William Tompkins over de Nazi-Draco Reptilian connectie, de beginjaren van de geheime ruimteprogramma’s en de invloeden van de Orion Nordics (video)

Ik werd getipt over onderstaand interview/monoloog van William Tompkins. Mochten er mensen zijn die William Tompkins informatie niet kennen: William Tompkins was (hij overleed vorig jaar) een insider die werkzaam was binnen de geheime ruimteprogramma’s, dit interview met Kerry Cassidy is een goede basis mocht je meer interesse hebben in hetgeen William Tompkins te vertellen had.

In onderstaand interview vertelt Tompkins onder andere over de Nazi-Draco Reptilian connectie en het feit dat de Nazi’s in het geheim in fabrieken (met slavenarbeid) ruimteschepen bouwden voor deze Draco Reptilians. Al voor de Tweede Wereldoorlog begon bestond deze Nazi-Draco Reptilian connectie. Via onder andere ‘Project Paperclip’ kwam deze technologie in handen van de Amerikaanse ‘black projects’.

Daarnaast vertelt Tompkins over de beginjaren van de geheime ruimteprogramma’s. Deze projecten bestonden al ver voordat NASA bestond. De Apollo missies waren slechts een klein gedeelte van hetgeen deze geheime ruimteprojecten uitgedacht en uitgevoerd hebben.

Tompkins eindigt dit laatste interview wat hij gegeven heeft voor dat hij overleed met informatie over de ‘Orion Nordics’ die hij de ‘good guys’ noemt. Het waren deze Orion Nordics die William Tompkins opdracht gaven en beschermden om naar buiten te treden met de informatie die hij in zijn boek ‘Selected by Extraterrestrials: My life in the top secret world of UFOs, think-tanks and Nordic secretaries’ met de mensheid deelde.

William Tompkins heeft een grote rol mogen spelen en vervullen in deze tijd van disclosures.

7 maanden ago

2 Comments

  1. Een paar vragen die in me opdoken tijdens het interview:

    Is er een relatie tussen de Nazi’s met de “übermensch” en Orion Nordics (en wie/wat was Maria Orsic)?

    Kan de interactie met buitenaards leven verklaren waarom Hitler alle bankiers en secret societies uit laag 1 het land uitschopte?

    En zo opent er weer een rabbit hole om in te duiken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *