David Icke: Kunstmatige intelligentie (AI) & het einde van het zelfstandig kunnen nadenken

Abonneer
Abonneren op
35 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerda
3 jaren geleden

Als ik dagelijks zie hoe fanatiek mensen hun telefoontje omklemmen als houvast in deze maatschappij begin je toch achter de oren te krabbelen. Als mensen zich niet gesteund weten door een App zijn ze passief ! Ik kom nog uit een tijd dat we goede boeken lazen !

Ikke
3 jaren geleden

Het mooiste boek zit in je hart. Hoop dat wij allen ooit op een mooie dag afscheid kunnen nemen van the great arena. En als we hier klaar zijn met onze ervaringen kijken wij wellicht met fronsende wenkbrauwen nog over onze schouder terug naar dit synthetische universum……wishfull thinking

3 jaren geleden

Ik zag in december vorig jaar dat Intertoys virtuele brillen verkoopt en zie het steeds vaker voorbijkomen. En vanavond zag ik een item over kinderen met slaapproblemen door gebruik van smartphones en tablets. Tegenwoordig is het een uitzondering als een kind onder de 12 jaar op de basisschool geen smartphone heeft..

http://jeugdjournaal.nl/artikel/2154293-meer-kinderen-hebben-slaapproblemen.html

Sebas0570
3 jaren geleden

Eigenlijk is dit de nieuwe AI, het kan van ons een zombie maken zoals je wel ziet aan de Libtards waar het ook voor is bedoeld. De originele Veil/Matrix of zoals sommigen de grid noemen Saturnus/Maan die de hoofdprogrammeur Vishnu op heeft gestart is al langer uit elkaar aan het vallen. Vandaar de nieuwe AI om de Veil te ondersteunen. Maar zoals de bijbel al zei dat het plan van de demigod tegen zichzelf zal worden gebruikt. Internet dus, hiermee schiet Enki zichzelf gigantisch in de voet want door de snelle informatie uitwisseling onder elkaar worden mensen versneld wakker. Eigenlijk… Lees verder »

rob
3 jaren geleden
Reply to  Sebas0570

Dag Sebas. Ik denk dat je gelijk hebt met die personen, dat het allemaal dezelfde is. Ik zie dat je ook veel leest. Een vraag: gisteren kwam ik de volgende link tegen: http://www.scribd.co…ly-Insider-2005. Het heet: The Revelations of an Elite Family Insider (2005).Heb jij er iets over gehoord? Het was een persoon die kortdurend vragen ging beantwoorden op site godlike productions.Ik ga het nog een paar keer doorlezen, voordat ik het helemaal kan begrijpen. Maar ik heb nog nooit iemand zo snel antwoorden horen geven met zo’n enorme kennis. Het lijkt een soort puzzel die je zelf moet oplossen, dat… Lees verder »

Sebas0570
3 jaren geleden

Ik lees heel veel, 30/60 pagina’s per uur afhankelijk van het leesmateriaal… Je moet zelf je puzzel maken, maar als mensen mijn duwtje snappen en ZELF gaan onderzoeken is mijn doel bereikt. Ik kan hier een heel verhaal gaan houden maar dat heeft geen zin. Iedereen moet tot zijn eigen waarheid komen doormiddel van eigen onderzoek. Dit proces eeft mij jaren gekost, kom ik GVD via deze site achter de Wespenre.com Had mij heel wat jaren aan onderzoek gescheeld. http://wespenre.com/5/PDF/TheWesPenrePapers–TheFifthLevelOfLearning(FullVersion1stEdition)–TheVedicPapers.pdf De laatste, Micky ik zou je willen aanraden om deze laatste te lezen.Stukjes gaan in elkaar vallen na dit te… Lees verder »

Sebas0570
3 jaren geleden

Gewoon een paar middagen besteden aan Hoofdstuk V, de rest is referentie martiaal voor jou Micky;-)

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Sebas0570

Bedankt voor de link Sebas en ook Klaas bedankt voor zijn uitleg. De Veda geschriften beschrijven in detail hoe En.ki met zijn “quantum computer AI” bestuurde controle van het Synthetisch Universum, (zoals Micky en George het noemen, anderen noemen het het Holographisch Universum), ons vanaf het moment dat hij de grote cosmische oorlogen gewonnen had, gecontroleerd heeft. Heel mooi beschreven en uitgelegd door Wes Penre. En nogmaals, voor de goede orde, met ons medeweten en instemming omdat wij tot het uiterste uitgedaagd wilden worden. Nou, dat hebben we geweten. We zijn nu in het laatste stadium van de uitdaging aangekomen… Lees verder »

Klaas
3 jaren geleden

Mee eens Micky. Die lui, collectieven zijn zeker niet zo machtig. Willen wel graag laten overkomen dat dit wel zo is. Vandaar misschien ook al die theorieen en beschrijvingen. Je kunt er wel wat mee, maar tegelijk ook niks. Naar mijn idee niks anders echt nodig dan je hart en wat vandaaruit naar je vrijkomt, of hoe je het ook wilt omschrijven, dat groeit met de dag, en is onbeschikbaar voor die lui. De rest is inderdaad dicht, dus we moeten ook wel naar het hart. En wat vandaar komt daar kan geen technologie tegenop, is van een totaal andere… Lees verder »

Ikke
3 jaren geleden
Reply to  Klaas

Ik moet het van t leeswerk hebben. Ben wel overtuigd dat het een soort collectief is die ons onder contole wil houden. Maar ook daar zijn dualiteiten onderling, vandaar wellicht deze versplintering van allerlei zogenaamde goden. Maar nogmaals ik moet het tot dusver nog met mijn eigen onderzoeken en leeswerk doen. Dat vanuit je hartbewustzijn is bij mij nog in progress, maar aldoende leert men….niet zo simpel..!!

Klaas
3 jaren geleden
Reply to  Ikke

ja, de praktijk is niet zo simpel. Er is wat te doen. Dat heb ik ervaren en is ook bij mij in progress, kan ook niet anders. Met simpel bedoel ik, dat dat het is. Naar het hart, daar komt het vandaan. Mag ook graag wat lezen zo hier en daar, maar het hart daar draait het om voor mij. Growing in progress, keep up the good work.

Ikke
3 jaren geleden
Reply to  Klaas

Nee inderdaad niet simpel maar ik ga ervoor. Heb vaak gesprekken met een familielid over zo’n beetje alle onderwerpen over wat er hier op het aardse vlak mis is en daarbuiten. Dus wordt veel gefilosofeerd, we zijn er beide wel over uit dat eenmaal wakker zijn,is er geen weg meer terug. Dank voor jou reactie…

Sebas0570
3 jaren geleden

Klopt, hij doet zich voor/noemt zichzelf een/de GOD. De Demigod zeg maar. Die de boel heft gekaapt met zijn AI-computer. Hij is de persoon, ik zeg ook persoon en zelfs geen halfgod de wel de Islam de katholieken enz. momenteel vereren/aanbidden. Hij noemt zich zo omdat hij/zij En.ki momenteel de baas en het hoogste wezen is in dit universum. Reps en de GF of GOF’s leggen ook direct verantwoording bij hem/haar af. Tenminste, dat is wat ik haal uit de laatste stukken. Ik ben nog bezig en decoderen van de info, maar het lijkt erop dat En.ki de tijd kreeg… Lees verder »

Klaas
3 jaren geleden

? ?

Ikke
3 jaren geleden
Reply to  Sebas0570

Ik vind het persoonlijk verwarrend van wie is nu wie of wat, Enki, Lilith of noem ze maar op. Heb wel eens geprobeerd om wat te lezen van Wes Penre is zware stof en zwaar engels. Maar wie weet in de toekomst. Ze zijn inderdaad slim maar aan creativiteit komen ze tekort, maar ja ze hebben ons ‘nog’ wel steeds bij de ballen…

Sebas0570
3 jaren geleden

Goden is een makkelijke aanduiding maar zo zie ik ze absoluut niet. Voor mij zijn het gewoon ‘hogere’ entiteiten/wezens die niks meer of minder waard zijn dan ons. (al denken sommige entiteiten er anders over) Misschien slimmer maar niet beter.. Meer de Intergalactische versie van Obama of Rutte ofzo. Wat ik begrijp eruit is dat er genoeg entiteiten zijn die groter en sterker zijn. Maar En.ki mocht het een paar jaartjes doen, zelf’s zijn broer En.lil is sterker want die heeft En.ki van zijn mannelijkheid beroofd na zijn DNA misdaden en gratie heeft gekregen van de hoge raad.

Sebas0570
3 jaren geleden

Exact same story 😉

Sebas0570
3 jaren geleden

cross reference van verhalen/geloven/oveleveringsverhalen/ed. en wegstrepen Wat ik bijna 15jr. doe.
De zelfde weg zoals ik aan me info ben gekomen GDM!
Kan je deze week wel ff op weg helpe en ff de stukken die echt toe doen eruit filteren (komt ook niet op een dag aan, je weet mijn mail)
gr. Sebas

Klaas
3 jaren geleden

In de loop der jaren heeft Wes heel wat bij elkaar geschreven en veel daarvan heb ik ook gelezen toen ik het tegenkwam. Het was een stukje voor mijn puzzel, zoals deze site dat ook is. Iemand die niet met love en light onzin kwam, maar met een gedegen verhaal en veel bronvermeldingen. Gaf een soort van kader van wat ik zelf altijd voelde en heb ervaren. Veel heb ik ook niet onthouden (heel veel info), maar het heeft wel geraakt. Is een beetje veel om allemaal ineens te gaan lezen, maar je kunt wellicht intuitief het goede stukje pakken.… Lees verder »

Marianne
3 jaren geleden
Reply to  Klaas

Ga in volle overgave naar je hart……jaaaaa, dat wil ik zo graag!! Maar HOE pak ik dat aan???? Wil ik juist gaan proberen d.m.v. zo’n Ayahuasca-achtige oplossing…..omdat ik het anders niet weet….. Dat is inderdaad wat ik mis bij David Icke, terwijl voor mij door zijn informatie veel puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen…. Ik heb deze site IR pas een week geleden ‘ontdekt’ en ben heel blij met alle info die Micky heel duidelijk verwoordt… Maar word vreselijk ongeduldig en ben nu zo erg aan het kriskrassen door allerlei links in te drukken dat het me gaat duizelen…. Maar… Lees verder »

Marianne
3 jaren geleden

Dank je, Micky!!! Dit kwam regelrecht binnen, was meteen in tranen…. Niet alleen door wat je schrijft, maar ook door de zorg die eruit spreekt! Dankjewel nogmaals en geniet morgen ook lekker van de ☀️?

3 jaren geleden

Hier nog een recent gesprek met George Kavassilas over AI, de volgende laag van impositie en op het einde deelt hij info over Trump..

https://bbsradio.com/podcast/fireside-chat-january-21-2017

3 jaren geleden

Graag gedaan. Ik zag ergens de link staan vandaag heb het daarna geluisterd en dacht dat het mooi aansluit bij wat David verteld. Het beloofd een interessant jaar te worden 🙂

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Mirjam

Mirjam. Dit interview met George was weer zeer de moeite waard. Waar Trump naar toe wilde werd al duidelijk door het feit dat hij zich omringt met generaals en Zionisten, en dan had je nog de verborgen boodschap, zowel in zijn inauguratie toespraak als in zijn toespraak bij de CIA, welke door Jon Kelly bekend gemaakt werden. En nu bevestigt George dat de trein gewoon voortdendert richting gepland einddoel. Weten we tenminste waar we aan toe zijn.

3 jaren geleden
Reply to  Ank

George kijkt vanuit een dieper perspectief en eigen ervaringen welke hij deelt. Hij zegt voor mijn gevoel waar het om gaat en hoe het zit zonder poespas. David Icke deelt ook veel goede info, maar is voor mijn gevoel teveel gefocust op 4D en ziet nog niet dieper (het grotere plaatje) zoals George doet en deelt en zoals de info die Micky hier deelt op zijn site. David heeft het over dat wij Infinite conciousness zijn, maar we gaan (als Ziel) voorbij aan zowel conciousness en spirit als ziel zijnde, wat George uitlegt in het gesprek.

3 jaren geleden

Top! Ik denk ook zeker dat mensen er iets uit kunnen halen. Mooi dat je dit via You Tube/IR deelt.

Dr Iglo
3 jaren geleden

David heeft het eventjes nuchter gezien over de ‘borg agenda’

https://www.youtube.com/watch?v=PZB54cqHsxo

Mooi dat hij de Apple fanboys nog even aanvalt rond @24:35