Sacrificial Virgins: Een bewustmakende onthullende documentaire over de gevaren van de HPV vaccinatie

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Amilius
3 jaren geleden

Ik kan het moeilijk laten ?
Goed dat je dit aanhaalt.

Ik heb 6 jaar gerelateerd met een homeopathe en de directe gevolgen van vaccinatie e.d gezien.
Hans moolenburg vind ik een held in dit varhaal van vaccinatie.
Let op!!! Lieve mensen!!
Vaccinaties zijn goed, maar niet voor u!!!

Amilius
3 jaren geleden

Neusbaarmoederhalskanker…
Leuk voor galgje, maat niet voor je neus.

http://cannabiseenmedicijn.nl/uncategorized/103-neuskanker-van-rien-genezen/
Mijn motto is “alles loopt gesmeerd”
Met olie smeer ik alles!!
Van mens tot fiets!
Ik smeert m weer.
Herstellen…

sebas36
3 jaren geleden

Uitgelicht: Annelies Witlam In het voorjaar van 2009 werd het HPV-vaccin geïntroduceerd in Nederland. Dat riep nogal wat vragen op waardoor Annelies met 6 (internationale) vrouwen een onderzoek naar dit vaccin heeft ingesteld. Het rapport met de bevindingen is wereldwijd naar bijna 1000 artsen, onderzoeks-instituten, w.o het Robert Koch Instituut in Duitsland e.d verzonden. Het HPV-vaccin: Ruim 80% van de bevolking heeft voor de leeftijd van 50 jaar eens in het leven een HPV-besmetting opgelopen. Dit gebeurt door seksueel/huid aan huid en/of intiem contact. Minstens 83% wordt door het lichaam zelf opgelost en is onmerkbaar.HPV bestaat uit zeker 127 soorten… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden

Hoe verhoudt Nederland zich ten opzichte van andere Europese landen als je kijkt naar opkomst, de weerstand tegen vaccineren, de verplichting en/of marketing hierin?
Nederland heeft een lage opkomst maar er zijn Europese landen waar de opkomst nog lager is en het verzet tegen dit gevaarlijke vaccin heviger. In sommige staten van de USA is het daar gebruikte HPV-vaccin Gardasil verplicht voor meisjes én jongens. Geen HPV-vaccinatie = geen school !!

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Geen vaccinatie?!!!!!

RRRRRRRUASSSSSS!!!!!
SCNELLL!!!!?

Ank
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Niet alleen dit vaccin is gevaarlijk. Alle vaccins zijn gevaarlijk.

New World Disorder
3 jaren geleden

Je kunt geen winst maken op gezonde mensen en niet op dode mensen. Het geld ligt daar tussenin… en dan nog de andere agenda’s als je iets dieper graaft

sebas36
3 jaren geleden

Niet allemaal Ank, sommige zijn echt nodig. Hepatitus A/B Anti aids vaccin voor HIV patienten enz. even de discussie van de kinderprikken erbuiten want dat is een whole other ball game. Ook heeft het maken met extra toevoeging ook te zien in de video 2 Aluminium chloride bijvoorbeeld. Dezelfde zooi die ze ook in onze lucht sprayen bijvoorbeeld met chemtrails. Daar komt nog de discussie bij of het wel nodig is, de griepprik is zelfde niveau. De actieve stammen want een gokspelletje is 1/2 van tevoren die je in je nieuwe vaccin moet stoppen. “Pak je de verkeerde stammen en… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

Sorry Sebas, Maar een anti aids vaccin? Er is geen aantoonbaar bewijs voor het hiv virus, enkel antistoffen tegen een niet te zien virus. De zelfde antistoffen als je een griep hebt. Mensen worden ziek van de behandeling, maar niet van een fictief virus. Daarnaast zijn de testen per land verschillend en kan je bij hertesten een andere uitslag krijgen. Ik weet dat dit een grote mind fuck is. Regeren met angst. Leer de waarheide. Bechamp ontdekte dat bacteriën mutaties ondergaan bij een verzuurd klimaat, de mutaties gaan zo ver dat ze op virussen gaan lijken. De Ph dat wil… Lees verder »