George Kavassilas: De AI agenda

( 49 )
 • Mirjam

  Absoluut een aanrader dit gesprek met belangrijke informatie voor iedereen die hier momenteel op Aarde is. Bedankt, ik heb het gedeeld op mijn site.

  Beantwoorden
 • Klaas

  Leuk interview. Had George al een tijdje niet meer gehoord. Is wel prettig om naar hem te luisteren en te kijken, ook vanwege een beetje knuffelbeeruitstraling me australisch accent. Zijn verhaal lijkt in grote lijnen wel op Wes Penre. Ze lijken meer te verschillen in hoe ze het universum zien, qua energiebronnen, mannelijk, vrouwelijk en zo. Kan allemaal zo zijn of niet. Dat iemand vele malen ontvoerd is geweest door aliens overtuigt mij nog niet van gelijk van zijn universumzienswijze, net zomin als dat mij dat doet bij Martijn van Staveren. Al is George voor mij wel meer authentiek. Dat wat George zegt over Trumpcoup komt overeen met wat die Simon Sparkes aangaf over de steun vanuit het leger voor Trump, alleen hij noemde het geen coup.
  Maar nu wat anders. Even wat spelen met kritische reflecties. Als je die mensen zo een aantal jaren op afstandje volgt (ook de genoemde Marcel Mesing), dan valt op dat ze altijd beschrijvingen geven over wat er gebeurt en gaat gebeuren in de nabije toekomst en dat hun verhalen ook daarin mee veranderen, bewegen. Nieuwe info brengen, die je niet mag missen, heel belangrijk en zo. leuke info, dat wel. Ze zeggen ook al lang dat men wakker moet worden, maar intussen blijft het scenario zich maar uitrollen en bewegen ze daarin mee met hun info. Het verandert niet, dat scenario. Wat wordt dan eigenlijk wakker als mensen het lezen en horen. Wordt hun mind wakker, of ook kun hart. Gaat hun mind ermee spelen en openen ze zich verder voor een mindprogramma en ‘denken’ ze wakker te zijn. Of wordt ook het hart wakker en draai je weg van alles wat er buiten gebeurt en ga je naar binnen. Ik ervaar dat echte verandering van binnenuit komt, via de achterdeur zo gezegd. Misschien ga ik maar weer doen wat George zegt: ‘ik lees al meer dan 8 jaar niets meer, ik ga alleen maar af op mijn eigen ervaring’. Verder naar binnen dan maar. Goed idee?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De boodschap van George Kavassilas valt niet te vergelijken met Wes Penre, aangezien Wes het inderdaad vanuit zijn mind verzamelt heeft, en daardoor de plank volledig misslaat over het Universum, en vele andere onderwerpen.

   Martijn van Staveren is een oplichter.
   Om over Marcel Messing nog maar te zwijgen…. die gast kan ik niet uitstaan, zoveel desinformatie en new age gewauwel… 🙂

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Klaas. Dat verder naar binnen gaan lijkt me een goed idee. Ik las laatst een stukje over een insider van een elite member die in 2005 die kortdurend vragen van mensen beantwoordde. Aan de hand hoe snel deze antwoorden had op allerlei vragen kreeg ik de indruk dat die echt wist waar die het over had.Hij of zij gaf ook aan dat allemaal die mensen een openbaring hebben en naar buiten toe treden, zoals de bhudda, christus, vishnu, enz maar ook de hedendaagse George puppits zijn en maar een deel van de waarheid weten om uiteindelijk toch vast te lopen in een geloofssysteem wat weer een afleiding is van de waarheid.Dat beschrijf je mooi Klaas, dat je opvalt dat die mensen met hun websites een patroon volgen. De insider vertelde ook dat de waarheid op individueel vlak gevonden moet worden en wacht door jouw gevonden te worden. De insider vertelde dat we geen idee hebben hoe machtig we eigenlijk zijn , dat we totale controle bezitten, maar dit gewoon weggeven. Het gaat niet alleen om het weten, je moet het ook dagelijks toepassen door een gepaste levenswijze in de diepste essentie die je maar kunt voorstellen, maar dat is voor de meeste mensen een onmogelijke opgave. Tot die tijd ben je gedoemd als slaaf op deze aarde.

   Beantwoorden
   • Klaas

    Hoi Rob, bedankt voor je reactie. George heeft ook wel wat goeds te zeggen. Het is aan ons wat we met al die info doen. Ik was niet van plan om als een ezeltje achter een wortel aan een touwtje aan te lopen. Meer even niet lopen, dat worteltje te bekijken en naar binnen. Loop niet achter iemand aan, maar kijk wat het voor waarde heeft voor mijn proces. Wat George overigens goed beschrijft is het moment dat hij voelde dat zijn energie werd weggetrokken, niet in paniek raakt, maar bij zichzelf blijft en observeert, zodat hij uitvindt wat er gebeurt. Dat heb ik regelmatig, maar hou wel iets meer afstand. Ik ga dieper naar mijzelf en los dan weer wat op.
    Ik denk dat die onmogelijke opgave niet zo onmogelijk zal blijken te zijn. Als ik zo dieper bij mijzelf ben ervaar ik veel dynamiek en dat er via de achterdeur, via ons hart, nogal wat gebeurt. Iets wat dat tot slaaf gedoemd zijn, vanwege de impulsen die het geeft, wel eens tot een niet zo een vaststaand feit houdt. Ik vraag mij af of die insider dat ook weet. Die insiders die dan ineens met allerlei info komen, daar heb ik wat vraagtekens bij. Een beetje zo van, dit zouden jullie moeten doen, maar dat gaan jullie toch niet doen, dat vinden jullie toch niet uit. Nou, dat gaan we nog wel eens zien. Ik blijf nog wel even insider bij mijzelf inside, en dan zie ik nu in ieder geval een speciale dynamiek. Ben benieuwd wat dat brengt.

    Beantwoorden
    • rob

     Hoi Klaas. Deze insider was heel bescheiden, niet dwingend en had een hele integere intentie en spoorde je aan juist kritisch te zijn maar wel met een open mind. Wat ik mooi vond is dat ook de zogenaamde elite, of heersers ook hun rol spelen in dit spel. Natuurlijk is George goed bezig, maar op een gegeven moment heb ik het idee dat al die mensen doordraven om uiteindelijk vast te lopen. Ook ik heb een ontvoering in een soort droom/waaktoestand meegemaakt. Was niet leuk, nog nooit zoveel angst in mijn leven gehad. Ik besloot niet te kijken want kon de waarheid nog niet aan. Ook enkele astrale reizen gehad en andere werelden verkend. Was toen een geest in een andere wereld. Het reizen ging supersnel door de ruimte via tunnels. De grap is dat je helemaal geen ruimteschip nodig hebt. Maar ik hou dit lekker voor mezelf. Op deze website is het veilig omdat het bezoekers aantal niet hoog is. Ik vindt de artikels van Micky wel informatief, maar ook de reacties van de mensen altijd boeiend en interessant. Ik heb opgemerkt als bepaalde sites of mensen (waarheidszoekers) te veel aandacht krijgen, er onmiddellijk een soort mechanisme in werking treed, met als doel die waarheidszoekers af te leiden. Is er spontaan en kort contact tussen waarheidszoekers, dan zit je veilig. Dat had deze insider heel goed door, er is nooit meer iets van deze persoon vernomen.

     Beantwoorden
     • Klaas

      He Rob (en bedankt voor je overwegingen), zou kunnen, dat als je groot wordt, dat er dan iets bij komt kijken. Uitdaging om dat dan ook maar aan te kunnen. Vele kleine(ere) initiatieven zijn samen ook groot, trouwens. In ieder geval vind ik het groots dat Micky er nog is. Met alle shit die hij, denk ik, over zich heen heeft gekregen, energetisch en van mensen, met de bedoeling hem in de hoek te zetten en klein te maken. Dat hij dan soms wat fel is, dat snap ik, maar daar kunnen we wel tegen toch. Hij blijft staan, Yo Micky.
      Van mij mogen mensen zoveel astraal reizen als ze willen, of zoveel ayahuasca drinken als ze willen. Het is alleen niet mijn cup of tea. Ik heb mensen er te vaak in vast zien lopen, maar dat hoeft voor jou niet zo te zijn. Ik blijf liever met mijn voeten op de aarde en die fantastische energie van die aarde te voelen (daarom ben ik ook hier denk ik). En naar mijn hart te gaan en die fantastische energie binnen te laten komen (daarom ben ik ook hier, denk ik). Die dingen tegelijk te voelen, maakt haast dat ik overal tegelijk ben, als het ware. Misschien, is maar een reflectie, brengt dat jou ook voorbij de grens waar je eerder van hebt aangegeven dat je daar tegenaan loopt. En misschien bedoelde dat die insider, dat het gewoon voor ons klaar ligt om zich te ontvouwen, dat het wacht om ontdekt te worden. Misschien gewoon naar je hart en is het dus heel dichtbij en hoef je er niet ver voor te reizen (mag wel natuurlijk).

      Beantwoorden
      • Jos

       Volgens de oudsten behoeft men Ayahuasca maar eens in de ca. 25 jaar te gebruiken om de gewenste poorten te openen.
       De rest van het werk dient men namelijk zelf te doen….

       Groet.

       Beantwoorden
       • rob

        Dag Jos. Die had ik nog niet gehoord wat je zegt over Ayahuasca, maar dat klinkt heel wijs. Waarschijnlijk heb ik dan bij mezelf een poort geopend op eigen kracht, zonder Ayahuasca. Toch wel cool eigenlijk van mij, haha.

        Beantwoorden
        • Jos

         Dag Rob,

         Ik heb 9 jaar geleden twee sessies gedaan, ik had namelijk twee verschillende vragen.
         Ik moet er thans niet eens aan denken wederom Ayahuasca te nemen, ik voel dat het nog steeds werkende is.
         Er zijn vele poorten in ons bewustzijn, ( eigenlijk in het on-bewust zijn, maar alla),te openen Rob, ik ben niet van mening dat Ayahuasca alle poorten opent.
         Een medicijn als Ayahuasca kan helpen, maar uiteindelijk ben je het zelf die bepaalt wat er wel en wat er niet gebeurt.

         Beantwoorden
      • rob

       Ha Klaas. Je hebt helemaal gelijk, je moet wel op beide benen staan op deze wereld, anders ga je zweven. Je moet inderdaad op je hoede zijn. Ik denk dat ik in een soort overgangsfase zit. Ik heb het wel gezien op deze planeet, ik zie steeds weer dezelfde patronen terug. En dan gaat het een soort gevangenis worden. Ik denk dat wanneer je de juiste instelling hebt en de entiteiten die je gevangen houden met respect behandelt en hun bedankt voor hun bijdrage dat je op aarde ervaringen hebt mogen op doen, je uiteindelijk wel weg kan. We zullen zien.

       Beantwoorden
       • Klaas

        Hoi Rob. weer bedankt voor je inbreng (en iedereen hier). Ik heb het om mij in laten werken en ben tot de conclusie gekomen dat je met je insider wel een punt hebt. Dit mbt mensen die met een inzicht, openbaring bekend worden en dan al snel in een negatieve stroom terecht kunnen komen. Idd op je hoede zijn en altijd weer op jezelf afstemmen. Ik zie dit nu ook mbt tot George Kavasillas> Leuk verhaal en goede punten, maar mijn gevoel is toch onrustig bij hem. Teveel vaststaande feiten en scenarios. Ik weet de shit waar we inzitten en wat er gaat gebeuren. Tegelijk ervaar ik van binnenuit een enorme dynamiek die die die scenarios heel anders kunnen laten lopen, eindigen. Ik weet het dus niet. Naar mijn hart, dat weet ik wel. En dat George geen volgelingen wil. Ja, dat zal wel. Maar hij zegt ook dat hij die aanval van negativiteit krijgt omdat hij een van de leiders is in overgang van de mensheid en aarde naar de nieuwe fase (of zoiets). Ja doei, daar ga je wat mij betreft de mist in en zie ik dat Rob een punt heeft. Hij heeft toch niet het omvattende energieoverzicht en wij zijn stuk voor stuk de leiders. Er is meer aan de hand en daar hebben we gewoon nog geen zicht op. Ik blijf bij mijzelf bij mijn hart naar binnen gaan, zoals velen op deze site ook mooi aangeven te doen.

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Je hebt George in dat interview uit de context gehoord. Als je zijn complete 10 uur durende presentatie bekijkt dan zegt hij dat wij allemaal stuk voor stuk die leiders zijn. Hij heeft het over zelf verantwoordelijkheid, dat is een van zijn kernpunten. Dat komt in zo’n uur durend interviewtje niet over, want dan wordt er over andere onderwerpen gelult. Wij zijn allemaal van die leiders, dat zegt hij ook in zijn presentaties, iedereen die nu wakker is en dat grotere plaatje ziet is een van die leiders, jij, ik, de meesten mensen die dit lezen ook. Dus schiet iemand niet af aan de hand van een uitspraak in een interviewtje zou ik je willen aanraden, hoeft niet, maar ik ken het mechanisme omdat ik het zelf ook vaak meemaak dat mensen mij afrekenen aan de hand van een uitspraak in NetNietLive of aan de hand van 1 artikel of een stuk van een artikel waar ze het niet mee eens zijn. Er zit meer achter een paar uitspraken, niet te vroeg oordelen.

         Beantwoorden
         • Klaas

          He Micky. Ik schiet iemand niet af hoor. Ik heb respect voor wat jij doet, wat hij doet. Dat meen ik. En ik ga zeker niet over 1 nacht ijs. De stukjes waar hier in wordt gereageerd zijn ook kort en het is dan ook lastig de nuance over te brengen. Het punt is, dat ik het voel. Ik voel de context en dat gevoel ga ik onderzoeken. Wat is dat, klopt het, wat zijn daarin de nuances. En dat heb ik deze dagen ook weer gedaan. Naar George heb ik in het verleden wel langer geluisterd, gekeken. Vond, vind hem ook tegelijk oprecht en ik vond het ook wel goede info. Maar er knaagde ook iets, iets klopte er niet. Wat? Ja, dat is de vraag. Mijn gevoel maar verder uitwerken en klopt dat wel. Ik heb George maar even weer in de wachtkamer gezet (niet in de prullenbak dus)met wat anderen er bij. Intussen doorgegaan met wat ik ervaar, tegenkom, voel en zie. Nu komt George dus ineens weer langs. Weer goede info en sluit veel aan bij hoe ik het zie (tot zover ik het zie), maar dat gevoel was er ook weer. Nu wat sterker en ik kan daar dus niet omheen, het is er. Ik ervaar het als een zware onderstroom van energie. Nou, dat is dan wederom mijn ervaring en daar kijk ik dan naar. Die onderstroom zegt niets over de oprechtheid van George, maar voor mij iets over wat er ook is. Voor mij even de conclusie dat er wel een goede beschrijving wordt gegeven van een aantal zaken en van een realiteit, maar dat het tegelijk niet over een bepaalde grens komt en dat er een energie bij zit die het ook binnen die grens wil houden en ook George kleurt. Binnen die grens ook veel ervaringen en inzichten geeft, maar ik wil voorbij die grens. En ik voel ook dat dat kan, al misschien nu nog niet. Ik ben er zelf niet voorbij, maar voel wel dat er daar een dynamiek vandaan komt die veel bepalender is voor wat er allemaal uiteindelijk nog komt. En dan heb ik het met die dynamiek niet over de negatieve AI entiteit, of de entiteit die daar weer bovenstaat. Ik zet George weer even in de wachtkamer (schiet hem niet af en gooi het niet in de prullenbak). Ik baalde even dat dat gevoel er nog bij zat en heb dat geuit. Maar tegelijk dwingt het mij verder te kijken, verder te gaan in mijzelf en meer kijk te krijgen op die dynamiek. En daar heeft afgelopen week weer goed aan bijgedragen. Met dank aan Micky, George, Rob en alle anderen hier.

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Dat is jouw keuze. Ik hoop dat je het onderscheid maakt tussen wat je mind zegt en wat je hart zegt. Want het lijkt erop dat je mind je aan het manipuleren is. Als je George zijn boodschap in de wachtkamer zet, dat is prima, maar daarbij zet je ook de kernboodschap van deze website in de wachtkamer. Dat moet je zelf weten, als dat jouw pad is dan is dat jouw pad. Daar ga ik niet over. Ik waarschuw je alleen dat ik je mind lees in je reacties, je mind lijkt er mee aan de haal te gaan, en dat is logisch, want de mind zit ingeplugt in de Matrix en de mind is bang dat je/we de waarheid over onszelf te weten komen en daarna die mind weer in eigen controle gaan nemen in plaats van iets anders het laten controleren. Dat gebeurd met een aantal anderen ook die hier reageren. Ik ga er niet constant op lopen hameren, iedereen moet dat zelf weten, maar veel mensen hier hebben de daad nog niet bij het woord gevoegd, en luisteren nog steeds naar hun mind (gedachtes, redeneren, foute analyses) in plaats van naar hun hart. Je mind redeneer dingen kapot. Dat zie ik te vaak gebeuren nog bij mensen. En de mind is allergisch voor de informatie van George, dat interview over AI is nog niet eens 1 procent van zijn totale booschap, zijn totale boodschap is (samengevat) zoek het in jezelf, je bent oneindig, je hebt geen begin geen einde en bent altijd al geweest, je bent het meest krachtige en wijze wezen in dit Universum, en je bent hier op Aarde met een dikke vette reden, en dat ben jezelf! Wat is er mis met die boodschap als ik vragen mag? Je mag die boodschap in de wachtkamer zetten, en de antwoorden buiten jezelf blijven zoeken, maar dat is pas jezelf begrenzen. Je hebt het over een grens, waar voel je die grens? Ik durf te wedden dat die grens een conclusie van je mind is. En dat bedoel ik niet verkeerd, ik probeer je een spiegeltje voor te houden.

          • rob

           Dag Micky en Klaas. Ik ben zo iemand die ervaart dat iedereen hier een goed punt heeft en dat we allemaal keihard hard aan het werken zijn en de waarheid proberen te benaderen en dat we veel van elkaar kunnen leren, maar uiteindelijk moeten we het zelf doen en ik geloof ook aan de soevereine mens. De insider waar ik het over had was maar kort aanwezig, want het patroon die ik zie, is dat wanneer iemand te dicht bij de waarheid komt meteen tegengewerkt wordt. Ik begreep van Klaas dat er een tijd was dat Micky een hoop shit over zich heen kreeg, en dat is precies het mechanisme waar ik het over heb. Micky gaf aan dat een Davis Icke goede dingen doet, maar er is een nasmaak, zoals Klaas dit ervaart. Ook hij was volgens de insider een puppet. En dat kan best kloppen, ik heb eerder gezien dat wanneer mensen te veel aandacht kregen en de mensen wakker maken, dat deze mensen tegenwerking kregen, of waanzinnig worden of zogenaamd zelfmoord plegen of zelfs vermoord worden. En ik geloof niet in toeval. Ene adam pants , kortdurend op internet geweest heeft dit fenomeen ook beschreven. Als je spontaan en kortdurend over dit soort diepgaande zaken praat zit je veilig. Ik heb dat ook met vergelijkbare forums gemerkt, dat mensen eerst mooie diepgaande gespreken hebben en dat gaande de gesprekken er ineens een omslagpunt komt, dat mensen differenties krijgen en zelfs ruzies krijgen. Is dat niet vreemd? Gisteren ben ik veel met Cameron Day bezig geweest , die veel connecties heeft met Wespenre, vooral met betrekking wat je na je dood moet doen, zeer interessant, ben weer tot enkele inzichten gekomen die ik nog niet eerder gehoord had. Nu blijkt dat George ook een hele lange dialoog (2 uur) heeft met Cameron Day heeft, die ga ik deze week volgen. En zo zie je dat er toch weer een connectie is tussen Wess Penre en George. George inspireert me ook, ben lekker dit weekend lekker in de tuin gaan werken, veel zand/aarde gespaaid ( ga een eigen moestuin aanleggen), lekker dicht bij moeder aarde. Heeft me echt goed gedaan.

  • Mirjam

   Als je luistert naar wat George verteld (hij verteld over zijn eigen ervaringen), zegt hij altijd erbij dat je naar jezelf moet luisteren en hij niet geïnteresseerd is in volgers. Iedereen is uniek en heeft een uniek pad te gaan en ervaringen welke je ziel heeft gekozen. Voor mijn gevoel is de enige weg uit de aardse en kosmische matrix om weer naar jezelf te luisteren en je te verbinden met je hart(kern) waarmee we verbinding hebben met ons diepere zelf. Weer de controle over jezelf te krijgen, soeverein zijn, je eigen verantwoording durven nemen en door alle lagen te gaan (in te zien, te verwerken) welke niet van jouw ware zelf zijn. Hier heeft Micky ook al talloze keren over geschreven. Know Thyself blijft een geweldige uitdrukking. 🙂

   Beantwoorden
   • Jos

    Dag Mirjam,

    Ik heb gisteren jouw site eens op mijn gemak bekeken.
    Voelt allemaal erg bekend en goed aan.
    Inderdaad, als je jeZelf kent, ken je het leven, niet dan?
    Enne, eenvoudiger lijkt het mij die weg te gaan dan te trachten de anderen werkelijk te begrijpen.
    However, wie zichZelf kent, kent elk ander.
    Want al die andere mensen zijn niet meer of minder dan mijn andere ikken, de spiegels in mijn leven die mij de mogelijkheid bieden te groeien, te kunnen worden wie ik ben.
    De weg naar Vrijheid ligt dan ook verscholen aan het pad van het nemen van de eigen verantwoordelijkheid, op alle niveau’s.
    In je eigen kracht gaan staan, de weg van je hart volgende, je essentie.
    Eenmaal daar wordt alles lichter, acceptabeler, te begrijpen en te be-leven.
    Be yourself,stay tuned,

    Groet,
    Jos.

    Beantwoorden
    • Mirjam

     Hoi Jos, ik vind ook dat niemand beter of slechter is dan ik. Ik ben zelf nog steeds bezig met mijn innerlijk proces en heb echt heel veel geleerd via en van andere mensen. De spiegels in je leven zijn goud waard en ik ben blij dat ik het nu zo kan inzien en niet naar diegenen wijs en boos wordt omdat ik het diepere plaatje erin niet begrijp. Niet dat ik niet meer boos wordt of woordenwisselingen heb. Het is de balans zoeken tussen wat er via de buitenwereld wordt geprojecteerd en het in jezelf kunnen zien en begrijpen. Anders kun je niet tot de kern van iets komen en ervan leren en het los te laten. Voor mijn gevoel groei ik steeds meer naar mijn ware zielsexpressie toe en daarin inderdaad mijn eigen verantwoordelijkheid neem en in mijn eigen kracht sta. Het is niet altijd even makkelijk, maar door weer meer op mezelf te vertrouwen maakt het dit incensie proces wel fijner. Bedankt voor je leuke reactie. Groetjes, Mirjam

     Beantwoorden
     • Mirjam

      Hier nog een (vind ik) mooi en interessant gesprek over dit Universum, de co-creatie en onze rol hierin en het proces waar velen nu doorheen gaan.

      http://www.outerlimitsradio.com/kavassilas2/

      Beantwoorden
      • Ank

       Mirjam,
       Ik had dit interview niet beluisterd, bedankt voor de link.
       De interviewer bepaald mee welke onderwerpen ter sprake komen en ik heb soms zin om Ryan te omarmen tijdens zo’n interview voor de vragen die hij stelt. Het was weer een totaalplaatje. Heerlijk.

       Beantwoorden
 • Jos

  ”Om over Marcel Messing nog maar te zwijgen…. die gast kan ik niet uitstaan, zoveel desinformatie en new age gewauwel… ?”

  Fijn om te lezen dat ik dan niet de enige ben die daar ook zo over denkt.

  Groet

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik kan nog geen minuut naar die man luisteren, ik krijg dan al vrij snel de neiging om mijzelf te verhangen in het trapgat… 😉

   Beantwoorden
   • Jos

    Dat is nog al Micky.
    Ik lach er liever om.
    Humor is een goed medicijn.

    New age zweef gereutel.
    Beter met je poten op de grond blijven staan is vooral NU van wezenlijk belang.
    Lichtengelen enzo, ik heb ze hier allemaal over de vloer gehad als vrijwilligers.

    Gingen de godsganselijke dag naar het land zitten staren, want dat land had geleden van de mens en dat gingen ze dan effe instralen enzo.
    Leuk, leuk, maar daar komen we de winter niet mee door en zeker de transitie niet waar de Moeder Aarde en haar koters zich thans in bevinden.

    Zo’n Messing is toch gewoon een moderne komiek?
    Vraag me dan ook af of hij zelf wel helemaal wakker is.
    Want veel auteurs kunnen het vaak allemaal wel mooi opschrijven, maar begrijpen en beleven ze hun eigen woorden, parool, dan ook?

    Ik constateer dat meestal juist niet het geval is.
    Walk your talk, is meestal ook het omgedraaide, talk your walk, blabla.
    Maar niet doen.

    Minister presidenten & Co. weten daar ook alles van.
    Maar we schijnen het allemaal wel best te vinden, ik bespeur nog maar weinig echt gemor.
    Mensen zijn de leugens nog steeds niet genoeg zat.
    Kunnen leven met al het geweld om hen heen.
    Vreten dagelijks zooi van de super, en vinden het dan raar ziek te worden.

    Zien zelf dat ze maandelijks beroofd worden van hun zuurverdiende pegels en gaan er gewoon mee door.
    Als ik van jou steel, sla je me op de bek.
    Althans, ik jou wel.

    Het is zoals Klaas ergens schreef, dat hij al 8 jaar geen boeken meer las.
    Zit ook wel weer iets in.
    Net zoals naar de liegbak staren.
    En/of hier zitten te lezen…
    Go your own way.

    Jos.

    Beantwoorden
 • Klaas

  Ben het hierin wel met je eens hoor. Ik speel een beetje, om het ook duidelijk te krijgen. Ben meer dan 10 jaar geleden 1 keer naar een lezing van Messing geweest. Werd er helemaal niet goed van. Kreeg meteen bijna ruzie met mensen daar , terwijl ik slechts mijn gevoel uitsprak. Daarna niet meer met die man beziggeweest, tenzij hij toevallig langskwam via anderen, of wat ik elders las, hoorde.

  Beantwoorden
 • Ikke

  Eerlijkheidshalve heb ik Marcel Messing ook achter mij gelaten. Maar in mijn zoektocht een aantal jaar geleden naar informatie en kennis in deze, heb ik wel het eea gevolgd van hem. Door te filteren van alle informatie die je tegenkomt op internet blijf je bij een aantal steken. Zo ondere andere ook bij deze site en ja heel leerzaam.

  Beantwoorden
 • Klaas

  In ieder geval is dit 1 van de meest oprechte sites in NL die ik tegen ben gekomen. En George is ook oprecht en authentiek, dat voel ik. Oprecht hoeft niet altijd gelijk te hebben, kan ook even voor de gek worden gehouden. Maar, komt wel uit het hart en dat is energie die heel veel waard is en je naar mijn idee daar brengt waar je moet zijn. Messing is niet oprecht(bijbedoelingen, arrogant, verheven)en die Martijn ook niet en er is bij hen het galactische federatie van het licht-stempeltje. Wes is idd intellect, geeft wel info, maar brengt niet naar dieper, maar misschien ook niet direct zijn intentie. Ben er ook zeker niet voor hem te verdedigen, maar ja, je komt het tegen he. En door de discussie hier wordt er ook weer wat helderheid gebracht.
  Kwam George en Wes vroeger tegen via de oude goto2012 site, waarvan de beheerder onbegrijpelijk de platteaardetheorie als waarheid aannam en stopte met de site. Die man opereerde ook nogal vanuit zijn mind en was blijkbaar daarmee vatbaar voor die pannekoektheorie. Was eerst dikke maatjes met Oldekamp, over mind gesproken. Maar die kregen ook ruzie. Allemaal lange tenen, die mindjes. Over die switch van goto2012 heeft Micky geloof ik nog leuk geschreven toen.
  Lijkt misschien alsof ik overal veel lees, maar dat is eigenlijk niet zo. Zit hier op een Hongaarse berg vooral in de natuur en de tuin te werken en bij mezelf proberen te zijn. Voel en ervaar vooral veel en probeer soms een kadertje daarvoor te geven.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik mis Goto2012 nog elke dag!

   Just kidding… ik was die website helemaal vergeten eerlijk gezegd, maar nu je die naam weer noemt gaat het toch weer kriebelen haha. Ik genoot van die website, niet omdat ik de informatie serieus nam, maar omdat ik er steevast een lachkick van kreeg en het mooi vond dat zo’n iemand (Rene heette ie geloof ik) letterlijk alles geloofde wat hij las. Het verbaast mij niets dat hij een aanhanger is geworden van de pannenkoek theorie, hij was/is namelijk zelf ook een pannenkoek 😉

   Ben jij grensjager geworden in Hongarije Klaas? 🙂

   Mooi land Hongarije, ben er een aantal keren geweest.

   Beantwoorden
 • Klaas

  Kwam niet door de jagerstest heen. Zit hier 40 km van Kroatie af, dus zou het goed kunnen doen. Al zorgt daar een snelstromende rivier voor de grens. Maar goed, merk er verder niets van hier, maar ja, ik zit dan ook op die berg in mijn energieding. Er zijn genoeg mensen hier die ook niet zo beperkt er mee bezig zijn. Het is een regeringsding he, dat zit overal, dus ook in dit land. Bovendien draait het allemaal om Budapest en de mensen op het land krijgen niet veel ondersteuning. Helaas zie je ook hier wel een beweging naar vervlakking, commercie en AI.
  Maar energiebeweging en de aarde-energie, dat kun je hier heel goed ervaren.
  Altijd welkom om weer een keer op bezoek te komen. Iedereen

  Beantwoorden
 • Ikke

  Ik beleef en lees op deze site dat ik in ieder geval hier op t goede spoor zit. Want ja van discussie e/o dialogen kan men ook leren. Het haalt soms belangrijke informatie bij mensen naar boven waar een wakkere in spe zoals mezelf wat mee kan.
  Micky bedoelde jij René van de site Renes-wereld hij is een platteaarde believer.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Geen idee… Als hij vroeger goto2012 en daarna wijzijnklaar.nl deed dan is hij het, zou goed kunnen, ik nam hem al nooit serieus, was entertainmet voor mij, maar sla zijn nieuwe site voortaan wel over, want platlanders neem ik totaal niet serieus, en er zit dan ook geen humor meer aan voor mij, dan krijg ik eerder medelijden met hem 🙂

   Beantwoorden
 • ikke

  Ok, maar beide die jij benoemde zegt mij niets, was nog voor mijn wakker worden denk ik..lol.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja is nog van voor 2012, hij verzamelde op die eerstgenoemde allerlei doomsday voorspellingen en ook fluffy puffy new age voorspellingen voor 21-12-2012. Zo dualistisch al de pest was het haha. Aan de ene kant had hij gasten en verhalen over de meest verschrikkelijk einde van de wereld scenario’s en aan de andere kant hele lichte new age verhalen die voorspelden dat we nu inmiidels tussen de regenbogen en pink fluffy unicorns zouden moeten leven…

   Maar ja…. toen er dus 21-12-2012 wat dat betreft helemaal niets gebeurde, toen had hij niets meer te schrijven, want alles was op die ene datum gefocust. Dus toen heeft hij zijn website hernoemd naar wijzijnklaar.nl, en deed nog even wat dingetjes schrijven die nergens op sloegen want hij had zich nooit ergens in verdiept buiten 21-12-2012, dus toen stopte hij. Een zwaar ‘verlies’ en een zwarte dag was dat voor de alternatieve media in Nederland. 😉

   Beantwoorden
 • Klaas

  Is een andere Rene. Rene heeft zich teruggetrokken op een besloten facebookpagina. Wat trouwe bezoekers zullen wel mee zijn gegaan. Dat was nog eens een tijd, tegenwoordig is er minder te lachen. Maar doe nog wel mijn best daarvoor. Lukt ook nog.

  Beantwoorden
 • Ikke

  Ah zo’n eentje dus, nou ja die heb ik toenterijd dan gelukkig gemis. Ja en als je je verder nergens in verdiept en vooral alleen maar centjes willen verdienen dan ben je snel klaar door bullcrap verhaaltjes te verkondigen.

  Beantwoorden
 • ikke

  De Rene die ik dacht heeft ook een facebookpagina maar is geen besloten club dus inderdaad een andere Rene. Maar hij is helder.

  Beantwoorden
 • Beyond the matrix chick

  Boeiende uiteenzetting van gedachtegangen. Dank daarvoor. Een vraag, vooral aan Klaas en Micky, die opkomt is van welk Aardemodel jullie uitgaan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik snap je vraag niet, ik ga uit van moeder Aarde als aardemodel, is dat een juist antwoord op je vraag?

   Beantwoorden
 • Klaas

  Een mooi volrond vrouwelijk model in tegenstelling tot die platte, anorexia modellen op de catwalk. Voedend, verbindend, slim, betrokken, levend, een echte miss world.

  Beantwoorden
  • Sebas0570

   Ik zo Gaia (onze moeder) toch wel willen nomineren voor miss Universe hoor…
   Mamma’s kindje hè?
   😉

   Beantwoorden
 • Beyond the matrix chick

  @ Micky en Klaas . Ik heb me een tijd lang beziggehouden met de verschillende Aardemodellen. Het concave model, het convexe model, het platte model en het holografische model. Het concave model viel al vrij snel af, het convexe model is ogenschijnlijk niet mogelijk, aan het platte model kleven ook nogal wat onwaarschijnlijkheden, dus bleef het hologram over. Ik heb daarna het onderwerp laten liggen zonder een definitieve conclusie te trekken. Ik kom toevallig vanmiddag op deze site en zie in deze commentaren dat jullie het platte model niet echt aanhangen. Zonder de intentie om hier een discussie over te beginnen- we komen er immers toch niet uit- was ik benieuwd naar welk Aardemodel jullie aanhangen omdat jullie al aangetoond hebben met heel bewuste ogen de wereld te bekijken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Oh op die fiets, nu snap ik je vraag! 🙂

   Het platte Aarde model/hersenkronkel wordt hier op deze site inderdaad niet aangehangen. Wel heb ik een speciaal topic/artikel daarvoor gemaakt, waar een levende discussie plaats heeft ggevonden. https://www.indigorevolution.nl/de-platte-aarde-theorie-hoe-zit-dat-dan/

   Onder andere artikelen dan die over de platte Aarde sta ik geen comments meer toe over de platte aarde hersenkronkel, want ik werd er een beetje heel erg moe van. Maar het onderwerp staat dus wel op deze website! 🙂

   Een hologram de Aarde? Die hoor ik veel vaker ja. Toevallig ga ik daar binnenkort als ik de energie er voor heb daar ook over schrijven. Want het hologram model schaar ik gelijk met het pannenkoek model en het prison planet model, allemaal bedoeld om ons af te snijden van onze moederplaneet.

   Beantwoorden
 • Michele Brlek

  Ik luister altijd graag naar George Kavasilas, mede omdat hij de diepte ook belicht en hij iets draagt wat je ontvankelijk maakt voor de informatie die hij op een organische manier brengt. Hij hamert of brengt op subtiele wijze de informatie die mij herinnert wie ik werkelijk ben, de pracht en praal. Ik ga de video vanmiddag beluisteren.

  dank voor het delen.

  Beantwoorden
 • Dirky

  Hier nog een interessant interview over de macht die de mensheid wil uitroeien met de bekende middelen.Die info was al bij Wereldoorlog 2
  bekend.link : https://youtu.be/fSK9ZfMHN1Y.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>