George Kavassilas: De AI agenda

49
Reageer op dit artikel

18 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

Absoluut een aanrader dit gesprek met belangrijke informatie voor iedereen die hier momenteel op Aarde is. Bedankt, ik heb het gedeeld op mijn site.

ed

En wat is jou site?

Klaas

Leuk interview. Had George al een tijdje niet meer gehoord. Is wel prettig om naar hem te luisteren en te kijken, ook vanwege een beetje knuffelbeeruitstraling me australisch accent. Zijn verhaal lijkt in grote lijnen wel op Wes Penre. Ze lijken meer te verschillen in hoe ze het universum zien, qua energiebronnen, mannelijk, vrouwelijk en zo. Kan allemaal zo zijn of niet. Dat iemand vele malen ontvoerd is geweest door aliens overtuigt mij nog niet van gelijk van zijn universumzienswijze, net zomin als dat mij dat doet bij Martijn van Staveren. Al is George voor mij wel meer authentiek. Dat… Lees verder »

rob

Dag Klaas. Dat verder naar binnen gaan lijkt me een goed idee. Ik las laatst een stukje over een insider van een elite member die in 2005 die kortdurend vragen van mensen beantwoordde. Aan de hand hoe snel deze antwoorden had op allerlei vragen kreeg ik de indruk dat die echt wist waar die het over had.Hij of zij gaf ook aan dat allemaal die mensen een openbaring hebben en naar buiten toe treden, zoals de bhudda, christus, vishnu, enz maar ook de hedendaagse George puppits zijn en maar een deel van de waarheid weten om uiteindelijk toch vast te… Lees verder »

Klaas

Hoi Rob, bedankt voor je reactie. George heeft ook wel wat goeds te zeggen. Het is aan ons wat we met al die info doen. Ik was niet van plan om als een ezeltje achter een wortel aan een touwtje aan te lopen. Meer even niet lopen, dat worteltje te bekijken en naar binnen. Loop niet achter iemand aan, maar kijk wat het voor waarde heeft voor mijn proces. Wat George overigens goed beschrijft is het moment dat hij voelde dat zijn energie werd weggetrokken, niet in paniek raakt, maar bij zichzelf blijft en observeert, zodat hij uitvindt wat er… Lees verder »

rob

Hoi Klaas. Deze insider was heel bescheiden, niet dwingend en had een hele integere intentie en spoorde je aan juist kritisch te zijn maar wel met een open mind. Wat ik mooi vond is dat ook de zogenaamde elite, of heersers ook hun rol spelen in dit spel. Natuurlijk is George goed bezig, maar op een gegeven moment heb ik het idee dat al die mensen doordraven om uiteindelijk vast te lopen. Ook ik heb een ontvoering in een soort droom/waaktoestand meegemaakt. Was niet leuk, nog nooit zoveel angst in mijn leven gehad. Ik besloot niet te kijken want kon… Lees verder »

Klaas

He Rob (en bedankt voor je overwegingen), zou kunnen, dat als je groot wordt, dat er dan iets bij komt kijken. Uitdaging om dat dan ook maar aan te kunnen. Vele kleine(ere) initiatieven zijn samen ook groot, trouwens. In ieder geval vind ik het groots dat Micky er nog is. Met alle shit die hij, denk ik, over zich heen heeft gekregen, energetisch en van mensen, met de bedoeling hem in de hoek te zetten en klein te maken. Dat hij dan soms wat fel is, dat snap ik, maar daar kunnen we wel tegen toch. Hij blijft staan, Yo… Lees verder »

Jos

Volgens de oudsten behoeft men Ayahuasca maar eens in de ca. 25 jaar te gebruiken om de gewenste poorten te openen.
De rest van het werk dient men namelijk zelf te doen….

Groet.

rob

Dag Jos. Die had ik nog niet gehoord wat je zegt over Ayahuasca, maar dat klinkt heel wijs. Waarschijnlijk heb ik dan bij mezelf een poort geopend op eigen kracht, zonder Ayahuasca. Toch wel cool eigenlijk van mij, haha.

Jos

Dag Rob,

Ik heb 9 jaar geleden twee sessies gedaan, ik had namelijk twee verschillende vragen.
Ik moet er thans niet eens aan denken wederom Ayahuasca te nemen, ik voel dat het nog steeds werkende is.
Er zijn vele poorten in ons bewustzijn, ( eigenlijk in het on-bewust zijn, maar alla),te openen Rob, ik ben niet van mening dat Ayahuasca alle poorten opent.
Een medicijn als Ayahuasca kan helpen, maar uiteindelijk ben je het zelf die bepaalt wat er wel en wat er niet gebeurt.

rob

Ha Klaas. Je hebt helemaal gelijk, je moet wel op beide benen staan op deze wereld, anders ga je zweven. Je moet inderdaad op je hoede zijn. Ik denk dat ik in een soort overgangsfase zit. Ik heb het wel gezien op deze planeet, ik zie steeds weer dezelfde patronen terug. En dan gaat het een soort gevangenis worden. Ik denk dat wanneer je de juiste instelling hebt en de entiteiten die je gevangen houden met respect behandelt en hun bedankt voor hun bijdrage dat je op aarde ervaringen hebt mogen op doen, je uiteindelijk wel weg kan. We zullen… Lees verder »

Klaas

Hoi Rob. weer bedankt voor je inbreng (en iedereen hier). Ik heb het om mij in laten werken en ben tot de conclusie gekomen dat je met je insider wel een punt hebt. Dit mbt mensen die met een inzicht, openbaring bekend worden en dan al snel in een negatieve stroom terecht kunnen komen. Idd op je hoede zijn en altijd weer op jezelf afstemmen. Ik zie dit nu ook mbt tot George Kavasillas> Leuk verhaal en goede punten, maar mijn gevoel is toch onrustig bij hem. Teveel vaststaande feiten en scenarios. Ik weet de shit waar we inzitten en… Lees verder »

Als je luistert naar wat George verteld (hij verteld over zijn eigen ervaringen), zegt hij altijd erbij dat je naar jezelf moet luisteren en hij niet geïnteresseerd is in volgers. Iedereen is uniek en heeft een uniek pad te gaan en ervaringen welke je ziel heeft gekozen. Voor mijn gevoel is de enige weg uit de aardse en kosmische matrix om weer naar jezelf te luisteren en je te verbinden met je hart(kern) waarmee we verbinding hebben met ons diepere zelf. Weer de controle over jezelf te krijgen, soeverein zijn, je eigen verantwoording durven nemen en door alle lagen te… Lees verder »

Jos

Dag Mirjam, Ik heb gisteren jouw site eens op mijn gemak bekeken. Voelt allemaal erg bekend en goed aan. Inderdaad, als je jeZelf kent, ken je het leven, niet dan? Enne, eenvoudiger lijkt het mij die weg te gaan dan te trachten de anderen werkelijk te begrijpen. However, wie zichZelf kent, kent elk ander. Want al die andere mensen zijn niet meer of minder dan mijn andere ikken, de spiegels in mijn leven die mij de mogelijkheid bieden te groeien, te kunnen worden wie ik ben. De weg naar Vrijheid ligt dan ook verscholen aan het pad van het nemen… Lees verder »

Hoi Jos, ik vind ook dat niemand beter of slechter is dan ik. Ik ben zelf nog steeds bezig met mijn innerlijk proces en heb echt heel veel geleerd via en van andere mensen. De spiegels in je leven zijn goud waard en ik ben blij dat ik het nu zo kan inzien en niet naar diegenen wijs en boos wordt omdat ik het diepere plaatje erin niet begrijp. Niet dat ik niet meer boos wordt of woordenwisselingen heb. Het is de balans zoeken tussen wat er via de buitenwereld wordt geprojecteerd en het in jezelf kunnen zien en begrijpen.… Lees verder »

Hier nog een (vind ik) mooi en interessant gesprek over dit Universum, de co-creatie en onze rol hierin en het proces waar velen nu doorheen gaan.

http://www.outerlimitsradio.com/kavassilas2/

Ank

Mirjam,
Ik had dit interview niet beluisterd, bedankt voor de link.
De interviewer bepaald mee welke onderwerpen ter sprake komen en ik heb soms zin om Ryan te omarmen tijdens zo’n interview voor de vragen die hij stelt. Het was weer een totaalplaatje. Heerlijk.

Jos

”Om over Marcel Messing nog maar te zwijgen…. die gast kan ik niet uitstaan, zoveel desinformatie en new age gewauwel… ?”

Fijn om te lezen dat ik dan niet de enige ben die daar ook zo over denkt.

Groet

Klaas

Ben het hierin wel met je eens hoor. Ik speel een beetje, om het ook duidelijk te krijgen. Ben meer dan 10 jaar geleden 1 keer naar een lezing van Messing geweest. Werd er helemaal niet goed van. Kreeg meteen bijna ruzie met mensen daar , terwijl ik slechts mijn gevoel uitsprak. Daarna niet meer met die man beziggeweest, tenzij hij toevallig langskwam via anderen, of wat ik elders las, hoorde.

jhon

AI kopie menselijke intelligentie hahaha !
http://melancholia.typepad.com/melancholia/2009/04/nietzsche.html

Ikke

Eerlijkheidshalve heb ik Marcel Messing ook achter mij gelaten. Maar in mijn zoektocht een aantal jaar geleden naar informatie en kennis in deze, heb ik wel het eea gevolgd van hem. Door te filteren van alle informatie die je tegenkomt op internet blijf je bij een aantal steken. Zo ondere andere ook bij deze site en ja heel leerzaam.

Klaas

In ieder geval is dit 1 van de meest oprechte sites in NL die ik tegen ben gekomen. En George is ook oprecht en authentiek, dat voel ik. Oprecht hoeft niet altijd gelijk te hebben, kan ook even voor de gek worden gehouden. Maar, komt wel uit het hart en dat is energie die heel veel waard is en je naar mijn idee daar brengt waar je moet zijn. Messing is niet oprecht(bijbedoelingen, arrogant, verheven)en die Martijn ook niet en er is bij hen het galactische federatie van het licht-stempeltje. Wes is idd intellect, geeft wel info, maar brengt niet… Lees verder »

Klaas

Kwam niet door de jagerstest heen. Zit hier 40 km van Kroatie af, dus zou het goed kunnen doen. Al zorgt daar een snelstromende rivier voor de grens. Maar goed, merk er verder niets van hier, maar ja, ik zit dan ook op die berg in mijn energieding. Er zijn genoeg mensen hier die ook niet zo beperkt er mee bezig zijn. Het is een regeringsding he, dat zit overal, dus ook in dit land. Bovendien draait het allemaal om Budapest en de mensen op het land krijgen niet veel ondersteuning. Helaas zie je ook hier wel een beweging naar… Lees verder »

Ikke

Ik beleef en lees op deze site dat ik in ieder geval hier op t goede spoor zit. Want ja van discussie e/o dialogen kan men ook leren. Het haalt soms belangrijke informatie bij mensen naar boven waar een wakkere in spe zoals mezelf wat mee kan.
Micky bedoelde jij René van de site Renes-wereld hij is een platteaarde believer.

ikke

Ok, maar beide die jij benoemde zegt mij niets, was nog voor mijn wakker worden denk ik..lol.

Klaas

Is een andere Rene. Rene heeft zich teruggetrokken op een besloten facebookpagina. Wat trouwe bezoekers zullen wel mee zijn gegaan. Dat was nog eens een tijd, tegenwoordig is er minder te lachen. Maar doe nog wel mijn best daarvoor. Lukt ook nog.

Ikke

Ah zo’n eentje dus, nou ja die heb ik toenterijd dan gelukkig gemis. Ja en als je je verder nergens in verdiept en vooral alleen maar centjes willen verdienen dan ben je snel klaar door bullcrap verhaaltjes te verkondigen.

ikke

De Rene die ik dacht heeft ook een facebookpagina maar is geen besloten club dus inderdaad een andere Rene. Maar hij is helder.

Beyond the matrix chick

Boeiende uiteenzetting van gedachtegangen. Dank daarvoor. Een vraag, vooral aan Klaas en Micky, die opkomt is van welk Aardemodel jullie uitgaan.

Klaas

Een mooi volrond vrouwelijk model in tegenstelling tot die platte, anorexia modellen op de catwalk. Voedend, verbindend, slim, betrokken, levend, een echte miss world.

Sebas0570

Ik zo Gaia (onze moeder) toch wel willen nomineren voor miss Universe hoor…
Mamma’s kindje hè?
😉

Beyond the matrix chick

@ Micky en Klaas . Ik heb me een tijd lang beziggehouden met de verschillende Aardemodellen. Het concave model, het convexe model, het platte model en het holografische model. Het concave model viel al vrij snel af, het convexe model is ogenschijnlijk niet mogelijk, aan het platte model kleven ook nogal wat onwaarschijnlijkheden, dus bleef het hologram over. Ik heb daarna het onderwerp laten liggen zonder een definitieve conclusie te trekken. Ik kom toevallig vanmiddag op deze site en zie in deze commentaren dat jullie het platte model niet echt aanhangen. Zonder de intentie om hier een discussie over te… Lees verder »

Michele Brlek

Ik luister altijd graag naar George Kavasilas, mede omdat hij de diepte ook belicht en hij iets draagt wat je ontvankelijk maakt voor de informatie die hij op een organische manier brengt. Hij hamert of brengt op subtiele wijze de informatie die mij herinnert wie ik werkelijk ben, de pracht en praal. Ik ga de video vanmiddag beluisteren.

dank voor het delen.

Dirky

Hier nog een interessant interview over de macht die de mensheid wil uitroeien met de bekende middelen.Die info was al bij Wereldoorlog 2
bekend.link : https://youtu.be/fSK9ZfMHN1Y.