The Stunning Hypocrisy of Puppet Proxy ‘Leaders’ – David Icke (video)

( 2 )
 • Ank

  Mooie samenvatting met prachtige basis uitspraken als: If you are not free, you have to keep telling the people that they are. Als je een 20 jaar geleden gewapende politie of militairen op straat zag in bepaalde landen dan was dat het bewijs dat het een dictatuur was, Nu laat men ons geloven dat het een bewijs is dat onze vrijheid gewaarborgd is.

  Ik herinner me twee uitspraken van George Kavassilas nadat Trump gekozen was. De ene was dat Trump het gezicht is van de volgende fase van “The AI imposition”. De andere was dat de verkiezing van Trump een militaire coup was van een factie van de Deep State Militar Industrial Complex.

  Ook Trump is lange tijd voorbereid op zijn rol als “puppet master”.
  De oude NWO is vervangen door een nieuwe NWO. De truck die werd gebruikt om Trump te laten winnen was dat hij zich op eigen land zou richten, geen oorlogen meer wilde en de economie een push zou geven door de TTP en andere overeenkomsten die schadelijk voor de werkgelegenheid zijn een halt toe te roepen.

  Binnen het leger in de VS is al jarenlang een beweging die de eed aan de grondwet letterlijk neemt om hun land te beschermen tegen vernietigende krachten van buitenaf maar ook van binnenuit.

  Toen Trump dus zijn militaire kabinet samenstelde had ik nog even de hoop dat het deze factie binnen het leger was die gewonnen had. Door alle gebeurtenissen daarna kreeg ik de indruk dat ZE het aan het verliezen waren van de oude garde. Zoals het er nu uitziet lijkt het alsof ook dat allemaal bij het spel voor de bühne hoort.
  Ondertussen wordt de oorlogstaal opgevoerd en is er dus, ondanks de regime change, niks veranderd.

  Ondanks het feit dat ik de gebeurtenissen vanaf een afstand probeer te beschouwen kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat, alhoewel de macht van ene naar de andere factie is overgegaan, er gezien de globalisering en concentratie van de macht niets veranderd is.

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Inderdaad Ank, de puppets veranderen maar niet de puppetmasters. Er komt wel enige verandering omdat de statusquo is veranderd en ook de puppetmasters omdat ze wel het spel die ze zelf begonnen zijn en ook die regels moeten volgen. Maar oologstaal? Als de dat wil zien/hore n hoor je dat.

  Dit is gewoon een manier om de petrodollars en de wereld oorlog machine draaiend te houden waar de Amerikaanse/Europese markten en geld te laten vloeien.
  Proxy landen zoals Oekraïne Israël en bv N.Korea zijn uitermate geschikte landen hiervoor. Wie had die oude Kim ook al weer een centrifuge voor opwerken van radioactief matriaal verkocht? De CLINTON’S!

  That is the game, people…

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>