crashlanding van de ‘Pre-Adamites’ op Antarctica (hierover sprak ik al in de hier boven gelinkte uitleg) zo’n 200 duizend jaar terug. Deze pre-adamites kennen we onder andere als de ‘goden’ van Egypte en de zogenoemde Anunnaki. Pete Peterson vertelt onder andere over verschillende lagen ijs in Antarctica, waar verschillende (soms wel) kilometerslange ruimteschepen zijn gevonden.

Pete vertelt over verschillende facetten van de Antarctica disclosures als ook over de zogenoemde ‘Toren van Babel’ en over genetische modificaties met de verschillende menselijke rassen hier op Aarde door deze pre-adamites. Volgens Pete hebben we daarom 5 vingers. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik met dat gedeelte van het interview aanmoet. Ik ben niet zo geometrisch en mathematisch ingesteld namelijk. Voor mij is dat gedeelte abracadabra. Ik weet dat het echter voor velen anderen gesneden koek zal zijn en wel begrijpbaar en/of mind blowing informatie kan zijn. Daarom heb ik dat gedeelte van het interview ook in de MP3 gelaten.

Hetgeen Pete Peterson over Antarctica vertelt bevestigt de verhalen van andere insiders zoals een Corey Goode en een William Tompkins. Pete brengt echter zijn eigen ervaringen en informatie mee aan tafel over dit onderwerp. Dit mag je dus eigenlijk niet missen als je jezelf als waarheidszoeker respecteert.

Micky van Leeuwen

26-7-2017

5 Responses to UFOs onder Antarctica & het vijfvingerige mysterie

 1. Sebas36 schreef:

  Hier nog eentje uit Maart van David Wilcock en Cory Goode over de Antatric disclosure. Het filmpje duurt wel 2:30uur

  David Wilcock | Corey Goode: The Antarctic Atlantis [MUST SEE LIVE DISCLOSURE!]
  https://youtu.be/HGcsfa-GyZk

  Iet’s ouder maar wel alles omvattend.
  David Wilcock | Corey Goode: Endgame II– The Antarctic Atlantis ET Ruins/ Cabal Rescue Plan
  https://youtu.be/wu854P7gzJ4

 2. Ank schreef:

  Pete Peterson zegt: Alles informatie in het universum is gebaseerd op een rekenunit van 3. Ik begrijp hieruit dat door ons 5 vingers te geven we op het zoveelste verkeerde been gezet werden om het ons moeilijk te maken. En voor verdere uitleg over de toren van Babel zullen we nog verder moeten zoeken. Niet dat het me interesseert trouwens.
  Hoogst interessante man. En weer die connectie met Tesla. Je kunt je niet wenden of keren of je komt zijn naam tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *