Het ene na het andere pedonetwerk wordt opgerold, massale arrestaties pedofielen, waar is de fake news mainstream media?

( 40 )
 • Jos Grob

  Ik ben ZEER verheugd te zien dat deze smeerlappen ontmanteld en AANGEPAKT worden !

  Beantwoorden
 • malatesta

  Hé Demmink word het al warm ?

  Beantwoorden
 • rob

  Een vraag aan micky: over de link over het artikel de 3 lagen die George beschrijft nog een vraag. We gaan nu met trump naar fase 2 beschrijf je in je artikel. Hoe lang duurt zo’n fase? Is dat een proces van vele jaren? En na fase 2 komt fase 3, zullen we dit ook nog meemaken in dit mensen leven of praat je dan over enkele honderden jaren?Ben gewoon benieuwd.

  Beantwoorden
  • ikke

   Wat mij opvalt is dat alles wel in versnelling gaat. Ik hoor dit van veel mensen om mij heen, van jeee wat gaat de tijd toch snel he. Als of wij in een soort tijd lus zitten. Veel sprekers kunnen lullen wat ze willen maar een veelal hebben 1 ding gemeen, wellicht in een andere context maar dat er iets groots gaat gebeuren voor de mensheid want nog nooit eerder is vertoond in dit Universum. Ik concludeer hier dan ook uit dat dit ‘hopelijk’ in dit huidige leven moet gaan gebeuren….wishful thinking 🙂

   Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik hoor dit de afgelopen dagen al vaker. En de conclusies die de artikel schrijvers (ook dit linkje) er van maken is er eentje die ik schaar onder het kopje ‘new age deceptie’. Voor een ieder die geloofd dat het een goede zaak is dat de resonantie van de Aarde zo drastisch aan het stijgen is, beveel ik dit artikel wat ik een jaar of wat terug schreef aan https://www.indigorevolution.nl/de-vibratie-van-de-aarde-is-meer-dan-verdubbeld-is-de-aarde-aan-het-ascenderen-html/ (lees het artikel, de titel is misleidend)

     De Aarde is niet aan het acenderen. Wifi, telefoonmasten, 4G (en straks 5G), al die ‘slimme’ draadloze apparatuur, en dat soort zaken verhogen de resonantie van de Aarde. Dat is geen goede zaak voor onze hersenen, het verklaard waarom zovelen als agressieve zombies ronddolen hier op Aarde.

     Beantwoorden
     • Ikke

      Ik ben t met je eens Micky. Ben zelf al een geruime tijd vermoeid en vraag mezelf ‘s morgens vroeg wel eens af hoe kan dat nou ik kom net uit mijn bed. En 24/7 een ruis in beide oren wat eerst maar aan 1 oor was. Weet niet of dit alles de oorzaak is vanwege de verhoogde frequenties die moeder aarde en wij moeten doorstaan. We zullen t zien en weten in de toekomst. …

      Beantwoorden
      • Sebas36

       Apart, sinds de laatste maanden slaap ik slecht mijn vader ook. 3 buren slapen ook heeel slecht de laatste tijd. 1 heeft zelfs zwarte kringen rond de ogen ten grootte van sinaasappels.
       Gelukkig staat mijn truck met slaapcabine nou bij de spuiter (vorige totall loss gereden)
       Maar daar slaap ik WEL goed, als een blok kan je gerust stellen maar dan sta ik vaak ergens langs de snelweg, of een plekje in lux/belgie achteraf op een klein industrieterreintje.
       Maar meestal ver buiten de normale bebouwde kom.
       Ik hoor het de laatste tijd overal, ook dan mensen het gevoel hebben de hele dag een soort sluiergevoel in het hoofd hebben.
       Overigens zijn in Belgie ook de regels met betrekking op wifi 4G straling enz.

       Beantwoorden
       • Sebas36

        Veel strenger daar worden de onderzoek resultaten dat straling slecht is wel geaccepteerd door de staat.

        Beantwoorden
       • ikke

        Ja, ik beschrijf het als watten in je hoofd, klopt…
        Slapen doe ik wel goed dat is t gekke. Ik wordt wel al een geruime tijd rond 3 uur even wakker en rond een uur of 5. En in mijn mob. tel zet ik de wifi uit maar ja of ik nu de straling van mijn buurman krijg of van mezelf maak ook niks meer uit, we zitten nu eenmaal in deze digitale stralings soep.

        Beantwoorden
     • john

      Ja, de elektrosmog is inderdaad zeer kwalijke zaak, maar hoe zie jij dat dan met die tijdsbeleving waar ikke het over heeft ?

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Welke tijdsbeleving bedoel je?

       Beantwoorden
       • john

        Het gevoel dat de tijd sneller gaat; dat een dag zo voorbij is. En dat veel mensen hierover berichten.

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Ja dat gevoel ken ik

         Beantwoorden
         • Danny

          Dat is toch niet iets van de laatste tijd.
          Wel dat het steeds sneller sneller gaat, zeg maar…

          Beantwoorden
          • Jos

           Mijn grootmoeder vond op haar 75e ook al dat de tijd steeds sneller ging, inmiddels is ze alweer zo’n 20 jaar geleden gehemeld.
           Ik denk eerder dat dat komt omdat wij dagelijks steeds meer dezelfde ervaringen hebben.
           Als kind is alles nog nieuw, maar naarmate je ouder wordt heb je steeds vaker dezelfde ervaringen.
           Het hoort nou eenmaal bij het ouder worden.

          • Danny

           @Jos als ik steeds meer dezelfde ervaringen zou hebben, zou de tijd juist langzamer gaan. Dan zou ik me kapot vervelen.

           Het sneller gaan van tijd zit de mind.
           Vroeger had je geen internet. Alleen krant en je was steeds met 1 ding tegelijk bezig. Nu hebben we geen rust meer in ons hoofd, waardoor het lijkt dat alles sneller gaat.
           Vroeger leefde de gewone mens in zijn eigen wereld. Nu leeft de mens in de digitale wereld, waardoor het lijkt dat alles sneller gaat.

           We kiezen er zelf voor…

  • Micky van Leeuwen

   Geen idee hoe lang, geen tientallen jaren in ieder geval, want laag 2 valt veel eerder door de mand dan laag 1, de mensheid wordt namelijk langzaam maar zeker wakker, en laag 2 gaat qua controle en manipulatie technieken stukken verder dan laag 1, dus dat valt velen snel op. Maar ik heb geen idee van hoe lang, dat weet niemand zijn of haar 3d egopersoonlijkheid, ook al zouden we dat heel graag willen weten haha, maar dan is er niets meer aan, we moeten er gewoon doorheen en het ervaren.

   Beantwoorden
   • rob

    Dus ik begrijp dat laag 2 sneller gaat, omdat de mensen nu langzamerhand aan het ontwaken zijn, en dat de krachten van beperking veel meer toeren moeten uithalen om ons af te leiden.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ja zo voel ik dat. De twee (of meer) splitsing tussen verschillende groepen mensen zal ook veel en veel groter worden. Technologie zal daar een grote rol in spelen, nog veel meer dan dat we nu al in de prakrijk zien met al die smartphone zombies en dergelijke. Met die tweesplitsing bedoel ik diegenen die het organische pad bewandelen en diegenen die zich laten losweken van hun organische bestaan en hun connectie met hun moederplaneet en zichzelf.

     Maar zeker weten doe ik dat alles niet, dat is mijn gevoel.

     Beantwoorden
 • Ikke

  Diegene die opgepakt worden zijn niet de grote namen waar wij op hopen dit is oppervlakkig.
  Denk dat de echte grote viespeuken bewust buiten beschouwing worden gehouden. Zodat deze smerige kakkerlakken gewoon door kunnen gaan in hun stinkende catacomben of ergens anders ondergronds.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   No worries, ook die ‘grotere’ viespeuken komen aan de beurt. The times are changing, patience my friend, waarom lul ik opeens Engels?

   Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Ook off-topic, maar voor de liefhebbers, de Etna is al de gehele dag lava aan het spuwen. Moedertje Aarde roert haarzelf. Livefeed: https://www.youtube.com/watch?v=9ydsEtQDDoo&feature=em-lss

  Beantwoorden
  • Ikke

   Sodeju Moeders heeft er zin an…

   Beantwoorden
  • Sebas36

   Was te verwachten, er waren afgelopen dagen al een paar zware deep quakes die zware shallow’s veroorzaken. sluimerende vulkanen worden daardoor ook getriggert.
   http://dutchsinse.live

   https://www.dutchsinse.com/live

   http://www.twitch.tv/dutchsinseofficial

   http://gaming.youtube.com/dutchsinse/
   volg ik dagelijks, Dutch is echt the man met een paar uitzendingen snap je het helemaal.

   Kan je het zelf in een paar dagen…
   http://www.wolton.net/quake.html
   https://earthquakes.volcanodiscovery.com
   http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/

   Als je snapt hoe druk in de aarkorst verspreid, eigenlijk als water kan je ze voorspellen. En deze jongen die eigenlijk meteoroloog is heeft de snelwegen ontdekt.

   Beantwoorden
   • Sebas36

    https://youtu.be/IbJgGhJ4jYg?t=721

    Vulcano news van vannacht…

    Beantwoorden
    • G-Man

     Wat wil dit allemaal zeggen dan? De natuur is nou eenmaal altijd in beweging. En van dat er ‘meer’ rampen komen is doordat het vaker wordt gedocumenteerd. Geen ‘einde der tijd’ en dergelijke bullshit

     Beantwoorden
     • Sebas36

      Lees ff 2 berichten boven mij gman.
      Gewoon voor als mensen er evt in geïnteresseerd zijn.#wetenschapisleuk
      En je kan evt jezelf de kunst aanleren. Dom lullen al eenuitzending van Dutch bekeken?

      Beantwoorden
      • G-Man

       Ja over dat ‘end-times’ was wel dom van mij. Misschien omdat er wel wat mensen zijn die zo denken. Maar ik heb er geen kaas van gegeten. Best eng, alsof er een punt aanbreekt dat de hele aarde onbewoonbaar wordt voor meerdere levensvormen. Nu zou je kunnen zeggen dat ik alle links moet bekijken voor het antwoord op mijn vraag, maar: wat is de reden dat de aarde meer actief word?

       Beantwoorden
       • Sebas36

        Zonnevlammen sturen magnetisch geladen deeltjes richting de aarde. Die zin n magnetisch geladen en veroorzaken aardbevingen op een paar 100km diepte die win overigens niet voelen en die komen een paar dagen omhoog als shallow aarbevingen die langs de breuklijnen reizen. Doorgaans zijn de shallows 1 tot 2 hoger opde schaal van richter… rest kan Dutch haarfijn uitleggen…
        Laatste 2 weken van December waren rustig, in die uitzendingen legt hij ook wat meer uit.

        Beantwoorden
     • Sebas36

      Dit gaat over voorspellen omdat sommige mensen met hun reet op een breuklijn wonen. Niks einde der tijdenshizzle en dit is de master op dit gebied.

      Beantwoorden
  • Danny

   Mooi he!

   Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Pizzagate was een ‘poison the well’ operatie. En nu moeten er een paar op de blaren zitten. Alex Jones is bv aangeklaagd.

  Maar al die arrestaties zijn echt, en idd geen woord er over op nu.nl of nos.nl als er 28 kindslaven bevrijd worden uit de klauwen van de pedos. Terwijl dat toch redelijk nieuwswaardig nieuws is.

  Kudos voor Mick voor deze video!

  Beantwoorden
  • Harm

   Ik betwijfel het, misschien was het als afleiding van de podestaleaks, maar zijn inmiddels wel heel erg veel ‘toevalligheden’ gevonden.

   In ieder geval mooi dat de pedo’s worden aangepakt.

   Voor meer info over pizzagate:
   voat.co/v/pizzagate

   Beantwoorden
 • Jos

  ”In ieder geval mooi dat de pedo’s worden aangepakt.”

  Is dat wel zo?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Check de video onderaan het artikel. Ja die worden massaal aangepakt, times are changing!

   (Het is niet voor niets dat de pedobeschermende MSM alles uit de kast haalt om Trump onderuit te halen)

   Beantwoorden
 • Jos

  We’ll see.

  Dan Dicks…..?

  Beantwoorden
 • Dirk

  Ik kwam via een reactie op een van de latere artikels uit op deze link naar een voordracht op de Open Mind Conference waarin Carine Hutsebaut helder en zeer diepgaand uitlegt hoe het pedowereldje in elkaar zit gezien vanuit de beide partijen, slachtoffer en dader. Zeer onthullend in mijn ogen. Ik had nog nooit van Carine Hutsebaut gehoord, maar deze dame dwingt diep respect af voor de manier waarop ze met het onderwerp omgaat. Ik had een paar problemen om de link te kopiëren, maar gewoon naar beneden scrollen en je vindt het een beetje verder bij de video’s. Op youtube is het hier in België helaas geblokkeerd. Een absolute must see als je het mij vraagt.

  https://www.openmindconference.com

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>