A Fireside Chat with George Kavassilas (2-6-2018)

( 7 )
 • Guusje

  Prachtig. Dank je wel voor het delen.

  Beantwoorden
 • Heleen

  Dit is weer een heel goed interview. Fijn dat je dit op je website hebt gezet. George heeft het over de tijd. Die soms sprongen lijkt te maken en dan weer ineens heel traag gaat. Dat dat iets is van nu. Ik had het daar gister over met iemand en die bleef volhouden dat zijn oma toen ze jong was al vond dat de tijd sneller en dan weer trager ging. Dus, niet iets van nu. En hij zei daarbij ‘tijd bestaat sowieso niet’. Ik gaf aan dat dat in het grotere geheel inderdaad zo is dat tijd niet bestaat. Maar in deze dimensie wel degelijk. Hoe denk jij hierover Micky?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   In deze dimensie is tijd relatief. Als je op een bepaalde afstand van de Aarde komt dan beleef je tijd niet meer zoals hier op Aarde. Als je op Jupiter (voorbeeldje) zou wonen dat is tijd ook weer anders dan hier op Aarde. Voor andere sterrenstelsels geldt hetzelfde, elke planeet/ster heeft een andere beleving van tijd. Tijd bestaat dus niet, maar ook weer wel, het ligt er maar net aan waar je tijd beleeft want het is overal anders binnen dit Universum. Dat is wat ik er van vind 😉

   Beantwoorden
 • Monique

  Thanx! Mooi interview met een mooi mens. Ik raak altijd erg geïnspireerd door zijn interviews. Vandaag heb ik mijn facebook account gedeactiveerd. Ik was het al heel lang zat. Dat geneuzel van een hoop mensen die ik in het echte leven sowieso nooit meer spreek. Of vrienden die eigenlijk nooit vrienden zijn geweest. Facebook zou een mooie manier kunnen zijn om contact te hebben met mensen maar helaas is het voor de meeste mensen een manier om zichzelf volledig voor de gek te houden. Ik wil dat niet meer en voelde me echt een beetje down vandaag. Afkickverschijnselen. Dit interview had ik echt even nodig 🙂

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De spijker op z’n kop Monique wat betreft de facebag. Dopamine, afleiding, egotripperij en anti sociaal gedrag zijn als je het mij vraagt de ingrediënten van de facebag en de redenen waarom zovelen uren per dag op dat schermpje zitten te turen. Sterkte toegewenst vandaag en morgen Monique met afkicken, ik hoop/verwacht dat het na die eerste dagen zonder alweer stukken beter gaat, en je hebt dan zeeën van tijd over! 😉

   Beantwoorden
   • Monique

    Dank je wel. Het gaat me vast lukken! 🙂

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>