De waarheid is hard

( 1 )
  • Michele Brlek

    Hay Micky,

    Nou , allereerst weer genoten van het openhartige artikel. Wat betreft de voedingsstoffen, ik was er bijna doorheen om ze allemaal niet meer te nemen, viel even klein terug en vind nu de balans om van alles een klein beetje te nemen. Dat bevalt mijn lichaam prima op het moment. Waarheid, ja pijnlijk soms maar tegelijkertijd ook gelukzalig en alles wat er tussen in zit. Het kost steeds minder moeite om door pijnlijke situaties heen te kijken zonder te ontkennen dat ze er zijn. Door de dialoog met betrokkenen op gang te houden krijgt het al ruimte en lucht. Waarheid, ik hou er van. het allerbeste . Michele Brlek

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>