Simon Parkes – Changing the World (video)

( 14 )
 • Harthoofd

  Ik had ze al gekeken, super interessante stof.

  Ben jij bekend met Mark Richards?
  Dat is een vent die zegt dat ie geframed is voor een moord die hij niet gepleegd heeft en dat ie kapitein van een ruimtevloot is. Hele interessante interviews, wel moeilijk om die info te vertrouwen aangezien het door een gevangene verteld word aan een interviewster die alles uit haar geheugen in de camera verteld.

  Als ik die info op mn intuïtie laat inwerken krijg ik wel het gevoel dat deze gast de real deal is.

  Wat is jouw kijk?
  Btw die Simon is echt een awsome guy

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Captain Mark Richards ken ik en waardeer ik zeer zeker, hij blijft een van mijn favoriete klokkenluiders die werkzaam zijn geweest in het geheime ruimteprogramma! Ik heb een paar van zijn interviews op deze website staan https://www.indigorevolution.nl/?s=mark+richards zijn laatste 2 Camelot interviews niet, want dat vond ik weinig nieuwe informatie.
   Kerry Cassidy heeft ook die interviews gedaan, in de gevangenis met Mark Richards, dus niet via een andere gevangene. Maar je mag in zo’n gevangenis geen opname apparatuur meenemen, vandaar dat Kerry het moet doen met aantekeningen. Desalniettemin raad ik een ieder die geïnteresseerd is in dit soort onderwerpen die interviews van harte aan. Bij Mark Richards resoneer ik bij een aantal onderwerpen niet, maar dat maakt de rest van de informatie niet minder informatief!

   Beantwoorden
 • Harthoofd

  Ik ben wel benieuwd wat die dingen zijn bij jou. Ik vind het mooi hoe hij kan vertellen dat het niet allemaal zo simpel. (dualistisch) is maar dat het vaak complexer is. Bepaalde groeperingen binnen rassen, veranderende allianties.

  Ik ben heel benieuwd of er een officiële disclosure gaat komen en of we dan ‘echt’ contant met aliens gaan krijgen

  Beantwoorden
 • sebas0570

  Als er Disclosure komt word het een soft disclosure, het zal langzaam in delen worden gebracht om mensen eraan te laten wennen. Bepaalde mensen en geloven krijgen anders letterlijk kortsluiting in hun hoofd. (Wat bij de Dem’s ook aan de hand is) 😛
  Joseph P Farrell Cosmic War and Secret Space Program 2016 [FULL VIDEO]
  Ook een interessant interview.
  Ben ik nu aan het kijken, nou nog maar even een POT koffie bijzetten dan, ik zit hier nog wel even 🙂

  Beantwoorden
 • G-Man

  Mick, kun je vertellen wat Simon in het verleden had voorspelt wat is uitgekomen. Ik ben benieuwd of zijn voorspellingen daadwerkelijk uit zullen komen, zo niet dan ben je gewoon een cointel/chaos agent.

  Beantwoorden
  • G-Man

   Ik bedoelde Simon en dergelijke ?

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Luister het interview gewoon, ik hoef toch niet alles voor te kauwen?

   Beantwoorden
 • sebas0570

  Hmmm, hij heeft geen contact met Alex Jones maar kent hem wel. En komt via de spirituele weg achter de planning van de geplande partial ‘disclosure’. Grappig is dat de conclusie ongeveer hetzelfde is over de planning van de disclosure die Jones is verteld door klokkenluiders uit de scene en zeggen ook dat het DIT jaar gaat gebeuren.
  Eerst word er aangekondigd door de secret agencies dat er een super AI bestaat en er is contact gemaakt met een buitenaardse beschaving en afhankelijk van de reactie van de wereldburgers zal het vervolg scenario volgen waar er meerdere van liggen.
  Ik ben benieuwd, feeds in de startblokken and watching how the plan comes together 😛

  Wat ik ook interessant vond was de DNA/ziel discussie en aantrekkingskracht tussen DNA verwanten van het hetzelfde ras. (Rep/Plei/Nord e.d.) Dit herken ik ook wel uit mijn persoonlijk leven. Ik heb vrienden die dubbel zo oud zijn maar connecten sinds dag 1 alsof we mekaar al heel lang kennen. Zielen van dezelfde oorsprong kennen elkaar er zoeken elkaar op en je voelt je ook gelijk vertrouwd.
  Met de uitleg van de reptillian brain die word gegeven is het eigenlijk een simpele optelsom waar bijvoorbeeld ‘platlanders’ en narrow minded vandaan komen.
  “DNA and bloodtype say’s wich race U are” Die opmerking heb ik al vaker gehoord. Rhesus negatief (ik ook) zouden vd Nordics afstammen omdat ons bloed met geen ander bloed te mixen behalve 0 en a of b negatief…
  Bloedlijnen en DNA, (geen elite, die ken ik wel) misschien interessant om verder uit te zoeken. Eens kijken morgen wat die Parkes nog meer over te zeggen heeft…

  Beantwoorden
 • sebas0570

  Ehh nog een aanvulling, het schiet me net binnen. Dr. Steven Greer maakte vorige maand ook al een soortgelijke opmerking.
  Zit de alternatieve media nu mekaar na te lullen zoals de MSM media? En is dit misschien wel onderdeel van een nieuwe scam waar ook een Icky Greer Parkes Graham enz. Een koehoorn aanval van de elite/establishment/globalisten whatever je ze ook wil noemen, van beide zijden (Sun Tzu, anyone?)
  Of klinkt dat heel paranoïde?

  Beantwoorden
  • Jos

   Alles is mogelijk sebas, doch schouw naar binnen.

   Groet.

   Beantwoorden
 • ikke

  Ik deel mijn mening met jou sebas, heb soms ook een gevoel dat ze elkaar een beetje na zitten te lullen, alleen in een andere bewoording of context. Bij Steven Greer en Alex Jones krijg ik de rillingen zijn zo controlled als wat, de Gatekeepers van de elite. Voor Icke sluit ik me aan bij Micky. Als men de tijd kan lezen weten ze ook al hoe het volk gaat reageren op dergelijke gebeurtenissen. Tja afwachten wat 2017 gaat brengen.

  Warme groet.

  Beantwoorden
 • Indigo M

  Parks zat er qua voorspellingen en data in 2016 elke keer naast. Ik geloof dat het een oprechte man is en ook heel veel voelt. Maar gooit ook veel door elkaar. Ik ben al snel gestopt hem nog verder te volgen omdat hij er bijna altijd naast zat… begrijp me niet verkeerd ik denk dat zijn intentie integer is .

  Beantwoorden
 • alexa

  Parkes heeft voorspelt dat de EU in 2017 uiteen zou kunnen vallen. Nu is het einde 2018 , nog niets gebeurd…Ik heb niets tegen parkes en voel met hem mee, maar ik kan niet zo goed begrijpen waarom hij deze voorspellingen doet, die niet uitkomen..dat maakt het iets ongeloofwaardig en ik weet niet goed wat ik moet denken omdat andere stukken mij aanspreken en voor mij als waar voelt. mede omdat ik op mn 9e jaar zelf een buitenaardse stem heb gehoord….graag uw opinie dank.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mijn opinie is dat ik zelf geen voorspellingen meer doe met datums daar aanvast. Want je bent van zoveel factoren afhankelijk, als ook velen mogelijke potentieele tijdlijnen dat voorspellingen doen met datums of jaartallen daaraanvast feitelijk gewoon puur gokken of speculeren is.
   Ik neem voorspellingen die anderen doen met datums en jaartallen daarom ook nooit serieus.
   Verder volg ik mijn eigen innerlijke instrumenten en voel aan bij een ieder die externe informatie deelt wat er met mij resoneert en wat niet. Dus in het geval van Parkes pik ik er ook de informatie uit die wel resoneert in mij.

   In het geval van Parkes is het ook nog eens zo dat hij in contact staat met Mantid beings die er een bepaalde agenda op na houden, eentje waar ook veel desinformatie in zit verwerkt, vandaar dat ik altijd maar zeker bij personen als Parkes en anderen die informatie van derden delen helemaal vertrouw op mijn innerlijke instrumenten.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>