Sadistische satanisten in Nederland: Supergetuige onthuld gruweldaden van de ‘Octopus’ mafia groep

nieuwste oudste
Abonneren op
Jo

Vrezelijk dat dit soort zaken nog steeds voorkomen dit moet stoppen

Remy Jas

Ze klinkt geloofwaardig en zegt dingen die naar mijn idee gemakkelijk na te gaan door de locaties te onderzoeken waarover ze het heeft. Hoewel de lijken in het water voor particulieren nagenoeg onmogelijk zijn te vinden, mits je een geoefend duiker bent. Al met al heel bizar allemaal, maar ik herken het beschermen van criminelen (die vaak zijn voorzien van een CIE nummer, destijds een CID nummer). Het zijn vaak de grootsten die politie en O.M. rekruteren en niet het kleine grut, in tegenstelling tot wat de meesten denken. Omdat die simpelweg het meeste hebben te bieden en politie/justitie dan… Lees verder »

Bianca

ik begrijp niet dat die vrouw nog leeft met alle in-en outs die ze weet….ze moet toch een lastige vlo in de pels van velen zijn justitie, politie de broers noem maar op…..

Lucienne van der Vlist

Ik begrijp niet dat er niemand op de plekken gaat kijken, die ze aangeeft waar al die lichamen zijn begraven.