UFOs onder Antarctica & het vijfvingerige mysterie

Ik hoorde vandaag onderstaand interview van David Wilcock met Pete Peterson. Pete Peterson is een insider uit de geheime ruimteprogramma’s, een insider die ik al een aantal jaren ken en wie ik vertrouw als zijnde dat hij de ‘real deal’ is. Dat wil overigens niet zeggen dat ik het altijd met alles eens ben wat dit soort insiders ons vertellen. Deze insiders vertellen namelijk puur vanuit hun eigen ervaring en opgedane kennis uit de geheime ruimteprogramma’s, deze geheime ruimteprogramma’s hebben uiteraard ook weer allerlei achterliggende en dieper liggende agenda’s en indoctrinaties. Insiders als een Pete Peterson mogen met een reden in deze tijd hun verhaal doen en ons updates geven over hetgeen er gaande is achter de schermen. We worden langzaam maar zeker klaargestoomd voor een rits aan zeer grote en belangrijke disclosures.

Meerdere van die grote disclosures die er aan zitten te komen hebben met het continent Antarctica te maken. Onderstaand interview is wat dat betreft een prima toevoeging bij ‘de Antarctische Atlantis Disclosures’ video die ik gemaakt heb om een beeld te schetsen van hetgeen er allemaal gaande is in Antarctica, om preciezer te zijn onder het ijs van Antarctica. Mocht je nog niet eerder gehoord hebben over de Antarctica disclosures dan raad ik aan om eerst dus ‘de Antarctische Atlantis Disclosures’ te lezen en te luisteren.

Wilcock en Pete Peterson beginnen dit interview met de crashlanding van de ‘Pre-Adamites’ op Antarctica (hierover sprak ik al in de hier boven gelinkte uitleg) zo’n 200 duizend jaar terug. Deze pre-adamites kennen we onder andere als de ‘goden’ van Egypte en de zogenoemde Anunnaki. Pete Peterson vertelt onder andere over verschillende lagen ijs in Antarctica, waar verschillende (soms wel) kilometerslange ruimteschepen zijn gevonden.

Pete vertelt over verschillende facetten van de Antarctica disclosures als ook over de zogenoemde ‘Toren van Babel’ en over genetische modificaties met de verschillende menselijke rassen hier op Aarde door deze pre-adamites. Volgens Pete hebben we daarom 5 vingers. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik met dat gedeelte van het interview aanmoet. Ik ben niet zo geometrisch en mathematisch ingesteld namelijk. Voor mij is dat gedeelte abracadabra. Ik weet dat het echter voor velen anderen gesneden koek zal zijn en wel begrijpbaar en/of mind blowing informatie kan zijn. Daarom heb ik dat gedeelte van het interview ook in de MP3 gelaten.

Hetgeen Pete Peterson over Antarctica vertelt bevestigt de verhalen van andere insiders zoals een Corey Goode en een William Tompkins. Pete brengt echter zijn eigen ervaringen en informatie mee aan tafel over dit onderwerp. Dit mag je dus eigenlijk niet missen als je jezelf als waarheidszoeker respecteert.

Micky van Leeuwen

26-7-2017

23 Responses to UFOs onder Antarctica & het vijfvingerige mysterie

 1. Sebas36 schreef:

  Hier nog eentje uit Maart van David Wilcock en Cory Goode over de Antatric disclosure. Het filmpje duurt wel 2:30uur

  David Wilcock | Corey Goode: The Antarctic Atlantis [MUST SEE LIVE DISCLOSURE!]
  https://youtu.be/HGcsfa-GyZk

  Iet’s ouder maar wel alles omvattend.
  David Wilcock | Corey Goode: Endgame II– The Antarctic Atlantis ET Ruins/ Cabal Rescue Plan
  https://youtu.be/wu854P7gzJ4

 2. Ank schreef:

  Pete Peterson zegt: Alles informatie in het universum is gebaseerd op een rekenunit van 3. Ik begrijp hieruit dat door ons 5 vingers te geven we op het zoveelste verkeerde been gezet werden om het ons moeilijk te maken. En voor verdere uitleg over de toren van Babel zullen we nog verder moeten zoeken. Niet dat het me interesseert trouwens.
  Hoogst interessante man. En weer die connectie met Tesla. Je kunt je niet wenden of keren of je komt zijn naam tegen.

 3. Ikke schreef:

  Zelfs in de nieuwe Suske en Wiske komt de soft disclousere in beeld.

  https://langleveeuropa.nl/2017/08/haha-suske-en-wiske-en-ufo-op-antarctica/

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Fantastisch, briljant haha. Nice catch!

   • Micky van Leeuwen schreef:

    Heb de Suske en Wiske gedownload. De site langleveeuropa.nl doet aan pure misleiding. Het gaat niet om Antarctica, maar om de Noordpool in dat Suske en Wiske verhaal. Spitsbergen ligt bij de Noordpool. De schrijver van het artikel wil goedkoop scoren en praat duidelijk iemand anders na of kan gewoon niet lezen of google maps gebruiken , nu zet hij zich voor aap, want hij heeft niet eens het album gelezen… Verder zit er niets in het album over Antarctica, en is het verhaal wat over Mars opgehangen wordt het verhaal wat NASA en de wetenschap ons graag willen doen geloven. Grappig hoe de alternatieve media zichzelf keer op keer voor lul laat zetten, ook al is het een onbenullig iets zo’n Suske en Wiske (wordt alleen in de Lage landen gelezen), toch had zo’n schrijver beter zelf ook eerst even kunnen lezen waar het verhaal over gaat in plaats van pure desinformatie brengen zoals hij nu doet.

    • Danny schreef:

     Ik ben blij dat je me de tijd bespaard hebt 😉

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Geen dank haha. Het kostte mij tien minuten van mijn tijd, toen wist ik genoeg. Vond het al gek dat ze het verhaal op de Noordpool begonnen. Ik zal het even spoileren. Lambiek en Sidonia op een cruise bij Spitsbergen. Aardbeving, stuk ijs valt in water, tsunami. Al op de eerste bladzijde maakt Sidonia een ‘all-in’ climate scam opmerking tegen Lambiek, Lambiek is nog steeds gelukkig de echte Labiek en is blij met klimaatverandering omdat ze nu door de Noordpool kunnen varen, wat voorheen onmogelijk was volgens Sidonia. Lambiek redt Sidonia voor de tsunami door samen met haar in het water te springen. Dat zal wel Belgische ‘slimmigheid’ zijn gok ik, maar goed, even later komen Jerommeke, Suske, wiske en professor Barabas Lambiek en Sidonia redden met dat vliegding van ze. Dan opeens ziet Barabas een ijzeren staaf uit het ijs steken met een rood lampje eraan. Barabas zijn smartphone zegt tegen Barabas dat die staaf 2,5 miljoen jaar oud is. Wiske herkent het rode licht, en rent er op af, Barabas schreeuwt “NEEEEEEEEEEEEHHHHHH!!!!!” Maar ja Wiske is duidelijk getriggerd en wil het rode lampje betasten van dichtbij. En dondert in een gat met ijs en sneeuw bij de staaf. Gelukkig is Jerommeke mee. Die saved the day, en trekt een groot ijsblok van tientallen kubieke meters uit de grond. Daaronder ligt een ruimteschip, met inzittenden erin. Ze nemen dat ruimteschip mee in het vliegding van Barabas. Terwijl ze slapen ontdooien de inzittenden. En die inzittenden, die er menselijk uitzien, vertellen Barabas en de rest waar ze vandaan komen. Van Mars. Mars was vroeger een groene planeet vertellen ze, maar Mars dreef steeds verder van de Zon af, dus Mars bevroor, en zij moesten vluchten, met twee man blijkbaar, geen idee wat er met de rest van de Mars kolonie gebeurde dat vertelt het verhaal niet. Maar die 2 vlogen naar Aarde en waren zo technologisch niet geavanceerd dat de eerste beste storm die ze tegenkwamen op Aarde ze liet crashen op de Noordpool. Toen was ik klaar. Heb nog even door gescrold. Maar geen Antarctica meer. Wel een vage demonische gek met een veel te groot ego die de Aarde wil opeten. Daarom heet het album gok ik ook ‘De Planeetvreter’.

      Willy Vandersteen zou zich omdraaien in zijn graf als hij zou weten wat er van zijn Suske en Wiske is geworden….

    • Ikke schreef:

     Ok zover heb ik niet gekeken, had ik wellicht wel moeten doen. Wil geen zooi op IR strooien…

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Het is allebehalve zooi, heb mijzelf weer kostelijk vermaakt om bovenstaand spoiler stukje te mogen schrijven. En het laat ook mooi zien hoe veel alternatieve media sites te werk gaan, headline ‘journalisten’ zijn de meesten, niet verder kijkend naar de inhoud, en alles passen ze toe in hun eigen mind-ego programmaatjes die ze hebben draaien.

      Ik heb het album even illegaal gedownload, volgens mij is het niet makkelijk ergens ‘legaal’ te downloaden die Suske en Wiske albums. Dus je had het ook niet makkelijk kunnen checken, en daarbij mag je er van uitgaan dat een website die screenshots plaatst uit desbetreffend suske en Wiske album die screenshots net zoals ik wou doen uit het album zelf had gehaald, en dus zou weten waar hij over schreef….

 4. Nika schreef:

  Een vragende gedachte…
  De aarde heeft een diameter van +- 12.000 km
  De maan heeft een diameter van +- 3.500 km (ca. een afstand van Zuid-Spanje tot Scandinavië)
  De afstand aarde-maan is +- 390.000 km
  De afstand zon aarde is +- 150.000.000 km (150 miljoen)

  Zeg nou zelf….zou je dat stuk Europa nog kunnen zien op een afstand van 390.000 km, en bedenk hoe dichtbij de maan soms lijkt te zijn, ook van de grootte lijkt die op de zon op bepaalde momenten.
  De maan staat dichter bij de zon, zou het dan niet vreselijk heet zijn daar op de maan?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   En wat heeft dat te maken met UFO’s onder Antarctica als ik vragen mag?

  • Danny schreef:

   * Iets met een diameter van 3.500 km op een afstand van 390.000 km is hetzelfde als iets met een diameter van 1 cm op een afstand van 1,11 m.

   * Je doet net alsof een diameter van 3.500 km niks is.

   * De maan staat slechts de helft van de tijd dichter bij de zon dan de Aarde.

   * Die afstanden en diameters neem ik van je aan, maar weet ik eigenlijk niet zeker. En jij ook niet.

   • Nika schreef:

    Mooi, dank je wel. Dat met de verhoudingen had ik ook al door.
    De afstanden komen gewoon van internet…volgens mij weet niemand wat de afstanden precies zijn, dat maakt het dus allemaal ook niet echt duidelijker, wat mij betreft iig. Alle goeds.

 5. Nika schreef:

  Euhm…alles…of vliegen de ufo’s van Schauberger maar op de aarde rond? Ivm de zonsverduistering 2017… Heb je ook een antwoord op mijn vrijdenkers vraag, Micky? ;))
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/het-vril-genootschap-en-nazi-ufos/

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik snap echt serieus niet wat je bedoelt en wat je vraag is. UFOs (als we ze zo noemen) vliegen overal in het Universum, niet alleen op Aarde. Is dat een antwoord? En wat is je vrijdenkers vraag? Dat met de Maan? Dat komt omdat de Maan niet zo’n atmosfeer heeft als de Aarde. Elke planeet heeft zijn of haar eigen atmosfeer/klimaat/et cetera, dat komt onder andere door de atmosfeer. En of je Europa kan zien liggen vanaf 390 duizend kilometer weet ik ook niet, dan zal je er even heen moeten vliegen 🙂

   Zijn dit antwoorden waar je iets mee kan?

   En zou je willen reageren onder de reactie door op de knop beantwoorden onder de reactie te drukken? Dat houdt de site overzichtelijker namelijk.

   • Nika schreef:

    Ja, ben tevreden met je antwoord, ben bescheiden 😛 😉 🙂
    Maar ik had gewoon gisteren avond die vraag in mijn hoofd nadat ik het toch waanzinnige afstanden vind, en het soms allemaal veel dichterbij lijkt. Men zou het zich misschien makkelijker kunnen voorstellen, het reizen naar andere planeten met een ufo.
    Sorry voor de commotie. Dank je wel, Micky.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Aha, ik snap nu pas je vraag Nika, ik begreep ‘m echt niet… 🙂

     Maar als het om ruimtereizen gaat dan zal je even 180 graden buiten de box om moeten denken, dat gaat namelijk niet op de manier zoals NASA dat ons wil doen laten geloven. Ja dat werkt met betrekkelijk korte afstanden zoals naar de Maan of Mars, maar meestal gebruikt men wormholes of stargates of hoe je het ook wilt noemen, die zijn er in alle soorten en maten namelijk. De Zon is zo’n stargate, net als alle sterren een stargate zijn naar dat sterrenstelsel. In series zoals Stargate en Star Trek zit het al, dan maken ze een ‘jump’ naar een ander sterrenstelsel of welke plek dan ook. Op de linea recta manier reizen (zonder wormholes) duurt niet alleen heel erg lang, maar is daarnaast ook levensgevaarlijk, met al dat ruimtepuin wat je met hoge snelheid dient te ontwijken en zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *