David Icke: Kunstmatige intelligentie (AI) & het einde van het zelfstandig kunnen nadenken

35
Reageer op dit artikel

9 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Gerda

Als ik dagelijks zie hoe fanatiek mensen hun telefoontje omklemmen als houvast in deze maatschappij begin je toch achter de oren te krabbelen. Als mensen zich niet gesteund weten door een App zijn ze passief ! Ik kom nog uit een tijd dat we goede boeken lazen !

Ikke

Het mooiste boek zit in je hart. Hoop dat wij allen ooit op een mooie dag afscheid kunnen nemen van the great arena. En als we hier klaar zijn met onze ervaringen kijken wij wellicht met fronsende wenkbrauwen nog over onze schouder terug naar dit synthetische universum……wishfull thinking

Ik zag in december vorig jaar dat Intertoys virtuele brillen verkoopt en zie het steeds vaker voorbijkomen. En vanavond zag ik een item over kinderen met slaapproblemen door gebruik van smartphones en tablets. Tegenwoordig is het een uitzondering als een kind onder de 12 jaar op de basisschool geen smartphone heeft..

http://jeugdjournaal.nl/artikel/2154293-meer-kinderen-hebben-slaapproblemen.html

Sebas0570

Eigenlijk is dit de nieuwe AI, het kan van ons een zombie maken zoals je wel ziet aan de Libtards waar het ook voor is bedoeld. De originele Veil/Matrix of zoals sommigen de grid noemen Saturnus/Maan die de hoofdprogrammeur Vishnu op heeft gestart is al langer uit elkaar aan het vallen. Vandaar de nieuwe AI om de Veil te ondersteunen. Maar zoals de bijbel al zei dat het plan van de demigod tegen zichzelf zal worden gebruikt. Internet dus, hiermee schiet Enki zichzelf gigantisch in de voet want door de snelle informatie uitwisseling onder elkaar worden mensen versneld wakker. Eigenlijk… Lees verder »

rob

Dag Sebas. Ik denk dat je gelijk hebt met die personen, dat het allemaal dezelfde is. Ik zie dat je ook veel leest. Een vraag: gisteren kwam ik de volgende link tegen: http://www.scribd.co…ly-Insider-2005. Het heet: The Revelations of an Elite Family Insider (2005).Heb jij er iets over gehoord? Het was een persoon die kortdurend vragen ging beantwoorden op site godlike productions.Ik ga het nog een paar keer doorlezen, voordat ik het helemaal kan begrijpen. Maar ik heb nog nooit iemand zo snel antwoorden horen geven met zo’n enorme kennis. Het lijkt een soort puzzel die je zelf moet oplossen, dat… Lees verder »

Sebas0570

Ik lees heel veel, 30/60 pagina’s per uur afhankelijk van het leesmateriaal… Je moet zelf je puzzel maken, maar als mensen mijn duwtje snappen en ZELF gaan onderzoeken is mijn doel bereikt. Ik kan hier een heel verhaal gaan houden maar dat heeft geen zin. Iedereen moet tot zijn eigen waarheid komen doormiddel van eigen onderzoek. Dit proces eeft mij jaren gekost, kom ik GVD via deze site achter de Wespenre.com Had mij heel wat jaren aan onderzoek gescheeld. http://wespenre.com/5/PDF/TheWesPenrePapers–TheFifthLevelOfLearning(FullVersion1stEdition)–TheVedicPapers.pdf De laatste, Micky ik zou je willen aanraden om deze laatste te lezen.Stukjes gaan in elkaar vallen na dit te… Lees verder »

Ank

Bedankt voor de link Sebas en ook Klaas bedankt voor zijn uitleg. De Veda geschriften beschrijven in detail hoe En.ki met zijn “quantum computer AI” bestuurde controle van het Synthetisch Universum, (zoals Micky en George het noemen, anderen noemen het het Holographisch Universum), ons vanaf het moment dat hij de grote cosmische oorlogen gewonnen had, gecontroleerd heeft. Heel mooi beschreven en uitgelegd door Wes Penre. En nogmaals, voor de goede orde, met ons medeweten en instemming omdat wij tot het uiterste uitgedaagd wilden worden. Nou, dat hebben we geweten. We zijn nu in het laatste stadium van de uitdaging aangekomen… Lees verder »

Sebas0570

cross reference van verhalen/geloven/oveleveringsverhalen/ed. en wegstrepen Wat ik bijna 15jr. doe.
De zelfde weg zoals ik aan me info ben gekomen GDM!
Kan je deze week wel ff op weg helpe en ff de stukken die echt toe doen eruit filteren (komt ook niet op een dag aan, je weet mijn mail)
gr. Sebas

Klaas

In de loop der jaren heeft Wes heel wat bij elkaar geschreven en veel daarvan heb ik ook gelezen toen ik het tegenkwam. Het was een stukje voor mijn puzzel, zoals deze site dat ook is. Iemand die niet met love en light onzin kwam, maar met een gedegen verhaal en veel bronvermeldingen. Gaf een soort van kader van wat ik zelf altijd voelde en heb ervaren. Veel heb ik ook niet onthouden (heel veel info), maar het heeft wel geraakt. Is een beetje veel om allemaal ineens te gaan lezen, maar je kunt wellicht intuitief het goede stukje pakken.… Lees verder »

Marianne

Ga in volle overgave naar je hart……jaaaaa, dat wil ik zo graag!! Maar HOE pak ik dat aan???? Wil ik juist gaan proberen d.m.v. zo’n Ayahuasca-achtige oplossing…..omdat ik het anders niet weet….. Dat is inderdaad wat ik mis bij David Icke, terwijl voor mij door zijn informatie veel puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen…. Ik heb deze site IR pas een week geleden ‘ontdekt’ en ben heel blij met alle info die Micky heel duidelijk verwoordt… Maar word vreselijk ongeduldig en ben nu zo erg aan het kriskrassen door allerlei links in te drukken dat het me gaat duizelen…. Maar… Lees verder »

Hier nog een recent gesprek met George Kavassilas over AI, de volgende laag van impositie en op het einde deelt hij info over Trump..

https://bbsradio.com/podcast/fireside-chat-january-21-2017

Ank

Mirjam. Dit interview met George was weer zeer de moeite waard. Waar Trump naar toe wilde werd al duidelijk door het feit dat hij zich omringt met generaals en Zionisten, en dan had je nog de verborgen boodschap, zowel in zijn inauguratie toespraak als in zijn toespraak bij de CIA, welke door Jon Kelly bekend gemaakt werden. En nu bevestigt George dat de trein gewoon voortdendert richting gepland einddoel. Weten we tenminste waar we aan toe zijn.

George kijkt vanuit een dieper perspectief en eigen ervaringen welke hij deelt. Hij zegt voor mijn gevoel waar het om gaat en hoe het zit zonder poespas. David Icke deelt ook veel goede info, maar is voor mijn gevoel teveel gefocust op 4D en ziet nog niet dieper (het grotere plaatje) zoals George doet en deelt en zoals de info die Micky hier deelt op zijn site. David heeft het over dat wij Infinite conciousness zijn, maar we gaan (als Ziel) voorbij aan zowel conciousness en spirit als ziel zijnde, wat George uitlegt in het gesprek.

Dr Iglo

David heeft het eventjes nuchter gezien over de ‘borg agenda’

https://www.youtube.com/watch?v=PZB54cqHsxo

Mooi dat hij de Apple fanboys nog even aanvalt rond @24:35