Waar blijft Nibiru/Niburu/Planeet X?

Toen ik in 2004 begon met het proces van het ‘wakker worden’ stuitte ik vrijwel direct op allerlei verhalen binnen de toenmalige alternatieve media over planeet X, die ook wel Nibiru of Niburu wordt genoemd. Toentertijd waren de verhalen van Zecharia Sitchin al enorm populair. In 2016, 12 jaar later, zijn de verhalen van deze Zecharia Sitchin nog steeds immens populair, veel mensen die bezig zijn met het proces van het wakker worden komen vroeg of laat in aanraking met deze verhalen over een planeet die eens in de paar duizend jaar langs de Aarde zou komen vliegen. Ik vermoed dat er ook al ver voor 2004 vele verhalen rondgingen over Nibiru. En er zullen vast en zeker ook heel erg veel ‘onderzoekers’ toen al op internet te vinden zijn geweest die ons verhalen vertelden over deze naderende planeet waar de Anunnaki op zouden vertoeven.

Ik kan enkel uit eigen ervaring vertellen, dus ik begin mijn verhaal in 2004. In 2004 zag ik Bram Vermeulens’s ‘In den beginne’ (zie link). Bram Vermeulen nam dit programma ooit op voor de RVU en het werd op de Nederlandse TV uitgezonden. Bram vertelt in dit programma over de Anunnaki en Nibiru. Hij vertelt niets nieuws, hij vertelt op zijn eigen manier het verhaal wat Zecharia Sitchin ook al beschreef, waar ik straks wat dieper op in ga. Dit verhaal van de ‘twaalfde planeet’, die door Sitchin Nibiru genoemd werd, was 12 jaar geleden dus net zo populair als het vandaag de dag nog steeds is. De grootste en bekendste alternatieve media website van 12 jaar terug was zelfs vernoemd naar deze mysterieuze planeet. Anton Teuben doopte zijn website niet voor niets niburu.nl. Later werd Teuben genaaid om het zo maar eens te zeggen door zo’n beetje alle mensen die hij toeliet tot zijn niburu sekte, en het huidige niburu.co is dan ook gejat van Anton Teuben. Niburu.nl had het 12 jaar terug al heel vaak over de nadering van Nibiru. Er stonden regelmatig filmpjes en foto’s op de website, gemaakt door mensen die naast de Zon een tweede object zagen. De begeleidende tekst luidde dan meestal “Niburu gesignaleerd naast de Zon, Niburu nadert met rasse schreden, binnen niet al te lange tijd zal een ieder op Aarde er niet meer om heen kunnen en zal een ieder op Aarde (beginnend op het Zuidelijk Halfrond) Niburu dan eindelijk echt in de lucht zien!” Inderdaad, dat soort teksten lezen we vandaag de dag nog steeds op websites als een niburu.co. Ik citeer: “Het mini-zonnestelsel dat wij Nibiru noemen komt nu iedere dag dichterbij. Het is eigenlijk merkbaar aan alles op deze wereld.Van de enorme onrust die overal schijnt te heersen tot aardveranderingen die af en toe bizarre vormen aannemen.Een groot deel van de bevolking voelt waarschijnlijk “instinctief” aan dat het dit keer menens is en niet zomaar een kletspraatje dat morgen iedereen weer vergeten is.Naast alle andere dingen wordt er nu ook vaker een planeet waargenomen vlakbij de zon. De meest waardevolle waarnemingen zijn uiteraard die welke zowel met het blote oog waren te zien als met de camera zoals we onlangs zagen boven België.’

Deze website, die zichzelf blijkbaar heel erg serieus neemt, rept al jaren aan bijna één stuk door over de nadering van Nibiru. Deze uitspraken begeleiden ze dan weer met filmpjes en foto’s die gemaakt zijn door andere mensen. Hier onder een paar willekeurige foto’s die onlongs door deze website zijn geplaatst als bewijs voor het naderen van Niburu/Nibiru/Planet X.

sunflares

Persoonlijk heb ik niets met dit soort ‘bewijs’ materiaal voor een naderende mysterieuze planeet. Ik zie dit soort foto’s dus al 12 jaar langskomen inmiddels. Ik vind het ook bizar dat websites en mensen dit soort foto’s en filmpjes gebruiken om hun theorieën te bewijzen. Los van photoshop, lens flates, flitsers, en eventuele andere nepheid heb ik een groot probleem met dit soort ‘bewijs’. De theorie die men namelijk meestal aanhangt is die van een twaalfde planeet in ons Zonnestelsel, die ook in een baan om onze Zon draait, maar die baan is er dus eentje van velen duizenden jaren, en daarom nadert Nibiru onze Zon in deze periode, zo beweert men. Als dat zo is, ik neem het even voor het gemak aan, waarom zien we Nibiru dan constant alleen maar in de buurt van de Zon? De Aarde draait in een baan om de Zon heen zoals bekend moge zijn. Als we vervolgens aannemen dat Nibiru hetzelfde doet, maar dan in een baan van een paar duizend jaar om de Zon heen, dan is het gek dat we Nibiru eigenlijk constant in de buurt van de Zon zien, of niet? Ik bedoel, wij draaien met de Aarde om de Zon heen, dan kan het zo zijn dat we op een gegeven moment Nibiru (wat in een vaste baan/dus rechte lijn ons Zonnestelsel moet naderen als we het verhaal van Sitchin even aanhouden) bij/achter/naast de Zon zouden kunnen zien. Dan nadert Niburu de Zon van achter, vanaf ons perspectief gezien vanaf de Aarde. Maar als we dan vervolgens met de Aarde rond de Zon draaien, dan worden er nog steeds foto’s met een object op dezelfde plek naast/bij/achter de Zon als ‘bewijs’ voor de nadering van Nibiru geplaatst. Dat is onlogisch, en wiskundig niet te verklaren. Eigenlijk zouden we Nibiru hooguit 3 maanden per jaar op die manier kunnen fotograferen of filmen, de rest van het jaar zijn we namelijk in een positie rond de Zon met de Aarde waarin we Nibiru niet achter/bij/naast de Zon zouden moeten kunnen zien, als we dus die theorie aanhangen. We zouden als we die theorie aanhangen zelfs een paar maanden van het jaar aan dezelfde kant van de Zon moeten vertoeven als waar Nibiru vandaan zou moeten komen. En toch zien we het hele jaar foto’s en filmpjes opduiken van ‘bij-zonnen’ en andere objecten die dan direct door de alternatieve media als ‘bewijs’ worden getoond voor de nadering van Nibiru.

Snap je niet wat ik bedoel met deze uitleg? Doe dan wat ik ook doe om zoiets te visualiseren: pak een paar glazen of bierviltjes. Leg een bierviltje in het midden van je tafel. Dat is dan de Zon. Pak een glas en zet die aan de linkerkant van de Zon neer, pak een ander glas en zet die aan de andere kant van de Zon neer op een manier zodat je vanaf het ene glas (de Aarde) het andere glas (Nibiru) kan zien lang het bierviltje (de Zon) op. Dat is de positie vanaf waar bovenstaande foto’s gemaakt worden vanaf de Aarde, als we voor het gemak even aannemen dat die foto’s echt zijn. Het Zonnestelsel staat echter niet stil. De Aarde draait in een jaar een vol rondje om het bierviltje (de Zon) heen. Volgens de theorie van Sitchin en websites als een niburu.co komt Nibiru in een vaste baan richting de Aarde aanvliegen. Draai het glas van de Aarde nu om het Zonnebierviljte heen. En laat het andere glas (Nibiru) nu eens millimeter voor millimeter richting de Zon bewegen. Dit is een simpele weergave van hoe ons Zonnestelsel werkt. Zo zie je dat de meesten van die foto’s en filmpjes waar websites als een niburu.co mee aankomen, zeker geen Nibiru kunnen zijn, als dit soort websites trouw zouden blijven aan hun eigen waanideeën. Nibiru zou volgens de theorie van diezelfde websites dus feitelijk minsten 6 maanden van het jaar niet te filmen of te fotograferen moeten zijn. En toch vind je elke week nieuw ‘bewijs’ en nieuwe foto’s en filmpjes op dit soort websites van een naderend mini zonnestelsel wat ze Nibiru noemen. Bullcrap dus.

Ik hoor ook al 12 jaar lang de ene na de andere wijsneus die zich opeens een Nibiru expert mag noemen in allerlei radioshows en youtube filmpjes. En allemaal weten ze precies wat Nibiru is en wanneer Nibiru dan eindelijk te zien zal zijn vanaf de Aarde. En ze baseren zich allemaal op hun dikke duim en/of op Zecharia Sitchin’s desinformatie. Ik heb in die 12 kaar al zoveel verhalen en zoveel datums gehoord die niet zijn uitgekomen aangaande planet X…. Dat Zecharia Sitchin, en Zecharia Sitchin fans zoals een Evert-Jan Pooterman desinformatie en/of anunnaki propaganda vertellen legde ik al eens eerder uit in dit artikel. Waar het in het kort op neer komt is dat een ieder die denkt iets te weten over wanneer Nibiru vanaf de Aarde te zien zal zijn zich uiteindelijk altijd baseert op de verhalen van Zecharia Sitchin, en Zecharia Sitchin zou die verhalen vertaald hebben vanaf een paar stukken klei. Kleitabletten uit het oude Sumerie. Lekker betrouwbaar zeg ik op mijn beurt zo’n stuk klei waar iemand iets ingekerfd heeft. Mocht de wereld vandaag vergaan, en men gaat over een paar duizend jaar graven in de grond, en men vindt het boek van Sinterklaas, is dat dan ook meteen de waarheid vraag ik mij af? Want dat kan gek klinken, maar zo zie ik die kleitabletten en andere teksten en/of geschriften die ergens worden opgegraven. Wie zegt mij dat wat er op zo’n tekst of kleitablet geschreven staat de waarheid is? Ik vind het zelfs enorm naïef en ronduit dom om zomaar een opgegraven stuk tekst als de waarheid te gaan zien. Elke gek kan iets op een stuk klei inkerven, of op een stuk papier schrijven. Als ik vanmiddag een onzinverhaal typ en deze uitprint en in een oude vaas prop, en vervolgens deze vaas begraaf hier in de tuin, en deze vaas wordt dan over een paar duizend jaar opgegraven, is mijn onzinverhaal dan ook de waarheid voor de mensheid die dan leeft? Ik vraag het mij ten zeerste af… De huidige mens is een eigenaardig ras wat wel heel erg goedgelovend is en zomaar van alles en nog wat klakkeloos aanneemt van wat een ander zegt of beweerd.

Het Nibiru/Niburu/Planeet X verhaal is een overduidelijk desinformatie verhaal wat dient als propaganda voor dingen die in de toekomst staan te gebeuren hier op Aarde. Het maakt deel uit van het script wat ‘men’ aan het uitspelen is hier op Aarde. Nibiru bestaat, al is het overduidelijk geen planeet die in een baan rond de Zon draait. Nibiru zal ook niet zo genoemd worden gok ik als het tijd is in het script om deze planet X troef te spelen. Marduk lijkt mij een betere naam, aangezien die door de meeste occulte genootschappen vereerd wordt.

Net als de Bijbel, de Koran, en andere religieuze geschriften, wordt het Anunnaki/Nibiru verhaal in onze minds gezaaid. Al deze geschriften dienen als script voor dingen die uitgepeeld worden hier op Aarde. Ik zal hier binnenkort wat uitgebreider op ingaan in een apart artikel over dit kosmische ‘probleem-reactie-oplossing’ plan met de mensheid. In dat geheel speelt Nibiru ook een grote rol, net als de anunnaki en andere zogenaamde ‘goden’. Want het zijn geen goden deze wezens. Deze anunnaki hebben ons niet geschapen en/of gecreëerd. In werkelijkheid zijn wij mensen hier op Aarde qua ziel en qua innerlijke kracht en wijsheid velen malen verder dan deze anunnaki figuren. Ik heb hierover een serie artikelen geschreven. In deze artikelen beschrijf ik uitgebreid wie wij mensen in werkelijkheid zijn, wat we hier op Aarde echt komen doen,en wat ons doel is hier op Aarde. Ook ga ik uitgebreid in op de vele kosmische decepties die men als valstrikken en/of afleidingen op ons afvuurt. De serie artikelen vind je hier en/of kan je via het menu aanklikken onder het kopje ‘het grotere plaatje’.

Na het lezen van deze serie artikelen zal je jezelf weer herinnert hebben dat we hier op Aarde te maken hebben met een kosmische cabal, met aan het hoofd de energie die zich god noemt. Deze kosmische tak die ik ‘de Krachten van Beperking’ noem heeft eigenlijk maar één echt hoofddoel met alles wat ze op ons afvuren hier op Aarde via de Aardse en ook kosmische Matrix: ons afhouden van het weer herinneren van wie en wat wij mensen in werkelijkheid van binnen zijn, en ons afhouden van het bereiken van ons einddoel hier op onze moederplaneet de Aarde. Het grote doel van deze intergalactische en interdimensionale groepering is zoveel mogelijk mensen oogsten. Ik heb er geen beter woord voor dan dat, want het beschrijft precies hetgeen wat ‘men’ met de mensheid aan het doen is. Door al die mind control, door al die mind/pijnappelklier/chakra/kundalini manipulatie en andere tactieken probeert men ons af te leiden en af te houden van het weer herinneren van wie en wat wij in werkelijkheid zijn. Wij zijn letterlijk de meest krachtige zielen in dit Universum, ik overdrijf niet. Wij mensen hier op Aarde zijn kosmisch en energetisch gezien letterlijk het ‘most wanted’ ras. Vandaar dat men er alles maar dan ook alles aan wil doen om ons af te houden van het weer worden van ons unieke authentieke zelf. Vandaar dat we constant geprogrammeerd worden om onze macht uit handen te geven of iets buiten onszelf te vereren en/of te aanbidden. We hebben alle Universele kracht en wijsheid al ins ons zitten, alleen zijn de meesten van ons dat op dit moment nog steeds vergeten. Vandaar dat we onze macht uit handen moeten blijven geven. Aan politici, aan religieuze leiders, aan technologie, royals, beroemdheden, buitenaardsen, interdimensionalen, ‘goden’, anunnaki, aan wie dan ook, alles wordt er aan gedaan om ons mensen zo te programmeren en/of te hersenspoelen dat we nooit bij ons zelf naar binnen gaan en de kracht in onszelf herontdekken en zelf weer de verantwoordelijkheid in handen nemen voor onze eigen creaties.

Nibiru is bedoeld om onze macht nog meer uit handen te geven, we moeten geloven dat de anunnaki de mensheid geschapen heeft bijvoorbeeld. We moeten ‘hen die van boven komen’ aanbidden en onze macht uit handen geven aan dit soort zelfverklaarde ‘reddertjes’.

En ja ik weet dat er zoiets bestaat als nibiru. Alleen gaat het hier niet om een planeet die in een baan om de Aarde draait. Het gaat om een immens kolossaal ruimteschip in de vorm van een dwergster of grote planeet. Met een eigen aandrijfsysteem. Het lijkt op een planeet of mini zonnestelsel qua uiterlijk, maar het is in feite een ruimteschip of ruimteschepen. Mijn mening is dat dit sterrenschip allang in ons Zonnestelsel aanwezig is. Het is dan ook bullcrap om mee te gaan in die bangmaak verhaaltjes zoals we die gewend zijn binnen de alternatieve media over veranderingen op Aarde dankzij de zogenaamde nadering van Nibiru. We hebben hier te maken met zeer geavanceerde buitenaardse technologie als we het hebben over de werkelijke nibiru die straks gebruikt zal worden om mensen te komen oogsten (lees: bange mensen op te komen halen). Dit sterrenschip is waarschijnlijk nu nog onzichtbaar voor het menselijke oog, men gebruikt zogeheten ‘cloaking’ technologie waarmee men objecten onzichtbaar kan maken voor het menselijk oog. Als de tijd rijp is, en het script wat men aan het uitspelen is hier op Aarde zover is, dan zal men dit sterrenschip zichtbaar maken en dan zullen we het kunnen waarnemen in de lucht. Eerder niet. Wanneer dat is dat weet ik niet, ik ga niet over het script wat uitgespeeld wordt. En ik ben natuurlijk ook geen expert die het werk van Zecharia Sitchin jat en daar zijn eigen wiskundige bullcrap formule op los laat…

Micky van Leeuwen

23-2-2016

62 Responses to Waar blijft Nibiru/Niburu/Planeet X?

 1. Pascal schreef:

  Wat zie ik dan op de FAA Wheather cam,s en sky cam , Earthcam ? Elke maand worden de hemel lichamen groter en duidelijker . Waarom hebben we vanaf january tot nu 44.000 aardbevingen ? Hoe komt het dat nu meer als 40 vlkanen aktief zijn ? En waarom is het bloedheet volle zon en ik wordt bijna niet meer bruin ? Want normaal na 2 uur zonnen ben ik zichtbaar verkleurd . En een halfjaar terug kon ik met mijn zonnebril nog in de zon kijken , nu niet meer . En waarom is de zon bij op of ondergang zo abnormaal oranje ?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   “Waarom hebben we vanaf january tot nu 44.000 aardbevingen ? Hoe komt het dat nu meer als 40 vlkanen aktief zijn ?” – Moeder Aarde roert haarzelf. Zij is aan het transformeren, heeft geen ruk met eventuele andere planeten of moederschepen te maken.

   “En waarom is het bloedheet volle zon en ik wordt bijna niet meer bruin ? Want normaal na 2 uur zonnen ben ik zichtbaar verkleurd . “ Omdat het herfst is en de Zon verder weg staat dan in de zomermaanden. Het is bloedheet vanwege de uitloopselen van een tropiche storm op de Atlantische Oceaan. Check het weerbericht af en toe eens zou ik zo zeggen..

   “En een halfjaar terug kon ik met mijn zonnebril nog in de zon kijken , nu niet meer . “ – Omdat het een half jaar geleden winter was en de Zon veel minder fel was.

   “En waarom is de zon bij op of ondergang zo abnormaal oranje ? “ – Dat is ie altijd al geweest….

   Verder ben ik van mening dat Nibiru ooit wel langskomt, daar zijn we het geloof ik wel over eens ?

 2. Piet de Vries schreef:

  ’t Zou mooi zijn als er eens iemand met een harde datum kwam. En een garantie. Dus: “december 2012 gaat de wereld naar de kloten, en als dat niet zo is houd ik voortaan mijn mond”. Of: “oktober 2017, dan is het echt raak en zien we engelen en draken”. Prima, maar als het dan november 2017 is en we geen draak gezien hebben wil ik ook nooit meer wat van je horen…

  Het mooie van veel van dit soort Niburu theorieën is dat ze zo slecht controleerbaar zijn. En zouden ze dat wel moeten zijn (zoals het verhaal hierboven ook al aangeeft), dan is er altijd wel een samenzweerderig toontje dat roept dat de NASA niet te vertrouwen is, of de ESA, of dat je mind-control vezels in je lichaam (je verzint het niet!!) je dat zo influisteren.

  Dus, zoals 4chan altijd zegt: pics or it didn’t happen…

 3. Martin schreef:

  NASA is inderdaad niet te vertrouwen. Het is een bedrijf wat werkt voor de overheid en die zijn ook niet te vertrouwen. Heb je dit door dan kan je alleen maar proberen zelf onderzoek te doen en daar je eigen waarheid op te baseren.
  Als nibiru waar is dan zal dit steeds zichtbaarder worden omdat deze planeet dichterbij komt.
  Als het waar is dan gaan de regering niets kunnen dien en waarom zouden ze paniek gaan zaaien door het te melden? De grote leiders geven immers meer om hun centen dan om de mensen.
  Zelf krijg ik steeds meer het vermoeden dat de tijd aan het aanbreken is waarbij we moeten zorgen dat we goed voorbereid zijn. Ook als blijkt dat het nibiru verhaal niet blijkt te kloppen. Just to be sure.

 4. adriaan schreef:

  Doem denkers dat zijn de huidige idioten.
  Ze zijn van alle tijden en zelfs kerken doen er aan mee.
  100 jaar geleden sprak men er al over en toen had de aarde nog niet de helft van de huidige inwoner getallen en stikte het al van de doem idioten. Dus nu zijn ze op het minst verdubbelt.

 5. alain schreef:

  staat in alle geloven en religies al beschrijven dat Nibiru komt
  waarom nog zoeken naar de waarheid die staat er al.
  juist nog een groot vraagteken wanneer gaan we de pool schift meemaken, misschien binnen kort of is het voor ons leven niet meer?
  maar komen zal hij

  • Robert schreef:

   Omdat als het allemaal zo zeker was het geen geloven word genoemd.
   Vrij logisch, als alles zo zeker was, geloof je niet in god, geloof je niet in Nibiru, dan is het een zekerheid, met keihard bewijs. Dat zijn geschriften en religie niet.

 6. adriaan schreef:

  gezwets van idioten.

 7. O schreef:

  als we allen een eenheid konden vormen wereldwijd zouden we alles kunnen overwinnen maar dat kunnen we helaas niet de overheden hebben het helaas voor elkaar gekregen om ons te verdelen met liegen en bedriegen maakt niet uit welke ras we zijn. Maar mijn eenheid is mijn familie en vrienden.wat wij ook gaan doen gaan wij samen doen mijn pad zal de weg zijn die mijn heer mij zal laten zien!wat er ook zal gaan gebeuren zorg voor een eenheid eenheid is kracht macht en liefde!

 8. gior de expert schreef:

  Mensen zeggen dat er 2012 niks is gebeurd maar als je goed op internet heb gelet kan je zien dat er sinds 2012 meer aardbevingen orkanen etc etc is onstaan. Dat komt omdat nibiru sinds 2012 ons zonnestelsel binnen is gekomen. Sinds 2012 is de wereld helemaal naar de klote aan het gaan.

  • Ron schreef:

   Maar goed ook, de mens verdient deze geweldige planeet niet! Zijn alleen maar bezig met geld en zijn vergeten waar het uiteindelijk om gaat. De mens is het slechtste dier op aarde.

 9. Dick Leijen schreef:

  IK KIJKT REGELMATIG NAAR DE Hemel,vooral zomers heel vroeg voor zonsopgang ,ik kan hem nergens vinden,conclusie een broodje aapverhaal van een paar figuren die om aandacht vragen!ga rustig slapen er gebeurt niets !

  • Romeo schreef:

   Nibiru is alleen zichtbaar vanaf het zuidelijk halfrond.
   Totdat hij groot genoeg is. Door de pool shift die door de zwaartekracht van Nibiru het complete zonnestelsel beïnvloed.
   De as van de aarde is ook al langzaam aan het veranderen.

   Als je ziet dat de zon steeds georiënteerd opkomt in het oosten, maar wel steeds dieper in het westen ondergaat.

   Door de invloed van Nibiru zijn magnetisme en enorme omvang zijn onze geografische platen in beweging.

   De bijbel zegt heilige oorlog, zal komen.
   Maar omdat Niburu uit de kuiperbelt komt, het uiteinde van ons zonnestelsel dat omringd is met mega grote meteorieten, resten van de oerknal lijkt mij.

   Zal het ook door zijn enorme massa ook meteorieten mee genomen hebben, die waarschijnlijk door onze zwaartekracht op ramkoers ligt met de aarde.

   De bijbel zegt 2 engelen zouden neerkomen op aarde om te vechten met de opstanding van de anti christ. Dat zouden dus 2 kometen kunnen zijn! Nostradamus zegt: er zal iets uit de hemel vallen en Rome zou verdwijnen met zijn 7 heuvels.

   Isis staat in de bijbel niet om de mensheid te vernietigen maar geselecteerde mensengroep. Het vernietigen van de oudste geschiedenis van de stad Palmyra zou aanduiden, het begin van het eind. Of te wel de 12de openbaring.

   Yellowstone is zeer actief. En staat ook op uitbarsten door de magnetische invloed van Nibiru.

   Nibiru is de grootste planeet van ons zonnestelsel.
   Als wat voorspeld is uitgekomen. Ik zelf denk niet dat de wereld ophoud met bestaan. Maar het zal verandert worden. En het is aangeduid als het einde. Maar omdat bijbel dat zegt, zou het denk ik het einde van de kerk gaan betekenen.

   • Danny schreef:

    Eindelijk een kenner…

    Wanneer dan?

   • Ron schreef:

    Gelukkig!
    Zijn we meteen van dat door de mens zelf verzonnen verhaal af en vergeet al die andere geloven ook meteen ( want ja hoe we het wenden of keren alles is door de mens zelf verzonnen ).

    Als we nu eens in plaats van oorlog voeren in naam van het geloof elkaar gewoon helpen in naam van het geloof dan komt het helemaal goed met de mens.
    En ja je mag van mij alles geloven daar is niks mis mee! Als je mij er maar niet lastig meevalt

 10. IceKowedd schreef:

  misschien moeten jullie eens Truffels gaan Kauwen, en dan met een paar vrienden buiten in een bos op een plek zitten waar de lucht goed zichtbaar is en dan gaan kijken en vragen gaan stellen.

  de meeste vragen en bijzondere dingen zijn uitgevonden onder het gebruik van Psychosybine. waar onder valt truffels paddo’s of LSD. als je kijkt naar wie er achter het testen van DNA en Modecullen en spul hebben bedacht die waren onder invloed van LSD wat ik best wel grappig vindt.

  ik denk niet dat nibiru niburu planet X een ruimteschip is, hoezo zou er een schip hierkomen om mensen te oogsten? je moet niet teveel in jezelf gaan denken en dingen bedenken van wat kan gebeuren anders geloof je net als de rest in een bepaald soort bullcrap.

  als niburu echt is zal die wel komen.
  iedereen liegt en bedriegt je in deze wereld alles gaat om macht. geld is uitgevonden om macht over een ander te krijgen het geloof. alles in deze wereld is zo gemaakt.

  ~A slave does not dream to be Free. he dreams to be the Ruler of the world him self.~

  denk niet te moeilijk en denk niet te simpel. geloof in je zelf en je zult overleven.

  als je ervan uitgaat als iets niet lukt lukt het niet als je denkt van dit lukt me wel en je doet het zelf verzekerd zonder 1x te twijfelen lukt het.

 11. Martin schreef:

  De aanwijzingen van de eind tijd :
  Toename tsunami
  Toename aardbevingen
  Toename actieve vulkanen
  Toename sinkholes
  Toename dode dieren door aardmagnetsch invloeden ( vogels die uit de lucht vallen in grote groepen enz )
  Toename weersverandering ( sneeuw in de woestijn + opwarming aarde )
  Toename asteroïde / cometen / fireballs enz
  Toename foto’s video’s observaties 2 zonnen
  Toename geluiden uit de ruimte ( trompet geluiden )
  Tel hierbij op :
  De insiders die zich uitspreken
  De oude geschriften die het vermelden
  De manier waarop het debunkt word door de overheid
  De elite welke bunkers grootschalig aanleggen ( preppen )
  Jou eigen innerlijk weten / gevoel

  Het is geen trein die volgens schema aankomt. De tijd zal het leren. En als de tijd daar is moet je zorgen dat je een plan hebt.

 12. Bjorn schreef:

  Who gives a rats ass???
  Al zou er een eindtijd zijn dan betekent dat dat we er allemaal aan gaan,dus waarom druk maken over iets waar je toch niets aan kan doen?

 13. Anthony schreef:

  Ik denk dat alle verhalen waar zijn over planeet x maar dat we 1 ding zijn vergeten. Er zijn ook andere planeten in dit zonnestelsel en als planeet x zo verplaatst lan het nooit die andere planeten hun baan aanpassen. Maar planeet x gaat precies op de aarde af van al die planeten die er zijn en als hij wel op de aarde afgaat hij botst ook tegen andere planeten. Dat stopt hem niet? Dan zijn er andere mensen uit ons zonnestelsel die ons wel helpen

 14. Sebas36 schreef:

  Een planeet die in beweging is genereert, warmte en is zelfs te zien door amateur astronomen. Die Niburu hoor ik ook al bijna 12 jaar aan. En steeds een nieuwe datum.

  Dit is weer een zoals de vele vergelijkbare verhalen van verschillende religies die op elkaar lijken maar die bijna fonetisch worden overgebracht op schrift en verhaal. Misschien was het wel een megaspace ship who knows.
  Maar ik gok (als een waar is op een flinke asteroïde). Die zijn ook meestal koud en zijn moeilijk of niet te volgen. Die kan wel voor een flink teringzooitje zorgen.

  Het verhaal geeft enkel een einde van een tijperk aan en het begin van een nieuwe generatie van de mensheid. Van vissen naar waterman. Het hele verhaal is symbolisch bedoeld om dit aan te geven…

 15. Harrie Jakkes schreef:

  Wat leven we toch op een gruwelijk mooie planeet.

  Jammer, dat er zoveel gestoorde mensen op aanwezig zijn.
  Zij zijn het grootste gevaar voor onze aarde.
  By the way, onze planeet draait ook zonder de mens erop gewoon zijn rondjes.

 16. Wijzijnslechtsmensen schreef:

  Grappig de een geloofd klei tabletjes”nibiru” en de andere films “matrix” en die maken ruzie hier over wat “echt” is met “bewijs” 😂
  Doet me denken aan de volgende situatie; De kerk die de islam en jodendom beschuldigt van het geloven in een nep god, die op hun beurt weer precies het zelfde doen! En alles voor media aandacht, wat resulteerd in mensen die omgezet worden naar geld doormidden van “meningsuiting” 🙈

 17. Richard schreef:

  Het is 23 september en nog geen planeet te zien. En dat zal waarschijnlijk ook wel zo blijven.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Zou Nibiru vandaag dan komen?

   • Ank schreef:

    De Niburisten zullen wel gauw met een verklaring komen waarom er niks gebeurd is, net als de Jehova’s getuigen indertijd, om hun volgelingen niet te verliezen.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Hebben die dombo’s dus inderdaad weer lopen voorspellen dat er iets met nibiru zou gebeuren op 23/9?

     Hahaha, ze leren het ook nooit…. het zet zichzelf keer op keer voor lul met datums te promoten waar op van alles en nog wat gaat gebeuren, ze zullen het wel weer een jaartje of 2 jaar (zoals bij 23/9 2015) uitstellen.. 🙂

 18. Gilbert Mortier Zwijnaarde schreef:

  Velen vragen zich af wanneer Nibiru terug komt,Z.Sitchin is nochtans duidelijk en formeel.Onze beschaving begon plots 3800 VC.Toen Nibiru terug langs kwam.
  Een omloop van Nibiru is 3600 aardejaren 3800 min 3600=200 jaar VC. 200 JAAR VC was dus de laatste verschijning van Nibiru in de nabijheid van onze aarde.
  Wij zijn thans in 2017 na Christus;Dus 2017 + 200 =2217
  3600 min 2217=1383. Dus nog 1383 jaren eer Nibiru terug in onze nabijheid komt
  Al Degenen die beweren dat ze Nibiru reeds waargenomen hebben, dat is klinkklare
  onzin.Zij hebben het boek van Z.Sitchin waarschijnlijk niet gelezen.

 19. julius1219 schreef:

  Ik kan goed begrijpen dat sommige Religieuzen; Sekteleiders en zelfs enkele
  Assyriologen,zich gepakt voelen, nu Z.Sitchin op een treffende wijze aangetoond heeft,hoe en wat de Godenleer in werkelijkheid was. DE Assyriologen hebben de laatste 150 jaar zeer goed werk geleverd, maar zij hebben de betekenis van de
  kleitabletten nooit in zijn geheel kunnen overzien; iets wat Z.Sitchin wel gelukt is.Ere wie ere toekomt. P.S. De tijd dat de Religie beweerde dat de aarde een platte centrale schijf was,niet tegenstaande de wetenschappers bewezen dat de aarde rond was is allang voorbij.

 20. Dr Iglo schreef:

  Ik herinner me de dag dat mn pa me de fabeltjes van Sitchin aanraadde. Wat een domper was dat om die tip van mn pa te krijgen.

  De Joden hebben de laatste reus vermoord (Goliath). Kan me niet voorstellen dat de andere reuzen dat er bij hadden laten zitten, dus gewoon weggooien dat boekje.

  Door zijn werk van fictie probeert Sitchin aanhangers te krijgen om meer van de zoete koek uit de oude werken van fictie te laten slikken.

 21. Seth-3 schreef:

  Ik wil dat bloedboek eigenlijk niet verdedigen, maar er kunnen hier en daar waarheden bevatten. Die reli-fanaten moeten niet preppen dat het the AT bevat(ten), want dan krijg je de Wetenschap op je dak 🙂

 22. julius1219 schreef:

  Nu Dr. Z. Sitchin na 30 jaar intense studie, de geheimen van de Goden op een zeer
  geloofwaardige manier ontrafelt heeft,zijn er fanatieke tegenstanders die Dr.
  Sitchin en zijn boek tot op het bot afbreken.
  Zou het dan toch waar zijn dat de waarheid kwetst ?

  • G-Man schreef:

   https://m.youtube.com/watch?v=iXpwN4l5wGQ

   Sitchin debunkend!!

   Don’t mind the religious bias of Heiser! Watch with an open mind, but don’t be entirly delussiond by xianity!!

   • Micky van Leeuwen schreef:

    ja proost

    • G-Man schreef:

     Wat bedoel je met proost, dat ik dronken was? Soort van onder invloed ja dat wel.

     Elke debunk van niburu plus de anunnaki kunnen we gebruiken, ook al blijven de overtuigde idioten aankondigen dat ieder jaar weer niburu kan komen. Zoiets als de messiah’s wederkomst.

     Duidelijk van je tegen julius hieronder 😉

     • Micky van Leeuwen schreef:

      Hmmm…. die proost was waarschijnlijk bedoelt als reactie op dat zoveelste zwamverhaal van die Julius figuur, want die verkeerd volgens mij in een constante staat van een delirium… 😉

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Welke waarheid heb je het over? De datum waarop Nibiru de Aarde komt vernietigen die elk jaar weer uitgesteld wordt? Of de waarheid dat de Anunnaki een stelletje oplichters zijn? Of doel je op het feit dat Sitchin een bewezen Mossad agent was zoals hierboven ook al geschreven?

   Kom op, welke waarheid kwetst er zo erg? En wie zegt dat Sitchin gelijk heeft? Volgens mij is Nibiru er namelijk nog niet, en heeft Nibiru ook nog niets vernietigt hier op Aarde. Pas als Nibiru er is en de Aarde voorgoed vernietigd is zal ik Sitchin gelijk geven. Dat beloof ik. Maar tot nu toe is Nibiru hetgeen wat ik in het artikel beschreef wat het is, iets wat niemand van de Sitchin gelovigen echt gelzen heeft volgens mij…

 23. julius1219 schreef:

  Geachte Heer
  Waarom wilt U de persoon (Z.Sitchin) ten gronde afbreken,laat die man zijn privéleven toch ongemoeid;Trouwens wat heeft zijn privéleven te maken met het Oude Testament,de Bijbel, of de honderdduizenden gevonden kleitabletten
  Het enige wat men Z.Sitchin kwalijk neemt is: Hij heeft sommige Assyriologen
  flink te kakken gezet. Hij heeft ontdekt waar en hoe de intelligente mens ontstaan is, de fameuze Missing link waar de Evolutiebiologen al 150 jaar naar zoeken.
  P.S: Z.Sitchin heeft nooit beweerd dat Nibiru de aarde zal vernietigen. wel flink door elkaar schudden, met overstromingen, vulkaan uitbarstingen, bevingen en vooral meteoriet inslagen,wat de Mensheid klink zou kunnen decimeren.maar voorlopig geen paniek,Nibiru is nog meer dan honderden jaren zo niet duizend jaar van ons verwijderd.

 24. julius1219 schreef:

  Geachte
  U schrijft weer geringschattend over Zecharia Sitchin en over de Israelische
  geheime dienst , de Mossad.
  Wat is er mis met de Mossad , ieder land heeft toch een geheime dienst of een
  staats veiligheidsinstelling. Trouwens wat heeft dat te maken met de prestaties
  van Z.Sitchin op gebied van kleitabletten ontcijfering. Waarom wijkt U steeds af van het eigenlijke onderwerp. Namelijk het ontstaan van de mens en de twaalfde planeet.
  Groetjes
  julius1219

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Ben jij nou echt zo dom, of ben ik nou zo slim?!

   Ik zal het je in Jip en Janneke taal uitleggen, misschien snap je het dan wel:

   Mossad werkt voor Israël en dus de Anunnaki. De Anunnaki hebben een ondergrondse basis in Israël. Dat gelul uit al die domme religies (Jodendom, Christendom, Islam) is allemaal Anunnaki propaganda. Sitchin werkt mee aan die propaganda, en was niet geheel toevallig een Mossad agent. Wij mensen zijn niet gecreëerd door de Anunnaki. Dat is de propaganda die jij als sukkel geloofd als waarheid. Maar als jij als sukkel dat wilt geloven, be my guest. Dus rot op met je Sitchin, rot op met je 12e planeetje, rot op met je Israël propaganda en rot op met die Anunnaki porno van je.

   Als ik je een tip mag geven: Get a Life

 25. EE schreef:

  Geachte Heer M.van Leeuwen
  Ik ben nogal wat geschrokken van uw, op het randje af,brutale reactie.
  Als het U belieft laten we toch beleefd blijven en die scheldwoorden als DOM en
  SUKKEL achterwege laten en elkaars standpunt eens beter bekijken; wie weet kunnen
  wij misschien tot een aannemelijk vergelijk komen.
  Beste groeten
  julius1219

  • Micky van Leeuwen schreef:

   “Als het U belieft laten we toch beleefd blijven en die scheldwoorden als DOM en
   SUKKEL achterwege laten en elkaars standpunt eens beter bekijken; wie weet kunnen
   wij misschien tot een aannemelijk vergelijk komen.”

   Mensen die enkel een artikel over Nibiru en de Anunnaki op mijn website lezen en dan maanden lang gaan doordrammen dat we toch echt schepsels zijn in plaats van scheppers die vind ik inderdaad dom en sukkelig. Hoezo tot een vergelijk komen? Kies je eigen geloof of religie, dat zal mij verder een zorg zijn.

 26. julius1219 schreef:

  Geachte
  Jammer dat U niet vatbaar bent voor dialoog.
  Groetjes.

 27. Sebas36 schreef:

  Julius219
  Je bent geen Wim-Lex en ook niet in 1920 geboren die praat even normaal wil je?
  Wij zijn hier heel erg vatbaar voor dialoog.

  Maar als egominds lullen op jou manier is Micky (overigens ZIJN website) dan is hij er snel klaar mee. Enkel omdat je oud Nederlands kan schrijven betekend nog niet dat je slim of wakker bent.

  http://www.indigorevolution.nl/anunnaki-propaganda-column/#comment-9274

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *