The Stunning Hypocrisy of Puppet Proxy ‘Leaders’ – David Icke (video)

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Mooie samenvatting met prachtige basis uitspraken als: If you are not free, you have to keep telling the people that they are. Als je een 20 jaar geleden gewapende politie of militairen op straat zag in bepaalde landen dan was dat het bewijs dat het een dictatuur was, Nu laat men ons geloven dat het een bewijs is dat onze vrijheid gewaarborgd is. Ik herinner me twee uitspraken van George Kavassilas nadat Trump gekozen was. De ene was dat Trump het gezicht is van de volgende fase van “The AI imposition”. De andere was dat de verkiezing van Trump een… Lees verder »

Sebas36

Inderdaad Ank, de puppets veranderen maar niet de puppetmasters. Er komt wel enige verandering omdat de statusquo is veranderd en ook de puppetmasters omdat ze wel het spel die ze zelf begonnen zijn en ook die regels moeten volgen. Maar oologstaal? Als de dat wil zien/hore n hoor je dat. Dit is gewoon een manier om de petrodollars en de wereld oorlog machine draaiend te houden waar de Amerikaanse/Europese markten en geld te laten vloeien. Proxy landen zoals Oekraïne Israël en bv N.Korea zijn uitermate geschikte landen hiervoor. Wie had die oude Kim ook al weer een centrifuge voor opwerken… Lees verder »