A Fireside Chat with George Kavassilas (2-6-2018)

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Guusje
2 jaren geleden

Prachtig. Dank je wel voor het delen.

Heleen
2 jaren geleden

Dit is weer een heel goed interview. Fijn dat je dit op je website hebt gezet. George heeft het over de tijd. Die soms sprongen lijkt te maken en dan weer ineens heel traag gaat. Dat dat iets is van nu. Ik had het daar gister over met iemand en die bleef volhouden dat zijn oma toen ze jong was al vond dat de tijd sneller en dan weer trager ging. Dus, niet iets van nu. En hij zei daarbij ‘tijd bestaat sowieso niet’. Ik gaf aan dat dat in het grotere geheel inderdaad zo is dat tijd niet bestaat.… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden

Dankjewel Micky!

Monique
2 jaren geleden

Thanx! Mooi interview met een mooi mens. Ik raak altijd erg geïnspireerd door zijn interviews. Vandaag heb ik mijn facebook account gedeactiveerd. Ik was het al heel lang zat. Dat geneuzel van een hoop mensen die ik in het echte leven sowieso nooit meer spreek. Of vrienden die eigenlijk nooit vrienden zijn geweest. Facebook zou een mooie manier kunnen zijn om contact te hebben met mensen maar helaas is het voor de meeste mensen een manier om zichzelf volledig voor de gek te houden. Ik wil dat niet meer en voelde me echt een beetje down vandaag. Afkickverschijnselen. Dit interview… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden

Dank je wel. Het gaat me vast lukken! 🙂