Wat moeten we denken van Kevin Annett en zijn ITCCS?

Een half jaar terug schreef ik een artikel genaamd ‘Resten van kinderen gevonden in clubhuis satanische sekte in Zwolle?’ In dat artikel reageerde ik op een interview wat Ella Ster deed met Kevin Annett van het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Chuch and State). In dat interview beweerde Kevin Annett dat Nederlandse medewerkers van het ITCCS in samenwerking met de Nederlandse politie een clubhuis van de satanische sekte ‘The Ninth Circle’ hadden opgerold.

Kevin deed nogal wat beweringen in dat interview. Er zouden kinderen uit kooien bevrijdt zijn, en er zouden koelcellen gevonden zijn waar organen en ledematen van kinderen in bewaard zouden worden. Ik stelde een hoop kritische vragen in mijn artikel wat ik een half jaar terug schreef. Zo vroeg ik mij af waar het bewijs is van alle beweringen die Kevin Annett deed in het interview met Ella Ster. Waar zijn bijvoorbeeld de Nederlandse ITCCS medewerkers die samen met Nederlandse politieagenten die kinderen uit die kooien hebben bevrijdt? Wat is er gebeurd met al die lugubere vondsten in die koelcellen? Wat is er met de kinderen gebeurd die bevrijdt zouden zijn? Tot op heden is er nog steeds geen enkel bewijs geleverd voor de claims die Kevin Annett maakte in dat interview. Net zo min als dat er bewijs is voor zo’n beetje alle andere claims die Kevin Annett in het verleden heeft gedaan. Het lijkt erop dat Kevin Annett dezelfde werkwijze als de ‘werkgroep Morkhoven’ erop na houdt. Die werkgroep Morkhoven roept ook van alles over pedofilie en satanische pedonetwerken, en komt nooit met de beloofde bewijzen. Is Kevin Annett een gecontroleerde oppositie agent? Het heeft er alle schijn van.

Ik ben in contact gekomen met een aantal mensen die wel daadwerkelijk tot actie willen overgaan. Deze mensen hebben naar aanleiding van Kevin’s claims over het clubhuis van ‘The Ninth Circle’ in Zwolle contact opgenomen met Kevin Annett. Ze wilden helpen. De één wilde de bevrijde (waarschijnlijk extreem getraumatiseerde) kinderen helpen. Een ander wilde de politieagenten en ITCCS medewerkers bijstaan met gespecialiseerde hulp. En samen hadden zij nog een aantal mensen bereid gevonden om te helpen. Het probleem was en is echter dat Kevin Annett niet wil dat zij helpen. Hij geeft geen informatie, hij beweert dat ze eerst gescreend moeten worden voordat ze mogen en kunnen helpen, en als deze mensen dan aangeven graag gescreend te willen worden omdat ze graag willen helpen dan geeft hij niet thuis en schiet in de verdediging. Ik heb de mailwisselingen die deze mensen met Kevin Annett hebben gehad in mijn bezit. Uit alles blijkt dat Kevin Annett een leugenaar is die tot op de dag van vandaag geen enkel bewijs kan tonen en daarnaast geen enkele informatie aan welwillende mensen wil verstrekken over hoe en waar ze kunnen helpen. In plaats van informatie te verschaffen schiet hij steevast in een lelijke ego verdediging en kapt mailwisselingen op die manier af. Welwillende mensen die graag slachtoffers, overlevenden en politie willen helpen worden afgekapt en krijgen geen informatie van Kevin over de eventuele zaak in Zwolle.

Dit alles (Kevin Annett’s werkwijze) komt bij mij over als een gecontroleerde oppositie organisatie/mechanisme. Het zijn zouthoudertjes die hij verschaft. Het houdt de meeste mensen en alternatieve media websites passief. Want Kevin Annett en zijn ITCCS lossen het allemaal wel voor ons op. Dat wil Annett ons doen laten geloven. Hij roept en claimt van alles en nog wat. Prachtig natuurlijk als het waar zou zijn. We weten allemaal inmiddels dat satanische pedonetwerken wereldwijd opereren, en zeker ook in Nederland. We willen allemaal dat die ellende stopt. En hoe mooi is het dan dat we daar zelf niets voor hoeven te doen, maar dat Kevin Annett, het ITCCS, of de werkgroep Morkhoven dat voor ons oplossen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het waarschijnlijk ook. Want persoonlijk vertrouw ik Kevin Annett 0,0 procent, helemaal na het lezen van zijn reacties op e-mails van welwillende mensen die hun hart op de juiste plek hebben zitten.

Het artikel wat ik een half jaar terug schreef is tienduizenden keren gelezen. Tot op heden heeft niemand van het ITCCS contact opgenomen met mij over het clubhuis van ‘The Ninth Circle’ in Zwolle. Ook Ella Ster die het interview deed met Kevin Annett heeft de antwoorden en de bewijzen niet weet ik van de mensen die mij gemaild hebben. Niemand lijkt de bewijzen te hebben. Niemand kent de Nederlandse ITCCS medewerkers en/of de politieagenten die met deze zaak bezig zijn of bezig waren. Mensen die graag willen helpen kunnen dus niet helpen, omdat ze simpelweg van het kastje naar de muur gestuurd worden door Kevin Annett. Ik wil verder niet met het vingertje gaan wijzen, maar vind het wel vreemd dat bijvoorbeeld een Ella Ster niet een vervolg interview heeft gedaan met Kevin Annett. Als je zulke goede contacten met deze man hebt, en zelf waarschijnlijk ook je vraagtekens hebt gekregen (dat hoop ik tenminste) nadat er nu al een half jaar niets aan bewijzen naar buiten komt, dan zou ik persoonlijk Kevin Annett toch weer eens skypen om te vragen hoe het er voor staat met die zaak in Zwolle, waar de bewijzen blijven, hoe mensen die willen helpen kunnen helpen, et cetera. Maar ook dit is helaas tot op heden niet gebeurd.

Ik hoop met dit artikel informatie te kunnen verzamelen. Het kan niet dat niemand iets weet en/of niemand iets kan vertellen. Waar was dat ‘Ninth Circle’ clubhuis in Zwolle bijvoorbeeld? Kunnen mensen er zelf een kijkje nemen inmiddels? Wie van het ITCCS heeft meer informatie? Wanneer komen de bewijzen van al die claims? Ik heb zoveel vragen die tot op heden nog steeds niet beantwoord worden… En daarnaast hebben we dus een aantal welwillende mensen die graag willen helpen, maar niet mogen en dus niet kunnen helpen. Alleen maar omdat Kevin Annett niet wil meewerken. Mijn voorlopige conclusie blijft dat Kevin Annett niet is wie hij zegt te zijn en niet doet wat hij zegt te willen doen. Kevin Annett werkt niet mee, Kevin Annett is dus niet een welwillend mens, Kevin Annett heeft schijt aan eventuele slachtoffers en overlevenden. Of zit ik er naast en heb jij wel informatie die ons verder kan helpen?

Micky van Leeuwen

27-11-2017

2 Responses to Wat moeten we denken van Kevin Annett en zijn ITCCS?

 1. Rini schreef:

  Ja bij mij zit de vraag er ook al van af het begin,waar blijft het allemaal Kevin.
  Slimme mensen jonge,die Elite,maaaaaar ze ga der an(ze gaan er aan)ook in ons land 😉

 2. sebas36 schreef:

  Na die berichten op Ellaster had ik Kevin Annet al gechecked, oplichter.
  Er is meer van te vinden maar deze blog heeft de meeste info. Ook veel testemonials van mensen die met hem te maken hebben gehad.

  http://stopkevinannett.weebly.com/testimonials.html

  Quote
  Clynt King

  11/29/13

  I just found your blog.
  Once in awhile, I do a google search on my name to see what is out there. My name is on your blog site. A few years ago, I was seriously mislead, misquoted and misused by Kevin and his followers. they convinced me that I had been given approval to do some ground penetrating radar work at a former residential school. I explained the limitations of the device in great detail, they recorded everything I said on video cameras. I told them exactly what it could, and could not, reveal below the ground surface.

  It is apparent that they ignored all of what I told them.

  Before I even completed the radar scan, they issued a ‘news release’ about finding mass burials with the radar work! I did not even finish collecting the data, and I have never, even to this day, analyzed the data that I did collect. I confronted Kevin and his followers about the news release. I told them it appears I was misused. It is now obvious that I was used to legitimize their story. His website contains statements about me that are totally fictional. I never said any of those things he wrote about me. The preliminary radar images that were displayed on the device during the data collection cannot be used to make any definitive statements about what is below the ground surface. I have had to explain this to my employers and community members. It has been two years since this happened.

  One thing I want to point out, no media outlet has ever contacted me directly to ask me about what he said about me. If they did, I would have stated that the radar unit did not reveal any mass graves and Kevin’s statements about the radar findings were false.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *