George Kavassilas – Disclosure Deceptions

6
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Dankjewel Micky.

Monique van de Schelde

De laatste tijd word ik weer erg opgeslokt door de matrix. Nieuwe baan, 2 kids, zoeken naar een huis. Maar voor deze maak ik ik echt even tijd. Thanx Micky!

Lamein

Hier dus ook! Zit er weer even flink in en toch voelt het wel goed allemaal. Het hoort allemaal gewoon zo te gaan. Heb een grote “volwassen” sprong in de matrix gemaakt maar ik ben wel weer overal veel meer bewuster van. Bijv. bij de standaard dingen zoals mijn baan, woning en familie wat allemaal ontzettend veranderd is in een korte tijd. Dus weer genoeg nieuwe onvoorspelbare uitdagingen die op me pad komen. Bring it on! Zo groei ik meer en meer steeds een stapje hoger, soms pleur ik wel weer naar beneden maar iedereen kent die gezegde wel. Persoonlijk… Lees verder »

Mooi gesprek Micky, dank voor het delen. Had al een tijdje niks gehoord/gezien van George. Het bevestigd precies waar ik zelf mee bezig ben, de matrix binnen in mij aan het omvormen. Monique, hier hetzelfde.. ik werk nu sinds drie maanden na bijna dertien jaar thuisblijfmoeder geweest te zijn, bijna gescheiden, drie kids en ook op zoek naar een huis. Soms voelt het ook of ik opgeslokt word door de matrix, maar dat zijn precies de matrix frequenties in mij die mij dit willen laten geloven door alles zo te ervaren als beperkt en in vorm van lijden en beperking.… Lees verder »

Monique van de Schelde

Dank je Mirjam, dat hoop ik ook 🙂 Ik vind het niet zo erg. De Matrix is ook part of life zeg maar. Het is prima dat het gaat zoals het gaat zolang ik mezelf er af en toe maar aan herinner waar het echt om draait. Jij ook succes trouwens. Is heftig, zo’n scheiding.

rob

Ja mooi interview. Deze link ook wel interessant, rond 58 minuten komt George aanschuiven en zijn proces nog eens beschrijft. De host zelf komt aan zijn ervaringen onder andere door giga DMT – doseringen. https://youtu.be/mFbfxFOeXBA