David Icke: Kunstmatige intelligentie (AI) & het einde van het zelfstandig kunnen nadenken

( 35 )
 • Gerda

  Als ik dagelijks zie hoe fanatiek mensen hun telefoontje omklemmen als houvast in deze maatschappij begin je toch achter de oren te krabbelen. Als mensen zich niet gesteund weten door een App zijn ze passief ! Ik kom nog uit een tijd dat we goede boeken lazen !

  Beantwoorden
 • Ikke

  Het mooiste boek zit in je hart. Hoop dat wij allen ooit op een mooie dag afscheid kunnen nemen van the great arena. En als we hier klaar zijn met onze ervaringen kijken wij wellicht met fronsende wenkbrauwen nog over onze schouder terug naar dit synthetische universum……wishfull thinking

  Beantwoorden
 • Mirjam

  Ik zag in december vorig jaar dat Intertoys virtuele brillen verkoopt en zie het steeds vaker voorbijkomen. En vanavond zag ik een item over kinderen met slaapproblemen door gebruik van smartphones en tablets. Tegenwoordig is het een uitzondering als een kind onder de 12 jaar op de basisschool geen smartphone heeft..

  http://jeugdjournaal.nl/artikel/2154293-meer-kinderen-hebben-slaapproblemen.html

  Beantwoorden
 • Sebas0570

  Eigenlijk is dit de nieuwe AI, het kan van ons een zombie maken zoals je wel ziet aan de Libtards waar het ook voor is bedoeld.

  De originele Veil/Matrix of zoals sommigen de grid noemen Saturnus/Maan die de hoofdprogrammeur Vishnu op heeft gestart is al langer uit elkaar aan het vallen. Vandaar de nieuwe AI om de Veil te ondersteunen. Maar zoals de bijbel al zei dat het plan van de demigod tegen zichzelf zal worden gebruikt. Internet dus, hiermee schiet Enki zichzelf gigantisch in de voet want door de snelle informatie uitwisseling onder elkaar worden mensen versneld wakker.
  Eigenlijk gebeurd nu precies waar de Saturnus/Maan Matrix onder andere voor ontworpen is. Om ons afgescheiden te houden van ons gezamelijk mind collectief wat verdomt veel op ons internet lijkt en energie naar Enki te channellen…
  Maar nu kan het spreekwoordelijke pistool in zijn eigen gezicht ontploffen, laten we het hopen…

  Oh ja Enki/EA/God/YAWAH/Demigod/Vishnu/Lucifer/Satan, is allemaal een en dezelfde ‘persoon’ In sommige geloven anders genoemd maar ook vaak is het een avatar van Enki die zelfs meerdere avatars tegelijk kan hebben.

  Een nieuw filmpje van Icky, sluit mooi aan op het filmpje in het artikel.
  https://youtu.be/xQmuXVFmQLo

  Beantwoorden
  • rob

   Dag Sebas. Ik denk dat je gelijk hebt met die personen, dat het allemaal dezelfde is. Ik zie dat je ook veel leest. Een vraag: gisteren kwam ik de volgende link tegen:
   http://www.scribd.co…ly-Insider-2005. Het heet: The Revelations of an Elite Family Insider (2005).Heb jij er iets over gehoord? Het was een persoon die kortdurend vragen ging beantwoorden op site godlike productions.Ik ga het nog een paar keer doorlezen, voordat ik het helemaal kan begrijpen. Maar ik heb nog nooit iemand zo snel antwoorden horen geven met zo’n enorme kennis. Het lijkt een soort puzzel die je zelf moet oplossen, dat spreekt me wel erg aan. Nu denk je steeds iets meer te weten en dan dit…eng gewoon. Dat wordt weer doorploeteren dus. Juist die personen die kortdurend iets zeggen en dan ineens weer verdijnen, trekken mijn aandacht.Een site waar je de ene na andere guru of waarheidszoeker hebt die daarna boeken of spulletjes probeert te verkopen vertrouw ik al lang niet meer.

   Beantwoorden
 • Sebas0570

  Ik lees heel veel, 30/60 pagina’s per uur afhankelijk van het leesmateriaal…
  Je moet zelf je puzzel maken, maar als mensen mijn duwtje snappen en ZELF gaan onderzoeken is mijn doel bereikt.
  Ik kan hier een heel verhaal gaan houden maar dat heeft geen zin. Iedereen moet tot zijn eigen waarheid komen doormiddel van eigen onderzoek.
  Dit proces eeft mij jaren gekost, kom ik GVD via deze site achter de Wespenre.com
  Had mij heel wat jaren aan onderzoek gescheeld.

  http://wespenre.com/5/PDF/TheWesPenrePapers–TheFifthLevelOfLearning(FullVersion1stEdition)–TheVedicPapers.pdf

  De laatste, Micky ik zou je willen aanraden om deze laatste te lezen.Stukjes gaan in elkaar vallen na dit te lezen I swear!
  Deel 1t/m4 bevat interessante info, maar het meeste kennen we al maar het loont wel om bepaalde hoofdstukken na te lopen. In deel 5 everything comes together…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Heeft die Wes geen audioboek? 😉

   Ik ben nooit een echte lezer geweest, heb de naam Wes Penre wel eens gehoord van mensen, maar nooit verdiept in zijn werk, die honderden bladzijdes schrikken mij af, heb ook geen idee wie die man is en hoe hij aan zijn info komt?

   Beantwoorden
   • Sebas0570

    Gewoon een paar middagen besteden aan Hoofdstuk V, de rest is referentie martiaal voor jou Micky;-)

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat hoofstuk gaat over cosmic wars zie ik, dat kan ik wel eens stukje van proberen, ik lees niet zo veel en al helemaal niet snel, kost mij veel energie dus zo’n hele PDF is niet te doen, los artikeltje kan ik nog wel opbrengen 🙂

     Maar hoe komt hij aan die info?

     Beantwoorden
  • Ank

   Bedankt voor de link Sebas en ook Klaas bedankt voor zijn uitleg.
   De Veda geschriften beschrijven in detail hoe En.ki met zijn “quantum computer AI” bestuurde controle van het Synthetisch Universum, (zoals Micky en George het noemen, anderen noemen het het Holographisch Universum), ons vanaf het moment dat hij de grote cosmische oorlogen gewonnen had, gecontroleerd heeft.
   Heel mooi beschreven en uitgelegd door Wes Penre.
   En nogmaals, voor de goede orde, met ons medeweten en instemming omdat wij tot het uiterste uitgedaagd wilden worden. Nou, dat hebben we geweten.

   We zijn nu in het laatste stadium van de uitdaging aangekomen en de druk wordt steeds meer opgevoerd. Door middel van de nieuwste 5G, de plasmalaag rond de aarde en via de transhumanist agenda probeert hij/zij ons helemaal af te snijden van ons contact met moeder aarde en van ons Diepere Zelf die via de organische hartconnectie gaat wat het enige in dit Universum is wat hij nog niet onder controle heeft.

   Maar wij geven de strijd niet op. Jammer genoeg gaat de strijd via het ons herinneren wie we zijn niet snel genoeg voor ons/mijn gevoel, mede omdat mensen zoals Wes Penre, David Icke, Alfred Lambremont Webre van NewsInsideOut en vele vele anderen wel vaststellen wat er gaande is ( vaak op een fantastische manier, waarvoor alle lof) en allemaal roepen dat we wakker moeten worden, maar er zelf niet aan toe zijn om echt wakker te worden.
   Lees de artikelen in bv. Wake-Up-World, waarin legio mensen hun hele carriere besteden aan het ons vertellen hoe we wakker kunnen worden en ze realiseren zich niet hoe ze bezig zijn om ons gezellig met elkaar in de vierde dimensie te houden.

   Op dit moment wordt ons de kans geboden om hem/haar, En.ki of hoe je hem ook wilt noemen, met zijn eigen technologie te bestrijden voor wat betreft de mind control via implantaten.
   Sinds kort is er er een nieuwe zgn. quantum leap technologie op de markt die de frequenties van de oudere implantaten en de nieuwe nanodot/smartdust kan onderscheppen en uitschakelen, alsmede de schadelijke invloed/frequenties van alle andere electromagnetiche straling waaraan we blootgesteld worden.
   Informatie hierover kun je vinden via MindTechEnterprises.com of gewoon op ons geliefde Google intikken: Magnus Ollson en/of Dr Irene Ceasar.

   Magnus Ollson heeft 12 jaar geleden, ws. via een injectie, nano implanten ingespoten gekregen die er voor gezorgd hebben dat hij 12 jaar lang blootgesteld is aan de meest extreme vorm van mind control, dit ivm met de transhumanist agenda waarbij ze het menselijk brein nodig hebben om onderzoek te doen naar de werking hiervan om hun systeem te optimaliseren. Je eigen denken wordt compleet overruled.
   Dank zij één van de devices van de quantum leap technology die hij draagt en die in de vorm van een hanger geleverd wordt, is hij nu ‘zo goed als’? vrij van deze vorm van mind control en heeft tevens zijn gezondheid terug.

   Micky, ik ben heel benieuwd of jij je al verdiept hebt in dit, voor mijn gevoel, zeer belangrijk wapen in de strijd tegen de transhumanistusch agenda.
   Je levert je natuurlijk uit aan dezelfde technologie waar je tegen strijd, maar die ook op een goede manier ingezet kan worden. En met dit voordeel dat, mocht het systeem toch gehackt worden, je het device uit kunt schakelen.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Hoi Ank, nee ik heb mij tot op heden nog niet verdiept in die technologie. Ik heb nog wel een video die je mij toestuurde volgens mij over dit onderwerp wat ik nog moet kijken. Mijn vooroordeel zegt dat we dat soort technologie helemaal niet nodig hebben, aangezien wij mensen zelf veel krachtiger en wijzer zijn dan welke technologie dan ook. Maar ik zal mij er nog eens in verdiepen, want het is zoals gezegd een vooroordeel 🙂

    Voor de rest geloof ik niet dat Enki zoveel macht heeft als Wes Penne hem toedicht. Ik zie het meer als een collectief, meerdere ‘goden’, heel veel demonische krachten, meerdere AI entiteiten met aan kop een uiterst negatieve AI entiteit, en meerdere buitenaardse groeperingen. Wel weet ik dat die Enki en Enlil in meerdere religies voorkomen en onder meerdere namen bekend zijn. Maar ik las hier ergens in de reacties ook dat Enki hetzelfde als God zou zijn, daar ben ik het pertinent mee oneens. Die anusnaki’s deden zich voor als goden, maar waren geen goden, maar dat is mijn gevoel daarin..

    Beantwoorden
    • Klaas

     Mee eens Micky. Die lui, collectieven zijn zeker niet zo machtig. Willen wel graag laten overkomen dat dit wel zo is. Vandaar misschien ook al die theorieen en beschrijvingen. Je kunt er wel wat mee, maar tegelijk ook niks. Naar mijn idee niks anders echt nodig dan je hart en wat vandaaruit naar je vrijkomt, of hoe je het ook wilt omschrijven, dat groeit met de dag, en is onbeschikbaar voor die lui. De rest is inderdaad dicht, dus we moeten ook wel naar het hart. En wat vandaar komt daar kan geen technologie tegenop, is van een totaal andere orde. Technologie met technologie bestrijden zie ik, met alle respect, als een soort speeltje, maar niet het echte werk. En het wordt hoog tijd dat we dat echte hartwerk ook echt gaan vertrouwen. Het is zo simpel.

     Beantwoorden
     • Ikke

      Ik moet het van t leeswerk hebben. Ben wel overtuigd dat het een soort collectief is die ons onder contole wil houden. Maar ook daar zijn dualiteiten onderling, vandaar wellicht deze versplintering van allerlei zogenaamde goden. Maar nogmaals ik moet het tot dusver nog met mijn eigen onderzoeken en leeswerk doen. Dat vanuit je hartbewustzijn is bij mij nog in progress, maar aldoende leert men….niet zo simpel..!!

      Beantwoorden
      • Klaas

       ja, de praktijk is niet zo simpel. Er is wat te doen. Dat heb ik ervaren en is ook bij mij in progress, kan ook niet anders. Met simpel bedoel ik, dat dat het is. Naar het hart, daar komt het vandaan. Mag ook graag wat lezen zo hier en daar, maar het hart daar draait het om voor mij. Growing in progress, keep up the good work.

       Beantwoorden
       • Ikke

        Nee inderdaad niet simpel maar ik ga ervoor. Heb vaak gesprekken met een familielid over zo’n beetje alle onderwerpen over wat er hier op het aardse vlak mis is en daarbuiten. Dus wordt veel gefilosofeerd, we zijn er beide wel over uit dat eenmaal wakker zijn,is er geen weg meer terug. Dank voor jou reactie…

        Beantwoorden
    • Sebas0570

     Klopt, hij doet zich voor/noemt zichzelf een/de GOD. De Demigod zeg maar. Die de boel heft gekaapt met zijn AI-computer. Hij is de persoon, ik zeg ook persoon en zelfs geen halfgod de wel de Islam de katholieken enz. momenteel vereren/aanbidden.
     Hij noemt zich zo omdat hij/zij En.ki momenteel de baas en het hoogste wezen is in dit universum. Reps en de GF of GOF’s leggen ook direct verantwoording bij hem/haar af.
     Tenminste, dat is wat ik haal uit de laatste stukken.

     Ik ben nog bezig en decoderen van de info, maar het lijkt erop dat En.ki de tijd kreeg totdat de mensheid ging evoleren en dan moet hij wegwezen. Dat is dus precies wat er vandaag de dag aan de hand is. Maar En.ki en z’n minions gok ik proberen tegen te houden met de nieuwe AI.
     Maar dat zeg ik, ik moet nog een honderd of 2 aan pagina’s en bronchecks doen….
     Nog de (mijn) vraag, welke federaties volgen de orders van En.ki en welke de echte bron? Ik graaf rustig verder, oude comsische oorlogen e.d. zijn niet zo belangrijk. Ik wil weten wie we we of niet kunnen vertrouwen van federaties en ‘hogere’ wezens/entiteiten.
     Voor hetzelfde geld is En.lil man in the middle aan het spelen, en is En.ki wel true/oprecht, maar daar ben ik nog niet achter hoe de interne politiek nu echt zit.
     Geopolitiek en Intergalactische/dimensionale politiek lijkt zo wel heel er op elkaar 😛 Bewijst wel weer dat *kuch* ‘hogere’ wezens niet veel wijzer zijn dan ons. Wel slimmer btw.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik denk dat die Enki zichzelf dan een ietsie pietsie heel erg veel overschat. Narcisme zit waarschijnlijk in zijn familie, zijn pa Anu vond zichzelf ook al een hele baas 🙂

      Beantwoorden
     • Ikke

      Ik vind het persoonlijk verwarrend van wie is nu wie of wat, Enki, Lilith of noem ze maar op. Heb wel eens geprobeerd om wat te lezen van Wes Penre is zware stof en zwaar engels. Maar wie weet in de toekomst. Ze zijn inderdaad slim maar aan creativiteit komen ze tekort, maar ja ze hebben ons ‘nog’ wel steeds bij de ballen…

      Beantwoorden
    • Sebas0570

     Goden is een makkelijke aanduiding maar zo zie ik ze absoluut niet. Voor mij zijn het gewoon ‘hogere’ entiteiten/wezens die niks meer of minder waard zijn dan ons. (al denken sommige entiteiten er anders over) Misschien slimmer maar niet beter..
     Meer de Intergalactische versie van Obama of Rutte ofzo.

     Wat ik begrijp eruit is dat er genoeg entiteiten zijn die groter en sterker zijn. Maar En.ki mocht het een paar jaartjes doen, zelf’s zijn broer En.lil is sterker want die heeft En.ki van zijn mannelijkheid beroofd na zijn DNA misdaden en gratie heeft gekregen van de hoge raad.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Wat is dat toch met die ‘goden’, dat ze elkaars geslachtsdelen eraf hakken en zo… Dat deed Isis ook al met Osirus, of was dat Isis, geen idee meer, maar ook Kane en Abel waren broers en hadden de pest aan elkaar. Zal mij niets verbazen als het een ander verhaal is over telkens dezelfde al dan niet verzonnen gebeurtenis..

      Beantwoorden
 • Sebas0570

  cross reference van verhalen/geloven/oveleveringsverhalen/ed. en wegstrepen Wat ik bijna 15jr. doe.
  De zelfde weg zoals ik aan me info ben gekomen GDM!
  Kan je deze week wel ff op weg helpe en ff de stukken die echt toe doen eruit filteren (komt ook niet op een dag aan, je weet mijn mail)
  gr. Sebas

  Beantwoorden
 • Klaas

  In de loop der jaren heeft Wes heel wat bij elkaar geschreven en veel daarvan heb ik ook gelezen toen ik het tegenkwam. Het was een stukje voor mijn puzzel, zoals deze site dat ook is. Iemand die niet met love en light onzin kwam, maar met een gedegen verhaal en veel bronvermeldingen. Gaf een soort van kader van wat ik zelf altijd voelde en heb ervaren. Veel heb ik ook niet onthouden (heel veel info), maar het heeft wel geraakt. Is een beetje veel om allemaal ineens te gaan lezen, maar je kunt wellicht intuitief het goede stukje pakken. Veel van wat hij beschrijft zie ik terug in gedrag van mensen en hun problemen. Hij benadrukt voor mij het multidimensionale karakter van de mens en hoe dit nu belemmerd wordt en vanwaar dat komt. Zijn nieuwste schrijven gaat uitgebreid in op de AI-agenda en zoals hij het de MachineKingdom noemt, heb ik maar deels gelezen. De Cosmic Wars zal zeker interessant zijn om te lezen. Hij zet het Orionverhaal en de rol daarvan wel in een speciaal licht, ook wel genuanceerd vind ik, los van het feit of het klopt. We zullen maar zeggen dat het falseflag principe heel ver teruggaat. Ik vind er wat ‘oerprincipes’ in terug die ik bij mensen kan herkennen. Of het in de kosmische basis ook allemaal echt klopt, dat weet ik niet. Mijn gevoel zegt dat het wel wat verder gaat dan dat Orionstuk voor ons. Verder ben ik meer praktisch ingesteld en heeft het een bijdrage geleverd om veel dieper mijn hart in te gaan en te ervaren dat daar de oplossing ligt voor dit multidimensionale probleem. Men legt bij Wes wel wat teveel nadruk op wat je moet doen als je doodgaat en hoe dan de incarnatiecyclus te ontlopen. Zijn verhaal is wel wat breder. Je kunt ook nu in je leven je multidimensionale verbinding herstellen via je hart en dat brengt je verder. Dan maak je je voor jezelf en voor de hele situatie als geheel hier nuttig. Er blijkt dan namelijk nogal wat werk aan de winkel om los te komen van allerlei beperkende verbindingen die we opgelegd hebben gekregen, of identificaties. Die verbindingen trekken je zo de cyclus weer in, of houden je in de beperkende ruimte, dus daar kun je maar beter nu al aan gaan werken en vanuit je hart kan dat. Dat ervaar ik zelf. Je werkt niet alleen aan je beperkingen, maar je gaat vooral daarheen waar je moet zijn en waar datgene is wat je nodig hebt: je hart.
  Ik vind overigens dat deze Icke in het interview niet echt een antwoord geeft op de vraag wat wij kunnen doen, dit ook ontwijkt (daar ontbreekt die diepere laag, waar Micky denk ik op doelt). Mijn idee is: ga in volle overgave naar je hart en doe daar je werk met wat dat in beweging zet. Dan koppel je los van al die verbindingen en draai je weg van de beperking en ook van nieuwe beperkingen en entiteiten die eraan zitten te komen. Daar ben je vrij en geeft het vrijheid. Wat via je hart komt is echt heel krachtig en confronterend. Geen newage love and light hart, maar eentje die echt alles aankan, ook ons niet echte zelf. Daar je stem uitbrengen dat je iets niet meer wilt, of iets juist wel, dat heeft zin en effect.
  Beetje algemeen misschien, maar het gevoel dat het mij geeft is heel specifiek, ruim en vrij. Geen ayahuascatheetje dat dit brengt en ik ben er nog bewust bij ook, wanneer ik maar wil.

  Beantwoorden
  • Marianne

   Ga in volle overgave naar je hart……jaaaaa, dat wil ik zo graag!! Maar HOE pak ik dat aan????
   Wil ik juist gaan proberen d.m.v. zo’n Ayahuasca-achtige oplossing…..omdat ik het anders niet weet…..
   Dat is inderdaad wat ik mis bij David Icke, terwijl voor mij door zijn informatie veel puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen….
   Ik heb deze site IR pas een week geleden ‘ontdekt’ en ben heel blij met alle info die Micky heel duidelijk verwoordt…
   Maar word vreselijk ongeduldig en ben nu zo erg aan het kriskrassen door allerlei links in te drukken dat het me gaat duizelen…. Maar uiteindelijk wil ik zoooooo graag het vertrouwen voelen dat je schijnt te krijgen door de verbinding te herstellen met je ❤️…….maar waarschijnlijk door mijn ongeduld gaat dat voorlopig niet lukken, vrees ik….vandaar het plan om dat via DMT te proberen……maar met alle info die ik tot nu toe hier heb gekregen, vrees ik weer dat ook die poging een mind-fuck-trucprogramma in werking zal stellen……gadver!!! Ik kom er niet uit……hellup!!

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Vertrouwen is mijn toverwoord. Vertrouwen in mijn multidimensionale zelf bedoel ik daarmee. En even loslaten zou ik adviseren, even een informatie stopje inlasten en tijd voor jezelf nemen. De mind wil er nu mee aan de haal gaan met al die informatie, zo voel ik in je reactie. Morgen wordt het mooi weer, even lekker in de Zon, en in de Zon zit ook een aspect van jou, zo’n multidimensionaal aspect van jou. Daarmee connecten kan geen kwaad, altijd beter dan Artificial Intelligence of snelle kunstmatige drug highs. Het organische is niet van het pats boem wakker worden pats boem hier is de informatie pats boem nu ben ik er pats boem ik ben geheel verlicht. Nee, das het kunstmatige wat we gewend zijn, het organische is subtiel. Wat voor mij goed is om te doen hoeft niet voor een ieder goed te zijn, maar voor mij werkt het als ik teveel in mijn mind geraak en het niet meer weet om dan naar buiten te gaan zonder technologie, telefoon uit, en lekker in het zonnetje zitten of wandelen of zo, en dan voelen en/of zien hoe alles om ons heen leeft en bewust is en dan komen er vaak subtiele signalen en dergelijke. Even die stoorzenden van een mind aan de kant en eventijd voor onszelf.

    Verder raad ik je aan om vooral naar niemand op deze website te luisteren, inclusief mijzelf. Iedereen praat uit projectie namelijk en iedereen oordeel en veroordeelt uit projectie op deze website. Ze praten voor zichzelf en oordelen vanuit zichzelf, maar iedereen is anders en iedereen is uniek. En bange mensen hebben nog nooit wat bereikt in hun leven en komen nergens. Ik heb ook niets met pijnappelklieren en was daarom altijd beetje bang voor ayahuasca en/of DMT. Ik ging die ervaring uit de weg vanwege die angst. Toen ik meer en meer op en in mijzelf ging vertrouwen besloot ik om alleen nog maar de dingen te doen (zoveel mogelijk in ieder geval) waar ik mij goed bij voelde om te doen, en daarnaast naar mijzelf te gaan luisteren. Dus toen mijn vriending opperde ayahuasca te gaan doen zei mij mind “NEEEEEEE” en zei alles in mij, mij multidimensionale aspecten, “JAAAAAA lul, gewoon doen!” En dus ben ik het gaan doen, en daarbij had ik maling aan wat er op het internet te vinden was, sterker nog: ik heb niemands ervaringen gelezen, om er open in te gaan. Ik kwam toen wel daardoor bij een new age santo daime ayahuasca sekte terecht, maar die ervaring had ik voor geen goud willen missen, die ervaring pakt niemand mij meer af. Had ik angstig geluisterd naar wat anderen en wat mijn mind allemaal roept, dan had ik die ervaring dus niet meegemaakt.

    Mensen lullen maar wat, vooral op het internet. No hard feelings voor een ieder die reageert, maar een ieder praat vanuit zijn of haar eigen belevignswereld. Niemand kan weten wat goed voor jou is om te doen, dat weet alleen jij 🙂

    Beantwoorden
    • Marianne

     Dank je, Micky!!! Dit kwam regelrecht binnen, was meteen in tranen…. Niet alleen door wat je schrijft, maar ook door de zorg die eruit spreekt! Dankjewel nogmaals en geniet morgen ook lekker van de ☀️?

     Beantwoorden
 • Mirjam

  Hier nog een recent gesprek met George Kavassilas over AI, de volgende laag van impositie en op het einde deelt hij info over Trump..

  https://bbsradio.com/podcast/fireside-chat-january-21-2017

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Mirjam, dat interview was mij geheel ontgaan, ga ik vanavond even luisteren!

   Beantwoorden
   • Mirjam

    Graag gedaan. Ik zag ergens de link staan vandaag heb het daarna geluisterd en dacht dat het mooi aansluit bij wat David verteld. Het beloofd een interessant jaar te worden 🙂

    Beantwoorden
  • Ank

   Mirjam. Dit interview met George was weer zeer de moeite waard. Waar Trump naar toe wilde werd al duidelijk door het feit dat hij zich omringt met generaals en Zionisten, en dan had je nog de verborgen boodschap, zowel in zijn inauguratie toespraak als in zijn toespraak bij de CIA, welke door Jon Kelly bekend gemaakt werden. En nu bevestigt George dat de trein gewoon voortdendert richting gepland einddoel. Weten we tenminste waar we aan toe zijn.

   Beantwoorden
   • Mirjam.

    George kijkt vanuit een dieper perspectief en eigen ervaringen welke hij deelt. Hij zegt voor mijn gevoel waar het om gaat en hoe het zit zonder poespas. David Icke deelt ook veel goede info, maar is voor mijn gevoel teveel gefocust op 4D en ziet nog niet dieper (het grotere plaatje) zoals George doet en deelt en zoals de info die Micky hier deelt op zijn site. David heeft het over dat wij Infinite conciousness zijn, maar we gaan (als Ziel) voorbij aan zowel conciousness en spirit als ziel zijnde, wat George uitlegt in het gesprek.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Klopt, David is ingetuned op het synthetische Universum, vandaar ook dat hij denkt dat het Universum een supercomputer is en onze realiteit een virtuele realiteit is.

     Goed interview (wel jammer dat het maar een uur is) met George trouwens! Er zat voor mij niets nieuws in, maar ik weet zeker dat er wel wat mensen zaken kunnen uithalen die ze verder kunnen helpen, dus ik ben bezig er een video van te maken en die op YouTube te zetten zodat ik het hier op de site ook kan delen!

     Beantwoorden
     • Mirjam

      Top! Ik denk ook zeker dat mensen er iets uit kunnen halen. Mooi dat je dit via You Tube/IR deelt.

      Beantwoorden
 • Dr Iglo

  David heeft het eventjes nuchter gezien over de ‘borg agenda’

  https://www.youtube.com/watch?v=PZB54cqHsxo

  Mooi dat hij de Apple fanboys nog even aanvalt rond @24:35

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>