Sadistische satanisten in Nederland: Supergetuige onthuld gruweldaden van de ‘Octopus’ mafia groep

( 4 )
 • Jo

  Vrezelijk dat dit soort zaken nog steeds voorkomen dit moet stoppen

  Beantwoorden
 • Remy Jas

  Ze klinkt geloofwaardig en zegt dingen die naar mijn idee gemakkelijk na te gaan door de locaties te onderzoeken waarover ze het heeft. Hoewel de lijken in het water voor particulieren nagenoeg onmogelijk zijn te vinden, mits je een geoefend duiker bent. Al met al heel bizar allemaal, maar ik herken het beschermen van criminelen (die vaak zijn voorzien van een CIE nummer, destijds een CID nummer). Het zijn vaak de grootsten die politie en O.M. rekruteren en niet het kleine grut, in tegenstelling tot wat de meesten denken. Omdat die simpelweg het meeste hebben te bieden en politie/justitie dan wat controle hebben (sturing). Alles eronder mag vallen. Als ze te gevaarlijk worden voor politie en justitie worden ze om het leven gebracht en noemt men het “een criminele afrekening” zoals met Fried Friebel. Het lijkt er echter op dat deze broers een machtspositie hebben verworven die hen onaantastbaar maakt. Ben benieuwd wat jullie verder hebben gedaan met deze informatie.

  Beantwoorden
  • Bianca

   ik begrijp niet dat die vrouw nog leeft met alle in-en outs die ze weet….ze moet toch een lastige vlo in de pels van velen zijn justitie, politie de broers noem maar op…..

   Beantwoorden
 • Lucienne van der Vlist

  Ik begrijp niet dat er niemand op de plekken gaat kijken, die ze aangeeft waar al die lichamen zijn begraven.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>