Sacrificial Virgins: Een bewustmakende onthullende documentaire over de gevaren van de HPV vaccinatie

( 9 )
 • Amilius

  Ik kan het moeilijk laten ?
  Goed dat je dit aanhaalt.

  Ik heb 6 jaar gerelateerd met een homeopathe en de directe gevolgen van vaccinatie e.d gezien.
  Hans moolenburg vind ik een held in dit varhaal van vaccinatie.
  Let op!!! Lieve mensen!!
  Vaccinaties zijn goed, maar niet voor u!!!

  Beantwoorden
 • Amilius

  Neusbaarmoederhalskanker…
  Leuk voor galgje, maat niet voor je neus.

  http://cannabiseenmedicijn.nl/uncategorized/103-neuskanker-van-rien-genezen/
  Mijn motto is “alles loopt gesmeerd”
  Met olie smeer ik alles!!
  Van mens tot fiets!
  Ik smeert m weer.
  Herstellen…

  Beantwoorden
 • sebas36

  Uitgelicht: Annelies Witlam
  In het voorjaar van 2009 werd het HPV-vaccin geïntroduceerd in Nederland. Dat riep nogal wat vragen op waardoor Annelies met 6 (internationale) vrouwen een onderzoek naar dit vaccin heeft ingesteld. Het rapport met de bevindingen is wereldwijd naar bijna 1000 artsen, onderzoeks-instituten, w.o het Robert Koch Instituut in Duitsland e.d verzonden.
  Het HPV-vaccin:
  Ruim 80% van de bevolking heeft voor de leeftijd van 50 jaar eens in het leven een HPV-besmetting opgelopen. Dit gebeurt door seksueel/huid aan huid en/of intiem contact.
  Minstens 83% wordt door het lichaam zelf opgelost en is onmerkbaar.HPV bestaat uit zeker 127 soorten strains waarvan 13 mogelijk kwaadaardig,t.w.:16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59 en 68. De overige strains hebben vaak geen nadelige fysieke gevolgen en worden door het lichaam “opgelost” . Het vaccin zou alleen beschermen tegen de strains 6,11,16 en 18. Dat betekent dat er 11, mogelijk kwaadaardige, strains overblijven.
  De strains 6 en 11 zouden in 90% van de gevallen genitale wratten veroorzaken (90%) terwijl de strains 16 en 18 mogelijk kanker veroorzaken (70%).
  Er is geen enkel bewijs, dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker voorkomt!Dr. Elizabeth R. Unger, hoofd van de Papillomavirussectie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gaf in een presentatie in 2001 aan: “Een HPV-infectie is op zich onvoldoende voor de ontwikkeling tot baarmoederhalskanker.”
  http://jid.oxfordjournals.org/content/189/1/46.full.pdfProfessor Matthias Durst, kankeronderzoeker aan de universiteit van Jena stelt ook dat infectie met HPV nog geen kanker veroorzaakt. Volgens Durst zou tumorgroei pas na zeker 10 jaar genetische veranderingen in de chromosomen kunnen ontstaan.
  Andersom wel:

  Onderstaande staat in het onderzoeksrapport van Merck en de FDA d.d. 2005 het volgende:
  De fabrikant en de FDA geven onbetwistbaar aan dat meisjes reeds besmet met het HPV-virus en gevaccineerd worden met het HPV-vaccin, 44,6% (Gardasil) en 32,5% (Cervarix) meer kans hebben op kanker:

  Table 17, pagina 13.: Applicant’s analysis of efficacy against vaccine-relevant HPV types CIN 2/3 or worse among subjects who were PCR positive and seropositive for relevant HPV types at day 1. [From original BLA, study 013 CSR, Table 11-88, p. 636]

  Op de vraag aan het RIVM/RVP of zij bekend zijn met dit rapport en deze info, antwoordden zij: “Er is geen sprake van de bewering’als er een besmetting is met een kwaadaardige strain wordt de kans op baarmoederhalskanker met 44,6% verhoogd’.”Dr.Rebecca Carley benadrukt: “we gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker” en: “deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.”Het aantal meldingen van bijwerkingen na vaccinatie met Cervarix is in 2012 verdubbeld volgens het Lareb.

  Beantwoorden
 • sebas36

  Hoe verhoudt Nederland zich ten opzichte van andere Europese landen als je kijkt naar opkomst, de weerstand tegen vaccineren, de verplichting en/of marketing hierin?
  Nederland heeft een lage opkomst maar er zijn Europese landen waar de opkomst nog lager is en het verzet tegen dit gevaarlijke vaccin heviger. In sommige staten van de USA is het daar gebruikte HPV-vaccin Gardasil verplicht voor meisjes én jongens. Geen HPV-vaccinatie = geen school !!

  Beantwoorden
  • Amilius

   Geen vaccinatie?!!!!!

   RRRRRRRUASSSSSS!!!!!
   SCNELLL!!!!?

   Beantwoorden
  • Ank

   Niet alleen dit vaccin is gevaarlijk. Alle vaccins zijn gevaarlijk.

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Je kunt geen winst maken op gezonde mensen en niet op dode mensen. Het geld ligt daar tussenin… en dan nog de andere agenda’s als je iets dieper graaft

  Beantwoorden
 • sebas36

  Niet allemaal Ank, sommige zijn echt nodig. Hepatitus A/B Anti aids vaccin voor HIV patienten enz. even de discussie van de kinderprikken erbuiten want dat is een whole other ball game.
  Ook heeft het maken met extra toevoeging ook te zien in de video 2 Aluminium chloride bijvoorbeeld. Dezelfde zooi die ze ook in onze lucht sprayen bijvoorbeeld met chemtrails.
  Daar komt nog de discussie bij of het wel nodig is, de griepprik is zelfde niveau. De actieve stammen want een gokspelletje is 1/2 van tevoren die je in je nieuwe vaccin moet stoppen. “Pak je de verkeerde stammen en je krijgt griep vanuit de nieuwe stam loop je zelfs het gevaar tot weer een nieuwe virusstam die ook resistenter is en niet te behandelden is of je word gewoon nog zieker met uitzieken. Dan weer die toevoegingen.

  Deze vaccins zoals hpv griep en kindervaccins moet je met een beetje dubbel oog bekijken. Rode hond bijvoorbeeld heb ik 1x licht gehad maar ik had iemand op school die het wel had het full omdat zijn ouders en grootouders enz. ook nooit gevaccineerd waren. Het is ook een beetje een DNA kwestie.
  30 jaar later zijn nog littekens zichtbaar, arme jongen lag vol in de zwachtels en is ruim een jaar niet op school geweest. Maar als je dit een paar generaties volhoud. is het virus of DNA deformatie niet meer vatbaar voor je lichaam.

  Gewoon een voorbeelen , zo kan je over ieder aparte vaccinatie met de TOEVOEGINGEN en effectiefheid een aparte discussie voeren. zelfs binnen in de kinderprikken.

  2 jaar geleden had ik een afspraak bij de GGD voor een Hepatitus a/b vaccinatie. De eerste keer is het enkel bloed afnemen en gaan ze het op echt alles onderzoeken.
  De uitslag, nou meneer u heeft geen vervolg traject te volgen want u ben al resistent vanuit uw eigen immuunsysteem. Huh?
  Het gevolg van inentingen 2de en mischien net 3de generatie vaccins wat een natuurlijke DNA resistentie oproept.

  Zoals ik al heb aangegeven in de eerste post dit hpv staat echt op losse schroeven van begin af aan al…

  Beantwoorden
 • Amilius

  Sorry Sebas,
  Maar een anti aids vaccin?
  Er is geen aantoonbaar bewijs voor het hiv virus, enkel antistoffen tegen een niet te zien virus. De zelfde antistoffen als je een griep hebt. Mensen worden ziek van de behandeling, maar niet van een fictief virus.
  Daarnaast zijn de testen per land verschillend en kan je bij hertesten een andere uitslag krijgen. Ik weet dat dit een grote mind fuck is. Regeren met angst.
  Leer de waarheide.
  Bechamp ontdekte dat bacteriën mutaties ondergaan bij een verzuurd klimaat, de mutaties gaan zo ver dat ze op virussen gaan lijken.
  De Ph dat wil zegeen de zuurtegraad, is bepalend.
  Alles wat we doen denken of zeggen bepaald onze zuurtegraad. Onder ph 7 is je lichaam stervende en krijg je een andere bacterie huishouding. Dit ervaren we dan als ziekte of ongemak.
  Blijft dit lang aanhouden word er geen enkele opbouw of herstel gepleegd en komt men in het zgn hiv stadium.
  Ga je dan aan de medicijnen en heb je nog meer stress, zit je rap in het aids stadium. Aids en kankercellen lijken veel op elkaar. Het grote verschil is dat de aids cel te poreus is geworden en de kankercellen te geïsoleerd.
  De miasma zijn stadia van verstorde dynamiek in het zijn.
  Het gaat van
  Psorisch(huid/long problemen)
  Naar tuberculose
  Naar Syphilis
  NaarSycose (kanker)/aids
  Geen een van de vaccinaties gaan je gezond maken of houden.
  Dat kan je van me aannemen.
  Er is ook geen enkel bewijs van de werking.
  En al zou die er zijn,
  Zonder ben ik ook gezond genoeg, en vaccinaties zeggen dat ik ergens bang voor moet zijn. Dat was ik ook en daar hou ik niet van. En dan kan ik maar een ding, er alles over weten tot de angst voorbij is.
  Kennis is meer dan macht,
  Mede je gezond en gezindheid.
  Maar mooi dat het nog een keuze is, toch?!
  Houden zo en dan is het wat mij betreft prima allemaal.
  Ieder zijn ding.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>